Elektrklide olmasa elle yapılanla olmalı ama. Acaba pımpayı göğse tam oturtmuyor musun?Bir dkmi nerdeyse yarim saat ugrasiyorum olmuyor makinede birseylik vardogru kullanamiyorum galiba videolu izliyim iyice en iyisi :-(
Yaptim cnmElektrklide olmasa elle yapılanla olmalı ama. Acaba pımpayı göğse tam oturtmuyor musun?
Birde On liralık eski tip pımbalar var ya onlardan da dene. Ben kullandım bir kere gayet pratik. Sadece sütün plastiğe dolması kötü
Oyle dene birde :) Bol sansBir dkmi nerdeyse yarim saat ugrasiyorum olmuyor makinede birseylik vardogru kullanamiyorum galiba videolu izliyim iyice en iyisi :-(
Hay Allah seniYaptim cnmaynen dedigin gibi gogsumu dogru oturtamamisim iki gundur kafayi yedim damla akmiyordu tesekkur ederim
Ayy canım ben 3 saat ayrı kaldığımda geri nasıl dönüyorum Allah biliyor. Senin için ne kadar zor anlıyorum. Eşim ilk bebekte bana diyorduki yanıma bir kıyafetini versene akşama kadar özlüyorum.Yeni sac rengi farkli cikarmi acaba.. kaslari acik oglumun ay bende bir merak bir merak.. oglusum yakisikli tosunumm.. bak ozledim simdi birde bunun ustune
Bilmiyorum canım benimkinin ağzındada var. Zararlı birşey olduğunu sanmıyorum olsa emmezler. Emmekten dolayı oluyor olabilir. Bazen dudaklarıda su toplar gibi oluyor ya.Senin yorumunu
Bekliyordum :)) o kabarcık ne? Çok huysuz olunca ister istemez insan her ihtimali dusunuyor. ;(
Canim benim de ilişkide hala acıyor ama kan falan gelmedi. Bi daha kan gelmediyse gusul abdesti al kıl namazını. Kan geliyorsa regl olmussundur. Mecburen ara vereceksin o zamanşimdi ben regl oldum muuuuu olmadııımm mııııı
söylemesi ayıptır eşimle 4gün önce tatile ara verelim dedik, hafif zorlandım yada psikolojik olarak canımın cok yanacagını düşünüp sıktım kendimi bilemiyorum , her neyse ertesi akşam tırnak kadar kan geldi ve regl olduğumu düşündüm ve bi daha da kan görmedim, regl kanımıydı ilk seyden dolayı mmı oldu bilemiyorum
bu durumda abdest namaz niyaz napcem
Canim makineyle hortum arasindaki bağlantıyı kontrol et. Bağlantı tam kurulmazsa da sagmiyorBir dkmi nerdeyse yarim saat ugrasiyorum olmuyor makinede birseylik vardogru kullanamiyorum galiba videolu izliyim iyice en iyisi :-(
Aldığı kg gayet iyiymiş canım. İnş gerek kalmaz mamaya ama zaten yaklaşık 2 ay sonra ek gıdalara başlayacagız.
Sünnet için ne kadar küçük o kadar kolaylık o kadar rahatlıktemizliği çok kolay oluyor poposu gibi sadece üstten siliyorsun. İçini temizlemeye uğraşmıyorsun.
Canım bebekte hastalık olmadığı sürece idrar pişik yapmaz. Bende gece açmıyorum çünkü uykusu dağılıyor. Benimkide gece gözlerini açmadan uyanıyır. sabah 6 dan sonra gözlerini kocaman açıyor o zaman hemen çişli bezi alıyorum yoksa kaka yaparsa bez tutmuyor.
Evet canım Bekir bey. Sünnet 500 TL ydi. Ben telefonda direk sormuştum sarılıkken yapıyormusunız diye? Evet deyip bugün gelin deyince direk gittim sünnet için geldik dedim. Ekstra muayene ücreti vermedim. O ücretin içinde oda +çocuk doktoru muayenesi vardı. Doktorun cep telefonu vardı bizde ama kaydetmemişiz hastaneyi ararsan telefon ile durumunu anlatabilirsin. O sana gelip gelmeyecegini söyler. Yani boşuna para verip muayeneye gitmedende telefonda sorabilirsin canım. Enfeksiyon varken yapmıyoruz derse boşuna gitmemiş olursun
Nohut şeklinde canım bnm ne zaman ağrı olsa öyle oluyorcanım topaklanma dediğin nedir
Sorma canim dogru oturtunca ana bi baktim supurge gibi cekisi varKukrim canım bende sana vakumunu tutturamıyorsundur yazacaktım. Pompa kız bu vakumlamadan nasıl çeksin? :) :)
Teşekkürler canım. Mağazaya gidip kızı içine koyup deneyeyim en iyisiChicco Go Baby aldik biz canim
Canım inan bana çocuktan çocuğa değişiyor alisma olayı. Benim ilk kizimda da annem ve kv.m aynı şeyi söylerdi yine de alırdım kucağıma ama benim kızım resmen rahatsız olurdu kucakta. Emip uyursa hemen kivranmaya baslardi birakinca rahatlar uyurdu. Ama simdiki ikizlerim sürekli kucak istiyor fazla alamadığım halde bunlar da kucakci. Belki de ilk kizim kucağa doydu istemiyordu bunlarda kucakta durmak yetmiyor ancak sıra geliyor 3 çocuktan.Benim kız kim olursa olsun kucağa alınınca hemen susuyor . Sallayarak uyutuyorum, sallama kesilince uyanıyor. Hep beni istiyoo, kucaktan bırakınca hemen ağlamaya başlıyorkeşke annemi dinleseymişim..emzir bırak derdi kötü alışır derdi de dinlemezdim. Ama napiim:/ tarifsiz bi Aşk yaşıyor insan heleki ilk bebiş ilk göz ağrısı oluncaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?