2016 Şubat Anneleri

Bir dkmi nerdeyse yarim saat ugrasiyorum olmuyor makinede birseylik vardogru kullanamiyorum galiba videolu izliyim iyice en iyisi :-(
Elektrklide olmasa elle yapılanla olmalı ama. Acaba pımpayı göğse tam oturtmuyor musun?
Birde On liralık eski tip pımbalar var ya onlardan da dene. Ben kullandım bir kere gayet pratik. Sadece sütün plastiğe dolması kötü

Yaptim cnm aynen dedigin gibi gogsumu dogru oturtamamisim iki gundur kafayi yedim damla akmiyordu tesekkur ederim

Yeni sac rengi farkli cikarmi acaba.. kaslari acik oglumun ay bende bir merak bir merak.. oglusum yakisikli tosunumm.. bak ozledim simdi birde bunun ustune
Ayy canım ben 3 saat ayrı kaldığımda geri nasıl dönüyorum Allah biliyor. Senin için ne kadar zor anlıyorum. Eşim ilk bebekte bana diyorduki yanıma bir kıyafetini versene akşama kadar özlüyorum.

Saç rengini bilemeyecegim. Benim oğlanın kahverengiydi kestikten sonrada aynı renl çıktı. Ama çocukların saç renkleri büyüdükçe degişebiliyor. Özellikle sarı saçlar büyüdükçe kahverengi oluyor. Ablamın iki kızınında öyle oldu. Siyah saç açılırmı bilmiyorum.

Senin yorumunu
Bekliyordum :)) o kabarcık ne? Çok huysuz olunca ister istemez insan her ihtimali dusunuyor. ;(
Bilmiyorum canım benimkinin ağzındada var. Zararlı birşey olduğunu sanmıyorum olsa emmezler. Emmekten dolayı oluyor olabilir. Bazen dudaklarıda su toplar gibi oluyor ya.

Kukrim canım bende sana vakumunu tutturamıyorsundur yazacaktım. Pompa kız bu vakumlamadan nasıl çeksin? :) :)

Canim benim de ilişkide hala acıyor ama kan falan gelmedi. Bi daha kan gelmediyse gusul abdesti al kıl namazını. Kan geliyorsa regl olmussundur. Mecburen ara vereceksin o zaman

2.asimizida olduk ama benim oğlum sabahtan beri hiç uyumadi gözleri fildir fildir aglamiyor da :))

Kızlar nolur yardım edin kizim 3 aylik oldu ama son bir aydır emme problemimiz var.memeyi istemiyo agliyo tabi emmeyincede uyuyamiuo.2 aylıkken kontrolünde gayet iyiydi kilosuna sutumde var ama resmen istemiyo ya moralim cok bozuk

Merhaba kızlar ara ara gruba bakıyordum ve yazmak istiyordum kısmet bugüneymişbenim de 15 şubat doğumlu bi kızım varforumun acemisiyim ama öğrenirim heralde.hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama bi konuda sanırım çok çok şanslıyım annem üst katımda oturuyor bir de ebe saolsun her an en büyük yardımcım ve destekçim.en son saç ve tırnak batması konuşulmuş benim kızımda maşallah baya saçlı ve dökülmesinden çok korkuyorum görenler bu kadar saç dökülmez ancak seyrelir diyor umarım öyle olur. Tırnak batması bende de olmuştu doktor tavsiyesiyle bactroban krem kullandım sanırım iki kere filan sürdüm hemen geçti çok korkmuştum ilerler çekilir filan diye. Antibiyotik içerikli bi krem zararı olmaz sezeryan dikişlerinde sorun olduğunda da veriyoruz aynı kremi demişti gerçekten hiç bi yan etkisi olmadı

Benim kız kim olursa olsun kucağa alınınca hemen susuyor . Sallayarak uyutuyorum, sallama kesilince uyanıyor. Hep beni istiyoo, kucaktan bırakınca hemen ağlamaya başlıyor keşke annemi dinleseymişim..emzir bırak derdi kötü alışır derdi de dinlemezdim. Ama napiim:/ tarifsiz bi Aşk yaşıyor insan heleki ilk bebiş ilk göz ağrısı oluncaa..

bskn ay o beyaz sut kabarcigi benide mahvetti ikigun biyunca..acisada emzirdim o gecti derken gogus yumru yumru ildu damarlar tikandi..dusa girdim sucak masaj yaptim.gecede dolapta beklemis soguk lahana yapragini gogsume sardim ikigune gecti...suan kontroldeyim bidaha olursa diye

V vasilema bende momfortbaby aldim..kizim duruyi icinde aparat yok alta havlu koyuyorum ama kafasi gömülutor yinede icine..

Kukrim canım bende sana vakumunu tutturamıyorsundur yazacaktım. Pompa kız bu vakumlamadan nasıl çeksin? :) :)
Sorma canim dogru oturtunca ana bi baktim supurge gibi cekisi var cahillik basa bela hic kullanmadim ki yarin yola cikacaktik onun icin sagiyim dedim yolda veririm

Canım inan bana çocuktan çocuğa değişiyor alisma olayı. Benim ilk kizimda da annem ve kv.m aynı şeyi söylerdi yine de alırdım kucağıma ama benim kızım resmen rahatsız olurdu kucakta. Emip uyursa hemen kivranmaya baslardi birakinca rahatlar uyurdu. Ama simdiki ikizlerim sürekli kucak istiyor fazla alamadığım halde bunlar da kucakci. Belki de ilk kizim kucağa doydu istemiyordu bunlarda kucakta durmak yetmiyor ancak sıra geliyor 3 çocuktan.

Yandık valla. Eşimin anneannesi şu an hastanede her an vefatını bekliyorlar.yasli kadin verem atlatmis 25 senedir cigerler bitik zaten 25senedir bekliyorlardi Rabbim cektirmesin insallah. Benim düşündüğüm baska bi sey var 6-7saatlik yol. Gitmesem eşim ayrı kv.m ayrı üzülecek gönül koymazlar ama yanlarinda olmami beklerler. 3 cocukla yolda ve orda napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…