2016 Şubat Anneleri

Canm benim inşallah öyle olur 3aydır çırpınıyorun yaraları iyi etmek için

Canim benimkiler de bi ara sapur supur emiyordu her dk. Şimdi çok fazla almıyorlar inşallah bırakırlar çünkü bilge emzik biberon hiç birini tutmuyo

Benimkide buldu parmağıni ben cekyrm o ağzına gotryo ben cekyrm o gotryo ama çok tatlı oluyo essek yaa

Canım çok normal yattığğı için oluyor. Bebeklerin çoğu ilk saçlarını döker zaten benim bebişde saçlı doğdu ama biz 11 günlükken kestik. Şimdi uzuyor saçları ama sadece tepeden oda komik oluyor. Tepede saç var aşagısı kabak. Oturmaya başlayana kadar böyle dökülecek. 5 aylık gibi bir daha kesecegim saçlarını hepsi aynı çıksın diye. Zaten 2.3 ayda uzadılar hemen yine uzarlar. Bebekken saçsız olması sıkımntı olmaz. Yarısı saçlı yarısı saçsız daha komik oluyorlar
Bak artık yavaştan düzene giriyor. İnş daha da iyi olacaklar.

Benim oglaninkide dokuluyo ama kiyamiyoruum dokulmesin güzel saçları

Kizlar istanbul anadolu yakasinda gittiginiz nemnun kaldiginiz cocuk doktorunuzun adini soyler misiniz ? Ben bizimkinden pek memnun degilim. Gecen baska hastaneye goturduk o daha iyi gibiydi ama degistirince artik hep ona gideyin istiyorum. Sizin onerebileceginiz var mi ?

Kızlar akşam ilk defa bebeğim ağlama krizine girdi. Gündüz doğru dürüst uyumadi akşam da.10 gibi hem karnı açıktı hem uykusuzluk başına vurdu sanırım. Memeyi istemiyor inat etti. Yatırdik salladık hoplattik yok. Resmen morardi sesikisildi. O kadar çaresiz kaldık ki. Karşı komşu ya tıkladık o ne yapacaksa işte. Son çare atladık arabaya doktora. Gazi var dedi lavman yaptılar. İnş. Bi daha olmaz. Yalnız olsam kafayı yerdım heralde. Kalbinde de ufurum var bi şey olucak diye de korktuk

Canım uyku düzeni bozulunca öyle oluyor.. Dün ben tam yatırıyodum babamız gelip uyandırdı neyse babayla oynadı derken uyutmaya çalıştım tabi yırtındı, istemedi, memeyi redditti.. Sonra ayakta kucağıma aldım memeyi kandırarak verdim, mayıştı tabi öyle uyudu ama ondan önce yarım saat bize kök söktürdü :/ Büyüdükçe çoğalıcak bu durumlar kardeşimden biliyorum.. :)

normalde bende her gün tartardim :) annemin yanına memlekete geldim . maşallah 2 gün için ne kadar çok nazar değmesin
Insaallah dogru tartmisimdir tabi.kiyafet filanda degisti belki etkisi vardir ama alsin artik ya bi haftadir 1gralmadi umudum bu atak donemiydi

benimkiminde uyku düzeni bozuldu ya evine ne güzel alismisti yavruCum memlekete rapor için geldik her hey alt üst oldu . umarim eski uyku düzenine geri döner.

Insaallah dogru tartmisimdir tabi.kiyafet filanda degisti belki etkisi vardir ama alsin artik ya bi haftadir 1gralmadi umudum bu atak donemiydi
aşağı yukarı aynı kıyafetlerin gr çok bi değişeceğini düşünmüyorum canım inşallah daha da alır. günden güne davranışları fark etmeye başladı çok hoş ya. dün yatakta oturur pozisyonda bebegimi sırtı bana dönük bi şekilde oturtMuştum kafasını çevirip çevirip bana baktı çok hoşuma gitti arkasında bana yasli olduğunu fark etti :) önceden öyle yapmıyordu. sabahta yüzü bana dönük şekilde göğsüme yasladim gene kafasını kaldırıp yüzüme baktı gülücükler attı:) allahım sen bebislerımizı bize bağışla

Amin her gunleri ayri bir guzel 3. Cocugum benim ama sanki ilk defa anne oluyor gibiyim cok mukemmel bir duygu

3 gündür gözlemlediğim gaz Sancısı sanki bebeğin karnına Bıçak saplanmış gibi tepki vermesi ve büyük ağlama krizleri...normal mi bunlar? Aşırı ağlıyor.irkiliyor.uyur uykusundan isyan edercesine Ağlayarak Uyanıyor.başka birşey olmasın bu ya

Üsküdar yunus emre hastanesi , ahmet incioğlu. Bir kere gittim ama Çben hastaneden çok etkilendim. Kapıda danışman ayağına geliyor kime gideceğini soruyor yardımcı oluyor.
Doktorların asistanları kapıda oturuyr onlarda orada ayrı ilgideler.
Doktor desen ayrı bir ilgili.
Muayene ücreti 70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…