- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
dr bugün parol verebilirsiniz dedi ateşi çıkınca bende eşime söyledim gelirken alsın diye. umarim ateşsiz atlatirlar. geçmiş olsun miniklere:)
Calpol almıştım Can'ım ben ve yarım ölçek vermiştim
1çay kaşığı calpol verdim ben
aayyyy yok ya çok faaliyet yok zaten yorgunluktan pek aklımıza gelmiyor :)))1çay kaşığı calpol verdim ben
3. Ayda yok bizim sadece kg boy kontrolü..
Yada yada.... ayy söylemeye korkuyorum
Hadı canımm ..Ay az önce bende dışardan geldim. Geçtiğim evlerde temizlik yapıldığını çamaşır mı yukanıyor yer mi siliyor hepsini kullandıkları deterjanlardan anladım.
Geri döndü koku diye korktum:)
Reflü için , motilium. Yani tırt doktorumuz onu ver dedi ama cocugu görmeden hissederek sanirim:) bi deneyeyim en azindan sanki iyi gibiŞurup neye göre alıp verdin canım belki reflü değil seninki adı ne şurubun
Bizde onu kullandık canım inşallah iyi gelir senin bebeğinedeReflü için , motilium. Yani tırt doktorumuz onu ver dedi ama cocugu görmeden hissederek sanirim:) bi deneyeyim en azindan sanki iyi gibi
Ay valla bak benim de Can'ım çekti. Valla benim bebiş menfi olduğundan hiçbirşeye fırsat kalmıyor akşama pil bitiyor o yüzden bi kere yapabiliyorum sonra o yatınca bende hemen yatıyorum yoksa Pertim çıkıyor. Ama sana özenmedim değilim hani canım. Ne güzel inş bende o düzeni oturttura bilirimBen cock olunca evli olduğumu sorumlulugumun olduğunu anladm daha çokönceden dışarda yiyodk arada bi yemek yapiyodm hafta sonu zaten dışarda yada kahvaltılık bsyler hazrlyodm smdi çok nadir dışardan söylüyoruz bende biraz sağlıklı beslenmeye calsyrm ki sutum azalmasn diye tabi abur cubur eksik olmuyo arada pizza hamburger çiğköfte ay Canm çekti
Reflü için , motilium. Yani tırt doktorumuz onu ver dedi ama cocugu görmeden hissederek sanirim:) bi deneyeyim en azindan sanki iyi gibiŞurup neye göre alıp verdin canım belki reflü değil seninki adı ne şurubun
inşallah canim .. Ne kadar kullancaz hiç bişey demedi doktor yani devamlı mı ?? Kontrolumuz 2hafta sonradaBizde onu kullandık canım inşallah iyi gelir senin bebeğinede
size ilaç vermişler bize vermiyorlar hoş ilacında faydası yok demekki size de geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda hasta bebişlere şifa versinGeçmis olsun geçmiyo bu nasıl bi seyse bi hafta antibiyotikkullandık yok kafayı yiycem
Umarim duzelir canimCanm mama veriyorum Sma ama sadece süt verirkende böyleydi. Bazen iki gün üç gün kendi yapıyor bazende yapamıyor
Çok memnunum ben canm ne zaman içine koysam maksimum 10dk uyuyor minik :)
Çok sağmıştımmm , doktorum şey demişti; oda sıcaklıgında 1 saat , buzdolabında 1gün , dondurucuda 6 ay..Kizlar Sagdigimiz süt buzdolabinin alt kisminda kac gun yada kac saat muhafaza edilir
bana da haber verir misin canımHimmm ben yarin arayayim ebemi bir sorayim..
