2016 Şubat Anneleri

bilmem ki susuzluktan mı!bahar aylarında önceden bende de oluyordu geçti allahtan.

canım kadir tuğcunun soru yorumlarını hangi siteden takip ediyorsun

canım çık geçmiş olsun size ve tüm hasta bebeklere benim bebeğimde çok öksürüyordu hemde balgam vardı boğazında 3 tane doktora götürdüm farklı zamanlarda hiçbiri ilaç vermedi hoş verselerdi sorgulayarak kullanırdım ama kıjımın öksürürken kızarıp gitmesi içimi acıtuyordu ve keşke ilaç verselerdide gegeçseydi dedim birde o günlerde emmiyordu kızum hoş hala emmiyorda bende bal yedim hep ı günlerde hemen hemen iki şişe bal yedim kısa zamanda normalde sevmem balı arada karabiberle karıştırıp yedim bazen limonla karıştırıp yedim şimdi hala öksürüyor ama eskisi kadar çok değil bilmiyorum başın etkisi oldumu ama denemekte fayda var

Tabi annesi totosu üstüne durmaya başlasınlar (belki daha da önce, belki de sonra bilemedim şimdi) o çoraplar ayaktan çıkacak ve ayakkar ağıza gidecek, keşfedilecek :)
canım gözlerini bebek şampuanı ile yıka hergün bir ara benimde oluyordu gözlerimde alerji var bemimde ne zaman doktora gitsem alerji derlerdi ve bir göz doktoru hergün bebek şampuanı ile yıka demişti dene istersen geçmiş olsun

Boşver işi gücü ye iç dinlen her fırsatta.. Gecicek inşallah cabucak buyuyecekler böyle düşün

Tabi canim bende kibarcık kibarcık dokunurum baskası öyle yaparsa tabi icten ice bi sinir gelir de kiskanclik konusu icin demistim , aman Allah bozmasın ne güzel kv denk gelmissiniz benimkini al kaynar kazana at

Kızlar iyi geceler. Öğretmen arkadaşlar doğum sebebiyle aldığınız paralar neler? Ben daha hiçbir şey almadım da. 300 lira doğum parası için başvuru yaptım. Başka bir şey var mı

Kızlar iyi geceler. Öğretmen arkadaşlar doğum sebebiyle aldığınız paralar neler? Ben daha hiçbir şey almadım da. 300 lira doğum parası için başvuru yaptım. Başka bir şey var mı

İyi geceler canım. Yok sanırım. Ben de bir ona basvurdum :) onu da almamış için gitmedim daha

Sadece anne sütü alan bebeklerde su ağızda olusan koruyucu florayı bozduğu için hiç verilmez... Ki zaten anne sütü su ihtiyacını karsılar ek gıdaya baslayana kadar hiç su verilmemeli canım

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Ben e bebekten aldım su basına ayak İi koyunlandan baska bulamadım bide kırtasiyeden iç sayfaları fotoğrafları yapıştırdıktan sonra kaplamak için folyo cilt gibi bişey aldım ama bi kısmet olup usg kağıtlarını doğum fotolarını yapıştıramadım allahtan ayak izini almısım

Bebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
Makinenin pamuklu ayarında cıkıyor ama kısa programda cıkmıyor valla ekstra biiey yapacak vaktim yok :)

Ben bazen bağırıyorum eşim gülmekten ölüyor ama hosunada gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…