- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Canim apartmanda bir cok kisi seviyo ve tavsiye ediyor diye sordum bu bayana.. Bizde denicez, bugun ondaydim tum gun.. Cok temiz ve titiz bir bayan. Odalara tuvalete giderken baktimda (kapilari acikti) cok tertipli ve duzenliydi. Disardan birine guvenemem ama boylesi icimi daha cok rahatlatti diyebilirim. 600'e anlastik bu arada, cokmu azmi hic fikrim yok diyebilirimBir ay denicez baktik olmuyor baska aricaz
Kızlar biz 66 gunluguz biz 3 gündür kizim memeyi reddediyo hiç mama almadı biberon kullanmadık hep emdi ama üç gundur resmen dogusuyo benle çok zorlanıyorum agliyo istemiyo.aci yemiyorum baharat yemiyorum gaz sancısı da yok.yardım edin ya ne yaoacam ben neden böyle oldu sizde varmı böyle olan
Sütçü kadınBence şuan sallamaya kucağa alıştıkları gibi düzenli uyumaya alışanilirler diye düşünğyorum.
Onlar alışmasa da biz alışalım, onların alışma zamanı gelince hazır oluruz en azından
Ben karşı komşu olcam
Boşa kürek çektiğimde çok oluyordu. Sonra anladım ki uyumayınca uyumuyor. Başlarda alılkındım hep uyumasına sanki hep öyle olacak gibi düşünğyrdum:)
valla ben kndimi kadın olarak grmğyorum.sütçü kadın
Memeler zaten sızlıyor. Eh diğer kısımlar zaten korkuyrum
bu ayağa kalkıp dolaştırma işi çok yorucu ya. Benimki de omuzda dolaşmak istiyor. Sırtımı hissetmiyorum bir süre sonra. Artık ilk üç ayda yapılanlar alışkanlık oluşturmaz deniliyor ya ordan umut ediyorum artık bir süre sonra istemez diyorum. Şimdiki kilosunda bu kadar yorucuyken ileride ne olur kim bilirdoğru canım biz hazır olalım. benim minnosunda 3 gündür huyu değişti ya kucak istiyor yetmiyor ayağa kalkıp dolasacaksinbi de
Ya sorma benimkide 3 4 gundr öyle huzursuz.ki anlamıyorum neyi var gundz akşama kadar ya emmek.istyo ya kucak doymuyo mu desem emdikten sonra sagdm süt mü yok diye 100cc ye yakın çıktı tek goghsten ama gundz beni mahvediyo
Tatlım doktorlar eldivenden yana değil pek. Kendini tanıması için. Havalar ısındı artık. Elinden üşütmez nasılsa. Burnu göğsü sıcaksa korkma bence. Bırak o da rahatlasın.Kızlar ben bebislerinizbebisleriniz oyuncak tutuyo mu hala eldiven takıyoı musunuz bnm oğlanın elleri hep soğuk arada cikarsamda takili genelde. Oyuncak tutamiyo tam bu normal mi ne zmn tutması gerek
Geceleri reddetmiyo uyku sersemliginden midir bilmiyorum ama gunduzleri resmen savaşıyoruz.Acikiyo agliyo veriyorum memeyi 3 kere cekiuo birakiyo oynuyo aglio daha fazla istemiyo gibiAcikinca da reddediyor mu? Uyanınca mesela?
Yok benmki uyumuyo bi turlu memede aramiyo aç olsa kucağıma alınca iki eliyle yuzumu tutup emmeye çalışıyor çünküGaz sanırımben sagmadim hic ama emiyor tekrar verdiğinde emdikten sonra kabul etmiyor uyumak istiyordu şimdi uyuyor arada uyanıyor dalıyor geri 4 saattir emmesi açıktı aslında
Canım poposuna zeytinyağı sur altını gevset sonra tam ikinirken bacaklarını karnına bastr ben bugn öyle yaptm baya bi doldurdu bezoTek umudum kimyon da
1 haftadir vermiyordum 8de kimyon verdim uzerine emzirdim
8.40 azcikda olsa pirt yapti dunden beri kaka yapmiyordu ufak biraz da kaka vardi
Durmak yok yola devam oglum
Hadi devamini getir ailecek rahatlayalim
Çok az şey düşünüyoruz ya di mi. Kadın olmak ne çok şeymiş meğer.Ahh canım aynenn nereye kadar ben yaklaşıyorum halbuki ne olacak böyle bilmiyorum sıkıntımız az gibi bi de bu dert hemen uyuyor horluyor sıkıntıdan ben uykusuz kalıyorum
Canım poposuna zeytinyağı sur altını gevset sonra tam ikinirken bacaklarını karnına bastr ben bugn öyle yaptm baya bi doldurdu bezo
600 super izmir gibi yerde..muglada 1000 lira diyolar..ben ogluma ilcesinde 600 e baktirdim bu yilCanim apartmanda bir cok kisi seviyo ve tavsiye ediyor diye sordum bu bayana.. Bizde denicez, bugun ondaydim tum gun.. Cok temiz ve titiz bir bayan. Odalara tuvalete giderken baktimda (kapilari acikti) cok tertipli ve duzenliydi. Disardan birine guvenemem ama boylesi icimi daha cok rahatlatti diyebilirim. 600'e anlastik bu arada, cokmu azmi hic fikrim yok diyebilirimBir ay denicez baktik olmuyor baska aricaz
Canım kulak copuyle biraz ileri doğru surdun mu zeytinyağını çok sknti cekkyosa öyle yapValla canim onu bile yaptim banamisin demedi
Benm 52 gün surdu Canm sezeryanda içinin temizlenmesi daha zor olduğu için uzun surermis tabi 40 günden sonra damla damla daha sonra akıntı olarak geldiKızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Hala fırsat bulup ta kontrole gidemedim?
Benim 40 gün sürmüştü.Kızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Hala fırsat bulup ta kontrole gidemedim?
Benm 52 gün surdu Canm sezeryanda içinin temizlenmesi daha zor olduğu için uzun surermis tabi 40 günden sonra damla damla daha sonra akıntı olarak geldi
Sorma canım ya annemlerle de paylaşamıyorum bu durumu daha doğrusu hiç kimseyle.. İyi ki burası varÇok az şey düşünüyoruz ya di mi. Kadın olmak ne çok şeymiş meğer.
Ne yapmalıyız ya bi fikri olan yok mu arkadaşlar eşlerimiz uzak kardeş gibiyizÇok az şey düşünüyoruz ya di mi. Kadın olmak ne çok şeymiş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?