- 20 Haziran 2012
- 5.004
- 4.313
- 448
Allah yardımcın olsun canım nasıl idare ediyorsunBenimkiler 3aylik oldu hala yoluna girmediler(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım nasıl idare ediyorsunBenimkiler 3aylik oldu hala yoluna girmediler(((
Haha :)) h.sonu kiy o zmaan :) madem h.icj kiyamion.kzimiz bi kere erken uyusa... ben bebegi uyutup hazirlanip yanina gidene kadar o da uyumus oluyo. Namazdan sonra cikip gun boyu trafikte diye uyandrmaya da kiyamiyorum bakalim önümzde ne var
![]()
Aman olmasın inş. Sende ısrarla o memeeyi versen o zaman daha çabuk rahatlıyor. Bebek emerken daha vakumlu emiyormuş. Makine tam boşaltamıyor olabilir. İnş geçer hemenHala sızı var. Eskisi kadar sağmıyorum. OnBizim sıpanın da çekiş kapasitesi belli zaten. Üç beş gün sonra mastit oldum haberi ile gelebilirim
@mambia @Alenay @argofa @Girlmother @ISIK27 @nisancan @ilbilge hatun @chocolate19firkan
ilknurrr22 @ozka82 @mevsimMehtap @misscaglayan @maii @Okean
@karincam @Cey99Topitikk @serpp
sessizyazar @umudum ol (bu da çoklu etiket stilim
)
askiminaskiyim @lucceiumman @bidik1983 X x hnm @TIRMIK
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Şuan çok daha iyi. Bende. Çok şükür...
Tekrarlanmaması için uğraşıyorum, bu yüzden diyete sadık kalmak isteşyorum.
Bu sırada sudokrem ve kantaron yağı kullandım.
Etrafımızda zaten moral bozan çok insan var, burada bir çoğumuz aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan ve birbirimizden destek olmak, görmediğimiz şeyleri gözden kaçan kısımları görmek veya farkına varmak, deneyimledden faydalanmak... amacındayız.
İnsanları panikletmeden ezmeden kırmadan muhabbet etmek. Kafa dağıtmak.
Bugüne kadar çok güzel vakit geçirdim. Çok teşkkür ederim.
Düşündüm de Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim. Hakkını helal etsin. Bilirek değildir emin olun.
Uzun mu oldu gene
Hadi ben kaçtım öncesonra da gaz partimiz var
![]()
Canım Allah yardımcın olsun. Yanına gelebilecek kimse yokmu? En azından arada gelse birkaç gün..Tek temennim o zaten. Kucukler tek olsaymis o kadar rahat olurmusum ki. Birini emziriyorum oynuyorum gezdiriyorum uyutiyorum digeri uyaniyor oyle olunca buyuk kiskaniyor o kiskanmasin diye kucuklerle konusmuyorum oynamiyorum bu sefer kucukler ilgi istiyor kucak istiyor valla surekli konusmak istiyorlar kucucuk bebeler artik buyuk kizimi alip kucuklerle oynuyoruz kizima konus onunla diyorum ama o arada digerini emzirirken oburunun hayati tehlikesi oluyor![]()
Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo![]()
Can'ım ya mamanın içine az zeytinyağı kat ya da kulak çöpünün ucuna zeytinyağı sür makata doğru hafif sok ve bacaklarını ileri geri yap ki rahat yapsın bebişKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo![]()
Ölçüsüne göre yapıyorum canm.. 1aylık olduktan sonra başladı bu sorun 3 gün bazen 4gün yapmıyor müdahale etmeden.. son 2 aydr 3 yada 4 kere kendiliğinden yapmıştr ancaCanım kulak çubuğunun ucunu zeytinyağı surup makatini uyarabilirsin içine surmeyeceksin çubuğu etrafına sur. Ya bilmiyorum yapar mısın az birazcık iciriyorlarda z.yağını... Hiç olmadı git eczanedrn gliserin kansuk fitillrr var. Çok rahatsız oluyor ise bebek verebilirsin. Mamayi ölçeğine gore yapiyosun değil mi. Fazla yapmak da kabız a sebep veriyor
