2016 Şubat Anneleri

Fiyat iyi bence canım ben batikaradenizde küçük bir ildeyim burda o fiyatls. Evinde bakacak sanırım. Guvendugun gibi olsun inslah.
Kendi evimde istedim ki 4-5 saat bizim evimizde olucaklar, ama uni giden bir cocugu var sabah ona kahvalti hazirliyomus aksam icinde duzeni bozulmasin diye yemeginizi yapabilirsiniz dedim.. Biraz bizde biraz onlarda olucak Uzay bu sebepten..

keryneia sen izmir'in neresi canım?? Bende İzmir bilmem daha önceki yazılarında bahsetmiştim..

Bu arada hanımlar halen marmaristeyiz dedemin 7 gün duası devam ediyor kocami izmir'e yolladim..6 yıllık evliyim ilk defa ayrı kalıyorum.. Çocuklarla beraber burdayiz 1 hafta sonra gelip alicak bizi..

600 super izmir gibi yerde..muglada 1000 lira diyolar..ben ogluma ilcesinde 600 e baktirdim bu yil
Oyle de dilerim bakabilir benim icin onemli olan bu .. Ayh ilk defa asik olmusum gibi garip bir gerginlik ve heyecan var icimde :/

Canim basiniz sagolsun, cok uzuldum
Karsiyaka dersem bilirsin belki..

Cnm biz 69 günlüğüz halen kanamam oluyor doktor a gittim çok olmadığı sürece sorun yok dedi

Peki kontorle gittin mi normalmiymiş canım?
Doğumdan sonra gtmstm dikislerimi aldrmak için ultrasondan felan baktı tekrar hiç bi sorun yok dedi eger parca felan kaldi diye korkuyosan sağlık ocağındaki hemşireye sormstm kanama içinde normal demsti herkesin bunyesi farklı Canm benm anneminde hemen bitms kanaması

Git canim kansizlik yapar bitkin dusersin, illa bir gun sıkıntı çıkarır..

Cnm biz 69 günlüğüz halen kanamam oluyor doktor a gittim çok olmadığı sürece sorun yok dedi
Yok artık.. Belkide sizden başından beri azar azar geldiğinden tam temizlenemedi.. Ama kansızlık yapmazmı ki bu kadar süre kanama :/

Yok artık.. Belkide sizden başından beri azar azar geldiğinden tam temizlenemedi.. Ama kansızlık yapmazmı ki bu kadar süre kanama :/
Cnm bir hafta çok geldi sonra az az geldi anlamadım bn doktor ultrason ile baktı temiz dedi ama artık canımı sıkıyor bu durum

Kizlar ikinci ay asilarimizi bgn olduk ve tuhaf bi durum var..kizim asidan geldigimizden beri uyuyo nerdeyse..oglen 12 den beri..emzirmelerde kalkti bide altini degstrdim iste..bu kadar uyku normalmi sizce..sizdede oldumu boyle

Bnm bi arkadaş 55gün kanaması olmuş. Oda sezeryandı.
Bende 39da kesildim. Çok da kısa değildi yani :/

Geceleri reddetmiyo uyku sersemliginden midir bilmiyorum ama gunduzleri resmen savaşıyoruz.Acikiyo agliyo veriyorum memeyi 3 kere cekiuo birakiyo oynuyo aglio daha fazla istemiyo gibi

Canım iki haftadır bizimde öyle. Uyanınca emiyor. 5 dk filan. Sonra versem almıyor. Doyduğu için artık diye düşünüyorum.

Canım iki haftadır bizimde öyle. Uyanınca emiyor. 5 dk filan. Sonra versem almıyor. Doyduğu için artık diye düşünüyorum.
Canım inan 5 dakkaya bile razıyım o cektigiyle doyamaz gibi geliyo bana.bide iki uc kisi sanki yuzu kuculmus gibi zayifladi mi ne dediler iyice psikolojim bozuldu benden mi etkileniyo acaba stres oluyorum çünkü kilo mu veriyo diye

Kizlar ikinci ay asilarimizi bgn olduk ve tuhaf bi durum var..kizim asidan geldigimizden beri uyuyo nerdeyse..oglen 12 den beri..emzirmelerde kalkti bide altini degstrdim iste..bu kadar uyku normalmi sizce..sizdede oldumu boyle
Normal canım merak etme benmkide 2 gün boyunca surekli uyudu ben kaldırıp emzrmesem kalkmyodu

Canım git kontrole. Belki adettir, bir de bana dpktotum olabilir dedi. Ama ihmal etme git mutlaka.

Kendi evimde istedim ki 4-5 saat bizim evimizde olucaklar, ama uni giden bir cocugu var sabah ona kahvalti hazirliyomus aksam icinde duzeni bozulmasin diye yemeginizi yapabilirsiniz dedim.. Biraz bizde biraz onlarda olucak Uzay bu sebepten..

Anladım canim. İnşallah güzel olur. Ben de bizim evde bakılsın isteyecegim ama eşim bazı günler evde olur ve bunu kimse kabul etmez

O biraz zor, ama orta yaşta yada yaşlı biri olursa sorun etmez gerçi ..

Canım kulak copuyle biraz ileri doğru surdun mu zeytinyağını çok sknti cekkyosa öyle yap

Onu da yaptım olmadi bisey sinirlendim oturdum agladim
eşim aldi bebeği
yarın dr götüreceğim bakalim derdi neymis

Kızlar benim için dua edin, yarın işe başlıcam tekrar bebeğim dilerim sorun yaşamaz, dilerim komşum iyi bakar Ah doktorun karısı sen bakaydın ya ne çok rahat ederdim

Canım inan 5 dakkaya bile razıyım o cektigiyle doyamaz gibi geliyo bana.bide iki uc kisi sanki yuzu kuculmus gibi zayifladi mi ne dediler iyice psikolojim bozuldu benden mi etkileniyo acaba stres oluyorum çünkü kilo mu veriyo diye

O zaman yarin sağlık ocağına git canım kontrol ettir için rahat olsun :) evde tartı varsa çık bebisle tarrtil sonra kendin tartım ortaya çıkan kilo onun kilosu olur. Komşu da filan da vardır . için rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…