İstanbul A geldik..kayınvaldemi almaya carsamba izmire evimize.döneceğiz.. Oglum 9 gündür kaka yapmıyordu bugün fitil artik ceyrek ama hepsi degil en sonunda yaptı beline kadar..rahatladı valla ama neden yapmasi bu zamana kadar anlamadik valla..
Simdi bakıcam duruma göre normale dönerse problem yok ama yine dönene kadar yapmazsa doktora gideceğiz..
Bu arada kilom aldı basini gidiyor artık feci moralim bozuk..eşimde söyledi babam bile soyledi..kalça basen bacaklar feci durumda..boğazımı kesmem lazım spor yapmam lazım yoksa sonum kötü..
Hanımlar siz ne yaptınız kiloları basenleri kalçaları bacakları??bir öneriniz var mı??aciliyetinden hemde..((((((
oglumun balgami ve hırıltılısi var nasil usuttuysekdun doktora gittik antibiyotik ve balgam sokucu verdi geldik eve antibiyotiki bi verdik yavrumun midesi bosaldi sanki ne varsa kustu biraz sonra tekrar denedik yine ayni sekilde az evvel de balgam sokucu ilacla cok fena oldu napicam nasıl atacak minicik bebeğim bu balgami sizden var mi benzer sorun yasayan neler yaptiniz ?
hadi ya çok iyiymisDenedim canım elini sürekli ağzına sokup emme hareketi yapıyosa kaşınıo bunlar diyorum alıyorum pırasayı bi güzel alt damağında gezdiriyorum. 3 5 dk yetio genelde. Sonrası otur keyiflenmesini seyret. ☺
Sampuani sabunu kremi falan sebamed ama ayri aldim setine rastlamadim
Çok teşekkür ederim canım bende karbonatla deneyeyim daha doğal sonuçtaCanım ben normal deterjanla yıkayıp kaynatıyordum hep şimdi yeni birşey öğrendim deterjan yerine karbonatla yıkayabilirmişiz ben dün karbonatla yıkayıp öyle kaynattım
benim kgler gitti de karnim hala toparlanmadi bi de kaburga kemiklerim hala yerine oturmamislar mekik çekeyım dedim tuhaf sesler gelmeye başladıHergün "ben bugünden itibaren egzersiz yapmaya başlicam " deyip aslında hiç başlamayan benşuan 5 kilo fazlam var. Kilo gider gitmesine de eskisi gibi sıkı değil cildim, sarktı, çatladı, yıprandı offf bi cocuk doğurcaz diye ne yıprattık kendimizi bee
Anladim canım çok teşekkür ederim. benim sterilezetorum yok. iyice kaynatırim o halde bakteriler de olmuş olurTatlim ben o kadar incelemiyorum, kendi bulasik sungeri var diger bulasiklarla yikadigimla yikamiyorum, normal deterjan kullaniyorum iyice duruluyorum sonrada siterilezator'a koyup islem bittikten sonra iyice kuruluyorum.. Bu kadar suredir bu sekilde yaptim oglumda bir SIKINTI gormedim..
teşekkür ederim güzelimbiberon fırcası ve süngerimiz var ayrı
klasik bulaşık deterjanı ile yıkayıp kendi bezi ile kuruluyorum 2 haftada birde kaynatıyorum canım
Sagol güzelimcanım iyi duruladığın sürece sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum sonrada kaynar suya atıp bekletiyorm bisüre.. pompa kısmını ama atmıyorum
gidecekmiş
iz bugün doktora gittik kalça filmimiz çekildi hamd olsun sıkıntı yok
kilo ve boyumuzda normal
yanlız oğlumun cilt hassasiyeti fazlaymış normalinden fazla kuruymuş ve cocukluk dönemine kadarda gitmeyecekmiş
cildi sürekli kızarıp 1 hafta bazen 1 ay durum gidecekmiş bu yüzden sık sık yıkamam ve nemlendirici sürmem gerekiyormuş
özellikle güneşten iyi korumalıymışım
benimde bebeğim artık hergün kakasini yapmıyor canım sanırım normal bi durum. geçen 7 gün sonra yaptı şimdide 3 gun geçti yine yapmadı sanırım alışmaliyiz. sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal demişti bi arkadasİstanbul A geldik..kayınvaldemi almaya carsamba izmire evimize.döneceğiz.. Oglum 9 gündür kaka yapmıyordu bugün fitil artik ceyrek ama hepsi degil en sonunda yaptı beline kadar..rahatladı valla ama neden yapmasi bu zamana kadar anlamadik valla..
