2016 Şubat Anneleri

Hergün "ben bugünden itibaren egzersiz yapmaya başlicam " deyip aslında hiç başlamayan ben şuan 5 kilo fazlam var. Kilo gider gitmesine de eskisi gibi sıkı değil cildim, sarktı, çatladı, yıprandı offf bi cocuk doğurcaz diye ne yıprattık kendimizi bee

hadi ya çok iyiymis
:)

Benim kizimda balgami vardi oyle hiriltili doktora goturduk burnu icin sprey kullanin dedi birde krem yazdi cok ii geldi. balgam sokucu surup kullandik uzun surdu gecmesi oksurerek atti zor bi donemdi gecti cok sukur sizinde gecer tez zamanda insaallah gecmis olsun

benim kgler gitti de karnim hala toparlanmadi bi de kaburga kemiklerim hala yerine oturmamislar mekik çekeyım dedim tuhaf sesler gelmeye başladı

Anladim canım çok teşekkür ederim. benim sterilezetorum yok. iyice kaynatırim o halde bakteriler de olmuş olur

kızlar bana bebek arabası önerebilirmisiniz

şimdi biz kanguru aldık ama kullanmak için erken ve sürekli onda zor olur
birde kuzenim bana yurt dışından baston bebek arabası yolladı ama arkaya yatmıyor malesef
arkaya yatan pratik hafifbi bebek arabası almak istiyorum ama istediğim model yok siz hangisini kullanıyorsunuz

canım cilt hassasiyeti fazlaysa tavsiyem sebamed yerine mustela kullanman..benim bebeğiminde cilt hassasiyeti fazla doktor mustela tavsiye etmişti..kremini aldım baya iyi geldi döküntüleri falan hep geçti..şampuan olarak da sebamed almıştım doktor mustelayı söylemeden 2 gün önce o yüzden değiştirmedim bitince değiştiririm dedim..sebamed set olarak satılmıyor ama mustelanın kendi sitesinde set olarak satıldığını görmüştüm..
güeş kremi biodermanın güneş kremi var o çok iyi diyorlar ondan kullanacağım kızıma..hassas cilt zor yapacak bişey yok..

benimde bebeğim artık hergün kakasini yapmıyor canım sanırım normal bi durum. geçen 7 gün sonra yaptı şimdide 3 gun geçti yine yapmadı sanırım alışmaliyiz. sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal demişti bi arkadas

Sebamed almak isteyenler uzerinde alerjen maddeler yok yaziyor ama maalesef barindiriyor.. diger market urunlerinden farksiz yani, bosuna cok para vermeyin.

Evet canim bazi bebekler kanguruyu sevmez ama benim kiz cok seviyor. Hediye sevi bebenin kangurusu geldi. Evde birkac kez denedik cok sevdi ama erfonomik degil o yuzden onu kullanmak istemiyorum.

Evet canim bazi bebekler kanguruyu sevmez ama benim kiz cok seviyor. Hediye sevi bebenin kangurusu geldi. Evde birkac kez denedik cok sevdi ama erfonomik degil o yuzden onu kullanmak istemiyorum.
Canim ben genel olarak cok duracagini dusunmuyorum onumuz yaz, sicak olucak terliyecek vs.. bence hic bosuna masrafa girme.. degmez, kullanamadan rafa kaldirirsin.

Canim o teklif eder de yalandan teklif eder ben de yarım ağız söylediğini anlarım onu geçtim zor bi günde onu da yalnız bırakmak istemem

Yazin araya muslin koyarsin terletmez canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…