- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
Ben olumsuz etkileyebilirim seni bu konuda Can'ım. Hafta sonu bob kangurulu bir baba Kocaman oğlunu taşıyordu. Çocuk da mış mış uyuyordu. Durdurdum adamı konuştum. Çok memnundu. Ama ben de çok pahalı bulduğum için momfort aldım. Hemen ertesi gün geldi. Ne hayallerim vardı ama benim kız hiç sevmedi. Çok ağlıyor. Her gün alıştırırım belki diyorum ama yok. Ben iade edeceğim. Eşim de erken aldın diyor.Kizlar boba kanguru cok pahali. Momfortbayb alsam nasil olur acaba. Tavsiye eder misiniz?
Chicco nun hangi modelini aldın sen canım. Ben elimdekini iade edebilirsem başka kanguru denerim belkiBen chicco marka aldim cok memnunum.. hem oyle kabada degil kullanimida kolay, gayet memnunuz..
E bende de ilk kez batma oldu. Çok canım yanıyor. Emzirirken bağdaş kuruyorum bazen o Zaman bile canım yanıyor. Ne alakası var doğum sonrasıyla acaba?Ha bide dikkatimi çekti tırnak batması olanlar var. Bende de oldu ilk defa. Neden acaba. Doğumdan sonra saç dökülmesi gibi herhangi bi vitamin eksikliğinden falan olabilir mi
Valla burda da çok yaşayan olunca bende bi acaba mı dedim :)E bende de ilk kez batma oldu. Çok canım yanıyor. Emzirirken bağdaş kuruyorum bazen o Zaman bile canım yanıyor. Ne alakası var doğum sonrasıyla acaba?
Olut caanım maalesefBu gece de güzel uyudu da gaz çok sancılı.çok canı yanıyor ya...
İnşllah canım girsin artık firkancım.sabah da ne güzel uyuyordu.ağlıyor uyurken.uykudan kendini de alamıyor.böyle gaz mı olur ya
Yerim onu ben çıkar çıkar merak etmeAslinda konaktan sonra tepesi açıldı yanlar kaldı ya o yüzden korkuyorum cikmayacak diye.. Ama cikar heralde
Merak etme canım çıkar yineBizimde kafasinin arka kismi seyrelmis biraz.. ahhh sirma sacli oglummm dokuluyolar galibaaaadokulmesinler cok uzuluyorum, boyle guzeldi
Canım diş için çook erken sıkıntısı başlar belki ama diş patlamaz daha. Agızlarında öyle beyaz kabarcıklar olabiliyor. Diş patladığında hiç gözükmüyırki elinle anlarsın. Ben büyükte çıktığı halde görmemiştim ablam bir çay kaşığının tersi ile dokununca tık tık ses gelmişti. İlk dişini 7.ayında çıkarmıştı. Ama 4. aydan soonra diş kaşınma sıkıntısı başlamıştı.Bence de erken ama bir beyazlık varne bilemedim Uyutnaya çalışıyorum bakarım bir elimle
Chicco Go Baby aldik biz canimChicco nun hangi modelini aldın sen canım. Ben elimdekini iade edebilirsem başka kanguru denerim belki
Agrisimi vardi acaba.. bazen agladikca aglamalari artabiliyor.. aglamalarina filanmi korkupta daha cok agliyolar acabaBizim bu kadar şiddetli ilk kez oldu. Ağlamak değildi o yani. Apartman ayağa kalktı karşı mız ve yukarısı bebege bişey mi oldu diye. Tam systuruyirum bastan baskiyor Araba sakinlestirdi bi tek.
Emzik filan da almadı cnm. Sesi cikmayasiya bağırdı. Morardi resmen. Huy edinmese bari ondan korkuyorum
Yeni sac rengi farkli cikarmi acaba.. kaslari acik oglumun ay bende bir merak bir merak.. oglusum yakisikli tosunumm.. bak ozledim simdi birde bunun ustuneOlut caanım maalesefsırt üstü hiç yatırmamaya çalış. Birde benim bebiş oturur pozisyonda daha iyi gaz çıkarıyor sende bi dene istersen bebegi oturarak bırakma ama kendi kucagında oturuyormuş gibi tut bakalım bir dene istersen. Benimki özellikle kakası geldiğinde ıkınıyorsa kollarının altından tutup oturtur gibi yapıyorum rahatça yapıyor kakayı.
Yerim onu ben çıkar çıkar merak etme
Merak etme canım çıkar yine
Canım diş için çook erken sıkıntısı başlar belki ama diş patlamaz daha. Agızlarında öyle beyaz kabarcıklar olabiliyor. Diş patladığında hiç gözükmüyırki elinle anlarsın. Ben büyükte çıktığı halde görmemiştim ablam bir çay kaşığının tersi ile dokununca tık tık ses gelmişti. İlk dişini 7.ayında çıkarmıştı. Ama 4. aydan soonra diş kaşınma sıkıntısı başlamıştı.
Bir gün önce boluya gidip bütün gün gezindik. Gıcık oldu bence. Düzeni bozuldu galiba sıpanin. Ben o kadar aglamaya nası dayandi bilemedimAgrisimi vardi acaba.. bazen agladikca aglamalari artabiliyor.. aglamalarina filanmi korkupta daha cok agliyolar acaba
ben çıkıyorum kızım da seviyor arabayı Allah'tan..bir kere dışarı çıktıktan sonra alışıyorsun otobüse de biniyoruz taksiye de biniyoruz beraberBebek arabasıyla "TEK BAŞINA" dışarı çıkıyır musunuz?
