2016 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler. Öğretmen arkadaşlar doğum sebebiyle aldığınız paralar neler? Ben daha hiçbir şey almadım da. 300 lira doğum parası için başvuru yaptım. Başka bir şey var mı
Canim bana mesan geldi basvurduktan sonra. Ptt.ye gittim aldim baska para almadim 3-5kurus da cocuk parasi olarak esimin maasina yatiyor tam olarak ne kadar bilmiyorum

ne zaman oturmaya başlayacaklar:)
Tam emin değilim sonuöta Her bebek farklıdır ama 4-5 gibi başlarlar sanırım. Ek gıdaya geçildiğinde dedtekli oturduklarına göre
Tabi içimizde inatçı bebeler olacaktır

Yüzümü yıkar gibi yani değil mi?

Benim bebeler cildirdi :$ aksam misafir vardi 3-4tane de cocuk bi benim buyuk kiz. En kuduruklari benimki surekli bagiris ciglik. Oyuncaklari paylasamazlar benimkisi caktirmadan alir pirrrr masalarin altina dar yerlere. Diger cocuklar bas bas bagirir aglar. Ve benim gurultuye karsi hassas ikizlerim misafir oldugu surece yorgunluktan uyuyakaldi yerine yatirdim 5dk sonra uyandi. Misafirler de 1saatligine geldi mubarek 11bucuktu gittillarinde. Kv zorlamasa (diger 2torunu getirdi birinin yarin okulu oldugundan zorladi yengemin korkusuna) kp daha oturacakti. Allah.tan onlar da misafirlerle kalkti uykusuzluktan sinirlenen bebeleri uyutmamiz nerdeyse 1i buldu. Hele birini sakinlestiremedim sinirden emmedi bile tum cabalar sonucu yaklasik yarim saat ayakta emdi kollarim koptu oturdugum an kiyameti kopardi. Az once ikisini de emzirdim biri hala kicagimda dalmasini bekliyorum hala dinlenemedim umarim yarin 7bucuga 8e kadar uyur hepsi

ay disleri icin daha erken ne kadar erken cikarsa okadar erken dokulmeye baslarmis canim ya. bence tamamen tanim refleksi beekler herseyi once agizlarivile taniyorlar.
sen yine de birilerinin kucagina veriyorsun ben kucaklarina aliyorlar birsey diyemiyorum diye misafirlikten kalkip eve geldim. kv ye faln 5 dk en fazla.

Tabi evet benimki superman oldu cıktı basıma hahahaha elini uzatır öne doğru bakar bakar döndürür birden agzına götürür şapur şupur yer bitirir o eli
Allahima sukrolsun masaallah o emdikce o eli benim de emesim geliyor.

Dogum gunun mu 26 nisan canim benimde oyle :) yas kac oldu ben 26 oldum :) daha ilerlemesin mumkunse
Benim degil canım büyük oğlumun doğum günüüydü. Sanada mutlu huzırlu saglık dolu nice yıllar diliyorum
Ayy ne anlayışsız insanlar var ya birde onların yanında yatırmışsın 5 dk da uyanmışlar. Bunları gördükleri halde çocukların bagrışlarını duydukları halde kalkmamışlar. çok kızdım .
Allah sana sabır ve güç kuvvet versin canım

Sadece anne sütü alan bebeklerde su ağızda olusan koruyucu florayı bozduğu için hiç verilmez... Ki zaten anne sütü su ihtiyacını karsılar ek gıdaya baslayana kadar hiç su verilmemeli canım
Canım evet öyle ama pamukçuk olduğunda hatta daha olmadan agzını karbonatlı su ile silmemizi tavsiye ediyor doktorlar. Yani maalesef o su zaten agızlarına giriyor
Bazı bebeklerde yoktur ama benimki bir kere oldu pamukçuk şimdi iç yanaklarında mutlaka beyaz noktalar oluşuyor bende hergün bir kere agzını siliyorum.

BEN DE alıp deneyim o zaman inşallah oynar benimki de 1 saat bir mucize gibi düşünüyorum şu an

BEN DE alıp deneyim o zaman inşallah oynar benimki de 1 saat bir mucize gibi düşünüyorum şu an
1saat uzun bir süre tabi. Beklentileri çok yükseltme
Şuan için yarım saat durmaları şükürlük. Zaten biz bile yarım saat aynı pozisyonda duramayız. İlla bi yerimiz uyuşur falan.

