2016 Şubat Anneleri

Ben boba aldım 21 kg diyor en son... Bide cocugun rahat edişini göre biraz da ama bizimki şimdiden baya sevdi ben taşıyamayana kadar taşırım heralde :)

Boba pahalı ya diğeri momfor... Diye gidenden alayim diyorum. Boyum kısa emin olamuyirum. Arabayla da hiç cikasim yok dışarı :)

Ne diyeceğimi bilemedim :/ tavsiye etmek mi sakın ha demek mi bilemedim :) bizim catlamak tedavisiyle 9 ayda oldu.. Şimdi kırkından bu yana 2 defa korunmasız oldu ya hamileysem die psikoloji alt üst :) esim dalga geçiyo şimdi hemen olursa allah vergisi napalım dio ağzı kulaklarında :)

Kız bana herkes korun diyor :) Annem ilk gün dedi :) Doktorun dan ebesine herkes Korunnn dedi :) aman dikkat :)

Bak bende bunları markafoniden aldım farklı geldiler sonra ogrendimki içi beyaz petekli olan eski primaymis mavi olanları yeni bundan sonrada hep mavi den uretecekmis prima seninki de bunlardan birimi Ben bantlarinda parlaklık goremeyip resim paylaştım
Evet canim benim de aldigim bir paket ici file gibi cikmisti o eskiymis mavi kanalli yeniymis. Fotograf yuklemeyi beceremedim.:( mavi kanallinin bantlarinin alt kisimlari yani dip kisimlarinda izola bant gibi bir parlaklik var mi

kızlar ben hala kundak yapıyorum ama bugun 2 kere ellerini cıkarcam diye battaniyesini yüzüne kapatmıs iyiki gördm gece yapamam artık kundak oylede uyuyamıyo uyandryo kendni napcam :(

12 saattir bebisle ugrasiyorum ben bittim. Dun ikinci ay aşısı yaptik acısı bugün çıktı uyumuyor mizmizlaniyor. Bende hal kalmadı :(

Kizlar.. Anca bugün kadindoguma kontrole gidebildim.. Ultrason da şok oldum.. Rahimim arkaya donmuss.. Su an beni rahatsız eden hiçbirşey yok . neden dönmüş ki bubrahim. Normal doğum yaptım. Bunu duyanlar bilenler var mı aranizda

merhaba canlar dün memlekete kv gittik bu akşam döndük
doğumdan sonra 2 haftalıkken görmüştü o
bebeği çok sevdiler ellerindn bıakmadılar emzirmeden emzirmeye gördüm :)

çok kıskandım bi ara rahat bırakın lan o benim oğlum
görgüsüzce davranacaktım :D

yanlız yazın bebeği günde 3 4 saatlik bırakma ihtimalım var ama güvenmiyorum napcam bilemedim
dün bebek emziği almak istemedi hemen şekere bandırıyordu bişy olmaz bende böyle büyüttüm dedi

Hala sızı var. Eskisi kadar sağmıyorum. OnBizim sıpanın da çekiş kapasitesi belli zaten. Üç beş gün sonra mastit oldum haberi ile gelebilirim :KK66:

@mambia @Alenay @argofa Girlmother Girlmother I ISIK27 @nisancan @ilbilge hatun @chocolate19 @firkan ilknurrr22 ilknurrr22 ozka82 ozka82 @mevsimMehtap @misscaglayan @maii Okean Okean
@karincam Cey99 Cey99 @Topitikk @serpp
sessizyazar sessizyazar @umudum ol (bu da çoklu etiket stilim :p ) askiminaskiyim askiminaskiyim @lucceiumman @bidik1983 X x hnm @TIRMIK
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Şuan çok daha iyi. Bende. Çok şükür...
Tekrarlanmaması için uğraşıyorum, bu yüzden diyete sadık kalmak isteşyorum.
Bu sırada sudokrem ve kantaron yağı kullandım.

