Kendi evimde istedim ki 4-5 saat bizim evimizde olucaklar, ama uni giden bir cocugu var sabah ona kahvalti hazirliyomus aksam icinde duzeni bozulmasin diye yemeginizi yapabilirsiniz dedim.. Biraz bizde biraz onlarda olucak Uzay bu sebepten..Fiyat iyi bence canım ben batikaradenizde küçük bir ildeyim burda o fiyatls. Evinde bakacak sanırım. Guvendugun gibi olsun inslah.
Oyle de dilerim bakabilir benim icin onemli olan bu .. Ayh ilk defa asik olmusum gibi garip bir gerginlik ve heyecan var icimde :/600 super izmir gibi yerde..muglada 1000 lira diyolar..ben ogluma ilcesinde 600 e baktirdim bu yil
Canim basiniz sagolsun, cok uzuldumkeryneia sen izmir'in neresi canım?? Bende İzmir bilmem daha önceki yazılarında bahsetmiştim..
Bu arada hanımlar halen marmaristeyiz dedemin 7 gün duası devam ediyor kocami izmir'e yolladim..6 yıllık evliyim ilk defa ayrı kalıyorum.. Çocuklarla beraber burdayiz 1 hafta sonra gelip alicak bizi..
Cnm biz 69 günlüğüz halen kanamam oluyor doktor a gittim çok olmadığı sürece sorun yok dediKızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Hala fırsat bulup ta kontrole gidemedim?
Doğumdan sonra gtmstm dikislerimi aldrmak için ultrasondan felan baktı tekrar hiç bi sorun yok dedi eger parca felan kaldi diye korkuyosan sağlık ocağındaki hemşireye sormstm kanama içinde normal demsti herkesin bunyesi farklı Canm benm anneminde hemen bitms kanamasıPeki kontorle gittin mi normalmiymiş canım?
Git canim kansizlik yapar bitkin dusersin, illa bir gun sıkıntı çıkarır..Kızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Yok artık.. Belkide sizden başından beri azar azar geldiğinden tam temizlenemedi.. Ama kansızlık yapmazmı ki bu kadar süre kanama :/Cnm biz 69 günlüğüz halen kanamam oluyor doktor a gittim çok olmadığı sürece sorun yok dedi
Cnm bir hafta çok geldi sonra az az geldi anlamadım bn doktor ultrason ile baktı temiz dedi ama artık canımı sıkıyor bu durumYok artık.. Belkide sizden başından beri azar azar geldiğinden tam temizlenemedi.. Ama kansızlık yapmazmı ki bu kadar süre kanama :/
Bnm bi arkadaş 55gün kanaması olmuş. Oda sezeryandı.Kızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Geceleri reddetmiyo uyku sersemliginden midir bilmiyorum ama gunduzleri resmen savaşıyoruz.Acikiyo agliyo veriyorum memeyi 3 kere cekiuo birakiyo oynuyo aglio daha fazla istemiyo gibi
Canım inan 5 dakkaya bile razıyım o cektigiyle doyamaz gibi geliyo bana.bide iki uc kisi sanki yuzu kuculmus gibi zayifladi mi ne dediler iyice psikolojim bozuldu benden mi etkileniyo acaba stres oluyorum çünkü kilo mu veriyo diyeCanım iki haftadır bizimde öyle. Uyanınca emiyor. 5 dk filan. Sonra versem almıyor. Doyduğu için artık diye düşünüyorum.
Normal canım merak etme benmkide 2 gün boyunca surekli uyudu ben kaldırıp emzrmesem kalkmyoduKizlar ikinci ay asilarimizi bgn olduk ve tuhaf bi durum var..kizim asidan geldigimizden beri uyuyo nerdeyse..oglen 12 den beri..emzirmelerde kalkti bide altini degstrdim iste..bu kadar uyku normalmi sizce..sizdede oldumu boyle
Kızlarr duyun beniiii sezaryen sonrası kanamanın 45 gundur devam etmesi normal mi ? Benim gibi olan varmı? annem dr a git git git diye diye netten bakayım dedim pek normal bir durum gibi görünmüyor
Kendi evimde istedim ki 4-5 saat bizim evimizde olucaklar, ama uni giden bir cocugu var sabah ona kahvalti hazirliyomus aksam icinde duzeni bozulmasin diye yemeginizi yapabilirsiniz dedim.. Biraz bizde biraz onlarda olucak Uzay bu sebepten..
O biraz zor, ama orta yaşta yada yaşlı biri olursa sorun etmez gerçi ..Canım git kontrole. Belki adettir, bir de bana dpktotum olabilir dedi. Ama ihmal etme git mutlaka.
Anladım canim. İnşallah güzel olur. Ben de bizim evde bakılsın isteyecegim ama eşim bazı günler evde olur ve bunu kimse kabul etmez
Canım kulak copuyle biraz ileri doğru surdun mu zeytinyağını çok sknti cekkyosa öyle yap
Canım inan 5 dakkaya bile razıyım o cektigiyle doyamaz gibi geliyo bana.bide iki uc kisi sanki yuzu kuculmus gibi zayifladi mi ne dediler iyice psikolojim bozuldu benden mi etkileniyo acaba stres oluyorum çünkü kilo mu veriyo diye
O biraz zor, ama orta yaşta yada yaşlı biri olursa sorun etmez gerçi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?