2016 Şubat Anneleri

ilbilge hatun genel durum galiba bu :) bizimki de dogum anina kadar yanimda kaldi sanci geldiginde masaj falan yapti ilgilendi galiba o halimden etkilendi ki sarilmaktan öteye gecemiyo adam aslinda korkuyorum bende denemwye iyi oluyo zman vermesi ama bu durumun uzun surmesinden daha cok korkuyorum :/

kızlar bildiğim kadarıyla uyku eğitimine 3 aydan önce başlanmaz zaten anlamazlarda daha çok küçükler:)
Hatta 4 aya kadar.oglum 4 aylikken kendi uyuyordu tabi sinra uyumadi..kasmaya gerek yok yahu istedigi gibi uyur beklenti icine girince stres oluyor uyudu uyumadi .saati gelince odaya goturuyorum minnoslari bisekilde uyuyolar.oglum 3 yasina kadar gunduz oglen uykusu uyudu gecede 9da yatardi hala ayni..ama benekliginde uyumadigida oldu gece yarilari salonda oyuncak oynadigmz cok olmustur..oluyor buyuyup gidiyorlar..

Annelik fedakarlik istiyor simdilik uykulardan fedakarlik sonra baska baska seylerden...

Bu arada Hayirli kandillerimz olsun..InsaAllah evlatlarimizi ummete layik yetistirebiliriz Peygamber Efendimiz s.a.v ahlakinda guzel cocuklarimiz olsun..

o seninki 2 tane olduğu için işi ilerletmissin canım bravo valla bende bihaber olmak istemiyorum. Bazen annem beni o şekilde görünce kızıyor, sen artık annesin, fedakâr olmalısın, daha az kullan tel'i diyor :))
Aynen benimki de kiziyor tel.inden eksik kal bari diyor bebislerim uyanik olsa goz temasi kuruyorum konusuyorum da uyuduklarinda tel.e baksam nolcak sanki

Arabasına koyup balkona koy belki uyurBen avrupada yaşıyorum burada herkes kışın bile bebeği balkona koyup saatlerce üç uyutuyorlar temiz hava iyi geliyor ben de her gün yapmaya çalışıyorum balkonda uyutmaya.

Bu arada bakici komsu fiyatlari nedir kizlar??? Evde bakinca fiyat dusuyor diye biliyorum, sizce nasil bir teklif veriyim?
Canim dikkatli ol asla tanimadigin birine emanet etme ben bu yuzden calisamuyorum o kadar korkunc seyler duyuyoruzki iyice tanimadan emanet etme

Ben de yaşadığım Bu rahatsızlığı evliliğimin ilk üç ayında ve buradaki sayfa sayesinde yendim orayı takip etsenn çünkü gerçekten zor bir şey değil ama beynimiz öyle bir hale getiriyor ki acı hissediyorsun bunu aslında korkudan kendini çok kastığından kaynaklanıyor.düşün normal doğum yaptım bu haldeyken:))çok şükür
Sen de yapabilirsin istediğin bir şey varsa özelden sorabilirsin yardımcı olmak isterim çünkü ancak bunu yaşayan kişiler anlıyor

Tabiki canım herçocuk bir degil zamanla sende kendi bebişine göre bir düzen kurarsın. Ben kendi uyguladığımı paylaştım sadece her bebiş bir olmaz
Gündüz uykusuz kalması geceyi etkilemiyor canım. Onuda mutlaka yapması lazım

Gel canım beklerim dediklerin aynen bendede oluyor altını açmak zorunda kalırsam uykusu dagılıyor. Ben gece kaka yoksa açmıyorum artık.gece gözünü açmadan uyanıyor ama sabah 6 da gözleri açıyor.
Ya ben bu kendi başına uyuması işini başaramadım. Bir iki gün denedim ama pes ettim tamamen toksa ve evde ses yoksa öylece dalıyor ama çabuk uyanıyor. Bende ayakta sallıyorum. Mememde uyumuyor.
Birde ben uykusu gelince hemen uyutmaya çalışmıyorum. Çünkü uğraş uğraş bunalıyorum. Uykusu iyice sıkana kadar bekliyorum. O zaman çabuk uyuyor.
kızlar bildiğim kadarıyla uyku eğitimine 3 aydan önce başlanmaz zaten anlamazlarda daha çok küçükler:)
Eğitim demeyelimde herakşam aynı saatlerde uyutunca alışabiliyorlar. Aglayıp mızıldadığında uykusu var diye uyutmaya çalışmak sadece anneyi bunaltıyor canım. Sonra uğraşıyorum ama birtürlü uyumuyor diyoruz. Boşa kürek çekmek gibi..
Haydin topluca firkan a komşu olmağaaaaa
hepimiz komşu olsak ne güzel olurdu

