2016 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız? Benim kızım 70gunluk oldu artık duzenimiz baya oturmaya başladı. Gaz problemi var hala ama inşallah bir aya o da geçecek diye umit ediyorum. Geçen bir tanıdık bir sene sürdü gaz problemi dedi ama Allah korusun diyorum vallahi. Burda okuyorum sütü az olan yada bebegi az emip az kilo alan arkadaslari üzülüyorum herkesin ayrı bir derdi var bu emme konusunda. Bizim kiz beni hiç emmiyo sagip veriyoruz sutum var çok şükür ama şöyle cokur cokur emse dünyalar benim olur heralde :'( Ama napalım biberonla da olsa benim sutumu iciyor ne kadar içtiğini biliyorum doydugu için içim rahat oluyor ve gelişimi iyi çok şükür. Neyse baya içimi döktüm herkesin bebegine gazsiz huzurlu uykular diliyorum

Ya zaten o bakmaları ayrı bi sinir bozucu dün hastaneye girerken daha kapıdaki güvenlik ayy ne tatlı diye yapıştı kızıma bi maşallah falan desinler bari ben nazara çok inanırım ama şuda bir gerçek kendi bebeğim olmadan önce bende çok bakıp severdim ama hata yaptığımı şimdi anlıyorum birde dokunmak istemiyorlar mı en çok ozaman sinirleniyorum elleriyle binbir yere dokunup gelip bebek sevmek yada elini öpüyorum bak diyenlerde çok e kardeşim sen elini öptünde iki dk sonra elini ağzına götürüp parmak emmek isteyen bebeyi ben ne yapıcam kafamda deli sorular diyorum ya anne olunca anlıyor insan

Benii oku.

Iyi aksamlar anneler.bebegimn kakasi habire degisiyor.sut urunu alerji ihtimali var ama dr un biride yok bisey dedi tahlil yapilmadi.bende pek ustunde durmadim ama huzursuz agliyor kusuyor kivraniyor vs..

Kaka fotosu koydum niye boyle degisik oluyo sizinkiler nasil..alerji suphesi olanlar vardi benzermi..

Midenizi bulundurdysam ozurr..

Eklentiler

• 2016-04-08_22.18.18.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 88
3 gün dedi bizim hemşiremiz canım ve kolonya falan da sur demedi. Mikrop kaptırma dedi sadece.. Kiilo olayını çok takma kafana, mamada verme sen yavrunun doyup duymadığını anlarsın zaten. Alerji olan bebeklerde kilo alımı biraz daha az oluyormuş. En doğrusunu Dr.a sorarsin .. Ayrıca kime gideceksin Dr.için.

Canım ya sen alerji Dr.una gitsen bir o testi direk yapar bence. Sana diyet önerdi mi Dr.un ve sadece Emziriyor musun. Bebekde kızarıklık döküntü , iştahsızlık meme reddetme var mi

Canım medine hurmasını denedin mi? Günde 2 _3 tane sütü arttırıyomuş. Bugün biri dedi banada sütüm kaçtığı zmn yiyorum hmn artıyor dedi.
Bende hic mama vermek istemiyorum hamileyken cok diyodum şöyle emziricem boyle emziricem diye ama malesef sütüm gelmiyo denemedigim sey kalmadi sut gelsin diye ama malesef yok cok üzülüyorum ama mecburen mama veriyorum

Bizim de bugün kalca USG deki doktor kaç aylık bu dedi sonra büyümüş bu ya vs diye başladı ben de bir maşallah deyin dedim :) başka kadın geldi direk yanaklara ellere dokunmalar vs bunlar tanimadiklardan

canım bizimde normalde hep sarıydı birkaç gündür yeşil yapıyor salı günü doktora götürdük sordum vana zinco veya biogaia kullan normale döner dedi ne alaka anlamadım evde var ama kullanmadım yarın kendi doktorumuza rabdevumyz var soracağım

Canım ya sen alerji Dr.una gitsen bir o testi direk yapar bence. Sana diyet önerdi mi Dr.un ve sadece Emziriyor musun. Bebekde kızarıklık döküntü , iştahsızlık meme reddetme var mi
Cnm ilcedeyim burdaki dr tribudat verdi bafirsak duzenleyici.bisey yok normal dedi..merkezde ozel hastanedeki dr bir sure sut urunu kullanma dedi okadar.3.gun dikkat ettim ama dun kacirdim tereyagi bugun yine huysuzlandi..sadece emiyor evet

Burdaki drm cok iyi aslinda 3 yildr birdayim drmz bu yil Saglik bakanliginca odul aldi hatta o biseyi yok diyince biraz esnek davrandim dun kizmn poposu pisti yine kivrandi cok kustu felan.dokuntu redetme vs yok..ama korkuyorum ilerlerse diye .bez sayisi 10u buluyor birgunde..bazen ishal saniyrm ama dehil dimi..burda alerji vs dr yok iste kaka tahlili yaptirsam cikarmiki

ozka82 yazdilar mi bilmiyorum ama bingildakta cokukluk varsa bebek susuzdur yani vucudundaki su orani azalmistir o nedenle ac demistir. Ben gunde birkac damla su veriyorum tedbir amacli.

