2016 Şubat Anneleri

Canım sen rota yı yaptırdınmı? Eczaneden alsak saglık ocagı yaparmıki?
tam eskisi gibi mi adet oldun canım ya benim lekelendi dünden beri de bi şey yok
Ya bende de 1 gün leke leke geşdi sonra gelmedi. Adet saymadım o yüzdem :/
Canım bebege neler giydiriyorsun yaxarmısın? Bende çokmu giydiriyorum acaba diyorum...
Sabah havuc patates kızartması. Akşam pilav patates kavurması ve yeşil soğan. Ekmek de ev yapımı. Bunlarda alerji durumu yok değil mi?
Canım yeşil soğan fena gaz yapıyor bana.. bakalum sanada yapacakmı?

pofff salyalar ağız kenarında köpükler başladı

Bizde de başladı canım. Salya acayip çoğaldı. Dilini yarım çıkarıp kopurtuyor. Bazen ağzının kıyısından salya sızıyor. Normalmis galiba

Dediklerinin hepsini yapıyorum ya ona guldum. Birini de yapmayaydim ya.Kucağa alıştırmamak lazım dedi. (Hem de ne alistirdi) bi de şu herkesin içinde emme olayı. Emsin yeter kiiiiii.

Sabah havuc patates kızartması. Akşam pilav patates kavurması ve yeşil soğan. Ekmek de ev yapımı. Bunlarda alerji durumu yok değil mi?
Yok sut urunu diyetine uygun ama..bazilarina patateste dokunuyormus..sizde tepki yoksa skinti yoktur

Kızlar biz dün asılarımızı olduk akşam yarım fitil werdim öğlen 1 dede yarım fitil verdim ama şimdi yine atesi çıkıyor fitil vermemde sakınca var mı sizler nasıl yapmıştınız ates yükselio yine

Yok sut urunu diyetine uygun ama..bazilarina patateste dokunuyormus..sizde tepki yoksa skinti yoktur

Bakalım ne olacak. Patates dokunmasin nolurrrrrrrrr biterim o zaman ben. Bolulu sayılırım ben patates önemli :) yarına da çorbasını yapayım diyordum :) tarhana da yoğurt var dokunuyor

Canom kaç oluyor ateşi

Kaç ateşi canım. 37.5 geçmiyorsa sıkıntı yok geçiyorsada Calpol ver 1 çay kaşığı.. fitili devamlı kullanmayı tavsiye etmiyor doktorlar. Kıyafetlerinide azalt canım

Bizde bugün aşı olduk benimkinde ateş olmadı ama uyurkende uyanıkkende inliyordu. Ağrısı vardır diye akşamüstü calpol verdim. Son 1.2 saattir inlemiyor şimdide uyuttum bakalım uyuyabilecekmi?

bencede adet sayılmazki canım . bende saymadim şimdi. gerci annem söylemişti Kırktan sonra illaki biraz gelir diye

37 ile 38 arası geziyor dr fitil yazdı surubu alsaydum keske bızım ates olcer alından eminde olamıyorum

bencede adet sayılmazki canım . bende saymadim şimdi. gerci annem söylemişti Kırktan sonra illaki biraz gelir diye

Bak onu doktorum da demişti lohusaliktan sonra gelir diye. Ama adet olmazsin vs diye. Benim iki gündür tekrar az az oldu ondan önce de 7 gün az az adet gibi olmuştum.

Arkadaşlar ikinci au aşılarını soracağım illa ki ikinci ay dolar dolmaz olmasımı gerekiyor bizim dün doldu ikinci ayımuz sağlık ocağından aradılar verem dışındaki aşıları yapalım gelin dediler kuzım grip etkisi olurmu dedim antibiyotik kullanmıyorsanız ve ateşi yoksa olmaz ama siz doktorunuza sorun dedi doktoruma ulaşamadım ne yapsam acaba cuma günü aşıya götürsekmi haftaya mu gitsek

Bizim atesolcer kulaktan onda 38 i geçmesi gerekir demişti doktor.

Bu arada üst komşum feci bağırıyor her konuşma evde. 3 bebeği var. Anlayiş gosterdik ama bazen tahammül edemiyorum oğlum uyuyor su anda ama biraz daha buyusun onu bu ses rahatsız eder diye korkuyorum yeni taşındık samimiyet yok. Çocuklara eyvallah çocuktur simaracaj da kadin çok feci bağırıyor

Aman yaa bende diyorum doktor nasıl olurda demez :) bu kadar diyeti neden yapıyor vs vs...

Mj atamadım, kapalı sanırım mj alımın zaten sen biliyorsunudr durumunu:/
O özel mesajı açmıştım ben ya telefondan giriyorum ama sinir de oluyorum. Canım Allah esirgesin bir da kötü olmasın kuzunun poposu çok zor gerçekten. Benim kızım kuvezden geldi altını bir açtım gördüğüm manzaraya inanamadım. O kadar ağlamıştım ki sora tekrar tekrar

Alından temassız ateş ölçerde kaç olursa ateşli oluyor scaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…