2016 Şubat Anneleri

Dogum yapan benim geceleri kose bucak kacan kocam. Canimi skmaya basladi bu is ama zorla da yaptiramam ya... millet karisinin 40 i ciksin diye bekler. Ne ki bundaki hal :/ :mad:

:) canım erkekler de etkileniyor bize anne rolü yukluyorlar bebeğinin anasisin, memisleer bebeğin diye hala dokunmuş değil benim ki bizim bebek emmiyor beni dusun.. Bence hoş kokular surup yanına git bebek kokuyoruz çünkü sen hazırlan oltayi yemle umarım yeni alir esin

bende kundak yapmıyodum dun yapayım dedım benımkıde ellerını cıkarmıs tehlıkelı olabılır dedıgın gıbı, bence artık yapma kundak alıscak zamanla ellerınde uyumaya
Akşama doğru kundak yapmadm surekli uyandı dgru dzgn uyumadi bi gece yatmadan yine yaptm kundak iyice sardm ama çıkarma yine ellerini zaten ellerini çıkarınca uyaniyo direk gündüzleri kundak yapmicam bakalm aliscak mi

Gecmis olsun canim benim.kizim 2 haftadir hasta hala.iyilesebilmis degil.Burnunu surekli acik tut oksuruk icin dr a gotur cigerlerine inerse biz anlayamazmisiz.Bizimkinin inmedi cok sukur ama oksurugu gecmedi de gozun ustunde olsun cok ufaklar daha bide kimseyi yanastirma yanina
Canm bu öksürük.surekli mi oluyo ben hasta olursa nasıl anlicam bilmiyorum arada bi oksuruyo ama öyle çok fazla bi öksürük yok

Bende sıkılıp çıkıyorum ama hep burnumdan geliyor, arabada değil kucakta gitmek istiyor.. Kangruda sıkılıyor... Bazen kucakta bile ağlıyor :KK53::KK53: ne zaman düzelecek acaba..
Ay ben de kangru almadigima bazen pisman oluyorum buyuk kizim hic bunalmaya gelmezdi emdikten sonra kucaktan inmek isterdi bunlar da oyle olursa hele de yaz gelince hic kangruda durmazlar diye almadim ama arabada da durmuyorlar sanki git gide alisiyorlar gibi. Insallah alisirlar cunku buyuk kizim disari cikinca beni de yaninda istiyor

Canım benim senin işin zor çünkü ilk minikken ikiz annesi oluverdin. Allah yardımcın olsun. Benim ilk 6 yaşında şimdiki bebegimde çok şükür rahatım. Allaha şükür sıkıntılı bir bebekte degil. Herhalde ondan 3. yü istiyorum. :KK48:
Ama bak sende sabret bugünler geçsin büyüsünler 3 kız yaş aralarıda az. Büydüklerinde çok iyi arkadaş olacaklar
Bebim ablam var 13 ay aramız. Hatika bir duygu :KK51: ablamın kızlarının arası 15 ay şimdi biri 10 diğeri 11 yaşında çok iyi arkadaşlar. Okuldada birbirlerini kolluyorlar. Çok tatlılar
Tek temennim o zaten. Kucukler tek olsaymis o kadar rahat olurmusum ki. Birini emziriyorum oynuyorum gezdiriyorum uyutiyorum digeri uyaniyor oyle olunca buyuk kiskaniyor o kiskanmasin diye kucuklerle konusmuyorum oynamiyorum bu sefer kucukler ilgi istiyor kucak istiyor valla surekli konusmak istiyorlar kucucuk bebeler artik buyuk kizimi alip kucuklerle oynuyoruz kizima konus onunla diyorum ama o arada digerini emzirirken oburunun hayati tehlikesi oluyor :KK17:

canım seni tebrik ediyorum ne kadar cesaretlisin ben hiç çıkmadım kızımla daha hoş eşimle de beraber Hastane sağlık ocağı ve e bebekle civile gittik başka da hiç çukmadık ama buna rağmen kuzım hasta oldu ya inanamıyorum zaten iyileşene kadar çıkmayacağım artık dışarı
Canim mevsim cok kotu hastalik mevsimi. Ama her hasta oldugunda kotu dusunme hastalik demek bagisikligi artiyor demek :KK54:

