Bepantol iyimi? Ben SebaMed kullaniyorum aninda kizarikligi aliyoroğlumun kulaklarının arkası ve boynunun altı pişik olmuş
yıkadım güzelce kuruttum bepantol sürdüm inşAllah düzelir
halbuki kulaklarını ve boynunu sık sık kontrol ederdim
Dediğin gibi canım kimi çocuklar kucak sevmez kardeşimde öyleydi. Ben bitane kucak meraklısıyla uğraşıyorm sende 2 tane var Allah kolaylık versin :/ bu arada cenaze durumu olursa gerçekten çok zor olacak ya keşke kv teklif etse senin gelmene gerek yok falan dese. Tek başına üstesinden gelmek zor olur senin için..Canım inan bana çocuktan çocuğa değişiyor alisma olayı. Benim ilk kizimda da annem ve kv.m aynı şeyi söylerdi yine de alırdım kucağıma ama benim kızım resmen rahatsız olurdu kucakta. Emip uyursa hemen kivranmaya baslardi birakinca rahatlar uyurdu. Ama simdiki ikizlerim sürekli kucak istiyor fazla alamadığım halde bunlar da kucakci. Belki de ilk kizim kucağa doydu istemiyordu bunlarda kucakta durmak yetmiyor ancak sıra geliyor 3 çocuktan.
emzir bırak yapıyosun ne güzel. ben vaktinde ipin ucunu kaçırdım şimdi başa çıkamıyorum çoookk şirinler ama yaa heleki emerken gözlerimin içine bakıp gülümseyişiii aklımı çelmeye yetiyorBizde iki aylığa kadar aramıza alıyoduk ama ondan sonra alışır diye yatağında yatırıyoruz şimdi, ama nasıl içim gidiyo anlatamam.. Ben kucağımada almıyorum emzirirken, bileğim biraz sakatlandı yastığa koyuyorum enziriyorum yatıncada hooop yatağına :)
90 gün can mı dayanır yaa. İlk defa duydum bunu. Acaba bünyeden bünyeye göre değişen bişey mi. Ben 25-30 gün kanama gördüm sonra 40a kadar akıntı ve leke şeklinde. 43 gün normal adet oldum. Sen de ara olsaydı adet derdik te arada girmemiş ki hiçCanım bnm hiç kesilmedi kanama 90 günlük bebeğim 90 gündür kanamam oluyor
Ay benim oğlanda öyle. Ama sadece uyuyacagı zaman,emzirip az dalsın diye bekliyorum.ıkınıyormuş gibi gerim gerim geriniyor bırakıyorum yataga uyuyorCanım inan bana çocuktan çocuğa değişiyor alisma olayı. Benim ilk kizimda da annem ve kv.m aynı şeyi söylerdi yine de alırdım kucağıma ama benim kızım resmen rahatsız olurdu kucakta. Emip uyursa hemen kivranmaya baslardi birakinca rahatlar uyurdu. Ama simdiki ikizlerim sürekli kucak istiyor fazla alamadığım halde bunlar da kucakci. Belki de ilk kizim kucağa doydu istemiyordu bunlarda kucakta durmak yetmiyor ancak sıra geliyor 3 çocuktan.
Canım çok anormal bir durum başka bir doktora gitsen?Kızlar bnm halen kanamam kesilmedi sinirim bozulur artık
Aa çok şaşırdım ama doğal olması hoşuma gitti:) bu aralar sanki bebisimin dış kaşıntısi oluyor dediğin gibi dilini hep dış etine sürüyor sanki. sen denedin mı peki
Canım bnm hiç kesilmedi kanama 90 günlük bebeğim 90 gündür kanamam oluyor
Canım ben normal deterjanla yıkayıp kaynatıyordum hep şimdi yeni birşey öğrendim deterjan yerine karbonatla yıkayabilirmişiz ben dün karbonatla yıkayıp öyle kaynattımKızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba
Tatlim ben o kadar incelemiyorum, kendi bulasik sungeri var diger bulasiklarla yikadigimla yikamiyorum, normal deterjan kullaniyorum iyice duruluyorum sonrada siterilezator'a koyup islem bittikten sonra iyice kuruluyorum.. Bu kadar suredir bu sekilde yaptim oglumda bir SIKINTI gormedim..Kızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba
Bepantol iyimi? Ben SebaMed kullaniyorum aninda kizarikligi aliyor
huzurunmeraklisi canım benim oğlanında boynu pişik gibi oldu kıpkırmızı kabarmıştı. Önce sudocrem sürdüm popoyu iyileştiriyor orayı iyileştiri dedim. Evet kızarıklığı aldı düzeldi.Ama kızarıklık falan geçince kupkuru oldu. Benim oğlan zaten kuru ciltli.
Sonrada sebamed kremim var bebek losyonu. Onunla nemlendiriyorum vücudunu hep. Ondan sürdüm. Düzeldi.
Ben yüzüne boynuna kulak arkalarına hep sebamed sürüyorum. İşe yarıyor.
Kızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba
canım iyi duruladığın sürece sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum sonrada kaynar suya atıp bekletiyorm bisüre.. pompa kısmını ama atmıyorumKızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba
Sampuani sabunu kremi falan sebamed ama ayri aldim setine rastlamadimbiz bugün doktora gittik kalça filmimiz çekildi hamd olsun sıkıntı yok
kilo ve boyumuzda normal
yanlız oğlumun cilt hassasiyeti fazlaymış normalinden fazla kuruymuş ve cocukluk dönemine kadarda gitmeyecekmiş
cildi sürekli kızarıp 1 hafta bazen 1 ay durum gidecekmiş bu yüzden sık sık yıkamam ve nemlendirici sürmem gerekiyormuş
özellikle güneşten iyi korumalıymışım
bende şimdi sebamed bakacağım varsa seti falan komple alayım
Canim benimde bir 4 kilo fazlam var, hepsini vermistim geri aldim malum sut yapsin diye tatlilara saldirdim bir ara ahaha :))).. Valla tatlim bol su iciyoruz zaten, bol su, bol meyve (tatli yerine), unlu mamulleri kesicem ben yine kepekli ekmek devri basliyor :) .. onun disinda cokta zorlamicam seker ve unu kesince zaten kilo vermem lazim normal kosullardaİstanbul A geldik..kayınvaldemi almaya carsamba izmire evimize.döneceğiz.. Oglum 9 gündür kaka yapmıyordu bugün fitil artik ceyrek ama hepsi degil en sonunda yaptı beline kadar..rahatladı valla ama neden yapmasi bu zamana kadar anlamadik valla..
Simdi bakıcam duruma göre normale dönerse problem yok ama yine dönene kadar yapmazsa doktora gideceğiz..
Bu arada kilom aldı basini gidiyor artık feci moralim bozuk..eşimde söyledi babam bile soyledi..kalça basen bacaklar feci durumda..boğazımı kesmem lazım spor yapmam lazım yoksa sonum kötü..
Hanımlar siz ne yaptınız kiloları basenleri kalçaları bacakları??bir öneriniz var mı??aciliyetinden hemde..((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?