Bizim de bugün kalca USG deki doktor kaç aylık bu dedi sonra büyümüş bu ya vs diye başladı ben de bir maşallah deyin dedim :) başka kadın geldi direk yanaklara ellere dokunmalar vs bunlar tanimadiklardan
Cnm kalca usgmiz kac

Bizim 57 ..48
60..49 cikti iki bez takiyorum..cok dusuk sanki tedirginm.

Canim benim bebegin de boyle kakasi bizim dr da olur endiaelenme dedi. Alerji falan bahsetmedi.

Canım bizde bugün gittik. 3. deki gibi yeşilimsi diye dışkı tahlili istedi. iltihap çıktı. Bu kdr kçk bebekde mikrobik olmaz dedi. Annesi sen süt peynir tereyağ yoğurt yani süt ve ürünlerinden 15 20 gün uzak dur dedi. Alerjiden şüphelenio.

Canim benim bebegin de boyle kakasi bizim dr da olur endiaelenme dedi. Alerji falan bahsetmedi.
Ne biliyim cnm benim bebegim aniden cok ahlamaya uyumamaya basladi.su icemiyorum bazen oyle katilip agliyo kivraniyo felan .seninki keyifliyse normaldir evet

Dimi ben 3 gundur yemiyordum.aslinda.dun halamda kavrulmus helva yedim tereyagi kokusu geldi ondan bugun yine huysuz son kakasi bu yesil..azonce yapti emerken coort ediyo sesli..ikinci kakada sabahki..sumugumsu dimi ikiside..ben yine dikkat ediyim bari ya kendimiz dr olalimm

F..cede Alerji ile Yasam Platformuna iye oldum ordanda sordum bi iki kisi sut urunu alerjisi dedi biri laktoz intoleransi dedi
Acaba ben kurcalayip olmayani olduriyormuym esim abartiyosun diyor

Canım benim oğlumda 3 gündür çok ağlıyor. Çok sancısı oluyor herhalde. Hatta ilk gün ağlarken katılıp kaldı morardı eyvah dedim gitti çocuk. Ağzına üfleyip kendine getirdim ama canımdan can çıktı yani. Dünde sabah 530 uyandı gece 10 da en son denemek için calpol verdim ve uyudu. Bugünde dr hanım bi fitil yaptırdı. Çocuk biraz rahatlasın dedi. Onunda etkisiyle bugün iidik. Maşallah diyeyim.
Ne biliyim cnm benim bebegim aniden cok ahlamaya uyumamaya basladi.su icemiyorum bazen oyle katilip agliyo kivraniyo felan .seninki keyifliyse normaldir evet

Bende hic mama vermek istemiyorum hamileyken cok diyodum şöyle emziricem boyle emziricem diye ama malesef sütüm gelmiyo denemedigim sey kalmadi sut gelsin diye ama malesef yok cok üzülüyorum ama mecburen mama veriyorum

Üzülme çocuğun saglıklı mı sen ona bak bende mamayla büyümüşüm turp gibiym masallah :) sağdın mı hiç sütünü ? Böyle kendini üzersen sütünü de etkılersın kuzum

bskn ya bunu değerlendirirken ilk ayı da katmak lazım sonucta ilk ay aldığı kilo gayet güzel neden hemen mama demiş o hemşire anlamadm..
Yediklerinden kaynaklanıyor olabilir cunku cok kısıtlı oluyor bende bir kac gun yaptm ama neye elimi atsam yemeye kalksam illaki içinde süt ürünü var sana helal olsn ki ben bebegımın kolik olduguna kanaat getirdm alerjik bir durum değil bizim ki. Yelpazeni biraz zenginleştirmeye bak bakalım değişecekmi kilo alımı kafana takma Bir ay cok alır bir ay az alır olacak böyle seyler..

Ventolinden fayda gördünüz mü? Benim oğlanda iki haftadır öksürüyor geçmiyor. Ventolin pulmicort kullandık biraz. Üç gündür de antibiyotiğe başladık ama yok geçmiyor. Hala öksürüyor balgam çıkarmaya çalışıyor. Ne yapcamı şaşırdım o öksürdükçe fena oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…