Bebek arabasıyla "TEK BAŞINA" dışarı çıkıyır musunuz?
Ben ilk defa dün hava güzel diye denedim ama henüz pratiklik kazanmadım, biraz zorlandım, apartman girişinde rampasız bikaç basamak zorladı beni
Çarşıda tek başına bebeleriyle gezen, bebek arabalarıyla her türlü manevrayı yapan, heryere çekinmeden giren ve tık tık tık arabayı tek elle kapatıp açan hatunları kıskanıyorum evet kıskanıyorum
Benim neyim eksik yaa, çok mu zor ki bebekle gezmek:/
Hoş bizim ülkemizde rampalar hiç fonksiyonel değil, işe yaramıyor ki..
Alerjinin belirtisi sadece ğişik değildir.Selam arkadaşlar. Moralim bozuk, tecrübesi yada fikri olanların yardımına ihtiyacım var
Kızım 2 aydır 600 gr alıyodu. Alerji belirtileri var diye dr a gittim. 10 gün önceki kilosundaydı kızım :/ idrar ve gaita tahlili yapıldı temiz çıktı.. Kaka mukuslu, bazen sulu ve yeşil, 2 kez kulağının arkasında sulu yara çıktı ve kilo alımı yavaş. Dr da pişik ve kusma yoksa alerji değil dedi. Zaten çocuk drlarının nedir bu alerjiyi yok saymaları anlamış değilim. Şimdi ne yapayım sizce..???
Alerjiden sebep canım. Dv vit yağda çözülmüş durumda.Neden vermiyosunuz ki
Peki alerji druna gitsem neye alerjisi olduğunu bu aylarda tespit edebilir mi, yoksa benim deneyerek mi bulmam gerekir.?Alerjinin belirtisi sadece ğişik değildir.
Tahliller bu yaşlarda negatif çıkabiliyor.
Bence doktorunu değiştir.
Saudıkların alerji belirtiler ile aynı.
Zaten benim kiz 3 aylik olmak uzere ve 7 kilo. Yenidogan aparatina gerek yok sanirim.ben de momfort aldım, memnunum. hatta yenidoğan aparatı almadım öyle koyuyorum içine ince bir battaniyeyle popo altını destekleyince yenidoğan aparatına gerek kalmadı zaten 3 aydan sonra da ayakları sarkıtıp kullanılıyor. çok rahat, beli, sırtı yormuyor, bebek de rahat oluyor içinde. tavsiye ederim.
Yol gösterir. Kan Testi yaparsa belki pozitif öıkan değerler olabilir.Peki alerji druna gitsem neye alerjisi olduğunu bu aylarda tespit edebilir mi, yoksa benim deneyerek mi bulmam gerekir.?
Chicco ergonomik degil. Tavsiye edilmiyor. omirilige cok zararli.Ben chicco marka aldim cok memnunum.. hem oyle kabada degil kullanimida kolay, gayet memnunuz..
Momfortbaby nin kendi sayfasindan JEAN rengini aldim.1 hafta oldu 3 gunde kargom geldi..165 tl ye aldim..cokda sevdim..keske oglumdada bilip alsaymisim..kizima kismetmis..yaz sucagini ve kir olayini dusundum..ne cok koyu ne cok acik tmrenk almadim..gri de güzeldi aslindaZaten benim kiz 3 aylik olmak uzere ve 7 kilo. Yenidogan aparatina gerek yok sanirim.
Hangi site guvenli. Nerden aldiniz. Ve ne renk aldiniz
Ee momfirtbabyde bacaklar baya acik ayni sagdaki gibiChicco ergonomik degil. Tavsiye edilmiyor. omirilige cok zararli.
Eki Görüntüle 1823223
Ben test ettim gaz dan kusuyor benim.kiz.gazdan agliyor.biogai ve nurse harveys aldi uykulari geldi..cocuk deli gibi uyumak istiyomus meger..dun kisir yedim 2 kase..gece4 te basladi aglamaya kakasi yine cogaldi yesil oldu mukus var..gazdan da oluyor bence bunlar.kusmasida cok bugunEvet bizim iki uç haftadır uykulariz düzenliydi ;( sallayarak uyuyor ama uyuyorduama şimdi ya hasta üsüttuk ya gaz ya alerjiden supheleniyorum zaten ondan kaynaklı ta dış
Zaten benim kiz 3 aylik olmak uzere ve 7 kilo. Yenidogan aparatina gerek yok sanirim.
