2016 Şubat Anneleri

Kizlarrr saçlarım tutam tutam dökülmeye başladı yine başladık hemen özel şampuan aldırdım eşime. Ama sanırım ilaç kullanmadan geçmeyecek yine
Ne ilacı kullandın saç için canım benimde çok dökülüyor öyle böyle değil

Canm garmastan kullandım ben bende fayda etmedi inşallah sende eder
Canm şuan tek göğüsten 20cc anca çıkıyo benm

Sagol canım bende seni seviyorum
bizim dr de ilk 4 ay kesinlikle yastık kullanmayın demişti. istiyorsaniz 4 aydan sonra kullanabilirsiniz demişti o da 2 scroll kalınlığıni geçmemek şartıyla
Kızlar yastık deyince öyle kafasının altına degilki zaten vücudu yastığın üzerine koyuyrsunuz sadece poposu yastık dışında kalıyor. Aşağıdan destek minder koyarsanız aşağı kaymaz. Yastık ta kalın olmayacak zaten ince hatta ben şimdi biraz yumuşakça yastığa yatırıyorum hafif vücut şeklini alıyor. Daha bir sevdi bu yastığı..

Son düzenleme:
bizim dr de ilk 4 ay kesinlikle yastık kullanmayın demişti. istiyorsaniz 4 aydan sonra kullanabilirsiniz demişti o da 2 scroll kalınlığıni geçmemek şartıyla

Scroll ne canım? Cahilliğime ver

Kızlar suçuk yiyormusunuz

Ben hamileyken yememiştim canım çok çekmişti, emzirirken defalarca yedim üstelik bebeğim kolik yani... Ama problem olmadı bin şükür

Bu arada arkadaşlar sol göğsüm çık ağrıyor kolumu bile kaldırırken acıyor göğsüm elledim bir sertlik yok neden olabilir acaba

canım bende yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum ben toksoplazma enfeksiyonu geçirmemişim hamileykende yemedim sucuk şöyle sucuklu bir tostu çok özledim
Bnm de canım istiyor. Hamileyken bir kaç kez yedim. Şimdi yesem mi bilemedim

Kızlar şu atak haftasını Nasıl hesaplıyorsunuz ya. Benim ki 38+4 doğdu. Birde diş için kehribar kolye ve bileklik kullanmaya başlayan var mı?

Başladın mı işe yoksa

Kızlar ya Okyanus baya saçlı doğdu ama şimdi nasıl dökülüyor anlatamam.. Adamların tepe açılır ya hani yanlarda kalır, aynı öyle oldu kafası tutam tutam saç temizliyorum yatağından.. Geri ne zaman çıkacak kabak kaldı yavrum..

Bize de ilk doktorumuz hafif bir yastık olabilir demişti :) annem koyuyordu ben alıyordum :)
Benim de oturma odası koltuklarının ince yastıkları var niye boyle yaparlar diye düşünürken kısmet cocuklaraymis gündüzleri çoğu zaman o yastiklarda yatırıyorum ama bi saat olmadan kafaları düşüyor yastiktan o yuzden gece yatirmiyorum hala yanyana aynı yatakta yattiklarindan kafa kafaya tokusurlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…