2016 Şubat Anneleri

Canim hafta en fazla 3kez veriyorumdur oda mecbur veriyorum ojula gidiyorum sutum sagacak kadar fazla olmadigindanda birakamiyorum sut acaba ihlamur filan icirsemmj
mamatya bi cay kasıgı zeytinyagı koy canım verdiğin zaman poposuna kulak cöpüyle yag sur tam ıkınırken bacaklarını karnına dogru ittir tam ıkınırken yapınca cıkaryo

canm daha yeni dogum yapmıssın biberonla ver sagıp sarılık olmasn aama önce emzr ardından biberonla ver bide biberon ucu yenidogan icin olanlardan al ben sürekli verdm biberonla ama önce emzrdm
Biberon ucu sıradan biberon aldım, 0_6 ay yazıyordu üstünde, o farklı bisey mi canım.

Herkese iyi pazarlar.. Bişey sorcam kızlar benim bebiş sürekli anne sütü istiyor biberonda alıyor ama içinde anne sütü olursa mama da vermek istiyorum arada çünkü yetmiyor sütüm denemediğim mama kalmadı yok mama tadı ile alakalı değil biliyor onun mama olduğunu durmadan ağlıyo :/ tombiş bi bebekti ama şu an 2.5 aylık biraz zayıfladı yüzü falan iyice gitti bende 2 gündür zorluyorum mama içmeye baya ağlıyo reddediyo ama sonunda alıyo.. Sizce böyle zorlamak yanlış mı? İlerde beslenmesini etkileyecek diye korkuyorum böyle zorlamalar ama ne yapacagımı da bilmiyorum :/

Canim benimkide aynisiydi bi aglamak bi aglamak unutturma memeyi hee zaman dene ver agzina benimki ayaga kalkip yuruyunce tuttu memeyj oyle dene bi pes etme üzülüyordum bende sukur simdi surekli emiyor.
Ah, ayakta hic denemedim, çıplak denedim dondum gene emmedi, hic emmezse ac kalsın yine de biberon vermeyeyim mi. Yoksa veriyim mi.

bnmkide mamayı kabl etmemsti canm sürekli kustu mama verdkce bende vermedm cok sukur sutum yetiyoms milletin lafına bakarak aldk cöpe attm

bnmkide mamayı kabl etmemsti canm sürekli kustu mama verdkce bende vermedm cok sukur sutum yetiyoms milletin lafına bakarak aldk cöpe attm
Benimki de kussa dicem ki fazla gerçekten ama yok kısa kısa uyumalardan sürekli meme istemesinden ve zatıflamasından belli benimki kesin yetmiyo :/ bir an önce ek gıdaya baslasakta şu sorundan kurtulsam ya

Oglumun basparmagi bu halde ne yapmalıyım axaba

Eklentiler

• 20160417_151536.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 71
Benimki de kussa dicem ki fazla gerçekten ama yok kısa kısa uyumalardan sürekli meme istemesinden ve zatıflamasından belli benimki kesin yetmiyo :/ bir an önce ek gıdaya baslasakta şu sorundan kurtulsam ya
Anladm Canm benm ilk ay az almsti oda sariliktan dolayı çok uyuyodu ondan ikinci ay ilk ay alamadığını da aldı

Esim isteyken annem hep yanimda hatta cogu zaman bizde kaliyor hafta sonu evine gidiyor. Ama annemle birlikte yine yetisemiyoruz buyuk cok hareketli kasla goz arasinda ya bicak makas falan buluyor bi yerden onunla oynuyor (sacini kesmis dun ) ya da uyuyan cocuklari uyandiriyor ev isleri yemek bulasik camasir hic bitmiyor zaten. Ikizler de gunduz hic uyumuyor biri yine ayagimda dogru duzgun hic uyumadi bugun 5er dk.dan 3-4 defa daldi uyandi o kadar

Canim benimkide aynisiydi bi aglamak bi aglamak unutturma memeyi hee zaman dene ver agzina benimki ayaga kalkip yuruyunce tuttu memeyj oyle dene bi pes etme üzülüyordum bende sukur simdi surekli emiyor.
Ay ayakta aldı, hep ayakta mi vereyim, müzik de açtım, acaba vazgeçerdi sonra, ay Allah razi olsun hepinizden .

Ay ayakta aldı, hep ayakta mi vereyim, müzik de açtım, acaba vazgeçerdi sonra, ay Allah razi olsun hepinizden .
Amin canim hepimizden bunun icin buradayiz banada cok yardimci oldu arkadaslar. Benimki ozellikla ayakta aliyordu yururken sonra alisinca aoturuncada aliyor acikinca mama verme ama ayakta emzir doysun.

Var canım ucu büyük hemde.
Canım bende de aynı sorun oldu. Göğüs ucum hamileyken çok büyümüştü. Gögüs ucumu parmaklarımın arasında ezdirip agzına sokturuyordum ilk gece hiiç emmedi.2. Gün 3 gün az az emdi. Sonra çok geliyor diye emmek istemedi. Ama bu sırada hiç mama vermedim acıktıkça mememin ucunu ezdirip soktum ağzına.. sonunda öğrendi canım. 2.5 aylık olduk. Hiç mama vermedim mecburen tazyikli olsada az olsada emmeyi öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…