Ne diyeceğimi bilemedim :/ tavsiye etmek mi sakın ha demek mi bilemedim :) bizim catlamak tedavisiyle 9 ayda oldu.. Şimdi kırkından bu yana 2 defa korunmasız oldu ya hamileysem die psikoloji alt üst :) esim dalga geçiyo şimdi hemen olursa allah vergisi napalım dio ağzı kulaklarında :)
Catlama tedavisi nasil oluyor bilmiyorum ama bazi tedavilerde kullanilan ilaclar hamile olma ihtimalini artiriyormus yani tedavi tamamlanmasa bile hamile kalinabiliyormus bizim iki akraba da tedaviyi yarim birakmisti bunalip. Art arda iki cocuklari birden oldu kendiliginden. Yani ne olur ne olmaz dikkat etmek lazim ama olacagi varsa da oluyor bi ark.im prezervatif kullanip hamile kalmis

Bana da hic bır damla yaramadı bıo kullanıyorum sap simplex kullanıyorm eczacı aguline i tavsıye etti arkadaşımda cok memnundu.. Dun 3 kere aglama krizlerine girdik sabahtan öğlen 3 E kadar sonra 18.00 dan 21.00 E kadar sonra da gece 03.00! Den sabah 7 ye kadar genelde akşam 6 da başlıyor ama dun perişan oldum ya. Uyku egıtımıne başladım guzel gidiyordu ama bu kolik saatleri onu da bozdu .. Biz 52 gunluguz daha var Senın az kalmıs bitmesine yanı umarm 3. Ayında kesilir gercekten cok zor kafa olarak duygusal olarak vucut olarak bitiyorsun...!!!

Aguline bitkisel bi damla icinde rezene anason falan gibi bitkiler var bebegi rahatlatmasi için ama bizim kiz onda da zincoda da gece gündüz ikinmaya calisiyordu köpüklü kaka yapiyordu doktor da ben memnun kalmayinca her bebekte farklı etki edebiliyor dedi.kendi cocugunda zinco cok etkili olmus mesela. Anlayabiliyorum seni malesef aynı şeyleri yasiyoruz sabretmeye çalış ben en son fon makinesi sesini kaydettim telefona o seste uykuya kolay geciyor aglamayi bbırakıyor

:KK43: ptesi gideceğim artık.sabah çok peynir yedim.en Sevdiğim şeydir.ondan mı oldu diye düşündüm.inş gelip geçici birşey olsun da..napalım...bebeğimin durmaksızın ağlamaları budanmış dedim.çok yoruldum.annem 1,5 saat uzağımda.insan gelir 1 gün kalır gider.gerçi gelince de olay oluyor.bugün süpürge açtım ama ket hızıyla,uyanmadan bitse bari dedim.bir de sever sesini.uywndı maalesef ve mutfak kaldı sadece.salonu süpürürken de ana kucağına yatırdım kapı koridora görebileceği bir yere koydum.şaklabanlık yaptım arada yanına gidip ama daha tabi anlamıyorlar öyle çok çok.ağlamaya odaklandı.evin işini bırak tozdan hastalanacak artık.bırakmıyor ki yapim:KK43:
Alisacaklar canim supurge sesiyle uyuduklarini da gorcez insallah sabir sabir sabir...

kızlar ben hala kundak yapıyorum ama bugun 2 kere ellerini cıkarcam diye battaniyesini yüzüne kapatmıs iyiki gördm gece yapamam artık kundak oylede uyuyamıyo uyandryo kendni napcam :KK43:
Ben de gunduz ellerini alt pijamasinin icine sokuyorum gece hic bi sey yapamiyorum

