2016 Şubat Anneleri

Fiyat iyi bence canım ben batikaradenizde küçük bir ildeyim burda o fiyatls. Evinde bakacak sanırım. Guvendugun gibi olsun inslah.

Acikinca da reddediyor mu? Uyanınca mesela?

Sütçü kadın tevekkeli kocam bazen kızıma aa bak sütçü geldi diyor bilinçaltında neler varsa artık
doğru canım biz hazır olalım. benim minnosunda 3 gündür huyu değişti ya kucak istiyor yetmiyor ayağa kalkıp dolasacaksin bi de
bu ayağa kalkıp dolaştırma işi çok yorucu ya. Benimki de omuzda dolaşmak istiyor. Sırtımı hissetmiyorum bir süre sonra. Artık ilk üç ayda yapılanlar alışkanlık oluşturmaz deniliyor ya ordan umut ediyorum artık bir süre sonra istemez diyorum. Şimdiki kilosunda bu kadar yorucuyken ileride ne olur kim bilir

Ya sorma benimkide 3 4 gundr öyle huzursuz.ki anlamıyorum neyi var gundz akşama kadar ya emmek.istyo ya kucak doymuyo mu desem emdikten sonra sagdm süt mü yok diye 100cc ye yakın çıktı tek goghsten ama gundz beni mahvediyo

Gaz sanırım ben sagmadim hic ama emiyor tekrar verdiğinde emdikten sonra kabul etmiyor uyumak istiyordu şimdi uyuyor arada uyanıyor dalıyor geri 4 saattir emmesi açıktı aslında

Kızlar ben bebislerinizbebisleriniz oyuncak tutuyo mu hala eldiven takıyoı musunuz bnm oğlanın elleri hep soğuk arada cikarsamda takili genelde. Oyuncak tutamiyo tam bu normal mi ne zmn tutması gerek
Tatlım doktorlar eldivenden yana değil pek. Kendini tanıması için. Havalar ısındı artık. Elinden üşütmez nasılsa. Burnu göğsü sıcaksa korkma bence. Bırak o da rahatlasın.

Tek umudum kimyon da
1 haftadir vermiyordum 8de kimyon verdim uzerine emzirdim

8.40 azcikda olsa pirt yapti dunden beri kaka yapmiyordu ufak biraz da kaka vardi

Durmak yok yola devam oglum
Hadi devamini getir ailecek rahatlayalim

Aşıdan nefret ediyorum
Hatırlasanıza iki üç ay önce basit tetenoz aşısı için ne kadar sancılı gece geçirmiştik. Hatta ben bi doZunda üç gün kol ağrısı çekmiştim.

Minicik vücut daha bağırsağı bile düzgün çalışamazken, dünyaya bile alışamamışken bizim ona yaptığımıza bak

Hiç mutlu değiliz. Sürekli ııııııı modunda. Uyurken bile

Gaz sanırım ben sagmadim hic ama emiyor tekrar verdiğinde emdikten sonra kabul etmiyor uyumak istiyordu şimdi uyuyor arada uyanıyor dalıyor geri 4 saattir emmesi açıktı aslında
Yok benmki uyumuyo bi turlu memede aramiyo aç olsa kucağıma alınca iki eliyle yuzumu tutup emmeye çalışıyor çünkü ne gazms arkadaş bitmedi bi

Tek umudum kimyon da
1 haftadir vermiyordum 8de kimyon verdim uzerine emzirdim

8.40 azcikda olsa pirt yapti dunden beri kaka yapmiyordu ufak biraz da kaka vardi

Durmak yok yola devam oglum
Hadi devamini getir ailecek rahatlayalim
Canım poposuna zeytinyağı sur altını gevset sonra tam ikinirken bacaklarını karnına bastr ben bugn öyle yaptm baya bi doldurdu bezo

Ahh canım aynenn nereye kadar ben yaklaşıyorum halbuki ne olacak böyle bilmiyorum sıkıntımız az gibi bi de bu dert hemen uyuyor horluyor sıkıntıdan ben uykusuz kalıyorum
Çok az şey düşünüyoruz ya di mi. Kadın olmak ne çok şeymiş meğer.

Kızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Hala fırsat bulup ta kontrole gidemedim?

600 super izmir gibi yerde..muglada 1000 lira diyolar..ben ogluma ilcesinde 600 e baktirdim bu yil

Benm 52 gün surdu Canm sezeryanda içinin temizlenmesi daha zor olduğu için uzun surermis tabi 40 günden sonra damla damla daha sonra akıntı olarak geldi

Benim 40 gün sürmüştü.

Çok az şey düşünüyoruz ya di mi. Kadın olmak ne çok şeymiş meğer.
Ne yapmalıyız ya bi fikri olan yok mu arkadaşlar eşlerimiz uzak kardeş gibiyizben saç şeklimi değiştirdim hiç boya yokken gölge yaptırdım ağda falan zaten düzenli yapıyorum e kilolar da gidiyor daha ne ola ki kafayı yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…