2016 Şubat Anneleri

doktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zaten
Benimkinde de oldu pamukçuk siliyorum karbanotlu suyla ama ertesi gün gene çıkıyor. Damla kullanmadan geçmicek sanırım.

veee an itibariyle adet oldum kızlar aranızda adet olan var mı? adet olmadan rahattim ya

Ben bu yuzden kizimi kuvezde biraktim ..kucucuk bebek grip olmussa o virus cigere inip bronsiolit yapiyor.banada antibiyotuk vermediler ventolin ise yaramadi burun acmasida .

Okean hametan kullandinmi..bizdede vardi pisik bi defa surmek yetti bizde sut urunu diyetindeyiz
denedim canim kizarikligi aldi biraz ama sora fayda etmedi. Biliyorum canim sit urunleri doyetinde oldugunu yakindan takipteyim diyetteki arkadaslari. Malum sikintili durumlar

Merhaba oğluma laktoz intoleransi teşhisi konuldu. Laktazm damla başlandı ama ishali geçmedi. Önerileriniz var mı?

Sağ
Allah sifa versin canim simdi nasil? Yok yapmiyorum gunde 6 defa 10 sefer yap canim gecicek
sağol canım amin i̇nşallah yoktu bir süredir bende yapmadım geçti sanarak kuzım grip oldu çok ağlıyor ve çapaklarda geri geldi malesef

canım kaç gündür bizde aynı durumdayız bugün sabah 7 de uyuduk gece hep ağladı şimdi uyuyor geceye hazırlık

geçmiş olsun canım benim kızımda kusuyor ama her zaman değil bazen fışkırarak çok fazla kusuyor baxende normal bazen hiç nasıl bu teşhis konuldu ben kusma normal diye üzerinde durmadım

Kızlar bu akşam doktorumuza gittik bursada acıbademde dr aşı yaptı omzuna 2 bacagına ve Agzından verdıler cıkarkende eczaneye ödeme yspmamız için aşı kutusu verdi farkettim ki rota asısı bize sormadı burda okumustum sordum 5 li dedi çok iyi dedi ama sormadı bile bize ne kadar acaba bu aşı birde özel sigortalar karşılıyor mu bilen var mı arkadaslar

geçmiş olsun canım benim kızımda kusuyor ama her zaman değil bazen fışkırarak çok fazla kusuyor baxende normal bazen hiç nasıl bu teşhis konuldu ben kusma normal diye üzerinde durmadım
Can'ım bizim kusmalarımız çok şiddetliydi hemen hemen her beslenmeden sonra yendiğinden daha fazla çıkarıyordu bu arada ben hem anne sütü hemde mama veriyorum çünkü sütüm çok az dr kilo alımını takip etti eğer kilo alımı iyi oksadı sıkıntı yokmuş istediği kadar kusabilirmiş fakat benim bebeğim çık az kilo aldı o yüzden testler yapıldı şimdi çok daha iyi şükürler olsun

Sana danışmadan böyle bir dayatma yapması ilginç olmuş yani:/

Süt ürünlerni kestm demişsin. Mutlaka kaçak oluyordur, çaprazlamalara da dikkat et. Ben dün yumurta yedim ve bugün mukuslu kaka ile güne merhaba dedik, akşama da kanlı kaka. (Aslında önceden de kan görüyormuşum ama onların kan olduğunu bilmiyrdum )
10gün sıkı diyet ile (sadece patates, pirinç ve evde kesme makarna, zeytin, havuç, marul yeşillik ile beslendim) çok şükür pişiğimiz geçti. Diyeti biraz aksatınca hemen pişşk tekrarlamaya başladı ama o pişik kadar değil. O zaten öyle böyle bir pişşk değildi

Ah ahhh ne çektik. Allah tekrarını yaşatmasın

Evet alerjiden sebep çok gaz yapıyor gaz çok olunca her gaz da kaka da öıkıyor. Kaka popoyu yyakıyor. Zaten nemli ortamda mantar türüyor, kaka mantarı besliyor kısır döngüye giriyor...
Sindirlmemiş sütte var mı kaka da?

Onlara da bir hal çare düşündüm ama uğraştırıcı olacak tabi. Şu hayatımızı güya kolaylaştıran teknolojik aletler olmasa çok zamanımız kalacak aslında

Popo kizarikligi icin Bepathen pisik koruyucu krem oneririm ben her alt açmada sürüyorum simdiye kadar ne pisik nede kizariklik oldu.. molfixs 2 numara kullanıyorum

Caprazlalara da dikkat ediyorum canim. Muz yesil elma bulgur pilavi yesil mercimekle besleniyorum. Fix. Dr arada et de yemelisin demisti arada da et. Sindirilmemis sut her kakada var canim

şu an bahsettiğiniz durumun aynısı bende de var sağıp boşaltmaya çalıştım biraz rahatladı gögüs ucumda diğerine göre daha şiş şu an ne durumdasınız doktora gittiniz mi

Sindirilmemis sut dediginiz putur putur olan seyler mi? Bizim her kakada mevcut onlar bir zarari var mi?

Kızlar ikinci ay aşısını dün yaptırdık bebeğim dün ve bugün emmedi normal mi sizce
canım benim bebeğim de pazartesi 2 aylık aşısı oldu. İlk gün çok ağladı, huzursuzdu, hafif ateşi çıktı ve çok az emiyordu. 2. Gün memeyi diliyle itiyodu istemiyordu. Mama verdim aç kalmasın diye. Az önce çok aciktı herhalde ki ondan tuttu. Ve çok huzursuzdu ağrısı vardı. Ağrı kesici İlaç verdim onunla durdu

Çok zor Allah kolaylık versin canım. Benimki de çok huysuz. Yeni yeni alıştırdım emziği zorla tutturdum. Ama birkaç dakikalık tutuyor sonra diliyle atıyor. Bi süreliğine kendine hakim ol canım memede tutma biraz ağlasın kendini ağlayarak ifade edebilir başka yolu yok ağlayacak elbet. memede bırakma, kaldıkça alışır alıştıkça daha çok kalmak ister.. ben de bu yöntem sayesinde yavaş yavaş dize getirmeye başladım . Emzir-bırak her aglayışında meme verme. (Aç olduğu zamanlar dışında) Bi süre sonra alışır bebek sonuçta. Büyük birinden almıştım bu tavsiyeleri ama Yinede karar senin canım :)
veee an itibariyle adet oldum kızlar aranızda adet olan var mı? adet olmadan rahattim ya
evettt canım. Kırktan sonraki
3. Gün adet oldum. Çok garip geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…