Ben ilk defa dün hava güzel diye denedim ama henüz pratiklik kazanmadım, biraz zorlandım, apartman girişinde rampasız bikaç basamak zorladı beni
Çarşıda tek başına bebeleriyle gezen, bebek arabalarıyla her türlü manevrayı yapan, heryere çekinmeden giren ve tık tık tık arabayı tek elle kapatıp açan hatunları kıskanıyorum evet kıskanıyorum
Benim neyim eksik yaa, çok mu zor ki bebekle gezmek:/
Hoş bizim ülkemizde rampalar hiç fonksiyonel değil, işe yaramıyor ki..
Birsey olmaz canim ya, cigerleri acilir arada aglamalarinda fayda bile var bence :) .. ama ben cok sirin buluyorum.. o sirin sirin bakan cocuk aglayinca boyle opesim geliyorr icime alasim, tabi gecmeyince aglamasi insan panik oluyor ama olsun boyle boyle buyuyecekler iste :)Bir gün önce boluya gidip bütün gün gezindik. Gıcık oldu bence. Düzeni bozuldu galiba sıpanin. Ben o kadar aglamaya nası dayandi bilemedim
Ay valla çok karmaşık duygulardayım bende. Aynı durumdayız galiba.şimdi ben regl oldum muuuuu olmadııımm mııııı
söylemesi ayıptır eşimle 4gün önce tatile ara verelim dedik, hafif zorlandım yada psikolojik olarak canımın cok yanacagını düşünüp sıktım kendimi bilemiyorum , her neyse ertesi akşam tırnak kadar kan geldi ve regl olduğumu düşündüm ve bi daha da kan görmedim, regl kanımıydı ilk seyden dolayı mmı oldu bilemiyorum
bu durumda abdest namaz niyaz napcem
Ay valla çok karmaşık duygulardayım bende. Aynı durumdayız galiba.
İşin içinde Emzirmek var birde :/ millet namaz abdesti alıyor emzirmeden önce
sürekli aklıma geliyor noldu acaba diye. Git gel kontrol et
Yakında duşun altında emzirebilirim
Oldum olmadım, abdestliyim Değilim derken
Olut caanım maalesefsırt üstü hiç yatırmamaya çalış. Birde benim bebiş oturur pozisyonda daha iyi gaz çıkarıyor sende bi dene istersen bebegi oturarak bırakma ama kendi kucagında oturuyormuş gibi tut bakalım bir dene istersen. Benimki özellikle kakası geldiğinde ıkınıyorsa kollarının altından tutup oturtur gibi yapıyorum rahatça yapıyor kakayı.
Yerim onu ben çıkar çıkar merak etme
Merak etme canım çıkar yine
Canım diş için çook erken sıkıntısı başlar belki ama diş patlamaz daha. Agızlarında öyle beyaz kabarcıklar olabiliyor. Diş patladığında hiç gözükmüyırki elinle anlarsın. Ben büyükte çıktığı halde görmemiştim ablam bir çay kaşığının tersi ile dokununca tık tık ses gelmişti. İlk dişini 7.ayında çıkarmıştı. Ama 4. aydan soonra diş kaşınma sıkıntısı başlamıştı.
Canim hangi marka kullaniyorsun? Birde emzirdikten once sagiyorsan ve sut gelmiyorsa, makinende masaj opsiyonu yoksa sen meme ucunu uyar ben aventin kullaniyorum once uyariyorum sonra sagiyorum.. bazilarinda yokmus buda sagmayi zorlastiriyor haliyle.Kizlar herkese merhaba.sut saganlara bir sorum olacak sutum var emerken bebegim bol bol gel gorki makineyle bir damla sagammiyorum neyi yanlis yapıyorum cozemedim
Canim lansinoh manuel var elektriklide baby plus ikisindede denedim masaj tusuda var ama yok beceremedim.sagmaya basladiktan ne kadar sonra sut geliyor erken mi pes ediyorum anlamıyorum ki elimle sikiyorum sut geliyor makineyi tutuyorum yok olmuyorCanim hangi marka kullaniyorsun? Birde emzirdikten once sagiyorsan ve sut gelmiyorsa, makinende masaj opsiyonu yoksa sen meme ucunu uyar ben aventin kullaniyorum once uyariyorum sonra sagiyorum.. bazilarinda yokmus buda sagmayi zorlastiriyor haliyle.
Meme ucun oynuyormu sagarkan.. vakumlamada bir sorun olabilir, havami aldiriyorsun acaba.. normalde sagabilmen lazim. Valla yarim dakka bile surmuyor hadi senin icin bir dakka olsun sut gelmeli hemen..Canim lansinoh manuel var elektriklide baby plus ikisindede denedim masaj tusuda var ama yok beceremedim.sagmaya basladiktan ne kadar sonra sut geliyor erken mi pes ediyorum anlamıyorum ki elimle sikiyorum sut geliyor makineyi tutuyorum yok olmuyor
Bir dkmi nerdeyse yarim saat ugrasiyorum olmuyor makinede birseylik vardogru kullanamiyorum galiba videolu izliyim iyice en iyisi :-(Meme ucun oynuyormu sagarkan.. vakumlamada bir sorun olabilir, havami aldiriyorsun acaba.. normalde bur sagabilmen lazim. Valla yarim dakka bile surmuyor hadi senin icin bir dakka olsun sut gelmeli hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?