Etrafımızda zaten moral bozan çok insan var, burada bir çoğumuz aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan ve birbirimizden destek olmak, görmediğimiz şeyleri gözden kaçan kısımları görmek veya farkına varmak, deneyimledden faydalanmak... amacındayız.
İnsanları panikletmeden ezmeden kırmadan muhabbet etmek. Kafa dağıtmak.
Bugüne kadar çok güzel vakit geçirdim. Çok teşkkür ederim.
Düşündüm de Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim. Hakkını helal etsin. Bilirek değildir emin olun.
Uzun mu oldu gene :p
Hadi ben kaçtım önce :KK31: sonra da gaz partimiz var :KK59:
bugun bızımkıde 2. ay kontrolumuz vardı, hrsey yolunda ama asırı gaz ıcın bana da ınet sutu peynırı yogurdu yeme bı sure dedı, ben de bugun kecı peynırı ıle kecı sutu aldım. Umarım ıse yarar bıraz

kızlar ben hala kundak yapıyorum ama bugun 2 kere ellerini cıkarcam diye battaniyesini yüzüne kapatmıs iyiki gördm gece yapamam artık kundak oylede uyuyamıyo uyandryo kendni napcam :KK43:
bende kundak yapmıyodum dun yapayım dedım benımkıde ellerını cıkarmıs tehlıkelı olabılır dedıgın gıbı, bence artık yapma kundak alıscak zamanla ellerınde uyumaya

Evet canim benim de aldigim bir paket ici file gibi cikmisti o eskiymis mavi kanalli yeniymis. Fotograf yuklemeyi beceremedim.:KK43: mavi kanallinin bantlarinin alt kisimlari yani dip kisimlarinda izola bant gibi bir parlaklik var mi
kizlar bandrol olup olmadigina dikkat edin ben bu mavi fileli olani götürdüm sahteydi paket rengi bile farkli nette yazinca farklar cikiyor ayrica emmedi sivi kakayi cocugun poposuna yapisti cocugun dikkatlice inceleyin magaza a kabul etti sahe oldugunu onlar da bilmeden almislar hemen kaldirdi raflardan

Canım devam ediyormusun aguline E?

Hayır canım işe yaramayinca doktor zinco ya gecirdi o da işe yaramadi sonra arkadaş tavsiyesi ile Biogaia aldm doktora danistim tabi. Biogaia biraz rahatlattı ama tamamen de geçmiş değil. Iki hafta sonra uc aylik olcaz zaman en büyük ilaci bu gaz sancisinin çünkü azalmaya başladı biraz. Uyku eğitimi verdim biraz duzene soktum uykularini o da aglamalari azalttı sanki

Bebegim 34 gunluk kolikli bebek bu durumda olanlar neler yaptiniz outfen yardim edin cok yiprandim hic uyumuuoruz sabahlara kadar aglama krizuleri oluyor gaz damlalari masajlar iae yadamiyor en uzjn uykusu 5 dk ozellikle gece ne yapmaliyon

kizlar bandrol olup olmadigina dikkat edin ben bu mavi fileli olani götürdüm sahteydi paket rengi bile farkli nette yazinca farklar cikiyor ayrica emmedi sivi kakayi cocugun poposuna yapisti cocugun dikkatlice inceleyin magaza a kabul etti sahe oldugunu onlar da bilmeden almislar hemen kaldirdi raflardan
Ben ne yaptin biliyor musun karton kutulari attim. Kaka durumu oncekilee gibiydi. Ay paranoya oldum artik:(

Dogum yapan benim geceleri kose bucak kacan kocam. Canimi skmaya basladi bu is ama zorla da yaptiramam ya... millet karisinin 40 i ciksin diye bekler. Ne ki bundaki hal :/ :@

Kızlar bebeğim hasta oluyo. O soğuk kış aylarında hasta olmadi bu güzel havada hasta oldu.burnu tikanip duruyor arada oksuruyor da ne yapmam lazım ilk defa oluyor. Burnunu temizlemekten başka bir şey yapmıyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum. Eşim de fena grip serum yedi bugün. Kiza geçmesin diye odaları bile ayırdık ama geçti sanırım. Evde ilgiye muhtaç birken iki oldu nereye yetiscegimi şaşırdım:O

