2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebeğine keçi sütü veren var mi mama yerine keçi sütünü sulandırıp vermek doğru olur mu acaba

Gunaydin anneler..

Dun dr gittik yine tribudat verdi yolladi..cocuk ikinip aglayip duruyo yaptigu kaka kaka degil delircemm ..yesil bisey uff.biraz okudum..kimi gaz diyo kimi usutmus kimi dizanteri..bagirsak mikropu...besin alerjisi .uff icim daraldi..kaka tahlili ilcede olmuyo merkeze gitmem lazim oralarda kaka yaparmi ki bu kiz...cok zor ya..

Canım çok değil mi ben cıt çıt lı body ve üstüne bir kat giydiriyorum

soguk buhar makinasi ben de wee bin ki var su aralar kullanmiyorum ama kullandigim zaman ise yariyordu. anneme sordum eskiden nasil ypiodunuz diye azicik tereyeg koyuyorlarmis biz hapsirinca aliyorlarmis

Dun geceden beri agri ceken ablam dogumu yapamamis ve simdi sezaryene almislar ne olur dua edin saglicakla kavussun bebegine riskli ameliyat olmasi onun sezaryen olmasindan cok korkuyordum oldu ne olur dua edin ne olurr
Gece okudum mjı çok dua ettim inş hayırlısıyla doğum gerçekleşir. Klaylıklar versin rabbim.

Gece okudum mjı çok dua ettim inş hayırlısıyla doğum gerçekleşir. Klaylıklar versin rabbim.
Sagol cnm daha once 18 saat suren bir ameliyatla goguslerinin icinden kitleler almislardi agir bir Ameliyatti ameliyat olmak riskli demisti dr ilk bebegi dogum yapamamis boyle caresiz olmak cok kotu

Evet canım süt için. Motillium tb. Bulantı ilacı yan etkisi şut artırıyor
Banada verdi doktor bi kutu bitirdim sabah öğle akşam ikişer tb iç dedi doktor iyi güzel içtim ama devamlılık istiyor şuanda yine eskisi gibi sütüm bide metpamid var oda aynı etkiyi gösteriyormuş canım

Kizlar oglusu ilk defa tek basıma yikadm ay ne kolaymış
Yaa banada bi deli cesareti geliyor yalnız yıkayayım diye ama gözüm kesmiyor sonra benim kız fıkır fıkır kafayı çeviriyor su yutarsa diye korkuyorum bi kaç kez kv yıkarken bile su yuttu tebrik ederim canım seni darısı başıma

Selam canım ben İzmir deyim dün 30 dereceyi gördük dışarda..ben kısa kollu body ve bir tane ayaklı uzun kollu tulum giydiriyorum..
Dışarda da bir tane ustune yelek o kadar..tabii rüzgar var ise korkuyorum da..

Kizlar oglusu ilk defa tek basıma yikadm ay ne kolaymış

Bende yıkıyorum da benim büyük kız izin vermiyor anca o uyulduğunda ya da babası ile akşam yikiyoruz..yoksa kendi başıma kızla beraber oğlanı yikayamiyorun..dur yapmasana etmesene ustunu ıslatma kolların su içinde kaldı

chocolate19 Allah yardımcısı olsun.
Bizim icin oglen oldu :)))) gunaydini bizimkiler 5te en gec 6da yapiyor bana
Benimkide öyle 5.5 -6 da kalkıyoruz.
Firkan gunaydin canım.. Ben ne zama. Hamile kaldım da ha bu cemisgezekli oğlan bizim evimize geldide bizim tüm düzen alt üst oldu onun keyifhanesine dönüştü..
Ben bilemedim sen bildin mi :)
Devreler yavaş yavaş göçüyor. Ama güzel güzel uyumaya başlayınca tekrar düzeliyor
kızlar bebeğimin vücudunda(sırt,karın) bazı günler yer yer kırmızılıklar oluyo, nedir acaba?

isilik veya sivilce gibi filan değil
Canım yediklerinden olur. Özellikle çilek domates.. ertesi güne geçiyor ama.
Bende dün yaptım o işi minnoşumun küçülenlerini kaldırdım yazın giyecegi abiden kalma yazlıkları çıkardım. Abininde kışlıklarını kaldırdım.. üzerimden yük kalktı. Sanada kolay gelsin inş bebiş durur da yaparsın.
Ben sabah cikardm kollarını kundaktan verdm emzgi ağzına döndüm arkami uyudm bi saat kalktm hala bakiyo
Ayy bugün bende öyle yaptım yatagına koydum tepeden sallanan birkaç oyuncak öyle bıraktım dedim ağlarsa bakarım. 1 saat uyumuşum ohh kebdine geldim ya
Canım İstanbuldayım ben içine kısa kollu çıtçıtlı üzerine tek kat giydiriyorum. Bugün yıkarken banyoyu ısıtmadım mesela.. bir deneyeyim üşüyecekmi dedim suya soktum çıkardım hiiiç hapşurmadı giydirirkende vücudu sıcaktı.
Ben hatta olduğu odada uzak bir camı aralıyorum. Yoksa çoook sıcakk hele bugün..

Benmkide öyle canım kipir kıpır filenin ustune yuzustu yatrdm iki eliyle kenarlardan tutms biraktramadm esimi beklyrm bgn yorgnm yarn diye diye erteiyo bende cesaret gelmişken yapiyim dedm hiç aglamadida maşallah brnm ogluma

Yalandan agliyolar yaa ben smdi uyanınca hemen almyrm besiginden beni al diye bakiyo ama guluyo bide essek yüzüme o zaman dayanamayıp aliyorm işte

Zor oluyodur Canm bende hep esimle yikiyodm surekli yorgnum diyip duruyo erteliyo onu beklicem dedm yikadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…