İçim söyleyemediklerimle dolu.lerdeşim rahat tabii.dangıl dungul biri oldu çıktı.aileden sen ne diyorsun düzgün konuş uyarısı da yok tabii.aklına geleni söylüyor.ay elimde değil takıyorum ya..bunların benden başka konu başlığı yok mu evde anlamıyorumMaiiimmm canım benim takma artık şu aileni. Gül geç. Yazık sanaannem her şeyi yaptı, kız kardeşim hamileliğin ilk ayı biz de çok kötüydüm sınava hazırlanıyordu ama çok yardım etti.. Amaaaa bizi rahatsız ediyorlarsa uyaririm. Annemle yeri gelir tartisirim. Odaya öyle dalacaklar kapıyı açar yatarım çekinmeyin derim. Sen onları hala kazanmaya calisiyirsun bırak onlar seni kazansın...
Demli olsun amaÇay iciyorum bizimki de bana bakıyor ağzıma göturdükçe :) sanırım o da istiyorvereyim bir bardak keyif yapalım
pırasa mı:) cidden mı ? kim dedi bu arada dr mı:)
Ben iki gecedir kendi yastığıma kalçası aşağıda kalacak şekilde yatırıyorum daha rahat ediyor gibi geliyor. Yastıksız koyunca hemen uyanıyor. Ben burnu çok tıkanmasın diye yatırdım öyle ama burnunda değişen bir şey yok, belki karnı rahat ediyorValla nerde nasıl uyuyakalıyorsa bırakıyorum kendi haline.çünkü gazdan uyuyamıyor.es kaza dalmışsa Karnı rahat etmiş de dalmıştır.sırtüstü yatırdım olmadı da akşam memede uyudu.bizim yattığımız yastıkların en ince olanına yan yatırdım,kalçasını aşağı doğru vererek.çocuğum ne rahat etti.2ye kadar uyudu öyle.ben de yattım.gece uyandı emzirdim yatağına aldım.
Bir de eşimin işi dolayısıyla annelerin oturduğu muhite geçici yerleşmemiz gerekebilir.nasıl olacak bilmiyorum.susup susup patlamaktan korkuyorum.Hassas Olduğum hiçbir zaman annem sırtımı okşamadı ki hep kızdı bana.lohusayken de istemedim ama mecbur kaldı.zaten burnumuzdan getirdi.eşimle tartıştı...herşeyi yanlış anladı.kapıları Çarptı çıktı gitti.bir de dönünce nerdesin nereye gittin diye aramamışız diye kızdı.sabah 6 da bebeği emzirirken ağlama kriziyle gidiyorum ben diye tutturdu.ben en sonunda yeter anne diye bağırdım.o da kocasıııı kalk kocasıııııı diye bağrındı içeri kinayeli.yani hassas olmam gereken dönemlerde güçlüydüm hep.daha neler neler...ne tuhaflıklar....mahremiyet ne kelime ki...annem hem anne hem öğretmen.kapıyı bebek üşüyor diye kapattık.gitti içerde oturdu.yanına da gitmedim.ki biliyor her akşam salon kapısı hep örtülü.diyor ki bana gel demedin.anne neden diyim.ben bişey yapmadım ki sana niye hatalı gibi davranayım gelseydin...onun Lafı:nerden bileyim napıyosunuz sevişiyorsunuzdur belki.( sinirle söyledi ama ben pes dedim) yani yoköyle Anlayış manlayış.bir de kapı kitlesek nolur bilmem :)Canim anne olmayan bizi anlamıyor çocuğu büyük olan da yaşadıklarını unutuyor kimseyi takma. kapınızı kilitleyin kimse sizin mahremiyetinize giremez. Hassas oldugumuz zamanları eleştiren çok insan olacak düşünme hiç birini
Canım alınganlık hepsinde var tabi seninki biraz fazlaymis Allah kolaylik versin. Bi ara annemle ben de atıştık. Ama hiç uyumayan sürekli ağlayan bebekler beni de annemi de büyük kızımı eşimi de çok gerdi. Sonrasında birbirimizin gönlünü aldık. İnsallah senin annen de anlar durumu. Bi ara laf arasında kardesime sinirlendigimde anneme; gece gunduz uyumayan lohusa olan belki de depresyona giren benim. Başkalarının alttan alması gereken benim ben herkesi alttan alıyorum dedim sonrasinda annem de daha sabirli olmaya basladiBir de eşimin işi dolayısıyla annelerin oturduğu muhite geçici yerleşmemiz gerekebilir.nasıl olacak bilmiyorum.susup susup patlamaktan korkuyorum.Hassas Olduğum hiçbir zaman annem sırtımı okşamadı ki hep kızdı bana.lohusayken de istemedim ama mecbur kaldı.zaten burnumuzdan getirdi.eşimle tartıştı...herşeyi yanlış anladı.kapıları Çarptı çıktı gitti.bir de dönünce nerdesin nereye gittin diye aramamışız diye kızdı.sabah 6 da bebeği emzirirken ağlama kriziyle gidiyorum ben diye tutturdu.ben en sonunda yeter anne diye bağırdım.o da kocasıııı kalk kocasıııııı diye bağrındı içeri kinayeli.yani hassas olmam gereken dönemlerde güçlüydüm hep.daha neler neler...ne tuhaflıklar....mahremiyet ne kelime ki...annem hem anne hem öğretmen.kapıyı bebek üşüyor diye kapattık.gitti içerde oturdu.yanına da gitmedim.ki biliyor her akşam salon kapısı hep örtülü.diyor ki bana gel demedin.anne neden diyim.ben bişey yapmadım ki sana niye hatalı gibi davranayım gelseydin...onun Lafı:nerden bileyim napıyosunuz sevişiyorsunuzdur belki.( sinirle söyledi ama ben pes dedim) yani yoköyle Anlayış manlayış.bir de kapı kitlesek nolur bilmem :)
İçim söyleyemediklerimle dolu.lerdeşim rahat tabii.dangıl dungul biri oldu çıktı.aileden sen ne diyorsun düzgün konuş uyarısı da yok tabii.aklına geleni söylüyor.ay elimde değil takıyorum ya..bunların benden başka konu başlığı yok mu evde anlamıyorumsinirlerim bozuluyor.bebeğim de gazdan uyuyamıyor hep kucakta onunla oturayım öyle uyuyor.o uyuyor iş yapmadıkça boşlukta düşünüyorum.daha dün totosunu temizlediğim velet şimdi kalkmış nasıl konuşuyor.biri dur demezse olacağı bu.
