bilmem ki susuzluktan mı!bahar aylarında önceden bende de oluyordu geçti allahtan.Nırmalde bu vakitler polenlerden ötürü kaşınırdılar ama şuan ev içindeyim. İki gündür de yağmurlu gidiyor hava polenler uçuşmuyordur:/
Bilemedim bende.
İltihap değldir inşallah.
Susuz mu kalıyorlar acaba diye de düşündüm
Okudum canım hemen kucağıma alır almaz bi daha yapmaz inşallahÖyle abartı sakal bıyık yoksa onlar değildir ya. Nazar vs de fena olurlar bi okuyun veya okutun isterseniz sonucta bilerek değen bişey değil. Baya kötü olmuş ya kıyamam aklıma baska bişey gelmiyo
ne zaman oturmaya başlayacaklar:)Tabi annesi totosu üstüne durmaya başlasınlar (belki daha da önce, belki de sonra bilemedim şimdi) o çoraplar ayaktan çıkacak ve ayakkar ağıza gidecek, keşfedilecek :)
canım kadir tuğcunun soru yorumlarını hangi siteden takip ediyorsuntabi bir acaba kalıyor insanın aklında ama ben yine de aşılar konusunda temkinliyim, elbette her anne baba çocuğu için en doğru olduğuna inandığı uygulamayı yaptırır. Allah çocuklarımıza sağlık versin.
bir de kadir tuğcu'yla ilgili yazdığın mesaj vardı ya canım bazı tutarsızlıkları olduğu konusunda seninle hemfikirim, kendisine fazlaca güvenen bir doktor sözünün üstüne söz kabul etmiyor. ben kadir tuğcu'nun tahlil sonuçlarını yorumlama ve antibiyotik kullanımı konusundaki tavrını beğeniyorum. o anlamda takip ediyorum sorulara verdiği cevapları, sana da tavsiye ederim, zaten içine sinmeyen şeyleri ayırt edersin söylediklerinden. ben istifade ettim en azından ilaçlar konusunda o yüzden öneriyorum.
Dogum gunun mu 26 nisan canim benimde oyle :) yas kac oldu ben 26 oldum :) daha ilerlemesin mumkunseSagol canım
canım çık geçmiş olsun size ve tüm hasta bebeklere benim bebeğimde çok öksürüyordu hemde balgam vardı boğazında 3 tane doktora götürdüm farklı zamanlarda hiçbiri ilaç vermedi hoş verselerdi sorgulayarak kullanırdım ama kıjımın öksürürken kızarıp gitmesi içimi acıtuyordu ve keşke ilaç verselerdide gegeçseydi dedim birde o günlerde emmiyordu kızum hoş hala emmiyorda bende bal yedim hep ı günlerde hemen hemen iki şişe bal yedim kısa zamanda normalde sevmem balı arada karabiberle karıştırıp yedim bazen limonla karıştırıp yedim şimdi hala öksürüyor ama eskisi kadar çok değil bilmiyorum başın etkisi oldumu ama denemekte fayda varSağol cnm size de geçmiş olsun. Bizimde aynı 10 gün macrol kullandık geçmedi. Başka doktora gittik antibiyotik iğne verdi sulcid 10 tane yanlış yazmışım yukarda. Bugün kontrole götürdük eskiye göre bizimde azaldı. Yaklaşık 40 gündür öksürüğü var çok zormuş ya geçmek bilmedi. İyi dedi doktor. Burnunu açın devamlı başının altına yastık koyun dedi. Zamanla geçer öksürük dedi. İnşallah atlatırız. Çok zor oldu gerçekten.
