- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
cnm oncelıkle sen kaygılanma sakın ol bebegıne omurgasını kavrayarak sarıl ve şşşşşş sesi çıkar bebeği cok sakınlestırıyormus ben denedım oldu ınsallah ıse yararBebeğim ağlama krizine girdi yine15 dkdır durmadan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm oncelıkle sen kaygılanma sakın ol bebegıne omurgasını kavrayarak sarıl ve şşşşşş sesi çıkar bebeği cok sakınlestırıyormus ben denedım oldu ınsallah ıse yararBebeğim ağlama krizine girdi yine15 dkdır durmadan...
Canım sen rota yı yaptırdınmı? Eczaneden alsak saglık ocagı yaparmıki?Ya 2 ve 4 ya da 3ve 5.aylarda yapılıyor canım. Eczaneler satıyor. Kesinlikle yaptırmak gerek ülkemizde zebil kadar aşısız mülteci varken hele.2.ay aşıları benim oğluma hiçbir yan etki yapmadı ki koligin en alasını yaşıyoruz zaten
Ya bende de 1 gün leke leke geşdi sonra gelmedi. Adet saymadım o yüzdem :/tam eskisi gibi mi adet oldun canım ya benim lekelendi dünden beri de bi şey yok
Canım bebege neler giydiriyorsun yaxarmısın? Bende çokmu giydiriyorum acaba diyorum...Arkadaslar ishali nasil anliyorsunuz. Sabahtan beri 5 kez kaka yapti bitanesi uzerime. Huzursuzluk var ama bizimki uyumayinca da huzursiz bugun de uyumadi. Kakasi hep oldugu gibi rengi kokusu akiskanligi sadece normalden sik yapti bugun. Bir de genital bolgede mantar olmus kiz bebegi olanlar akintiya dikkat etsin. Dr cok sicak tutmussunuz dedi
Canım yeşil soğan fena gaz yapıyor bana.. bakalum sanada yapacakmı?Sabah havuc patates kızartması. Akşam pilav patates kavurması ve yeşil soğan. Ekmek de ev yapımı. Bunlarda alerji durumu yok değil mi?
pofff salyalar ağız kenarında köpükler başladı![]()
nabersınız kızlarr
bugun ıkı ay asımızı olduk bı yavrucum agladı bı ben agladım
duudaklarını buzup boooooooo dıye bı bagırısı vardı tuylerım urperdı :/
nasıl caresızler nasıl muhtaclar anne kucagı ve tabı memeler ımdada yetısıyor
yasadıkları en buyuk acı bunlar olsun ınsallah Rabbim kotu gunlerını gostermesın.
bayagı mızırdandı bugun cok sukur uyudu suan atesı de yok ınsallah atesı cıkmaz.
bugun aşıdan donerken hamılelık surecımız geldı aklıma film seridi gibi :)
neler konusuyorduk burda :)
aaaa baskasının yanında emzırmem aslaaa (emzirdi -yeter ki emsin dedi) :)
aaaa ayakta sallamam (salladı-yeter ki uyusun dedi) :)
ağlasa da kucağıma almam (aldı-kıyamadı) :)
vay beee daha neler neler :)
anne olmak cok zor ama cok güzel uyusun diye gozunun ıcıne bakıyrum uyuyuncada ozluyorum
Allahım evlat ısteyen herkese olmayanlara nasıp etsın
cok duygulandım durduk yere :)
Üç beş güne değişir belki yine diyordum demek ki geçmiyor. Sekizde yatak odasına geldim uyutmak için hala burdayım. Uyuyası yok. Birimizden biri pes edecek ama kimAşıdan snra bizimde huyumuz degsti malesef 2 hafta oldu hala ayni
Yok sut urunu diyetine uygun ama..bazilarina patateste dokunuyormus..sizde tepki yoksa skinti yokturSabah havuc patates kızartması. Akşam pilav patates kavurması ve yeşil soğan. Ekmek de ev yapımı. Bunlarda alerji durumu yok değil mi?
Yok sut urunu diyetine uygun ama..bazilarina patateste dokunuyormus..sizde tepki yoksa skinti yoktur
Canom kaç oluyor ateşiKızlar biz dün asılarımızı olduk akşam yarım fitil werdim öğlen 1 dede yarım fitil verdim ama şimdi yine atesi çıkıyor fitil vermemde sakınca var mı sizler nasıl yapmıştınız ates yükselio yine
Kaç ateşi canım. 37.5 geçmiyorsa sıkıntı yok geçiyorsada Calpol ver 1 çay kaşığı.. fitili devamlı kullanmayı tavsiye etmiyor doktorlar. Kıyafetlerinide azalt canımKızlar biz dün asılarımızı olduk akşam yarım fitil werdim öğlen 1 dede yarım fitil verdim ama şimdi yine atesi çıkıyor fitil vermemde sakınca var mı sizler nasıl yapmıştınız ates yükselio yine
bencede adet sayılmazki canım . bende saymadim şimdi. gerci annem söylemişti Kırktan sonra illaki biraz gelir diyeCanım sen rota yı yaptırdınmı? Eczaneden alsak saglık ocagı yaparmıki?
Ya bende de 1 gün leke leke geşdi sonra gelmedi. Adet saymadım o yüzdem :/
Canım bebege neler giydiriyorsun yaxarmısın? Bende çokmu giydiriyorum acaba diyorum...
Canım yeşil soğan fena gaz yapıyor bana.. bakalum sanada yapacakmı?
37 ile 38 arası geziyor dr fitil yazdı surubu alsaydum keske bızım ates olcer alından eminde olamıyorumKaç ateşi canım. 37.5 geçmiyorsa sıkıntı yok geçiyorsada Calpol ver 1 çay kaşığı.. fitili devamlı kullanmayı tavsiye etmiyor doktorlar. Kıyafetlerinide azalt canım
Bizde bugün aşı olduk benimkinde ateş olmadı ama uyurkende uyanıkkende inliyordu. Ağrısı vardır diye akşamüstü calpol verdim. Son 1.2 saattir inlemiyor şimdide uyuttum bakalım uyuyabilecekmi?
37 ile 38 arası geziyor cnmCanom kaç oluyor ateşi
Cnm bnm bebeğimde 37 ile 37.5 arasında bir kez calpol verdim iğneden önce verdim evinde calpol bulumdur37 ile 38 arası geziyor dr fitil yazdı surubu alsaydum keske bızım ates olcer alından eminde olamıyorum
Canom dudağın iç kısmı ile öp ateşli gelecek mi sana. Saat başı ateşini öç ve ince giydir37 ile 38 arası geziyor cnm
bencede adet sayılmazki canım . bende saymadim şimdi. gerci annem söylemişti Kırktan sonra illaki biraz gelir diye
O özel mesajı açmıştım ben ya telefondan giriyorum ama sinir de oluyorum. Canım Allah esirgesin bir da kötü olmasın kuzunun poposuAman yaa bende diyorum doktor nasıl olurda demez :) bu kadar diyeti neden yapıyor vs vs...
Mj atamadım, kapalı sanırım mj alımınzaten sen biliyorsunudr durumunu:/