- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Yok canim sukurler olsun olmadi. Ama uc gun takip ettim ben. Ilk gun saat basi ates olctum sonraki gun 2 3 saatte bir sonraki gun de oyle yaptimMerhaba arkadaslar ikinci ay aşısı yaptiranlar bebisleriniz nasil ateş oldu mu
Bugun kontrolumuz var tekrar sorarim amaBizde yaptırdık rota aşısını 2 doz uygulanandan yaptırdık rotarix doktorunuz 3 dozu tercih etmiş ya neden acaba aralarında bir fark var mı
Bepantol pişik kremi denedin öi cnö biz hastanede yattık ilaçlar fena pişik yaptı obdan aldım hemen gectiOyy yine kızarıyo popomuz.her şeyi denedim bez de değiştim napıcaz ya off
sudokremı denedin mı canım?
tekndenemediğim sudokrem kaldı en iyisi onu da deneyim canım @mevsimMehtap canım kullandığımız kremlerle eczane işletiriz walla açık da bırakıyorum çok ağlıyo yıkıyorum katılarak ağlıyo bunlara rağmen tam toparlancak diyorum bi bakıyorum yine kızarıyor bu nasıl bir hasaasiyet. Süt ürünleri diyetindeyiz kuruyemiş hiç yemiyorum pamukla temizliyorum her açışta iyice kurusun diye 5dk havalandırıyorum kurulamama rağmen bezi de değiştim bu neymiş geçmiyor canım Allah sabır versin sana da cidden çok mıral bozucuBizim de popo surekli kizariyordu sonrasi yara oldu. Kac defa dr gittim butun kremleri kullandim ama gecmedi. Her alt degistirmede moral bozuluyordu. Sonra herseyden vazgectim butun kremleri kestim. Sabah aksam poposunu yikadim. Alt acma bezi üstünde surekli acik biraktim. Sut urunleri ve kuruyemisi yemegi kestim. Arada hematen mavi olabi surdum şükür gecti. Ama ara ara kizariyor maalesef bizimkinin cildi cok hassas. Ayrica su ve pamukla temizle bebisi.
Bizim de hastanede yattığımız için canımBepantol pişik kremi denedin öi cnö biz hastanede yattık ilaçlar fena pişik yaptı obdan aldım hemen gecti
tekndenemediğim sudokrem kaldı en iyisi onu da deneyim canım @mevsimMehtap canım kullandığımız kremlerle eczane işletiriz walla açık da bırakıyorum çok ağlıyo yıkıyorum katılarak ağlıyo bunlara rağmen tam toparlancak diyorum bi bakıyorum yine kızarıyor bu nasıl bir hasaasiyet. Süt ürünleri diyetindeyiz kuruyemiş hiç yemiyorum pamukla temizliyorum her açışta iyice kurusun diye 5dk havalandırıyorum kurulamama rağmen bezi de değiştim bu neymiş geçmiyor canım Allah sabır versin sana da cidden çok mıral bozucuCey99
Canim bizim ufaklik karanlik oda ariyor.. bir odamizda fon perdemiz koyu renk orda ohh biraksan sabaha kadar uyur gecen 3 saat deliksiz uyumustu, ben kendim uyandirdim altini degistirmek icin.. istersen birde boyle deneBaşım çatlayacak resmen heaaaa
Dün teyzenin biri aradi bebek görmeye geleceğim diye gel dedim gece oturdum kek kurabiye yaptim
11.30 da geldi 13.30 da kalkti daha o kapidaydi alt kattaki kadin geldi bebegi görmeye simdi kalktı
Dişim hala ağrıyor konuş muhabet et çenem yoruldu resmen
oglumda her 10 dakikada bir uyandi durdu yanimizda emzir bisey olmaz dedi deli oldum, bebekte susmadi
Allahtan emzirme önlüğüm vardı onunla emzirdim simdi uyudu insAllah bu sefer tam uyur
bu ara da gündüz uykularimizin en uzunu 40 dakika oda inliyor arada gözlerini açıp etrafa bakip yatiyor
Canıö biz de alerjiğiz diyetimizde iki hafta bugün bitiyor oarlak kırmızı yaralarımız eskisi kadar olmuyor ama pişik bir geçiyor bir kalıyor. Bize daydası olan tek krem coresatin mavi. Onu da günde iki kere sürüyoruz şimdi açtım yıkadım altını biraz almış kızarıklığı ama bir sonraki açışımda kızaracak biliyorum. Yaralar da eklenecek siye korkuyorum bu kremler yan etki yapacak Allah hepimize yardım etsin alerji olmaz olsunBen sudocremi de kullandim ama sonuc alamadim sen yine de dene belki sende ise yarar. Ama bu pisik icten geliyor yani diyete devam et bizimkinin gecmesinde diyet ve surekli acik kalmasi ise yaradi. Bir hafta icindegecti. Bi de bizimko cok sisık altına yaptığı icin o da etken. Resmen yapmadan havada kapiyorduk kakasini artik. Faceden de alerji ile yasam platformunu takip edersen eger bebis alerjikse kakasini yorumluyorlar tecrübeli arkadaslar. Inşallah kosa zamanda duzelir bebis.bskn da ayni konudan muzdaripti en iyi biz anlariz
bizde olmadi cok sukurMerhaba arkadaslar ikinci ay aşısı yaptiranlar bebisleriniz nasil ateş oldu mu
Yok almamıştım allahtan. Geçen yazmıştı bir arkadaş şoklardayım bende. Huggis alayım diyordum, annemde boşvr onları yaz geliyor linkteki üründen alalım diyorEvet ondan olabilir canım.
Mopaşta indirimde diye alayım dedim. 2 degilde 3 numara aldım. Ama elimde zaten 2 vardı neredeyse 1 paket. Onu bitireyim bende 3 e geçecegim.
Sen ne yapacaksın huggiese devammı edeceksin. Onun 3 numaradan itibaren o pamuksu yumuşaklık yok. Normal bez gibi. Aldınmı sen onun 3 numarasını?
Hic mi sivi almadi canim, bir doktoruna danissan.. bu kadar uzun sure sivisiz olmazKızlar ikinci ay aşısını dün yaptırdık bebeğim dün ve bugün emmedi normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?