2016 Şubat Anneleri

kızlar bildiğim kadarıyla uyku eğitimine 3 aydan önce başlanmaz zaten anlamazlarda daha çok küçükler:)
Bence şuan sallamaya kucağa alıştıkları gibi düzenli uyumaya alışanilirler diye düşünğyorum.
Onlar alışmasa da biz alışalım, onların alışma zamanı gelince hazır oluruz en azından

Haydin topluca firkan a komşu olmağaaaaa
Ben karşı komşu olcam
Boşa kürek çektiğimde çok oluyordu. Sonra anladım ki uyumayınca uyumuyor. Başlarda alılkındım hep uyumasına sanki hep öyle olacak gibi düşünğyrdum:)

bskn kutsal görülmek ne hoş. Lakin bu kutsallık da bir yerde normale dönmeli di mi
valla ben kndimi kadın olarak grmğyorum.sütçü kadın
Memeler zaten sızlıyor. Eh diğer kısımlar zaten korkuyrum

doğru canım biz hazır olalım. benim minnosunda 3 gündür huyu değişti ya kucak istiyor yetmiyor ayağa kalkıp dolasacaksin bi de

huyları değişiyor canım bi kaç gündür benimkide huysuz hep kucak istiyor. emzik kullandığın halde mı ağlıyor canım?

Aynen benimki de kiziyor tel.inden eksik kal bari diyor bebislerim uyanik olsa goz temasi kuruyorum konusuyorum da uyuduklarinda tel.e baksam nolcak sanki
Hiççç . Bence annelerimizin zamanında da imkanları olsa onlarda bizim gibi olurduu

Bizim dvit kullandimiz zamn yuzumuz dolmustu biraktim duzeldi simdi multitabs kullaniyorum
Yav bende birkaç gündür d vitamini unutıyorum yüzü düzeldi ondanmı acaba bir daha vereyim düzenli bakalım pütür olacakmı yine..
Niye öyle diyorsun kız arada bebişleri birbirimize bırakır dinlenirdik sırayla çetele tutardık
Ben yokken annem veriyor canım birde arabada mızıldayıp meme ararsa veriyorum. O zamanlar alıyor. Diğer zamanlar bir türlü veremedim benden almıyor başkasındayken alıyor bende uğraşmıyorum. Emmeyi istedikçe emziriyorum. Karnı tokken öyle çok çok da istemiyor zaten.

Evet mesela şimdi balkonda uyudu araba ile ileri geri yaptım 10 içinde uyudu Benimde Bi arkadaş üç çocuklu tavsiye etti uyku arkadaşı ve emzik alıştırmış çocuklara çok rahat edersin Dedi emziği veriyor uyku arkaşınıda bebeğin kollarını arasına koyuyor Bebek onu elliyor uykuya dalıyor belli Bi Zaman'dan sonra çocuk gece uyanınca uyku arkadaşı ve emziğiyle uykuya kendi kendine dalıyormuş. Tabi ben alıştırma aşamasındayım emzik düşmesin diye Bi sürü destek kuvvet koyuyorum ayıck falan ama balkonda gündüz 3 saat uyuyabiliyorlamış tabi biz daha ona ulaşamadık ama tavsiye ederim

kızlarr biara instagramlarınızı paylaşmıştınız..kiminki nedir diye ekleyemediydim ozaman..tekrar paylaşalımmı
benim kullanıcı adım birgulmt
kizlar bebekleriniz kaç beden giyor
Canım benimkine 0 3 olmuyor 3 6 büyük geliyor. Tam ara donemdeyiz sanırım. Kilosu 6 civarı boyu da 60 61. Seninki kaç giyiyor

oznur65 canım sallanan Beşikten memnun musun az sallaniyor sanki. Bi de tam yatıyor mu. Baby 2 go nun dondinisi mi je var onu gördüm nette. Mama sandalyesi de oluyormuş. Alsam mi diye düşünüyorum. Ne dersin?

