2016 Şubat Anneleri

Ayyy benim kız da akıntı var hala mantar mı ki o geçen ay dr baktı bişey demedi. Cumaya yine gidicem tekrar göstercem

pofff salyalar ağız kenarında köpükler başladı

şu huy değiştirme olayı çok zorrr (

annemde aynı şeyi dr söyledi:) dr oo şimdiki çocuklar artık eskisi gibi değil dedi:) annemde emzirip bırakırdim sizi diyor ne kusma ne gaz sancısı ne bi şey vardı diyor. benim bebek kusunca çok garipsemisti:)
Haha alışkın değil tabii :)
dr.lar doğru söylemiş . Çok fazla uyaran şey var. Meraklı bebeklerde öğrenmek istiyor tabii . Ahh bu bebisler sayelerinde ne çok şey öğreniyoruz farkinda olmadan

Cnm Şehriye salatası nu nasıl yapıyorsun

Yaaaaaa ben de kilo versen yaaaa hem acim hem veremedim su kilolari. Eskk pantolonlarimi oZledim
bu arada grubun adi tam neydi canim bende bakiuim oraya
Alerji ile yaşam platformu.
Gruba üyelik teklifi yaptıktan sonra ara ara mjlarınınkotnrol et. Diğer kutusuna düşüyormuş
Verirsin merak etme. Bu kadar az yemeyle ya duba gibi sadece yağ deposu oluruz ya da incecik.
Grupta biri yazmış 20kilo vermiş kaç ayda tabi bilmyrm

Canim buna sebep bizim yaptigimiz bir sey mi? Okuz gibi sut ce urunlerini yiyordum ondan mi sebep acaba? Hamileyken plasentam yaslanmisti dr kalsiyum birikmesi demisti o zaman da cok mu yedim sut urunu demistin de dr gulmustu bana
Nası size demedi doktor
Süt ürünler alerjisindeki belirtilerden biri
Mukuslu veya kanlı kaka
Pişik özellikle bizimki gibi geçmeyen pişik
Cilt döküntüsü
Konak egzama
Kulak arkası kabuklanma vs vs

Bizim totonun fotosunu atıcam sana. O halden nasıl düzeldiğine dair
Kullanmadık ilaç kalmamıştı, ev mantar kremi dolu

Cnm ne alaka seninle alakali degilki bu no stres..bu arada facede Alerji ile YasamPlatformunu ziyaret etmelisin..okadar cok cocuk varki alerjik ve kati diyetler yapan anneler okadar fazlaki..gecen birisi bayilmis ve pes edip mama baslayacakti..onlari gorunce buna sukur ..benimkide henuz net degil sikaytler devam ediyor 6 gun oldu

Sadece pişik değil aslında konak cilt dökğntüsü egzama gibi ve mukuslu kaka gibi belirtileri de var.
Gittiğim bir doktor bana alerjiyi boşver ama sen süt ve süt ürünlerini 4ay tüketme, gaz yapar. gaz çok kaka yapmasına sebep olur o da pişiğe yol açar demişti.
Nasıl ki kurufasülye nohut yemiyorsak süt ürünü de tüketmeyip deneyebilirsin. Veya az az yemek lazım. Ben acıktıkça peynir atıyordum ağzıma

Son düzenleme:
Benim de bi kizim oyle bi tek gunde 1-2defa yapiyo kakasini ama dr hep gazdan diyor sadece gazi oldugu zaman memeyle dovusuyor anason verdigim zamanlar hic sıkıntısı olmuyor yine de var midir alerjisi
Yok cnm birden cok belirti olmadan alerji denemez..

Aşıdan snra bizimde huyumuz degsti malesef 2 hafta oldu hala ayni

Çoktandır O gruptayım zaten
Aslında hata derken hani serzenişte bulunuruz ya... "Ne günahım vardı da bana bunu verdin" bunun gibi bir şeydi.
Haa tabi acaba hamilelikte vitaminsiz mi beslendim öyle mi oldu böyle mi oldu acaba büyük mü konultum diye de düşünüyorum ister istemez:/

2,-3aylık hamileyken bayram günü alerjim tuttu. Hep bayramlarda olurdu zaten :/
O günden sonra o kadar çok dua etmiştim ki çocuğumda alerji olmasın diye. Hatta babam yok mu anne karnında öüdale edilemiyor mu diye sormultu. Araştırdım ama bulamamıştım.
Kısmet... Çocuk babasının kopyası ama alerji genini anasından almış
alerjik ana oğul takılacağız

Bebeğim ağlama krizine girdi yine 15 dkdır durmadan...

Canım biliyorum belirtileri ve etkilerini hangi hatam buna sebep oldu yazınca sordum. Ama sanırım ben yanlış anlamışım sen serzenişte bulunmuşsun pardon :) bizimde neler gördü o ğopo ne yaralar ne keemler dolabımızın bir gözü kızımın mantar kremleriyle dolu diğer yara kremleri de cabası. Bu arada coresatin diye bir krem var mavisi özellikle kortizonsuz ama kortizonlu kremlere yakın etkisi var. Tekrar olursa dr unla bir görüş canım aklında ılsun o toparlıyor bizi kızardığımızda. Bugün domates yemedim bakalım gerçi saha yemek bile yiyemedim kilolar gitmeye gider de fazla kilomjn tamamı popomda anne kız poposan dertliyiz yani bir tuhaf oldum bedenine küstüm yahu

Aman yaa bende diyorum doktor nasıl olurda demez :) bu kadar diyeti neden yapıyor vs vs...

Mj atamadım, kapalı sanırım mj alımın zaten sen biliyorsunudr durumunu:/

nabersınız kızlarr
bugun ıkı ay asımızı olduk bı yavrucum agladı bı ben agladım
duudaklarını buzup boooooooo dıye bı bagırısı vardı tuylerım urperdı :/
nasıl caresızler nasıl muhtaclar anne kucagı ve tabı memeler ımdada yetısıyor
yasadıkları en buyuk acı bunlar olsun ınsallah Rabbim kotu gunlerını gostermesın.
bayagı mızırdandı bugun cok sukur uyudu suan atesı de yok ınsallah atesı cıkmaz.

bugun aşıdan donerken hamılelık surecımız geldı aklıma film seridi gibi :)
neler konusuyorduk burda :)
aaaa baskasının yanında emzırmem aslaaa (emzirdi -yeter ki emsin dedi) :)
aaaa ayakta sallamam (salladı-yeter ki uyusun dedi) :)
ağlasa da kucağıma almam (aldı-kıyamadı) :)

vay beee daha neler neler :)
anne olmak cok zor ama cok güzel uyusun diye gozunun ıcıne bakıyrum uyuyuncada ozluyorum
Allahım evlat ısteyen herkese olmayanlara nasıp etsın
cok duygulandım durduk yere :)

Sabah havuc patates kızartması. Akşam pilav patates kavurması ve yeşil soğan. Ekmek de ev yapımı. Bunlarda alerji durumu yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…