Ben kendi cocuguma bile rota yapmıyorum sadece zorunlu olanları yapıyorum.. Dr uma bu ay kontrolde soracagım ama pek ası istemiyorum bu arada eşim aile hekimi ben hemşiresiyim...Kızlar aranızda başka 3 . ayda aşı yaptıracak olan var mı
Ya öyle mi canım sence ne yapmalıyım esin ne düşünüyor rota hakkında? dr una sorduğunda peki bana haber verir misin? bi de 3. ayda aşı var mı bebisine? bizi 3. ayda gene çağırıyor sağlık ocağı ! genelde forumdaki herkes 4. ayda gidecek karma aşı içinBen kendi cocuguma bile rota yapmıyorum sadece zorunlu olanları yapıyorum.. Dr uma bu ay kontrolde soracagım ama pek ası istemiyorum bu arada eşim aile hekimi ben hemşiresiyim...
İnşallah canım ben pek dinlenmiyorm açıkçası sabah 8 bucukta kalkyrz biraz oyalanoyorm emzryrm çayı koyuyorm snra yatağı felan toplyrm.kahvalti hazrlyrm ana kucağına yanıma koyuyorm kahvaltimizi yapyrm snra evi toplyrm o sırada bakiyo o etrafa sonra emzryrm uyutuyrm yemek yapyrm kendime bakım yapyrm makyajını yapyrm her gün sacimi duzeltyrm tekrar uyaniyo tabi o zamana kadar vaktim kalrsa yanına yatyrm.uyuyorm ama genelde ben uyumak için yatinca uyaniyo essekAy valla bak benim de Can'ım çekti. Valla benim bebiş menfi olduğundan hiçbirşeye fırsat kalmıyor akşama pil bitiyor o yüzden bi kere yapabiliyorum sonra o yatınca bende hemen yatıyorum yoksa Pertim çıkıyor. Ama sana özenmedim değilim hani canım. Ne güzel inş bende o düzeni oturttura bilirim
Arkadaşlar aranızda zinco damla kullanan varmı bebeğim özellikle geceleri çok ağlıyor iki akşamdur ne yaptıysak durduramadık arabayla geziyoruz gecenin bir yarısı öylesakinleşiyor evde zinco ce maflor ve bio gaia var zinco verdik bu akşam etkisi olurmu acaba merak ediyorum
Bize bebeğin cigerleri enfeksiyon kapmış o yüzden verdiler antibiyotik ama burnuna hiç bi faydası olmadı kuzumunsize ilaç vermişler bize vermiyorlar hoş ilacında faydası yok demekki size de geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda hasta bebişlere şifa versin
Ay maşallah ya benim ki ne ana kucağında duruyor ne başka yerde. İlla ki meme de meme. O yüzden bırak kendime bakmayı eve bile bakamıyorum. Aman nazar değmesin size.İnşallah canım ben pek dinlenmiyorm açıkçası sabah 8 bucukta kalkyrz biraz oyalanoyorm emzryrm çayı koyuyorm snra yatağı felan toplyrm.kahvalti hazrlyrm ana kucağına yanıma koyuyorm kahvaltimizi yapyrm snra evi toplyrm o sırada bakiyo o etrafa sonra emzryrm uyutuyrm yemek yapyrm kendime bakım yapyrm makyajını yapyrm her gün sacimi duzeltyrm tekrar uyaniyo tabi o zamana kadar vaktim kalrsa yanına yatyrm.uyuyorm ama genelde ben uyumak için yatinca uyaniyo essek
Ben bir şişe bitince bıraktım kusmalar bitmedi ama fışkırır tarzda değil ve seyrekleşti emdikten sonra biraz çıkarıyor sadece önlüğü ıslanıyor kıyafet değişmiyoruz yatış pozisyonu bana göre şuruptan daha etkili reflü yastığını kullan mutlaka tatlımReflü için , motilium. Yani tırt doktorumuz onu ver dedi ama cocugu görmeden hissederek sanirim:) bi deneyeyim en azindan sanki iyi gibi
inşallah canim .. Ne kadar kullancaz hiç bişey demedi doktor yani devamlı mı ?? Kontrolumuz 2hafta sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?