- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Tabi 1saat bile büyük mükafatmis gibi zaten ara ara gün icinde bıraktıkca tekrar duruyo sizinki de durur inşallahBEN DE alıp deneyim o zaman inşallah oynar benimki de 1 saat bir mucize gibi düşünüyorum şu an
Valla sorma ayni kv.m gibi kalkalim kalkalim diyorlar kalkmalari 1saat hazirlanmalari kapidan cikmalari 1saati buldu benim bebeler de bi tuhaf. Bebek dedigin gurultuden anlamaz derin deriiiin uyur. Çıt olsa uyaniyorlar. Dun gökçe.yi esim uyuttu yatırdı 15dk geçti üstünu örterken uyandi.Benim degil canım büyük oğlumun doğum günüüydü. Sanada mutlu huzırlu saglık dolu nice yıllar diliyorum
Ayy ne anlayışsız insanlar var yabirde onların yanında yatırmışsın 5 dk da uyanmışlar. Bunları gördükleri halde çocukların bagrışlarını duydukları halde kalkmamışlar. çok kızdım .
Allah sana sabır ve güç kuvvet versin canım
Tabi yarim saat sükürlük ama benimki 1 saat duruyo sonunda mızmızlanıyo alıp doyurup biraz oyaladıktan sonra tekrar devam ediyoruz:))1saat uzun bir süre tabi. Beklentileri çok yükseltme
Şuan için yarım saat durmaları şükürlük. Zaten biz bile yarım saat aynı pozisyonda duramayız. İlla bi yerimiz uyuşur falan.
Bn ilk önce sabunla yıkayıp sonra makine ye atıyorumBebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
sorma arkadasim ya gecen bize de haber versiler aksam 6 da aradilar bayadir gorusmuyorduk biz de akrabalara gidecektik yemek yoktu evde kapidan cikarken aradilar kabul ettim bekle bekle gelecekleri yok iki cesit yemek yaptim bebegi esime birakip saat 9 da geldiler bir de onlarin da bebegi var. anlayissizlar valla. 16 gunlukken bi arkadas geldi gece 10 da geldiler 1 de gittiler.Uff sinir oluyorum bebekli eve gelip gitmeyen gec saatlere kadar oturanlara ya.bebek bu huysuzlaniyor tabi uyumayinca millet bebek heryerde hersekilde uyur saniyo deliriyorum.sanki hic bebek buyutmemis gibi..gecen banada geldiler guya erken gelin dedim saat 9 10da cocujlari yatiriyorum huysuzlaniyolar dedim taa 11.15 te gittiler.gelene cay koymasi dert o arada bebegin ihtiyaci karsilancak.brnim kiz emip uyumaz 1 saat hatta 2 saat ugrasiyorum gece uykusuna.gecen kuzenim aradi cocuk ve esle bebegi gorneye gekceklermis.dedim aksam cok zor oluyo kriz saatleri bebegin dedim geri cevirdim.ariyip gunduz gelin diycem.herkes kendi keyfini dusunuyor bende kendi keyfimi dusuncem valla.gunduz uyumasada yine katlaniyo insan ama gece olunca artik iflas ediyo vucut kafa..
Oh iyi bari. Gozunaydin canimSagol canım sonunda yaptı çok sevindim:)oh ya :)
canım kadir tuğcunun soru yorumlarını hangi siteden takip ediyorsun
Ayy canım geçmiş olsun üzülme inş bişey olmamıştır kollarını bacaklarını oynatıyorsa sıkıntı yok. Korktuğundan ağlamıştır.Kizlar bugun cok kotu birsey olduBizim ufaklik artik iyice hareket halinde ve bunu cok aci bir sekilde ogrenmis bulundum ben bebegimi yatiyor vaziyette koltuktaki yastiga yatirdim, once kendi gucuyle kalkmaya calistigini gordum ama hani yapabilicegini dusunmedim, cunku bu ciddi bir guc isteyen birsey.. tam cantamdan birsey cikaricaktim ki arkamdan yere dustu ( Koltugumuz Allahtan cok yuksek degil ama yinede yuvarlanarak dustu neticede ve cok agladi.. ben kesin bir yerine birsey oldu diye dusundum ama cok sukur kisa surdu aglamasi. Ustundekileri cikardim her yerine baktim oynattim agri veya kizariklik varmi diye Allaha sukur yoktu, ama hala unutamiyorum o ani Sizde dikkat edin artik harketli zamanlari basladi..
Bebek bu canım hiç belli olmuyorki durumları benimkide misafiri sesi gürültüyü sevmiyorValla sorma ayni kv.m gibi kalkalim kalkalim diyorlar kalkmalari 1saat hazirlanmalari kapidan cikmalari 1saati buldu benim bebeler de bi tuhaf. Bebek dedigin gurultuden anlamaz derin deriiiin uyur. Çıt olsa uyaniyorlar. Dun gökçe.yi esim uyuttu yatırdı 15dk geçti üstünu örterken uyandi.
