2016 Şubat Anneleri

Evet carlson vitamin. İlaç olduğu için isim vermiyim dedim.
Aay çok iyi. Bende bakayım amazona. Ama orjinalmidir ki:/
Amerikadaniste.com diye bir site var ama ğyelik ücreti istitor. Bir ürün içinde üyelik yapamam:/
Üye biri alsa ne iyi olur. Diye etrafa haber saldım üye var mı aranızda diye

Yaa bunu söylediğimde emmemişti beni ve önceki emmesinde de normalden az emmişti:/
Ondan mı dikkatimi çekti acaba.
Hassas değil ama bizi korkutuyorlar ya o yüzden çekinşyorum bende.
Eşimin çalıştığı yere keçi sütü getiryrlarmış aslında ama yermiyim bilmyorum:/
Yerim tabi yaa ezine peynirde sevmem normalde ama keçi peyniri ezine. Gayette yiyorum
Babamlar yakında keçi alabilir beslenmiyormuşum

bugun oglen oyle bir kak yapti ki
sirtindan pacalarina kadar akti. ishal gibiydi bu sefer ki. cok civikti. 5ml veriyordum, 4 e indircem. bakalim nasil olcak.

sorma ya en buyuk korkum bebegime bilmeden zarar vermek.
hatta takintili boyuta geldim. esimin tutmasini bile istemiyorum
ya yanlis tutarda beli bosluga gelirse,
ya bacaklarini yanlis tutup kalca cikigina neden olursa
mama vermek istedigin de ya bogazina kacirirsa falan filan

bir ben mi boyleyim

OKB li bir anne olmak istemiyorum
ozkacim senin bebise baktikca benim oglusu goruyorum sanki
ne kadar cok benziyorlar
masallah kuzuya

Canim dun okudugum bir yazida anne sutune duyarli olan bebek keci sutunede duyarli olabilir yaziyordu

Canım bende mama kullanırken aptamil veriyordum ne Zaman mamayı kestim bebeğim gayet güzel kakasını yapmaya basladı onu içtiği gun ıkına ıkına kıvranıyordu yavrum..

Bende hic mama vermek istemiyorum hamileyken cok diyodum şöyle emziricem boyle emziricem diye ama malesef sütüm gelmiyo denemedigim sey kalmadi sut gelsin diye ama malesef yok cok üzülüyorum ama mecburen mama veriyorum

Aynen canım boşa mama alma sütun var zaten senin yazmstn buraya hemen mama ver diyolar

Sen kendi doktoruna gidene kadar kendi sütün ile besle canım. Doktorda az kg almış derse mama alırsın. Dediğim gibi ablamında sütü çoktu bebek doyuyordu ama kg alımı azdı. Bebegin bünyesindende kaynaklanıyor olabilir. Çünkü yegenim şimdi normal yemeklerdende yediği halde kg sı az o yüzden ablam hala devam sütüne devam ediyor.
Bıngıldak konusunda biz hassasız ya doktorlar parmagı ile bastırıyor ölçüyor. Biz dokunmaya korkuyoruz :) bıngıldagı pot pıt atıyor zaten. Biz saçları kestirdiğimiz için rahat görüyorum

Un kurabiyesi bende çok etkili oluyor gögüsler sertleşiyor. .
Sadece süt yoğurt yemesen. İçi de süt olan şeylerden yemeyi denesen bakalım bebişe etki edecekmi? Yedikkerinde sütünü etkiler tabi.
Ya bende vermek istemiyorum ama d vitaminide çok önemliymiş büyk oğlan 1 yaşına geldiğinde paytak paytak yürüyordu doktora götürdüğümde d vitamini eksikliğinden olur demişti röntgen ile bakmıştı kemiklerine d vit. eksikmi diye. Sonuçlarında eksiklik çıkmamıştı :/
Bebegi güneşe çıkarmak iyide asıl eller ve ayaklar çıplak olacakmış şimdilik yüzden ve ellerden alıyor. Bende büyüğü okukdan almaya bebişle gidiyorum bayılyor arabaya. :)
Arabasına alıştı ilk zamanlar koyunca ağlıyordu şimdi gezmeye gidecegimizi anlıyor galiba

