İlk kizimda bioxin kullandim ama dr.a da gitmistim hemen hemen her dogumdan sonra görülen hashimato tiroidi çıkmıştı dr kandaki hormon degerlerine falan baktı ona gore ilaç yazdı. 10kg.i da bi türlü veremiyordum o da bu hastaliktanmis. İlacı bitirince kilolar da hemen gitti saclarim da normale döndü. Saçlarımin normale donmesi bu ilactan mi bioxin sampuandan mi yoksa bioxin serumdan mi kaynaklandi tam anlayamadim. Hepsini ayni anda kullanmaya baslamistimNe ilacı kullandın saç için canım benimde çok dökülüyor öyle böyle değil
Ay kuzum fark etmemişim 2 parmak kalınlığında yazmak istemiştim yanlış yazmışim:) bende bilmiyorum ne demek olduğunu:):):) t9 ne demek istedi acaba:)Scroll ne canım? Cahilliğime ver
Ben hamileyken yememiştim canım çok çekmişti, emzirirken defalarca yedim üstelik bebeğim kolik yani... Ama problem olmadı bin şükür
Ben hamile iken hiç yemedim canım ama şimdi yiyorum bi sorun yaşamadımBnm de canım istiyor. Hamileyken bir kaç kez yedim. Şimdi yesem mi bilemedim
Ay yan yana mı yatırıyorsun ne hoş görünüyorlardir. peki birbirlerini uyandırmıyorlar mı?Benim de oturma odası koltuklarının ince yastıkları var niye boyle yaparlar diye düşünürken kısmet cocuklaraymis gündüzleri çoğu zaman o yastiklarda yatırıyorum ama bi saat olmadan kafaları düşüyor yastiktan o yuzden gece yatirmiyorum hala yanyana aynı yatakta yattiklarindan kafa kafaya tokusurlar diye
Süt emdikce geliyor canım bazen sütüm olmuyor bi kızım mama alıyor diğeri almıyor ilk başta boş boş emiyor zorla getiriyor sütü. Yaraların iyilessin gerisi kolay. Sakin ol uyu güzel beslen bol bol emzir gelecek sütünCanm garmastan kullandım ben bende fayda etmedi inşallah sende eder
Canm şuan tek göğüsten 20cc anca çıkıyo benm
Ben uyanamazsam uyandiriyorlar:))) gecenlerde büyük kızım da benimle yatmak istedi. Normalde yukarda kendi odasinda yatar babası da yukarda odamizda yatiyor ben de misafir yatak odasinda ikizlerle birlikteyim. Bilge.nin sesi baya kalın ve aglamiyor bildigin bagiriyorAy yan yana mı yatırıyorsun ne hoş görünüyorlardir. peki birbirlerini uyandırmıyorlar mı?
Canim pisirdikten sonra sorun olmaz merak etmecanım bende yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum ben toksoplazma enfeksiyonu geçirmemişim hamileykende yemedim sucuk şöyle sucuklu bir tostu çok özledim
Kızlar aranızda carlson D vitamini kullanan varmı? Varsa nereden aldınız?
Kızlar suçuk yiyormusunuz
Kızlar suçuk yesem birşey olur mu ki
Başladın mı işe yoksa
Benim de oturma odası koltuklarının ince yastıkları var niye boyle yaparlar diye düşünürken kısmet cocuklaraymis gündüzleri çoğu zaman o yastiklarda yatırıyorum ama bi saat olmadan kafaları düşüyor yastiktan o yuzden gece yatirmiyorum hala yanyana aynı yatakta yattiklarindan kafa kafaya tokusurlar diye
Ben uyanamazsam uyandiriyorlar:))) gecenlerde büyük kızım da benimle yatmak istedi. Normalde yukarda kendi odasinda yatar babası da yukarda odamizda yatiyor ben de misafir yatak odasinda ikizlerle birlikteyim. Bilge.nin sesi baya kalın ve aglamiyor bildigin bagiriyorsabah 6da gökçe.yi emzirdim yatirdim 6bucukta bilge uyanmis ben ayilana kadar herkesi uyandırmış ben bi uyandim hepsi uyanık
Ayy cok tatli yaBen uyanamazsam uyandiriyorlar:))) gecenlerde büyük kızım da benimle yatmak istedi. Normalde yukarda kendi odasinda yatar babası da yukarda odamizda yatiyor ben de misafir yatak odasinda ikizlerle birlikteyim. Bilge.nin sesi baya kalın ve aglamiyor bildigin bagiriyorsabah 6da gökçe.yi emzirdim yatirdim 6bucukta bilge uyanmis ben ayilana kadar herkesi uyandırmış ben bi uyandim hepsi uyanık
ben kullanıyorum bizim kızın halası İngiltere'de o yolladı ama instagramda aratırsan satanlar çıkıyor ben halanın yollaması gecikince vitaminci anne vardı ona sormuştum 90 tl idi
Ben deeee:) ona ait oldu artık.bir de benim hamile yastığım vardı inceden kalına giden.ınu da popoya arka kısma koyuyorum.çok rahat ediyor.salonda uyuyor şu an babası da tv izliyor ben de yatağımdayım.baba erken yatarsa mecbur bozacaz keyfini:) geçen gün bir kere oldu bu ama 5 e kadar uyudu.rüya gibiydiSagol canım bende seni seviyorum
Kızlar yastık deyince öyle kafasının altına degilki zaten vücudu yastığın üzerine koyuyrsunuz sadece poposu yastık dışında kalıyor. Aşağıdan destek minder koyarsanız aşağı kaymaz. Yastık ta kalın olmayacak zaten incehatta ben şimdi biraz yumuşakça yastığa yatırıyorum hafif vücut şeklini alıyor. Daha bir sevdi bu yastığı..
Evet Can'ım öyleymıs Smdı konustm bende vitamınci anneyle elinde kalmamıs haftaya getırtecekmıs bu monoviti vermeye elim gitmiyor
bir kişi daha vardı satan ismi aklıma gelmiyor aratınca çıkıyordu o bayanda vardı fiyat 75 tl demişti bir de ona sor istersen benim içimden gelmiyordu ama diğeri gelene kadar vitaminsiz de kalmasın diye monovit verdim doğrusu ciddi zararı olduğunu düşünmüyorum monovitin ama annelik işte insanın içi durmuyor
Disliği var bazn eline veryrm ağzına goturuyo surtyo damaklarnaKızlar şu atak haftasını Nasıl hesaplıyorsunuz ya. Benim ki 38+4 doğdu. Birde diş için kehribar kolye ve bileklik kullanmaya başlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?