Özelden yazdım sna. Bizde de olmuştu.Oglumun basparmagi bu halde ne yapmalıyım axaba
Biz bir bebekle zor uğraşıyoruz srn 2 bebek hatta 3 bebekle uğraşıyorsun canım. Allah kolaylık versin. Bebişlerin bol bol uyusun inş.Esim isteyken annem hep yanimda hatta cogu zaman bizde kaliyor hafta sonu evine gidiyor. Ama annemle birlikte yine yetisemiyoruz buyuk cok hareketli kasla goz arasinda ya bicak makas falan buluyor bi yerden onunla oynuyor (sacini kesmis dun ) ya da uyuyan cocuklari uyandiriyor ev isleri yemek bulasik camasir hic bitmiyor zaten. Ikizler de gunduz hic uyumuyor biri yine ayagimda dogru duzgun hic uyumadi bugun 5er dk.dan 3-4 defa daldi uyandi o kadar
Bende huggies aldım daha önce hiç kullanmadım ama üzerinde ıslandığunda göstergesi vardiyor ama o göstergeyi görmedim hiç ıslandığunda belli olmuyor ve kakayı içine çeker yazıyor sırf o yüzden primadan huggiese geçtim ama kakayı içine çekmedikizlar bandrol olup olmadigina dikkat edin ben bu mavi fileli olani götürdüm sahteydi paket rengi bile farkli nette yazinca farklar cikiyor ayrica emmedi sivi kakayi cocugun poposuna yapisti cocugun dikkatlice inceleyin magaza a kabul etti sahe oldugunu onlar da bilmeden almislar hemen kaldirdi raflardan
Uc gun sonra demisti bize hemsireKızlar ikinci ay aşısı olduk tan kaç gün sonra banyo yaptırdınız
çokgeçmiş olsun canım bende aynı durumu yaşıyorum kızum çok öksürüyor burnu çık tıkalıydı nlraz açıldı ama öksürüğü geçmiyor 3 doktora gittik biz biri acile vw kem aldılar canımdan can gitti ve bütün doktorlar burnunu temizle grip dedi ilaç vermedi bu arada eşimde grip olmuştu onunla da uğraştım Allah kolaylık versin eşlerde ayrı bir ilgi bekliyor bebekten daha çok bebek oluyorlarKızlar bebeğim hasta oluyo. O soğuk kış aylarında hasta olmadi bu güzel havada hasta oldu.burnu tikanip duruyor arada oksuruyor da ne yapmam lazım ilk defa oluyor. Burnunu temizlemekten başka bir şey yapmıyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum. Eşim de fena grip serum yedi bugün. Kiza geçmesin diye odaları bile ayırdık ama geçti sanırım. Evde ilgiye muhtaç birken iki oldu nereye yetiscegimi şaşırdım:O
O gunu sayma 3gun sonra yaptırdım ama tabı koluna sadece su degiyo sungeri degdirmiyorum halaKızlar ikinci ay aşısı olduk tan kaç gün sonra banyo yaptırdınız
Golden goat denedin miHerkese iyi pazarlar.. Bişey sorcam kızlar benim bebiş sürekli anne sütü istiyor biberonda alıyor ama içinde anne sütü olursamama da vermek istiyorum arada çünkü yetmiyor sütüm denemediğim mama kalmadı yok mama tadı ile alakalı değil biliyor onun mama olduğunu durmadan ağlıyo :/ tombiş bi bebekti ama şu an 2.5 aylık biraz zayıfladı yüzü falan iyice gitti bende 2 gündür zorluyorum mama içmeye baya ağlıyo reddediyo ama sonunda alıyo.. Sizce böyle zorlamak yanlış mı? İlerde beslenmesini etkileyecek diye korkuyorum böyle zorlamalar ama ne yapacagımı da bilmiyorum :/
Bizim hemşire bir hafta dedi bizde pazartesi yaptırdık aşıyı bugün yıkamayı düşünüyorumO gunu sayma 3gun sonra yaptırdım ama tabı koluna sadece su degiyo sungeri degdirmiyorum hala
Cok bile olmus yıka yıka yavrucak rahatlar mis gibi uyurBizim hemşire bir hafta dedi bizde pazartesi yaptırdık aşıyı bugün yıkamayı düşünüyorum
Rahmi sağından solundan önünden arkasından tutan bağlar var işde hamilelikte o bağlar kaç katı uzuyor buyuyor heri eski haline gelmesi zaman istiyo Biraz zaman alacak ama cok sıkıntı yaratacak bir durum değil merak etme canımDoğumdan sonra olmalı ki önce ki muayenelerde. Öyle birseyle karsilasmamistim. Zorlu bir doğum da yapabiliyor mus. Benim oğlum kafası buyuktu acaba diyorum sebep olabilir mi? İlerde ağrılı adet dönemi olabilirmis yada ağrılı birliktelik . çok şaşırdım ama Dr öyle diyince birden
Canın hiç öyle para vermeye gerek yok aile planlaması merkezleri var eskiden ana cocuk sağlığı merkezleri var ya oralarda aile hekiminde hemşireye sor bilir.. Oralarda ücretsiz koyuluyor ve emin olabilirsin özellerden daha güvenilir hap verilip aylık iğne de var oralarda cok Güzel danışmanlık da veriliyor tamamen ücretsiz oraya git taktır... Ben gidecem ama hepsi arkadasım utanıyorumHimm bakayım o zaman ona da. Ya sorun arabayı aldım hiç kullanasim yokşimdi bunu da alir kullanmazsanız eşim boşar beni :) :) :)
Haha. Özelde spirali sordum doktora 250 civarı dedi de git dedim ben başka yok bulurum :)
Benim de tersmis canım. Sanırım önceden de tersti... Sanırım öyle hatırlıyorum. Çok ağrılı adet yaşarım. Belki senin de öyleydi doktor demedi
Canm Okyanus napıyor maşallah büyümüş artk :) Bizim kız Allahtan sevdi kanguruyu hergün MidtownCanım seni hiç düşünemiyorum zaten Allah kolaylık versin :) kanguru aldigima bende pisman olmaya basladim bir alissa cok iyi olacak ama bu seferde yaz geldi vicik vicik olacagiz. Gecen ilk defa bi giysi pazarını dolasayim dedim tabi arabasinda durmadı kucagimda sicaktan ölecektim:) neyse geçecek bugünler derdimiz bu olsun napalim..
İnanmayorum ya resmen tırnağı batmış yavrumunOglumun basparmagi bu halde ne yapmalıyım axaba
Kanguru konusunda momfortbaby disinda hicbiri onerilmiyo..hem bebege eziyet hem anneye digerleri.Kizlarrr acillllll yardimm kanguru aldim sevi bebe nin pek icime sinmedi kullanan varmi veya baska marka tavsiye edecek olan varmi
Yikaninca mis gibi uyumayan bebek benimki galiba oglen 12de yikadim uyur diye saaat 7 ve hala uyanikCok bile olmus yıka yıka yavrucak rahatlar mis gibi uyur
Biliyorum Can'ım aynısı yaşadım. Bende kattım yapamadı ens son popoya yaptım sonra da masajla bir ağlama ile geldi. Sonra bir yaptı ama Nasıl rahatladı. İnş seninki de yapar da rahatlarsınız ikinizde. Ama ben doktora sorduğum da 10 gün bile yapamayan var demişti. İçin rahat olsunCanm mamaya katıyorum günde 1kere bacaklarıyla masajda yapıyorum 2gündr ama yapamadı.. okadar rahatsz ediyorki anlatamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?