canım gözlerini bebek şampuanı ile yıka hergün bir ara benimde oluyordu gözlerimde alerji var bemimde ne zaman doktora gitsem alerji derlerdi ve bir göz doktoru hergün bebek şampuanı ile yıka demişti dene istersen geçmiş olsunTabi annesi totosu üstüne durmaya başlasınlar (belki daha da önce, belki de sonra bilemedim şimdi) o çoraplar ayaktan çıkacak ve ayakkar ağıza gidecek, keşfedilecek :)
Amin inşallahOrasi oyle tabi.cok sukur bin sukur.anne olmak ne kadar zor olsa da cokta harika bir duygu.bunu isteyipte yasayamayan cok insan var cok cok zor bir sinav.Allah her isteyene nasip etsin
Bırak o zaman uyumasın akşam en son bayılıyolarOynuyor canim oynamasina bisey demiyorum besiyinde oyuncaklari var ama is uyumuya geldimi eyvah eyvah ciyak ciyak agliyor kucak istiyor uyumak icin
Yarar yarar herkeste yarıyosa sizin kuzucukta da yararAlirim tabi yeter ki dursun biraz.bakalim bizde de ise yarar umarim.
Boşver işi gücü ye iç dinlen her fırsatta.. Gecicek inşallah cabucak buyuyecekler böyle düşün12. Hafta atağı daha fazla oluyormuş sanirim
İnşallah ben de öyle diyorum. Gazda olabilir benimki ama şimdi yatmak için uzandim. Bütün gün çok yorulmusum bugün ve hiçbir şey yapmadım
Ben de bir şey olacak diye korkuyorum bazenbelki Burda kimse gormuyor birden kalabaliklara giriyoruz o yüzden de öyle hissediyor olabilirim
Tabi canim bende kibarcık kibarcık dokunurum baskası öyle yaparsa tabi icten ice bi sinir gelir de kiskanclik konusu icin demistim , aman Allah bozmasın ne güzel kv denk gelmissiniz benimkini al kaynar kazana atBizim aramız iyi bi sıkıntımız hiç olmadı şimdiye kadar aksine kv aşırı destek oluyor bana doğumdada iki yıl önce ameliyat olmuştum ozamanda üzerime titredi hep şuanda bile gündüz çalışıyor ama akşamları her işime yardımcı çamaşırımı yıkar ütüler getirir temizlik yapıyorsam ya kızıma bakar yada eşim evdeyse kıza o bakar kv bana cam falan silmede yardım eder çok iyiyiz yani ama yinede gazını çıkarmak için bile vursa poposuna dayanamıyorum
Kızlar iyi geceler. Öğretmen arkadaşlar doğum sebebiyle aldığınız paralar neler? Ben daha hiçbir şey almadım da. 300 lira doğum parası için başvuru yaptım. Başka bir şey var mı
Sadece anne sütü alan bebeklerde su ağızda olusan koruyucu florayı bozduğu için hiç verilmez... Ki zaten anne sütü su ihtiyacını karsılar ek gıdaya baslayana kadar hiç su verilmemeli canımAmin canım sagolinş hepimizin..
Sen mama veriyordun degil mi? Öyleyse su vermen lazım zatenAnnesütünden başka gıda verilmeye başladığında annesütü su ihtiyacını karşılayamaz demişti doktor.
Ama tükürüğü benimkide arada yapmaya başladı ben mama hiç vermedim. Suda vermiyorum. Ama su versem problem olurmu ?Tabikide olmaz suyun zararı yok.
Ben e bebekten aldım su basına ayak İi koyunlandan baska bulamadım bide kırtasiyeden iç sayfaları fotoğrafları yapıştırdıktan sonra kaplamak için folyo cilt gibi bişey aldım ama bi kısmet olup usg kağıtlarını doğum fotolarını yapıştıramadım allahtan ayak izini almısımarkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Makinenin pamuklu ayarında cıkıyor ama kısa programda cıkmıyor valla ekstra biiey yapacak vaktim yok :)Bebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
Ben bazen bağırıyorum eşim gülmekten ölüyor ama hosunada gidiyor :)Eşimin anneannesine gittik buakşam.. ay kızlar ben galiba kıskanıyorum bebeğimi öptüklerinde falan sizde de oluyor mu yoksa bende mi var anormallik? birde kv gazı çıksın diye poposuna vuruyor hızlıca içim acıyor resmen tamam daha kolay ve hemencecik çıkarıyor ama dayanamıyorumama birde herkes konuşup şebeklik yaparken bebeğimin ben yengeyle konuşurken bana dönüp bakması sesimi dinlemesi ne harika geldi anayım ben anaaaa diye bağırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?