İnstagramda foto paylaşmış, altına da teyze anne yarısıdır yazmış.şaşılacak iş...ne aradı ne sordu vaktinde...
Demli olsun ama
Vallahi yeni okudum burayı ama aynı şekilde düşünüp söyledim içimdekileri.başım ağrıdı artık yeter dedim kendi kendime.naparsa yapsın.Şöyle işte içine atmaaa... Kardeşine de sen kırılıyorsun o kırılsin. Cidden çok kızıyorum sizinkilere... Sesini çıkar ya da hiç takma canım. Başka yolu yok...
Tabii ki demli olacak :) bazen sırf dem :)) hele okulda nöbet varsa değil mi ,
Valla nerde nasıl uyuyakalıyorsa bırakıyorum kendi haline.çünkü gazdan uyuyamıyor.es kaza dalmışsa Karnı rahat etmiş de dalmıştır.sırtüstü yatırdım olmadı da akşam memede uyudu.bizim yattığımız yastıkların en ince olanına yan yatırdım,kalçasını aşağı doğru vererek.çocuğum ne rahat etti.2ye kadar uyudu öyle.ben de yattım.gece uyandı emzirdim yatağına aldım.
Kızlar ben hep söylyorum yastık uyku kalitesini ve süresini uzatıyor.Ben iki gecedir kendi yastığıma kalçası aşağıda kalacak şekilde yatırıyorum daha rahat ediyor gibi geliyor. Yastıksız koyunca hemen uyanıyor. Ben burnu çok tıkanmasın diye yatırdım öyle ama burnunda değişen bir şey yok, belki karnı rahat ediyor
Aa çok şaşırdım ama doğal olması hoşuma gitti:) bu aralar sanki bebisimin dış kaşıntısi oluyor dediğin gibi dilini hep dış etine sürüyor sanki. sen denedin mı pekiEwet canım ve gerçekten kaşıntısını azaltıo. Üstelik tecrübeli annelerdende duydum pırasayı. Herkes memnundusonuçtan. Tabi biraz kokusu oluyor. ☺
Ben henüz yastık kullanmadım sadece sırtımı destekleyecegi bi yastık dayıyorum o da bazenKızlar ben hep söylyorum yastık uyku kalitesini ve süresini uzatıyor.ben ilk doğduğundan beri yastıkta yatırıyorum benimkide yastıkta yan yattığında rahat ediyor. Yan yatırıp poposunun arkasına minder dayıyorum Hemde biranda ürküp ellerini kaldırma hareketinide yapmıyor.
bu gece aynı şeyleri yaşamisiz . benimde bebeğim sadece emmek için Uyanırdi doğru dürüst uyumadi emzir yatır yaptım saat başı meme ile kavga. yatırıyorum gene gözlerini açıyordu deli olacaktimSiz kacinda dogmustunuz canim biz 4 subat dogumluyuz tam 12 haftalik olduk bugun gece boyunca uyumadi normalde sadece emmek icin kalkardi ama bu gece huzursuzdu
Sizde ataga gectiniz demekki buyuyoruz demekki bizimki iki gun onceye gore 100 gr almisbu gece aynı şeyleri yaşamisiz . benimde bebeğim sadece emmek için Uyanırdi doğru dürüst uyumadi emzir yatır yaptım saat başı meme ile kavga. yatırıyorum gene gözlerini açıyordu deli olacaktim
Tecrübeli anne firkancım bak yine isabetli bir şey söyledin.Kızlar ben hep söylyorum yastık uyku kalitesini ve süresini uzatıyor.ben ilk doğduğundan beri yastıkta yatırıyorum benimkide yastıkta yan yattığında rahat ediyor. Yan yatırıp poposunun arkasına minder dayıyorum Hemde biranda ürküp ellerini kaldırma hareketinide yapmıyor.
Tecrübeli anne firkancım bak yine isabetli bir şey söyledin.Gerçekten de bir yerden düşermiş gibi o iç acıtan sıçrama hareketiyle uyanma yastıkla yatarken olmuyor. Seviyoruz seni firkan benim doktor iki yıl yastıksız yatır dedi bazen içime sinmiyor ama böyle de rahat olduğu belli
normalde bende her gün tartardim :) annemin yanına memlekete geldim . maşallah 2 gün için ne kadar çok nazar değmesinSizde ataga gectiniz demekki buyuyoruz demekki bizimki iki gun onceye gore 100 gr almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?