2016 Şubat Anneleri

Biz bir bebekle zor uğraşıyoruz srn 2 bebek hatta 3 bebekle uğraşıyorsun canım. Allah kolaylık versin. Bebişlerin bol bol uyusun inş.

Bende huggies aldım daha önce hiç kullanmadım ama üzerinde ıslandığunda göstergesi vardiyor ama o göstergeyi görmedim hiç ıslandığunda belli olmuyor ve kakayı içine çeker yazıyor sırf o yüzden primadan huggiese geçtim ama kakayı içine çekmedi

çokgeçmiş olsun canım bende aynı durumu yaşıyorum kızum çok öksürüyor burnu çık tıkalıydı nlraz açıldı ama öksürüğü geçmiyor 3 doktora gittik biz biri acile vw kem aldılar canımdan can gitti ve bütün doktorlar burnunu temizle grip dedi ilaç vermedi bu arada eşimde grip olmuştu onunla da uğraştım Allah kolaylık versin eşlerde ayrı bir ilgi bekliyor bebekten daha çok bebek oluyorlar

Golden goat denedin mi

Rahmi sağından solundan önünden arkasından tutan bağlar var işde hamilelikte o bağlar kaç katı uzuyor buyuyor heri eski haline gelmesi zaman istiyo Biraz zaman alacak ama cok sıkıntı yaratacak bir durum değil merak etme canım

Canın hiç öyle para vermeye gerek yok aile planlaması merkezleri var eskiden ana cocuk sağlığı merkezleri var ya oralarda aile hekiminde hemşireye sor bilir.. Oralarda ücretsiz koyuluyor ve emin olabilirsin özellerden daha güvenilir hap verilip aylık iğne de var oralarda cok Güzel danışmanlık da veriliyor tamamen ücretsiz oraya git taktır... Ben gidecem ama hepsi arkadasım utanıyorum

Canm Okyanus napıyor maşallah büyümüş artk :) Bizim kız Allahtan sevdi kanguruyu hergün Midtown

Oglumun basparmagi bu halde ne yapmalıyım axaba
İnanmayorum ya resmen tırnağı batmış yavrumun ben bir yıldır uğraşıyorum en sonunda tel taktırdım... Annesi dr una sor bence krem felan verir belki yazık acır mikrop kapar bide sakın kesme uzasın tırnak yeni mi kesmiştin?

bskn ın cevabını sonradan gördüm :) o zaten söylemiş herşeyi :)

Kizlarrr acillllll yardimm kanguru aldim sevi bebe nin pek icime sinmedi kullanan varmi veya baska marka tavsiye edecek olan varmi

Kizlarrr acillllll yardimm kanguru aldim sevi bebe nin pek icime sinmedi kullanan varmi veya baska marka tavsiye edecek olan varmi
Kanguru konusunda momfortbaby disinda hicbiri onerilmiyo..hem bebege eziyet hem anneye digerleri.

Sabahtan beri gram uyumadi benimkiz saat 7 ve agla agla ici cikti ..babannesi salliyo ben isyan bayragi cektim..sirtim kirildi

Sut diyetini bozdum..sabah peynir yedim.4 gundur zaten agliyodu aksam 5e kadar bugun katlandi 7yi buldu..peynirin etkisi mi bilinmez..karni taş gibi dokundurtmuyo sirti yere geldigi an ciglik cigliga.. anlatirken fenalasiyorum yasarken daha fena.elimi attigim heris yarim.kaldi..gerildim yoruldum..arkadslar bebislerle parkta bahcede pozlar atiyo biz evde agliyoruz ..bu yaz bunalima girmezsem daha girmem..oglum ac susuz geziyo

Canm mamaya katıyorum günde 1kere bacaklarıyla masajda yapıyorum 2gündr ama yapamadı.. okadar rahatsz ediyorki anlatamam sana
Biliyorum Can'ım aynısı yaşadım. Bende kattım yapamadı ens son popoya yaptım sonra da masajla bir ağlama ile geldi. Sonra bir yaptı ama Nasıl rahatladı. İnş seninki de yapar da rahatlarsınız ikinizde. Ama ben doktora sorduğum da 10 gün bile yapamayan var demişti. İçin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…