Eki Görüntüle 1809964 Tabinbunlar standart çocuklar için

Benimki standart değil :) deneyeyim bakım.

Ben anladim gezmek istiyor :)

Ben o komşu olmak isteyen :)
Benimki de beni kutsal görmüyor ben kacsam da ;( dun doktorum ilk zamanlar kuruluk olabilir dedi. JEL yardımcı olabilir dedi.

Amin canım. Rabbim güzel barış içinde nice mübarek günler görmeyi nasip etsin.
Sikmadan zaten uyku düzeni. Aslında ben simdi oğlumu takip ediyorum . aksam 8-9 da gece uykusuna gecmek istiyor. Sabah da 5-6gibu uyanmak. 3. Ayda bunları alışkanlığa çevirmeye çalışırdım inşallah.

Arabasına koyup balkona koy belki uyurBen avrupada yaşıyorum burada herkes kışın bile bebeği balkona koyup saatlerce üç uyutuyorlar temiz hava iyi geliyor ben de her gün yapmaya çalışıyorum balkonda uyutmaya.

Bunu sevdim. Deneyelim :)

Gecmis olsun canim insaallah rahat atlatirsiniz bizde bi atlatsaydik

ahahahah
şimdi düşünüyorum benim apartman çok ses geçiriyo..hepimzi bi apartmanda olsak tam aha uyudu derken alt kattan i ciyaklama yan daireden bi ciyaklama uyuyan yavrunn gözleri fıldır fıldır sonra
zeynomun uyuduğu saat 11-12..gündüz uykusu pek yok zaten çok şükür gece de pek uuyanmıyo..acıkırsa da yatarak emziriyorum bölünmüyor uykusu..yanında yatıyorsam uyuyor çok güzel ama kalkarsam da peşimden uuyanıyor..bi akrabam beveğin yanına çamaşırını bırak ben öyle yapıyorum kokunu alsın demişti..öyle yapcam artık kalkınca..denemeye değer

Oyun halısı alan vardır mutlaka, hangi markaları tavsiye edersiniz, oyun halısı işe yarıyo mu, bebek uyanıkken bebeği oyalıyo mu, ev işi yapabilir miyim?
Ben e bebekten aldım canım yarım saat kadar Oyaliyor sonrasında sıkılıyor. Bu arada emzik kullanıyor musun canım?

Ben onu demedm hiç bi ise yaramadı yaa bi ara surekli kucagmda uyuya kaliyodu yatryodm uyaniyodu

Maşallah canım nazar değmesin bebisine allaha şükür bende düzene koydum gece uykusunu. ama dediğin gibi gündüz düzene koymak biraz zor isteğinde şekerleme yapıyor benimki. Bu arada emzik kullanıyor musun canım? benim bebeğin emme refleksi çok kuvvetli vermeye başladım ama arada her zamn değil. Bu arada bende memede uyuma konusunda sana katılıyorum huzurlu oluyor sanki bebek kendimizden de mahrum etmemiş oluyoruz

Sorma var bir sebep ama toparlanmalı bir an önce.

amin canım hepimizin kandili mübarek olsun. evet belli bi düzen oluşuyor gitgide. ben gece düzenini oturttüm sayılır ama gündüz 3 aydan önce başlamayacam.

Evet bu dediğine katılıyorum canım. ama birinden bahsediyorsunuz ya uyku eğitmeni olarak adını hatırlamıyorum. orda işte bebeği yatağa bırakın ağlasin geri alın bırakın falan filan diyor ben ondan bahsetmiştim anlayacak aya geldiğinde ancak yapılır şu anda boşa olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…