2016 Şubat Anneleri

ben çıkıyorum tek başıma ama hanımefendi uyanıksa arabada uzun süre durmuyor maalesef kucağa almak gerekiyor. birz daha büyüdüğünde daha uzun süre duracak inşallah arabada.
kaldırımlar pek elverişli değil rahat rahat bebek arabası sürmeye ama ikinci çocuk olunca bebek arabası şoförlüğünde tecrübeli oluyor insan

Alerjinin belirtisi sadece ğişik değildir.
Tahliller bu yaşlarda negatif çıkabiliyor.
Bence doktorunu değiştir.
Saudıkların alerji belirtiler ile aynı.

Neden vermiyosunuz ki
Alerjiden sebep canım. Dv vit yağda çözülmüş durumda.
Sanırım kullanılan yağa alerji tepki veriyoruz.
Zaten şuan alerjen tespitinde olduğumuz için ekstra birşey vermeden gıda denemesi yapıyorum.
D vit ten de tam emin olmak için deneme yapmam lazım.
Trio acde yi denedim ama sıkıntı çıkarttı. Diğeri gelene kadar Tekrar deneme yapacağım tabi.

Alerjinin belirtisi sadece ğişik değildir.
Tahliller bu yaşlarda negatif çıkabiliyor.
Bence doktorunu değiştir.
Saudıkların alerji belirtiler ile aynı.
Peki alerji druna gitsem neye alerjisi olduğunu bu aylarda tespit edebilir mi, yoksa benim deneyerek mi bulmam gerekir.?

Zaten benim kiz 3 aylik olmak uzere ve 7 kilo. Yenidogan aparatina gerek yok sanirim.
Hangi site guvenli. Nerden aldiniz. Ve ne renk aldiniz

Peki alerji druna gitsem neye alerjisi olduğunu bu aylarda tespit edebilir mi, yoksa benim deneyerek mi bulmam gerekir.?
Yol gösterir. Kan Testi yaparsa belki pozitif öıkan değerler olabilir.
Negatif çıkması yok dmek değil
Ama ğozitif öıkması varlığı dmeektir.

Eğer kaka ile problem varsa gastrolo. Gitmek öneriliyor.
Ama benim çocuk doktorum gast. Alerjiyi çok önemsemediğini iddiaetti
Ne kadar doğru tartışılır tabi.

En iyi yöntem senin deneme yaparak belirlemen. Zorlu ama en güvenilir yöntem.

Face de Alerji ile yaşam plantformu vae oraya üye olursan çok yararlı bilgiler bulabilirsin
Çok yardımcı oluyorlar

Ben şok ben iptal. Yoyooo. Ben değil memem iptal
Önce sol göğsüm ve ucu ağrıyordu. Şimdi de bir haftadır Sağ göğsüm sızlıyor. Süt. Geliyor sızısından çok şişleniyormuşum gibi
Tabi ucu da acıyor. Ve az önce inceledim, meme ucum beyaz bi iltihap gibi birşey olmuş
Oyuyy biri iyileştrirkend diperini ihmal ettim galiba

Zaten benim kiz 3 aylik olmak uzere ve 7 kilo. Yenidogan aparatina gerek yok sanirim.
Momfortbaby nin kendi sayfasindan JEAN rengini aldim.1 hafta oldu 3 gunde kargom geldi..165 tl ye aldim..cokda sevdim..keske oglumdada bilip alsaymisim..kizima kismetmis..yaz sucagini ve kir olayini dusundum..ne cok koyu ne cok acik tmrenk almadim..gri de güzeldi aslinda

Evet bizim iki uç haftadır uykulariz düzenliydi ;( sallayarak uyuyor ama uyuyordu ama şimdi ya hasta üsüttuk ya gaz ya alerjiden supheleniyorum zaten ondan kaynaklı ta dış
Ben test ettim gaz dan kusuyor benim.kiz.gazdan agliyor.biogai ve nurse harveys aldi uykulari geldi..cocuk deli gibi uyumak istiyomus meger..dun kisir yedim 2 kase..gece4 te basladi aglamaya kakasi yine cogaldi yesil oldu mukus var..gazdan da oluyor bence bunlar.kusmasida cok bugun

ben hepsiburada sitesinden aldım, gri renk. hepsiburadadan çok alışveriş yapıyorum güvenilir yani bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
momfortun kendi sitesi de var, oradan da alınabilir.

Duzeldiniz mi siz sevindim sukur. Gaz da biet inşallah. Biogaio kullanıyorduk ama su ara sanki o da rahatsız ediyor gibi bizimde öyle ben de usutmus olabilirim sanırım

Canim benim kizlardan biri de hem gazlı hem sinirli. Bazen aç olmasına rağmen sinirden emmiyor. Bi tek o zamanlar emzik tutuyor rahatlıyor az da sallıyoruz mayisiyor o zaman alıp emziriyorum

Ya benimkiler de ilk basta azcik oldu gecti simdi yine bembeyaz uçları. Ama ne zaman merhem sursem biri uyanıyor

Çok zor bu şekilde bulmak o gruba da istek gönderdim ama onaylanmadı henüz

Bizim bu kadar şiddetli ilk kez oldu. Ağlamak değildi o yani. Apartman ayağa kalktı karşı mız ve yukarısı bebege bişey mi oldu diye. Tam systuruyirum bastan baskiyor Araba sakinlestirdi bi tek.

Canim benim kizlardan biri de hem gazlı hem sinirli. Bazen aç olmasına rağmen sinirden emmiyor. Bi tek o zamanlar emzik tutuyor rahatlıyor az da sallıyoruz mayisiyor o zaman alıp emziriyorum

Emzik filan da almadı cnm. Sesi cikmayasiya bağırdı. Morardi resmen. Huy edinmese bari ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…