Ay aynı ben canım. Bir 180 küsür lira muhbbeti duymuştum da boşa duymuşum demek :)İyi geceler canım. Yok sanırım. Ben de bir ona basvurdum :) onu da almamış için gitmedim daha
Ayy aynen canim ya mukemmel bi sey. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla insartık ilgi çekmeye çalışıyorlar benimde çok hoşuma gidiyor annelik çok güzel bi şey:)
Bi de hafta ici gunduz cocuklar da okulda oluyor aksam gelince ev cocuk doldu benim kiz da costu hepsi birden aglamalar bagirmalar... Biraz sessiz olsunlar diye esim dondurma verdi sonuc:her yer batti. Allah.tan halıları yıkamaya göndermedim daha. Bahar temizligi de yapmıs olaydım iyice isyan ederdimUff sinir oluyorum bebekli eve gelip gitmeyen gec saatlere kadar oturanlara ya.bebek bu huysuzlaniyor tabi uyumayinca millet bebek heryerde hersekilde uyur saniyo deliriyorum.sanki hic bebek buyutmemis gibi..gecen banada geldiler guya erken gelin dedim saat 9 10da cocujlari yatiriyorum huysuzlaniyolar dedim taa 11.15 te gittiler.gelene cay koymasi dert o arada bebegin ihtiyaci karsilancak.brnim kiz emip uyumaz 1 saat hatta 2 saat ugrasiyorum gece uykusuna.gecen kuzenim aradi cocuk ve esle bebegi gorneye gekceklermis.dedim aksam cok zor oluyo kriz saatleri bebegin dedim geri cevirdim.ariyip gunduz gelin diycem.herkes kendi keyfini dusunuyor bende kendi keyfimi dusuncem valla.gunduz uyumasada yine katlaniyo insan ama gece olunca artik iflas ediyo vucut kafa..
Canım çift yumurta ikizi çok farklılar birbirinden. Geceleri bazen annem olmuyor ikisi birden başlıyor aglamaya. Vicdan azabı çekmemek için son emzirdiğimi ayağıma alıp sallıyorum sakinlestirmeye çalışıyorum diğerini emzirirken. Sonra yerlerini degistiriyorumAyy canım geçmiş olsun üzülme inş bişey olmamıştır kollarını bacaklarını oynatıyorsa sıkıntı yok. Korktuğundan ağlamıştır.
Ama haklısın artık çok dikkat etmek lazım. Mümkünse yere kalın bir örtü atıp üzerinde bırakmak lazım.
Bebek bu canım hiç belli olmuyorki durumları benimkide misafiri sesi gürültüyü sevmiyorakşam olup hava karardımı sessizlik istiyor. biri geldiğinde hiç uyumuyor.şimdiye kadar Allahtan anlayışlı insanlar geldide bebegi mızmız görnce kalktılar. Aradıklarında gelen gündüz gelsin akşam 9 dan sonra bebegim huysuzlanıyor diyorum.
Bu arada merk ettiğim birşey var. Sen ikiizleri nasıl ayırt ediyorsun yanında kimse yokken ikisi birden aglarsa ne yapıyorsun?
Şimdi arkadaş yazmış canlıymış ya bu.ben kızıma yaptırmamıştım.2.5 yaşında.peki simdi oğluma yaptırınca kızıma bulaşırsa. Yeğenleriniz nasıl geçirdi çok mu kötüydü.Ya bende aile hekimliğinde hemşireyim eşimde aile hekimim taşra bi köyde calısıyoruz şimdiye kadar hiç bir bebeğime yapmadım ve yazın o bi kaç günlük ishaller dısında henüz rotavirüs görmedik yani birazda yasam koşullarıyla alakalı benim mersinde yaşayan yiğenlerim geçirmişlerdi... Ya bide tüm aşıların ithal oldugunu düşünce hiç istemiyorum bakalım yaptırmayacağım heralde ama işte sorumlulu almakta zor o yuzden sormuş olmak için bi soracagım dr A
Canim uyumayinca da bir az besiginde oyuncaklarna bakip kucaga istiyor(Bırak o zaman uyumasın akşam en son bayılıyolar
Ay canim ondan cok ben korktumAyy canım geçmiş olsun üzülme inş bişey olmamıştır kollarını bacaklarını oynatıyorsa sıkıntı yok. Korktuğundan ağlamıştır.
Ama haklısın artık çok dikkat etmek lazım. Mümkünse yere kalın bir örtü atıp üzerinde bırakmak lazım.
Bebek bu canım hiç belli olmuyorki durumları benimkide misafiri sesi gürültüyü sevmiyorakşam olup hava karardımı sessizlik istiyor. biri geldiğinde hiç uyumuyor.şimdiye kadar Allahtan anlayışlı insanlar geldide bebegi mızmız görnce kalktılar. Aradıklarında gelen gündüz gelsin akşam 9 dan sonra bebegim huysuzlanıyor diyorum.
Bu arada merk ettiğim birşey var. Sen ikiizleri nasıl ayırt ediyorsun yanında kimse yokken ikisi birden aglarsa ne yapıyorsun?
Ay ama cok uzuldum kuzuma ya.. kiz kardesimde yataktan cok duserdi, Allahtan onada hic birsey olmadi ama ne biliyim korpecikler daha yaAy cok gecmis olsun dikkatli olun .. Kıpır kıpırlar .. Cok sert gitmemis sükür bi yerinde de bişey yokmuş ya üzmeyin bosuna kendinizi
Bize gelen hediyeler 3-6 aylikti bizde bir kac takim aldik o sekilde simdilik yazi cikarir gibi duruyor kisa bakicaz :) Tabi ben short filan alirim yine ek olarak cok takilma, yazin zaten body altina short tamamdir :)Kızlar malum bebişler büyüyor, kıyafetleri artık küçülüyor, alışveriş yapmalıyım ama herşey çok pahalı, hediye gelen de çok az ve büyük
Siz nerelerden alıyosunuz, aylık ortalama kıyafet masrafınız ne kadar? Aylık bez masrafınız ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?