Bebeğim kabız ne yapabilirim?
Kaç gündür yapmıyor canım? Benimkide kabız. bugün yaptı (5. Gün) nasıl mutlu oldum anlatamam. Kaka yaptı diye havalara uçtum resmen
Bence onun adım atmasını beklemeden sen bi adım at canım. Hem hoşuna gider. Hemde anne olmanın cinsel hayatına devam edemeyeceğin anlamına gelmediğini görmüş olur :))
canım çok üzüldüm. Bende vajinismus olmuştum çok şükür atlatmıştım. Adım adım atlattım. Nasıl atlattığımı, İstersen özelden konuşabiliriz . çünkü gerçekten çok zor bi durum yaşayanlar bilir

Ay valla aynen ya başlarda benden hiç almıyordu şimdi alıyor ama kusacak gibi oluyor sonra istiyorda:) sen vermek istiyorsun sanırım emzik anladigim kadarıyla. benim hala tereddütlerim olduğu halde veriyorum artık . inşallah çok alışmaz. sen çalışıyor muydun canım?

Ccnm çok mutlu olurum anlatirsan bunaldim yaa

Kızlar ben bebislerinizbebisleriniz oyuncak tutuyo mu hala eldiven takıyoı musunuz bnm oğlanın elleri hep soğuk arada cikarsamda takili genelde. Oyuncak tutamiyo tam bu normal mi ne zmn tutması gerek

Kızlar ben bebislerinizbebisleriniz oyuncak tutuyo mu hala eldiven takıyoı musunuz bnm oğlanın elleri hep soğuk arada cikarsamda takili genelde. Oyuncak tutamiyo tam bu normal mi ne zmn tutması gerek
Benimki 2 aylik oyuncak tutmuyo bazen verdigim zaman tutuyor ama oda tamamen tesaduf eldivende takmiyorum canim

Emzikle uyumak istiyor zaten de çok hızlı emiyor uykuya dalarken alınca uyanıyor zaten. Uyku arkadaşı ben de istiyorum almalı yanına yavaş yavas koymali sanırım.

kizlar bebekleriniz kaç beden giyor

Canım benim oğlum da 6 civarı kilosu 3-6 giyiyor sanırım. İlk kıyafetler kısa geliyor.

Canim bebegin elinin ayaginin ve burnunun soguk olmasi usudugu anlamina gelmiyor. Sakin bunlari referans alma. Bu organlarin biraz soguk olmasi normal yani.
Eldiven takmani tavsiye etmem cunku bebegin ilk zeka gelisimi dokunarak olur ve el becerilerinin gelismesi acisindan dokunmak cok onemli.

Canım benimkine 0 3 olmuyor 3 6 büyük geliyor. Tam ara donemdeyiz sanırım. Kilosu 6 civarı boyu da 60 61. Seninki kaç giyiyor
bemimkide aynı şekilde..0-3 ay arası olmuuyor artık..3-6 arası kıyafetlerini giydiriyorum.. biraz bol kalıyor ama boydan oluyor kıyafetleri..
daha 2 aylık olmadık ama boyumuz uzun

Çalışmıyorum canım. Emzik aslında istemiyorum ama emziği unutsunda istemiyorum. Araba kullanırken iyi oluyor çünkü.. birde büyük oğlanı terapiye götürüyorum git gel 3 saati buluyor annem bakıyor o sıradada aglarsa emzik veriyor. O kadar kullanıyorum yani. Ben yanındayken ve evdeyken vermiyorum. Emzirip bırakıyorum. Geceleride uykuya dalana kadar emziriyorum. Gece aralarda uyandığında acıkmış oluyor zaten o zamanda emziriyorum yine uyuyor.

Eli ayagı degilde burnunun soğuk olması üşüdüğü anlamına geliyor canım. Eller ve ayaklar devamlı hareket ettiği için zaten soğuk olabilir, sen burnuna bak demişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…