Ayy canım ya seninkine ihtimal vermiyordum aynı benim arkadaşın oğlu gibi sırma saçlı çünkü Uzay.. Onunkinin hiç dokulmedi.. Yerim onun tatlı suratını annesiiiBizimde kafasinin arka kismi seyrelmis biraz.. ahhh sirma sacli oglummm dokuluyolar galibaaaadokulmesinler cok uzuluyorum, boyle guzeldi
Ya belkide tum saci dokulmeden yeniler yetisir ve tadaaaa tam kellesmeye firsat kalmazz..Ayy canım ya seninkine ihtimal vermiyordum aynı benim arkadaşın oğlu gibi sırma saçlı çünkü Uzay.. Onunkinin hiç dokulmedi.. Yerim onun tatlı suratını annesiii
Canm tabiki dişte olabilir tam düzene gireceği zamanlar artık bukadar huysuzluğun kesin bi srbebi vardır
Ben chicco marka aldim cok memnunum.. hem oyle kabada degil kullanimida kolay, gayet memnunuz..Kizlar boba kanguru cok pahali. Momfortbayb alsam nasil olur acaba. Tavsiye eder misiniz?
Alerjiden sebep Trio acde yi denedik.Benim kızımın da hep dökülüyor canım ama normalmiş ilk saç dökülürmüş
Hahaaa ilahi canım :)
Ben trio acde kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadık canım da sen dokunduğunu nerden anladın, nasıl belirtiler vardı, merak ettim
Biz bunu sık sık yaşıyoruzkorkma geçecek, Allah büyük
Haklısın uyku çok güzel süt yapıyo, bu arada dün bizim mahalledeki bime gittim, senin tavsiyen üzerine incir alacaktım, bitmiş, şansa bak, başka bimler de uzak, gidemedim :/ eşime aldırcam, normalde aktardan alırdık kg 18 tl ama bim uygun geldi hem de sen memnunsun, güvendim
O manevralar sonradan kazanılıyor amaBebek arabasıyla "TEK BAŞINA" dışarı çıkıyır musunuz?
Ben ilk defa dün hava güzel diye denedim ama henüz pratiklik kazanmadım, biraz zorlandım, apartman girişinde rampasız bikaç basamak zorladı beni
Çarşıda tek başına bebeleriyle gezen, bebek arabalarıyla her türlü manevrayı yapan, heryere çekinmeden giren ve tık tık tık arabayı tek elle kapatıp açan hatunları kıskanıyorum evet kıskanıyorum
Benim neyim eksik yaa, çok mu zor ki bebekle gezmek:/
Hoş bizim ülkemizde rampalar hiç fonksiyonel değil, işe yaramıyor ki..
Kartaldayım@baskın canım sen hangi semtte oturuyorsun
Normal normal üzme kendini boşuna. Artar o sen sağ sağ 2haftaya artar inşallah marulda bende süt yapıyo akşam yiyorum gece baya oluyo sutum..Canm garmastan kullandım ben bende fayda etmedi inşallah sende eder
Canm şuan tek göğüsten 20cc anca çıkıyo benm
Neden vermiyosunuz kiBen almak istitorum ama satan kişinin elinde kalmamış. Bekliyorum gelmesini. Varsa satan bildiğiniz söyleyin bana da:)
Birde türkiyede zeytinyağı içerikli olan bulsam o da rahatlatacak beni.
Trio acde de dokundu bize. İçeriği ayçiçek beya mısır yapı falan diye düşüniyorum. Çocuk o gün resmen çatlayacaktı. Yeni yemek denemesi de yapmamıştım.
Ben hala vermiyorum d vitamini :/
@Girlmother
@marcellyst
Selam arkadaşlar. Moralim bozuk, tecrübesi yada fikri olanların yardımına ihtiyacım var
Kızım 2 aydır 600 gr alıyodu. Alerji belirtileri var diye dr a gittim. 10 gün önceki kilosundaydı kızım :/ idrar ve gaita tahlili yapıldı temiz çıktı.. Kaka mukuslu, bazen sulu ve yeşil, 2 kez kulağının arkasında sulu yara çıktı ve kilo alımı yavaş. Dr da pişik ve kusma yoksa alerji değil dedi. Zaten çocuk drlarının nedir bu alerjiyi yok saymaları anlamış değilim. Şimdi ne yapayım sizce..???
Selam arkadaşlar. Moralim bozuk, tecrübesi yada fikri olanların yardımına ihtiyacım var
Kızım 2 aydır 600 gr alıyodu. Alerji belirtileri var diye dr a gittim. 10 gün önceki kilosundaydı kızım :/ idrar ve gaita tahlili yapıldı temiz çıktı.. Kaka mukuslu, bazen sulu ve yeşil, 2 kez kulağının arkasında sulu yara çıktı ve kilo alımı yavaş. Dr da pişik ve kusma yoksa alerji değil dedi. Zaten çocuk drlarının nedir bu alerjiyi yok saymaları anlamış değilim. Şimdi ne yapayım sizce..???
Hemen çıksın barı smdilik neyse çok dokulmuyo araları boşluk kaldı birazHep yatıyor ve kafasını saga sola döndürürken hep sürtünüyorya ondan canım. Olsun o saçlar yine uzayacak
Sağol canm benm inşallah hepimizin bol bol sütü olurda bıkana kadar emziririz brbişleri :))Normal normal üzme kendini boşuna. Artar o sen sağ sağ 2haftaya artar inşallah marulda bende süt yapıyo akşam yiyorum gece baya oluyo sutum..
Canm ya en iyi ihtimal diş gibi görünüyor inşallah üşütmemiştir minikEvet bizim iki uç haftadır uykulariz düzenliydi ;( sallayarak uyuyor ama uyuyorduama şimdi ya hasta üsüttuk ya gaz ya alerjiden supheleniyorum zaten ondan kaynaklı ta dış
Bizimde kafasinin arka kismi seyrelmis biraz.. ahhh sirma sacli oglummm dokuluyolar galibaaaadokulmesinler cok uzuluyorum, boyle guzeldi
Sağol canm benm inşallah hepimizin bol bol sütü olurda bıkana kadar emziririz brbişleri :))
Canm ya en iyi ihtimal diş gibi görünüyor inşallah üşütmemiştir minik
Kizlar boba kanguru cok pahali. Momfortbayb alsam nasil olur acaba. Tavsiye eder misiniz?
Emin misin canm. Evin ısısı sabit değil mi nasl hastalansın Bazen benm bebeğimde sebepsiz kusuyor sonra ertesi gün bişeyi kalmıyorSanırım usuttunasıl başardım evde bilmiyorum. Surekli kusuyor. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?