Senınkıne de masallah canım

bskn bence boşver sağlık ocağını. Bir iki hafta dene. Takip et. Duruma bakarsın zaten. Olmadı önce sutunu sahip verirsin. Ne hemen mama elbette sut olmasa mama sukur ama bu durumda hemen önermeleri hatalı.

canım yalnız değilsin aynı takıntı bende de var kimseye vermek istemiyorum kıjımı gelen misafirlerin bile başında bekliyorum aldıklarında insanlards ne kadar meraklı ufacık çocuğu almaya ben büyümeden alamazdım kimsenin çocuğunu zarar vermekten korkardım eşimi birçok kez uyarıyorum şöyle yap dikkat et oda diyor bende onun babasıyım en az senin kadar düşünüyorum hatta ben bazen işimi bıraksam diyorum kimseye. güvenemiyorum kızıma baktırma konusunda ama onun geleceği içinde çalışmam gerekiyor

Selam kızlar nasılsınız? Bizimde dün aşılarımız yapıldı çok halsiz kuzum emiyor uyuyor inledi dün gece uyurken ateşi çok yükselmedi çok şükür bu ay kilo boy gelişimi geçen aya göre iyi ama kalça ultrasonunu mayısta yaptır bu minyon daha dedi siz yaptırdınız mı buarada rota aşısıyla ilgili ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?

Ben de çok saçma bir şey diyeceğim. Beni uzuyor ama bu durum. Burda oğlumun doğumunda bir şey demedim kilo olarak ama maşallah iyi doğdu. Sonraki kilo alımları da iyi gitti. Boyumuzda 60-61 su anda. Ve insanlar direk öyle bir bakıyorlar ki korkuyorum nazar değecek diye ve huysuz oluyor genelde böyle durumlarda aslinda cok kilolu degil iri bebek iste o yüzden kilolu bebek iyi değil normal kilolarda olsunlar. Sağlıklı olsunlar yeter... Ben de eşim de kilolu doğmuşuz. Hatta eşimin doğusundaki ebe bu kadar büyük çocuk dogurtmadim demiş. Bunlar biraz genetik .

Niye yazdim çünkü o kadar çok bununla ilgili yorum vs alıyorum ki çevreden bu da beni boğuyor ;(

Canım kendini yorarsın öyle. Okb deme de pimpirikli de
Herşey olacağına varır. Allah Korusun sendeykende birşey olabilr başkasındayken de. Çünkü her olan olay bizi olgunlaştırır, güç katar.
Teyzem hep ooooolllsunnnn bişey olmaz diye diye büyüttü çocuklarını. Çocuk koltuğa tırmanmaya çalışırken ben olsam hemen totodan iterim, o ise bırak kendi başarsın derdi.
Tabi onun kadar geniş olamıyorum ama aklıma kötü şeyler geldiğinde birşey olmaz diyip dua ediyorum.

Bu arada gece yazacaktım bal olayına. Bizimkilerde limon verdi. Bal kadar sıkıntılı alerjik bir durum değil ama çok kızdım karışmayın falan diye çıkıştım.
Sonuç bugün bende hıçkırınca verdim :)
Ayrıca kuzenim bebekken çok ağlardı ve onunda emziğine bal veya reçel sürüp sustururlardı rabbim koruyor birşekilde. Hep eskileri düşününce rahatlıyor insan. Eskiden bu kadar ayrıntıya takılacak vakitleri yokmuş böyle düşün rahatlamaya çlaış. Yoksa hayat çok zorlaşır

Slm canım, siz de de inek sütü alerjisi var heralde, biz çok zorlanıyoruz, burda keçi sütü bulabiliyorum da peynir yoğurt bulamıyorum.inşallah en kısa zamanda geçer

Bende hic mama vermek istemiyorum hamileyken cok diyodum şöyle emziricem boyle emziricem diye ama malesef sütüm gelmiyo denemedigim sey kalmadi sut gelsin diye ama malesef yok cok üzülüyorum ama mecburen mama veriyorum
Canım memede mama yöntemi var internetten bak istersen birçok kişi bende dahil öyle memeyi kabul ettirdim ve sütü çoğalttım. Zor ama sabredersen sende emziren anne olursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…