2016 Şubat Anneleri

Canim bizim ufaklik karanlik oda ariyor.. bir odamizda fon perdemiz koyu renk orda ohh biraksan sabaha kadar uyur gecen 3 saat deliksiz uyumustu, ben kendim uyandirdim altini degistirmek icin.. istersen birde boyle dene

ahhh ahhh bizim yatak odada 3 perde var
siyah kalın güneşlik
beyaz kalın güneşlik
kalın tül perde
o yetmezmiş gibi ben bazen yemeni beğliyorum yada uyku bandı takıyorum

kendim aydınlık odada uyuyamıyorum oğlumda ne kadar aydınlıkta uyutmak istesem uyumuyor malesef bana çekmiş, benden alacak sanki başka huy kalmamış gibi, gündüzlerimiz hep böyle

bu arada geceleri gece lambası eşliğinde uyumak zorunda olmak büyük işkence iyi ki uyku bandı var yoksa sabaha kadar tavanı izlerdim

Canım aynı bezden ben de istemiştim kuru turmaz dedi bizimkiler ben de caydım dr bezinin arasına tülbent kotalum demişti pişikten ötürü 10 m tulbenti lucuk kucuk kestim utuledim tum bezleein icine yaydim bezle temasi keselim diye faydasi olmadi popomuzun en siddetli yaralari o donemde oldu. Cunku nemli kaliyodu hatta 5 m tulbent ole duruyoicerde ne kestim ne utuledim:;

kızlar aranızda swimava alan yada alacak olan varmı,
oğlum suyu cok seviyor bu yüzden ben almak istiyorum ama emin olmadım
güvenirliği, taşıma süresi falan

Aynen canım insanlardan koruyamıyoruz ve cok doğru sular yüzünden zamn zaman çocukların çoğu ishal oluyor bi salgındir alıp başını gidiyor ki bizimkiler henüz bağışıklık kazanmadigi için allah korusun çok zor atlatabiliyorlar ishal olayını.

umarım geçer canım ya gerçekten zor ama dene derim etkili bi krem

Biz isikli donencemizi aciyoruz yildizlarin altinda uyuyoruz o tabi bir sure sonra otomatik kapaniyor diye esiminde gece lambasi acik oluyor.. biz normaldede boyle uyudugumuz icin sorun yasamiyoruz ama bende isigi sevmezdim, esimde isiksiz uyuyamadigi icin alistim bende zamanla :)
Ama gunduz karanlikta uyumuyorsa yeterince emmiyor olabilirmi? yada etrafi kesvetmek istiyordur, bizde zorla uyutmaya calisiyoruz ama onlar suan pek bir merakli moddalar :)

Aynen oyle canim. Pompayla sagiyorum gelmiyor mesela ama bebegi emzirince yutkunuyor.

Ay aynı ben valla. Gezmek haram ve alışan çok korkuyorum yarın inş umduğumdan sıkıntısız geçer

Ben de pampers kullaniyorum 3 numara hatta ekonomik paket vardi toplam 90 tane 50 kusure aldik. Aktif bebek diye geciyor ve benim de sirtindan cikiyor bazen yanlis mi bagliyorum diye kizimi evirip ceviriyordum ben de demekki olabiliyormus.
keryneia kızlar bezde çiş çoksa - bebek kaka yaptıktan sonra çok hareketlendiyse - yada kaka yaptıktan sonra popodan pişpişlendiyse kaka sırttan çıkabiliyor.
Güzelde canım kakadan sonra nasıl kaynatılacak.. nasıl hijyen saglanacak ki :/
Birde çok uğraştırmazmı yaa.. annelerimiz ne yapmış ya..

canım bizde var devlet hast poliklinik gittik ilaç vermedi üşütmüş dedi gönderdi 2 gün sonra acile gittik kan tahlili yapıldı burnunu temizle dedi gönderdi ctsi özel e gittik oda grip olmuş burnunu temizle dedi gönderdi geçmezse 4-5 gün sonra gelin dedi kendi kendine nasıl geçecek bilmiyorum

Canım iki hafta oldu ama ilk hafta çok değildi ügıcık gibiydi bir haftadır arttı evimiz dev hast çok yakın ondan gittik kendi doktorumuz özel hast ve randevumuz ctsi idi o yine beklemeyelim dedik eşim çok rahat dedim br ikiiki güne geçmezse gidelim diyorum çocuk bu hasta olacak sen kendini yiyip bitirme diyor bana evhamlısın çok diyor

Kizlaarr!!!
Bebeginiz ishal olduginda ne yapiyosunuzzz surekli mizmiz agliyo uyumuyo dunden beri napcami bilmiyorm da

KıZlar bebeğim çok huysuz oldu.neşeyle veya sakin şekilde sağa sola bakarak durduğu anlar çooook az.anne karın sesleri,salıncak işe yaramıyor artık.aşırı derecede meme bağımlısı.çok yoruluyorum.gazlı veya gazsız,hele kaka yapmak üzereyse aman Allahım! Kaç saatlik çekişme oluyor anlatamam...
Bu memede kalma isteği çok sıkıcı bir durum.bebek için de benim için de.... emzik sadece soothie aldı onu da kendi başına ememiyor.imdat diye bağırasım var.

Benimki de meme bagimlisi canim ne zaman disari ciksak ki iki kere ciktik kalani hastane basiyor yaygarayi neymis efendim emecekmis. Ama tok yani. Azicik iyi hissetmesin meme guven duymasin meme sirtim kopuyor bazen. Ciglik cigliga uyaniyor elleei yiyor. Emzik almiyor soothie yi de damakli chiccoyu da aldigi zamanlar cok nadir uc kere cop cop atiyor hemen veya midesi bulaniyor. Umudum emzikti ama olmadi maalesef cok cadilar ya

Benim oglumda bayiliyor ya, yeni duydum boyle birsey.. enteresannn

boyun simidi, 1 aydan sonra kullanılabilen bişy suda özgürce hareket emesini sağlıyor
böylelikle hem fiziksel hemde ruhsal gelişimi sağlanıyor bide hareket ettiği için gazını daha rahat cıkarıyor

ben daha cok suyu sevdiği için yüzmeye alışması için almak istiyorum eşim oğlumu 1 yaşından itibaren yüzmeye vermek istiyor

http://www.swimava.com.tr/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…