Simdi bakıcam duruma göre normale dönerse problem yok ama yine dönene kadar yapmazsa doktora gideceğiz..
Bu arada kilom aldı basini gidiyor artık feci moralim bozuk..eşimde söyledi babam bile soyledi..kalça basen bacaklar feci durumda..boğazımı kesmem lazım spor yapmam lazım yoksa sonum kötü..
Hanımlar siz ne yaptınız kiloları basenleri kalçaları bacakları??bir öneriniz var mı??aciliyetinden hemde..((((((
Aynen aynen ayni islem neticede nasil yaptiginin bir onemi yok..Anladim canım çok teşekkür ederim. benim sterilezetorum yok. iyice kaynatırim o halde bakteriler de olmuş olur
Evet canim bazi bebekler kanguruyu sevmez ama benim kiz cok seviyor. Hediye sevi bebenin kangurusu geldi. Evde birkac kez denedik cok sevdi ama erfonomik degil o yuzden onu kullanmak istemiyorum.Ben olumsuz etkileyebilirim seni bu konuda Can'ım. Hafta sonu bob kangurulu bir baba Kocaman oğlunu taşıyordu. Çocuk da mış mış uyuyordu. Durdurdum adamı konuştum. Çok memnundu. Ama ben de çok pahalı bulduğum için momfort aldım. Hemen ertesi gün geldi. Ne hayallerim vardı ama benim kız hiç sevmedi. Çok ağlıyor. Her gün alıştırırım belki diyorum ama yok. Ben iade edeceğim. Eşim de erken aldın diyor.
Canim ben genel olarak cok duracagini dusunmuyorum onumuz yaz, sicak olucak terliyecek vs.. bence hic bosuna masrafa girme.. degmez, kullanamadan rafa kaldirirsin.Evet canim bazi bebekler kanguruyu sevmez ama benim kiz cok seviyor. Hediye sevi bebenin kangurusu geldi. Evde birkac kez denedik cok sevdi ama erfonomik degil o yuzden onu kullanmak istemiyorum.
Normali acik bir sekilde olmasi.Ee momfirtbabyde bacaklar baya acik ayni sagdaki gibi
Canim o teklif eder de yalandan teklif eder ben de yarım ağız söylediğini anlarım onu geçtim zor bi günde onu da yalnız bırakmak istememDediğin gibi canım kimi çocuklar kucak sevmez kardeşimde öyleydi. Ben bitane kucak meraklısıyla uğraşıyorm sende 2 tane var Allah kolaylık versin :/ bu arada cenaze durumu olursa gerçekten çok zor olacak ya keşke kv teklif etse senin gelmene gerek yok falan dese. Tek başına üstesinden gelmek zor olur senin için..
emzir bırak yapıyosun ne güzel. ben vaktinde ipin ucunu kaçırdım şimdi başa çıkamıyorum çoookk şirinler ama yaa heleki emerken gözlerimin içine bakıp gülümseyişiii aklımı çelmeye yetiyor
90 gün can mı dayanır yaa. İlk defa duydum bunu. Acaba bünyeden bünyeye göre değişen bişey mi. Ben 25-30 gün kanama gördüm sonra 40a kadar akıntı ve leke şeklinde. 43 gün normal adet oldum. Sen de ara olsaydı adet derdik te arada girmemiş ki hiç
Yazin araya muslin koyarsin terletmez canimMomfortbaby nin kendi sayfasindan JEAN rengini aldim.1 hafta oldu 3 gunde kargom geldi..165 tl ye aldim..cokda sevdim..keske oglumdada bilip alsaymisim..kizima kismetmis..yaz sucagini ve kir olayini dusundum..ne cok koyu ne cok acik tmrenk almadim..gri de güzeldi aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?