2016 Şubat Anneleri

Canım benimkine 0 3 olmuyor 3 6 büyük geliyor. Tam ara donemdeyiz sanırım. Kilosu 6 civarı boyu da 60 61. Seninki kaç giyiyor
maşallah bebişine canim benimkide öyle o yüzden sordum 0 3 ay küçük gelmeye başladi 3 6 ay da büyük
oluyor.bizimkinin kilosu 5 kg ti en son boyuda 54 tü

maşallah oğluşuna canim benim kiza da 0 3 ay küçük gelmeye başladi
denilen gibi çok çabuk büyüyomuşlar gerçekten

Kızlar ben bebislerinizbebisleriniz oyuncak tutuyo mu hala eldiven takıyoı musunuz bnm oğlanın elleri hep soğuk arada cikarsamda takili genelde. Oyuncak tutamiyo tam bu normal mi ne zmn tutması gerek
benim kizinda elleri soğuk eldiven takiyorum ama çikariveriyor o yüzden takmiyorum artik oyuncak tutamiyo daha canim

Arabasına koyup balkona koy belki uyurBen avrupada yaşıyorum burada herkes kışın bile bebeği balkona koyup saatlerce üç uyutuyorlar temiz hava iyi geliyor ben de her gün yapmaya çalışıyorum balkonda uyutmaya.

bizim ilçe yüksek kesimde cok esiyor balkona koymam için sarmam sarmalamam lazım
oda içeriden farksız geliyor, o sebebten aşağı inip bi iki tur atmaya karar verdim
bakalım inşAllah yarar

Ben anladim gezmek istiyor :)

anası hamile kaldığından beri totsunun üzerinde bi oturmadı ki veledi otursun

huyları değişiyor canım bi kaç gündür benimkide huysuz hep kucak istiyor. emzik kullandığın halde mı ağlıyor canım?

emzikte sıkıntımız yok
dünden beri ne gaz cıkardık ne de kaka yaptık
aşırı ıkınıyor ama bişy çıkmıyor coksey denedim olmadı

Kızlar benim dogum yapalı 45 gun oldu nerdeyse hala kanamam devam edıyor leke leke diyecek kadar az değil kanama kadar da cok degıl normal mi hala devam etmesi?

Canım hergün az az yapıyo.leke gibi .ama bugün Yemyeşil doldurmuş.üşüttü mü ki

Ayyy bugün bu bebise bi haller oldu ağlıyor uyumak istiyor gazi var sanırım. Gece usuttum ondan oldu bir de nazar değdi sanırım. Byrda da demiştim mutlu bı çocuk diye, arkadaşlar vs de öyle konusmuatuk. Bugün o çocuk çıldırdı bi de kucağa alışmış bu :) ohhh :)

Ahh canım aynenn nereye kadar ben yaklaşıyorum halbuki ne olacak böyle bilmiyorum sıkıntımız az gibi bi de bu dert hemen uyuyor horluyor sıkıntıdan ben uykusuz kalıyorum

Canım üzüldüm. Ama sakin işini bırakma derim. Hele memursan. Ailen de kalsan. O kadar maaş veriyorlar mi gerçekten.merak ettim mesleğini. Gitmesi kotu olur ana iyi bir gelecek içinse bir şey diyemeyiz. Sadece sen güçlü bir kadinsin. Bebis için..

Kızlar biz 66 gunluguz biz 3 gündür kizim memeyi reddediyo hiç mama almadı biberon kullanmadık hep emdi ama üç gundur resmen dogusuyo benle çok zorlanıyorum agliyo istemiyo.aci yemiyorum baharat yemiyorum gaz sancısı da yok.yardım edin ya ne yaoacam ben neden böyle oldu sizde varmı böyle olan

Canım memur degılım ben ozel sektor ısım garantı degıl ama yıne de ısı bırakamam esıme guvenıp,aramız ıyı degıl ayrılsak en yapıcam. Insaat muhendısı canım dolar uzerınden olunca dolar da yuksek olunca maas yuksek oluyo canım. Bılmıyorm verırlermı ama verırlerse gıderım dıyo. Annemler kalıcı gelemez orda duzenlerı ıslerı var annem arada gelebılır kardesım de balıkesırde ogretmen ama evlı o da ancak yazları gelır yanıma. Sonucta gecelerı yalnız olucam, cocuk kucuk olmasa o kladar sorun olmazsa hasta olur elım ayagıma dolasır dıye korkuyorum. Gıtmesını ıstemıyorum ama o benı dınlemez zaten

Ya sorma benimkide 3 4 gundr öyle huzursuz.ki anlamıyorum neyi var gundz akşama kadar ya emmek.istyo ya kucak doymuyo mu desem emdikten sonra sagdm süt mü yok diye 100cc ye yakın çıktı tek goghsten ama gundz beni mahvediyo

Canim dikkatli ol asla tanimadigin birine emanet etme ben bu yuzden calisamuyorum o kadar korkunc seyler duyuyoruzki iyice tanimadan emanet etme
Canim apartmanda bir cok kisi seviyo ve tavsiye ediyor diye sordum bu bayana.. Bizde denicez, bugun ondaydim tum gun.. Cok temiz ve titiz bir bayan. Odalara tuvalete giderken baktimda (kapilari acikti) cok tertipli ve duzenliydi. Disardan birine guvenemem ama boylesi icimi daha cok rahatlatti diyebilirim. 600'e anlastik bu arada, cokmu azmi hic fikrim yok diyebilirim Bir ay denicez baktik olmuyor baska aricaz

Canım benim peki bakıcı ablayla yapabilecek misin yabancı biri olmazsa belki kolay olurdu. Bebis e kim bakacak? Çok iyi anlıyorum seni. Ben bazı geceler yalnız kalıyorum ve ister istemez tedirgin oluyorum. Esinle konustun mu ? Açık açık soylemissindir. Rabbim yardim etsin. Zor canım. Ama giderse de inşallah bir yıl bulunur. Rabbim seninle olsun.

Sütçü kadın tevekkeli kocam bazen kızıma aa bak sütçü geldi diyor bilinçaltında neler varsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…