Ah ah Can'ım valla bebeğim duran bi coçuk deği birde benim hep kucak hep meme. Eve zaten bakamıyorum ama bu tempoya blrde hastalık eklenince gerçekten çok kötü oldu. Bugün bebeğimde hapşırma ve öksürük var inş ilerlemez. Ben hasta olayım ama o olmasın diye de bi yandan da dua ediyorum

Binbir hevesle aldığım kanguruya kızım isyan etti. Kaç kere denedim yok yok yok... Küçük hanım istemiyor. Doğduğundan beri sıkıntıya gelemez zaten. Yirmi günlükten sonra kundak da yapamamıştım. Ama çok heves etmiştim kanguruya. Sanırım iade etmek zorunda kalacağım. Hep hayaller hayaller...

Hatunlar PTT parasını soranlar olmuş. PTT müşteri hizmetlerini arayın, yanınızda kimliğiniz de olsun. Seri numarası gibi şeyler soruyorlar çünkü. Ordan paranın yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz. Benim telefonuma mesaj gelmemişti, arayarak öğrendim.

Mrh kızlar bebeğim cuma gününden beri o kadar huzursuz ki akşam yedi sekiz gibi başlıyor ağlamaya on ikiyi falan buluyor susmasi iki gün önce sabah dörtte uyudu bu saatten sonra kolik mi olamaz dimi 75 gunluk sonucta dün de baktım çok huzursuz bi çay ksg anason bi çay ksg rezene kaynattim bi bardak suda iki çay ksg verdim biraz daha rahat uyudu sanki bi sorun olmaz dimi kızlar

Yaa, zıplatsan içinde?
Bnmki de sling de aynısını yaptı ikinci ğçüncü de hoplattım giyierken
Alıştı şimdi

Uff sinir oluyorum bebekli eve gelip gitmeyen gec saatlere kadar oturanlara ya.bebek bu huysuzlaniyor tabi uyumayinca millet bebek heryerde hersekilde uyur saniyo deliriyorum.sanki hic bebek buyutmemis gibi..gecen banada geldiler guya erken gelin dedim saat 9 10da cocujlari yatiriyorum huysuzlaniyolar dedim taa 11.15 te gittiler.gelene cay koymasi dert o arada bebegin ihtiyaci karsilancak.brnim kiz emip uyumaz 1 saat hatta 2 saat ugrasiyorum gece uykusuna.gecen kuzenim aradi cocuk ve esle bebegi gorneye gekceklermis.dedim aksam cok zor oluyo kriz saatleri bebegin dedim geri cevirdim.ariyip gunduz gelin diycem.herkes kendi keyfini dusunuyor bende kendi keyfimi dusuncem valla.gunduz uyumasada yine katlaniyo insan ama gece olunca artik iflas ediyo vucut kafa..

1saat uzun bir süre tabi. Beklentileri çok yükseltme
Şuan için yarım saat durmaları şükürlük. Zaten biz bile yarım saat aynı pozisyonda duramayız. İlla bi yerimiz uyuşur falan.
Aynen öyle hangi marka aldınız nasıl bir şey alayım hiçbir fikrim yok

Kizlar bugun cok kotu birsey oldu Bizim ufaklik artik iyice hareket halinde ve bunu cok aci bir sekilde ogrenmis bulundum ben bebegimi yatiyor vaziyette koltuktaki yastiga yatirdim, once kendi gucuyle kalkmaya calistigini gordum ama hani yapabilicegini dusunmedim, cunku bu ciddi bir guc isteyen birsey.. tam cantamdan birsey cikaricaktim ki arkamdan yere dustu ( Koltugumuz Allahtan cok yuksek degil ama yinede yuvarlanarak dustu neticede ve cok agladi.. ben kesin bir yerine birsey oldu diye dusundum ama cok sukur kisa surdu aglamasi. Ustundekileri cikardim her yerine baktim oynattim agri veya kizariklik varmi diye Allaha sukur yoktu, ama hala unutamiyorum o ani Sizde dikkat edin artik harketli zamanlari basladi..

Sorma ya ısırıcam ellerini o olcak

Sağol cnm. Benim bebeğimde nefesi kesiliyordu öksürürken balgamı da vardı. Bizede başta ilaç vermediler. Ama baktım olmuyor başka doktora götürdüm iğne verdi şimdi daha iyi. Bende ilaç kullanmak istemiyordum ama mecbur kaldım. Geçcek gibi değildi. Balı deniyeyim gene. Onu birde karabiberle karıştırıp bebeğin göğsüne kapatıyormuşsun ama cesaret edemedim. Ben kendime de pek bakamıyorum sık sık hasta oluyorum. Bebek beni çok yoruyor. Eskiden alışıktım rahatlığa bebek olunca bütün düzen altüst oldu. Bir türlü toparlanamıyorum. Sevgileri olmasa zaten çok zor. Gene de çok şükür. Allah dermansız dert vermesin. Onların sevgileri gülücükleri yeter

Ay cok gecmis olsun dikkatli olun .. Kıpır kıpırlar .. Cok sert gitmemis sükür bi yerinde de bişey yokmuş ya üzmeyin bosuna kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…