Hangi site guvenli. Nerden aldiniz. Ve ne renk aldiniz
Canım bununla ilgili bir post var ekleyeyim seni de oraya . bizim kakamiz mukuslu mesela geçmiyor ve ben diyet yapmaya çalışıyorum. Haaa cidden bu doktorlar neden gerçekten alerjiyi çok önemsemiyor
Ben test ettim gaz dan kusuyor benim.kiz.gazdan agliyor.biogai ve nurse harveys aldi uykulari geldi..cocuk deli gibi uyumak istiyomus meger..dun kisir yedim 2 kase..gece4 te basladi aglamaya kakasi yine cogaldi yesil oldu mukus var..gazdan da oluyor bence bunlar.kusmasida cok bugun
topu topu bir saat durucak birsey icin o kadar para harcamaya degmez canim.. uzun tutanlar dusunsun..Chicco ergonomik degil. Tavsiye edilmiyor. omirilige cok zararli.
Eki Görüntüle 1823223
Canim benim kizlardan biri de hem gazlı hem sinirli. Bazen aç olmasına rağmen sinirden emmiyor. Bi tek o zamanlar emzik tutuyor rahatlıyor az da sallıyoruz mayisiyor o zaman alıp emziriyorumKızlar akşam ilk defa bebeğim ağlama krizine girdi. Gündüz doğru dürüst uyumadi akşam da.10 gibi hem karnı açıktı hem uykusuzluk başına vurdu sanırım. Memeyi istemiyor inat etti. Yatırdik salladık hoplattik yok. Resmen morardi sesikisildi. O kadar çaresiz kaldık ki. Karşı komşu ya tıkladık o ne yapacaksa işte. Son çare atladık arabaya doktora. Gazi var dedi lavman yaptılar. İnş. Bi daha olmaz. Yalnız olsam kafayı yerdım heralde. Kalbinde de ufurum var bi şey olucak diye de korktuk
Ya benimkiler de ilk basta azcik oldu gecti simdi yine bembeyaz uçları. Ama ne zaman merhem sursem biri uyanıyorBen şok ben iptal. Yoyooo. Ben değil memem iptal
Önce sol göğsüm ve ucu ağrıyordu. Şimdi de bir haftadır Sağ göğsüm sızlıyor. Süt. Geliyor sızısından çok şişleniyormuşum gibi
Tabi ucu da acıyor. Ve az önce inceledim, meme ucum beyaz bi iltihap gibi birşey olmuş
Oyuyy biri iyileştrirkend diperini ihmal ettim galiba
Çok zor bu şekilde bulmakYol gösterir. Kan Testi yaparsa belki pozitif öıkan değerler olabilir.
Negatif çıkması yok dmek değil
Ama ğozitif öıkması varlığı dmeektir.
Eğer kaka ile problem varsa gastrolo. Gitmek öneriliyor.
Ama benim çocuk doktorum gast. Alerjiyi çok önemsemediğini iddiaetti
Ne kadar doğru tartışılır tabi.
En iyi yöntem senin deneme yaparak belirlemen. Zorlu ama en güvenilir yöntem.
Face de Alerji ile yaşam plantformu vae oraya üye olursan çok yararlı bilgiler bulabilirsin
Çok yardımcı oluyorlar
Canım uyku düzeni bozulunca öyle oluyor.. Dün ben tam yatırıyodum babamız gelip uyandırdı neyse babayla oynadı derken uyutmaya çalıştım tabi yırtındı, istemedi, memeyi redditti.. Sonra ayakta kucağıma aldım memeyi kandırarak verdim, mayıştı tabi öyle uyudu ama ondan önce yarım saat bize kök söktürdü :/ Büyüdükçe çoğalıcak bu durumlar kardeşimden biliyorum.. :)
Canim benim kizlardan biri de hem gazlı hem sinirli. Bazen aç olmasına rağmen sinirden emmiyor. Bi tek o zamanlar emzik tutuyor rahatlıyor az da sallıyoruz mayisiyor o zaman alıp emziriyorum
Benim kızımın da hep dökülüyor canım ama normalmiş ilk saç dökülürmüş
Hahaaa ilahi canım :)
Ben trio acde kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadık canım da sen dokunduğunu nerden anladın, nasıl belirtiler vardı, merak ettim
Biz bunu sık sık yaşıyoruzkorkma geçecek, Allah büyük
İnşallah sık tekrarlamaz cnm. Çaresiz ksliyormus insan.
Haklısın uyku çok güzel süt yapıyo, bu arada dün bizim mahalledeki bime gittim, senin tavsiyen üzerine incir alacaktım, bitmiş, şansa bak, başka bimler de uzak, gidemedim :/ eşime aldırcam, normalde aktardan alırdık kg 18 tl ama bim uygun geldi hem de sen memnunsun, güvendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?