Kızlar bebeğim hasta oluyo. O soğuk kış aylarında hasta olmadi bu güzel havada hasta oldu.burnu tikanip duruyor arada oksuruyor da ne yapmam lazım ilk defa oluyor. Burnunu temizlemekten başka bir şey yapmıyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum. Eşim de fena grip serum yedi bugün. Kiza geçmesin diye odaları bile ayırdık ama geçti sanırım. Evde ilgiye muhtaç birken iki oldu nereye yetiscegimi şaşırdım:O
Gecmis olsun canim benim.kizim 2 haftadir hasta hala.iyilesebilmis degil.Burnunu surekli acik tut oksuruk icin dr a gotur cigerlerine inerse biz anlayamazmisiz.Bizimkinin inmedi cok sukur ama oksurugu gecmedi de gozun ustunde olsun cok ufaklar daha bide kimseyi yanastirma yanina

allah allah senin bebisin uyku sorunu yoktu sanırım. acaba ise başladın diye mi yaşanıyor bu durum çocuklar bazen etkilenebiliyor
Yok canim ben calismiyorum zaten.Bence gece gunduz kavrami karisti cunku gunu uyuyarak geciriyo hemen hemen e tabi gecede ayaktayiz.Zaten cok cabuk huy degistiriyo bebekler bu da bi donem gecer insallah

Hayır canım işe yaramayinca doktor zinco ya gecirdi o da işe yaramadi sonra arkadaş tavsiyesi ile Biogaia aldm doktora danistim tabi. Biogaia biraz rahatlattı ama tamamen de geçmiş değil. Iki hafta sonra uc aylik olcaz zaman en büyük ilaci bu gaz sancisinin çünkü azalmaya başladı biraz. Uyku eğitimi verdim biraz duzene soktum uykularini o da aglamalari azalttı sanki

Bana da hic bır damla yaramadı bıo kullanıyorum sap simplex kullanıyorm eczacı aguline i tavsıye etti arkadaşımda cok memnundu.. Dun 3 kere aglama krizlerine girdik sabahtan öğlen 3 E kadar sonra 18.00 dan 21.00 E kadar sonra da gece 03.00! Den sabah 7 ye kadar genelde akşam 6 da başlıyor ama dun perişan oldum ya. Uyku egıtımıne başladım guzel gidiyordu ama bu kolik saatleri onu da bozdu .. Biz 52 gunluguz daha var Senın az kalmıs bitmesine yanı umarm 3. Ayında kesilir gercekten cok zor kafa olarak duygusal olarak vucut olarak bitiyorsun...!!!

Bebegim 34 gunluk kolikli bebek bu durumda olanlar neler yaptiniz outfen yardim edin cok yiprandim hic uyumuuoruz sabahlara kadar aglama krizuleri oluyor gaz damlalari masajlar iae yadamiyor en uzjn uykusu 5 dk ozellikle gece ne yapmaliyon

Tlfnunuza beyaz gürültü olan elektrik süpürge ssi saç kurutma makinesi sesi vs indirip tlfnu uçak moduna alıp dinletin, olmadı aspiratorun yanına getirin bebeği. Veya ılık bir duş aldirin, arabanız var ise 1-2 turlayin, baba alsın kucağına boynuna yakın tutsun sakinleşebilir. Kolunuzun üzerine yuzustu yatırın elinin karnında olsun. Ayaklarının altına ılık su torbası koyun, yatağı soğuk iken koymayin isitip öyle yatağa bırakın.. Aslında benim oglumda uyumaz huzursuz ve aglardi kolik diye eve dönerdik sonra tahlil istedim vemalesef idrar yolu enf çıktı . bebeğin dediğim gibi çok ağlar huzursuz ise bir tahlil yaptrmani öneririm
Kimyon var birde çay kasıği kadar sutune bir çimdik kimyon katip verenler faidesini gorenler var
4o a az kalmış sabredin... Ondan sonra birşeyler yoluna girmeye başlıyor

Back
X