2016 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaslar ikinci ay aşısı yaptiranlar bebisleriniz nasil ateş oldu mu
Yok canim sukurler olsun olmadi. Ama uc gun takip ettim ben. Ilk gun saat basi ates olctum sonraki gun 2 3 saatte bir sonraki gun de oyle yaptim

Bir de arkadaslar hemsire bize rota virusu asisi ile ilgili soyle dedi. Devletteki asi takvimi tamamen butceye bagli dedi bikac sene once pnomokok asilari da istege bagliydi cunku butce ayrilmamisti dedi rota virusu de oyle dedi. Bikac yil sonra belki takvime alincak ucretsiz ve zorunlu olacak belki de dedi

sudokremı denedin mı canım?

tekndenemediğim sudokrem kaldı en iyisi onu da deneyim canım @mevsimMehtap canım kullandığımız kremlerle eczane işletiriz walla açık da bırakıyorum çok ağlıyo yıkıyorum katılarak ağlıyo bunlara rağmen tam toparlancak diyorum bi bakıyorum yine kızarıyor bu nasıl bir hasaasiyet. Süt ürünleri diyetindeyiz kuruyemiş hiç yemiyorum pamukla temizliyorum her açışta iyice kurusun diye 5dk havalandırıyorum kurulamama rağmen bezi de değiştim bu neymiş geçmiyor canım Allah sabır versin sana da cidden çok mıral bozucu Cey99

Arkadaslar meraba. Bende rotavirüsü aşısı yaptiracagim. Doktorumuz 3 aylık olunca dedi. 3.cü ayda ve 5.ayda dedi. Aranizda yaptiranlar var sanirim. 2.ci aydami yapiliyor kafam karisti. Birde aşıyı nerden aldiniz. birde
2.ci ay aşılarından sonra koliği tavan yapan varmı

Bepantol pişik kremi denedin öi cnö biz hastanede yattık ilaçlar fena pişik yaptı obdan aldım hemen gecti
Bizim de hastanede yattığımız için canım bepanthol hiç işe yaramadı biz de. Biz direk travazol trosyd le başladık tedaviye çok üzülüyorım ya

Başım çatlayacak resmen heaaaa
Dün teyzenin biri aradi bebek görmeye geleceğim diye gel dedim gece oturdum kek kurabiye yaptim

11.30 da geldi 13.30 da kalkti daha o kapidaydi alt kattaki kadin geldi bebegi görmeye simdi kalktı

Dişim hala ağrıyor konuş muhabet et çenem yoruldu resmen

oglumda her 10 dakikada bir uyandi durdu yanimizda emzir bisey olmaz dedi deli oldum, bebekte susmadi

Allahtan emzirme önlüğüm vardı onunla emzirdim simdi uyudu insAllah bu sefer tam uyur

bu ara da gündüz uykularimizin en uzunu 40 dakika oda inliyor arada gözlerini açıp etrafa bakip yatiyor

Arkadaşlar 9 haftalık bebeklerinizi kaç saat arayla kaç ml besliyorsunuz ben beslenme saatlerini bayagı karıştırdım toparlamaya çalışıyorum da
Birde şunu danışmak istiyorum benim sütüm sağdıcımda daha hiç içmeden iki göğüsten toplamda 30 ml falan çıkıyor fakat oğlum emdiginde galiba daha çok çıkıyor çünkü emdikten sonra 1,5 - 2 saat saat kadar uyuyor Bebek pompadan daha fazla çıkarıyor olabilir mi

Ben sudocremi de kullandim ama sonuc alamadim sen yine de dene belki sende ise yarar. Ama bu pisik icten geliyor yani diyete devam et bizimkinin gecmesinde diyet ve surekli acik kalmasi ise yaradi. Bir hafta icindegecti. Bi de bizimko cok sisık altına yaptığı icin o da etken. Resmen yapmadan havada kapiyorduk kakasini artik. Faceden de alerji ile yasam platformunu takip edersen eger bebis alerjikse kakasini yorumluyorlar tecrübeli arkadaslar. Inşallah kosa zamanda duzelir bebis. bskn da ayni konudan muzdaripti en iyi biz anlariz

nabersınız kızlar ay foruma gırmeye fırsat kalmıyo yaaa havalar da bı guzel yemınle yaylar gevsıyo DDD dısarı cıkmak ıstıyorum sureklı ama cıkamıyorum tabııı
neden mı ??? cunku butun gun memede benım oglum sokaga cıkınca aglayacak dıye cıkamıyorum
napcam ben bu ısı yaaa acılen bos meme tutması gerek
carsam gunu ıkı ay asımızı olcaz cok korkuyorum huysuzlanacak dıye zar zor duzene gırdı uykusu
duzenı bozulcak dıye gezmeye bıle cıkmıyorum sıkıldım yaaa
dugun mevsımı de geldı ohhh mıllet kınalar dugunler ben evde oynamam lazım benım yaa olmuyo boyle

Saglik ocagini aradim. Rotavirüsü aşısını hangi ayda yaptiricaz diye sordum. 2.ci ay aşıları karma canli aşı. O yüzden rotavirüsü aşısı ile arasında 4 hafta olmalı dedi bilginiz olsun

Canim bizim ufaklik karanlik oda ariyor.. bir odamizda fon perdemiz koyu renk orda ohh biraksan sabaha kadar uyur gecen 3 saat deliksiz uyumustu, ben kendim uyandirdim altini degistirmek icin.. istersen birde boyle dene

Canıö biz de alerjiğiz diyetimizde iki hafta bugün bitiyor oarlak kırmızı yaralarımız eskisi kadar olmuyor ama pişik bir geçiyor bir kalıyor. Bize daydası olan tek krem coresatin mavi. Onu da günde iki kere sürüyoruz şimdi açtım yıkadım altını biraz almış kızarıklığı ama bir sonraki açışımda kızaracak biliyorum. Yaralar da eklenecek siye korkuyorum bu kremler yan etki yapacak Allah hepimize yardım etsin alerji olmaz olsun

Benimki de öle bu arada çok sık altına yapıyor her bezimiz kakalı ve bolu ki iki saati kesinlikle geçmez berdeyse her saat açıyoruz altını havallansın diye altını açıyorum en az iki çiş bir kaka asıl sebeplerden biri de bu bencede Cey99

Yok almamıştım allahtan. Geçen yazmıştı bir arkadaş şoklardayım bende. Huggis alayım diyordum, annemde boşvr onları yaz geliyor linkteki üründen alalım diyor
http://www.babyneo.com.tr/os-tek-beden-yikanabilir-bebek-bezi
Eşimde onlar kuru tutmaz diyor.
Kararsızım o yüzden bez almıyruz şuan

Kızlar ikinci ay aşısını dün yaptırdık bebeğim dün ve bugün emmedi normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…