Bebegim 34 gunluk kolikli bebek bu durumda olanlar neler yaptiniz outfen yardim edin cok yiprandim hic uyumuuoruz sabahlara kadar aglama krizuleri oluyor gaz damlalari masajlar iae yadamiyor en uzjn uykusu 5 dk ozellikle gece ne yapmaliyon
Gaz damlasini duzenli verince 2.gun ise yaramaya basliyor ben sabah aksam duzenli bi sekilde zinco oglen nurse harvey gece yatmadan once de anason veriyorum birinden birini biraktigim an sancidan kivraniyorlar

:) canım erkekler de etkileniyor bize anne rolü yukluyorlar bebeğinin anasisin, memisleer bebeğin diye hala dokunmuş değil benim ki bizim bebek emmiyor beni dusun.. Bence hoş kokular surup yanına git bebek kokuyoruz çünkü sen hazırlan oltayi yemle umarım yeni alir esin
Ay bizde de tam tersi benim hic istegim enerjim yok adam pesimden kosup duruyor ben de ona icten ice kiziyorum yorgunlugumu gormuyor mu diye

Tlfnunuza beyaz gürültü olan elektrik süpürge ssi saç kurutma makinesi sesi vs indirip tlfnu uçak moduna alıp dinletin, olmadı aspiratorun yanına getirin bebeği. Veya ılık bir duş aldirin, arabanız var ise 1-2 turlayin, baba alsın kucağına boynuna yakın tutsun sakinleşebilir. Kolunuzun üzerine yuzustu yatırın elinin karnında olsun. Ayaklarının altına ılık su torbası koyun, yatağı soğuk iken koymayin isitip öyle yatağa bırakın.. Aslında benim oglumda uyumaz huzursuz ve aglardi kolik diye eve dönerdik sonra tahlil istedim vemalesef idrar yolu enf çıktı . bebeğin dediğim gibi çok ağlar huzursuz ise bir tahlil yaptrmani öneririm
Kimyon var birde çay kasıği kadar sutune bir çimdik kimyon katip verenler faidesini gorenler var
4o a az kalmış sabredin... Ondan sonra birşeyler yoluna girmeye başlıyor
Benimkiler 3aylik oldu hala yoluna girmediler :((((

Yok canim ben calismiyorum zaten.Bence gece gunduz kavrami karisti cunku gunu uyuyarak geciriyo hemen hemen e tabi gecede ayaktayiz.Zaten cok cabuk huy degistiriyo bebekler bu da bi donem gecer insallah
Ay kusura bakma canım karıştırdım :oops: akıl kalmadı sanırım bebekle ilgilenmekten:KK22:evet ya çok çabuk huyları değişiyor ne zaman tam bi düzen olur acaba? gündüz kesintisiz gece kadar mı uyuyor dediğin gibi ondandir bence de

:D kzimiz bi kere erken uyusa... ben bebegi uyutup hazirlanip yanina gidene kadar o da uyumus oluyo. Namazdan sonra cikip gun boyu trafikte diye uyandrmaya da kiyamiyorum bakalim önümzde ne var :D

Evet canim benim de aldigim bir paket ici file gibi cikmisti o eskiymis mavi kanalli yeniymis. Fotograf yuklemeyi beceremedim.:KK43: mavi kanallinin bantlarinin alt kisimlari yani dip kisimlarinda izola bant gibi bir parlaklik var mi
Hayir yok canım

:KK70: kzimiz bi kere erken uyusa... ben bebegi uyutup hazirlanip yanina gidene kadar o da uyumus oluyo. Namazdan sonra cikip gun boyu trafikte diye uyandrmaya da kiyamiyorum bakalim önümzde ne var :KK70:
Biz niye çabalıyoruz onlar ugrassn o kadar doğumu yapan yorgunluğu çeken biziz etkilenen onlar nasl oluyosa doğm ypali 3 ay olcak bi kere istedi nasl olduysa cock varken nasl yapilcakms bilmem ne iyi o zaman bi daha yapmayız dedm bende

Back
X