Canm mamaya katıyorum günde 1kere bacaklarıyla masajda yapıyorum 2gündr ama yapamadı.. okadar rahatsz ediyorki anlatamam sanaCan'ım ya mamanın içine az zeytinyağı kat ya da kulak çöpünün ucuna zeytinyağı sür makata doğru hafif sok ve bacaklarını ileri geri yap ki rahat yapsın bebiş
kzimiz bi kere erken uyusa... ben bebegi uyutup hazirlanip yanina gidene kadar o da uyumus oluyo. Namazdan sonra cikip gun boyu trafikte diye uyandrmaya da kiyamiyorum bakalim önümzde ne var
![]()
Biz niye çabalıyoruz ogörüşürüzssn o kadar doğumu yapan yorgunluğu çeken biziz etkilenen onlar nasl oluyosa doğm ypali 3 ay olcak bi kere istedi nasl olduysa cock varken nasl yapilcakms bilmem ne iyi o zaman bi daha yapmayız dedm bende
Hazırlanma :)) direk koş :))
Benimki de hep pesimde![]()
Momfortbayb de cok uzucu değil bide iç aksesuarı felan alınca aynaya geliyor nerdeyse :) Bende baya düşündüm de boba mantıklı geldi :) benim 160 boyum cok memnunum valla minnaktan beri kullanıyorumBoba pahalı ya diğeri momfor... Diye gidenden alayim diyorum. Boyum kısa emin olamuyirum. Arabayla da hiç cikasim yok dışarı :)
Bende hemşireyim eşim dr :) ikimizde tam doğum öncesi zamanlarda uzun uzun üreme sağlığı eğitimi aldık :) ben üzerine bide spiral için sertifika aldım :) köyde yasamasam hemen koyduracam spirali:) elimden gelse kendi kendime koycamKız bana herkes korun diyor :) Annem ilk gün dedi :) Doktorun dan ebesine herkes Korunnn dedi :) aman dikkat :)
Kadınların yarısının öne dönük diğer yarısının dik yada arkaya dönük olur... Seni rahatsız etmez zaten... Bazen hamile kalmayı geciktirir... İnternette retrovert uterus die arastırabilirsin öne dönük olması antevert uterusKizlar.. Anca bugün kadindoguma kontrole gidebildim.. Ultrason da şok oldum.. Rahimim arkaya donmuss.. Su an beni rahatsız eden hiçbirşey yok . neden dönmüş ki bubrahim. Normal doğum yaptım. Bunu duyanlar bilenler var mı aranizda
Bizde yaptk ama biraz zor oldu benm yüzümden açılıştan sonrası gelmedihah iste bizimkijin mantigi bebek varkwn nasil olcak
ikinci cocukta görüşürüz diye takilmisti bi ara :) sadece bana karsi ne bileyim hisleri degisirmi acaba düşüncesine bi açılış yapaydik dedimdi ama sonuc n3gatif :)
Doğumdan sonra olmalı ki önce ki muayenelerde. Öyle birseyle karsilasmamistim. Zorlu bir doğum da yapabiliyor mus. Benim oğlum kafası buyuktu acaba diyorum sebep olabilir mi? İlerde ağrılı adet dönemi olabilirmis yada ağrılı birliktelik . çok şaşırdım ama Dr öyle diyince birdenKadınların yarısının öne dönük diğer yarısının dik yada arkaya dönük olur... Seni rahatsız etmez zaten... Bazen hamile kalmayı geciktirir... İnternette retrovert uterus die arastırabilirsin öne dönük olması antevert uterus
Momfortbayb de cok uzucu değil bide iç aksesuarı felan alınca aynaya geliyor nerdeyse :) Bende baya düşündüm de boba mantıklı geldi :) benim 160 boyum cok memnunum valla minnaktan beri kullanıyorum
Bende hemşireyim eşim dr :) ikimizde tam doğum öncesi zamanlarda uzun uzun üreme sağlığı eğitimi aldık :) ben üzerine bide spiral için sertifika aldım :) köyde yasamasam hemen koyduracam spirali:) elimden gelse kendi kendime koycam![]()
Doğumdan sonra olmalı ki önce ki muayenelerde. Öyle birseyle karsilasmamistim. Zorlu bir doğum da yapabiliyor mus. Benim oğlum kafası buyuktu acaba diyorum sebep olabilir mi? İlerde ağrılı adet dönemi olabilirmis yada ağrılı birliktelik . çok şaşırdım ama Dr öyle diyince birden