2016 Şubat Anneleri

Kizlar simdi eczaneden rota virusu asisi alicam. Kizim 11 haftalik. Bu asiyi kendim mi yapicam?

Benimkiler ablasina da çok bakmıyorlar ablası 1dk aynı odada bile durmuyor ya da onlara zarar vermeye çalışıyor biz diplerinde bitiyoruz hemen. Büyük kızıma da hak veriyorum bi bebek olsa uyuturum büyük kizimla ilgilenirim bunlar iki tane birini yatırırken digeri uyanıyor onu sallayıp uyutana kadar diğeri uyaniyor valla duşa zor giriyorum evde annem olmasına rağmen

Canim ben genel olarak cok duracagini dusunmuyorum onumuz yaz, sicak olucak terliyecek vs.. bence hic bosuna masrafa girme.. degmez, kullanamadan rafa kaldirirsin.
Canim benim ev yazinda serin oluyor. Denize yakin. Evde bari biraz dursa yeter. Yalniz basina kesinlikle durmuyor ve gun icinde uyumuyor. Nefes alamaz hale geldim. Yemekleri kac haftadir esim yapiyor. Adam yorgun argin gelip bir de mutfakta helak oluyor. Ona da uzuluyorum.

Benimkilerin de ciltleri kuru canim dr ibrahim saraçoğlu.nun sampuanini verdi iyi geldi ama dibinde az kalinca gözlerini yakmaya başladı. Simdi de başka aldık bakalım işe yarayacak mi ciltleri pul pul dökülüyor üçünün de

Anladim canim, ev icin daha cok istiyorsun sen.. valla ne diyim cok kucaga alistirmakta mantiklimi ama bebegin hic durmuyorsa eziyet haline geliyor tabi, mecburen almak zorunda kaliyorsun..

Kizlar simdi eczaneden rota virusu asisi alicam. Kizim 11 haftalik. Bu asiyi kendim mi yapicam?
Doktoruna veya saglik ocagina yaptir canim ya, sakin kendin ugrasma cunku agzindan dokmemesi iyice yutmasi lazim.. hemsire yaparken bile cok ugrasti ben olsam coktan kusturmustum bebegi, cope gitmisti asi

Benim su an 10kg fazlam var sanırım duygusal sıkıntıdan her şeye saldiriyorum yedikce yiyorum bi de ben eve alışkın değilim liseye basladigimdan beri yazlari uni.bittikten sonra da her zaman çalıştım evde olunca sürekli yemem gerekiyormuş gibi geliyor havalar az düzelsin hiç üşenmicem 5.kattan bodruma inip ikiz arabasını ayarlicam sonra 5.kata çıkıp annemle birlikte 3 çocuğu da indirip dışarı cikcam ya yürüyüş yaparız ya büyük kızı parka veya sahile kumla oynamaya götürürüz hem enerji sarfetcem hem yememiş olcam hem evde delirmemişolcam hem de çocuklara hava aldirmis olcam. Ikizler de ek gidaya geçecek nasılsa alırım yogurtlarini çıkarım dışarı. Ama tek çocuğu olanlara önerim evde zumba yapın netten 15dk.lik zumba dersleri var indirin her gün bebeğin uyku saati yapin inanilmaz enerji harcarsınız

Evet bende biliyorum 10 güne kadar normal ama fitilten sonra bir yapısı var..kabız degil tabiki ama koyu kıvam yapti ve rengi normalinden koyuydu..

İçi temizlendi resmen..

Kizlar gogus ucum yine aaciyo devamindaki damar yine yumru yumru oldu.zirtbirt tikancakmi bu ya..dusa girdim kiz uyansa emzircem

Biz Kraft london baston modelini aldık, arkaya yatıyor . Yeni aldık o yüzden henüz dışarda deneme imkanı olmadı. Ev içinde denediğim kadarıyla gayet pratik ve hafif geldi canım.

ES-ER nerelerde hiç görünmüyor ben mi kacirdim yazdı dw ? Birçok arkadaş kayboldu ortadan. Umarım her şey yolundadir

Merhaba biz iyiyiz kızımı büyütüyorum ailemin yanına geldim foruma girmeye fırsat bulamıyorum ama sizleri unutmadım :)

Doktoruna veya saglik ocagina yaptir canim ya, sakin kendin ugrasma cunku agzindan dokmemesi iyice yutmasi lazim.. hemsire yaparken bile cok ugrasti ben olsam coktan kusturmustum bebegi, cope gitmisti asi
Kizim 12 subat dogumlu. Gec kalmadim sanirim dimi.
konjuge pnömokok diye bir asi varmis

Kizim 12 subat dogumlu. Gec kalmadim sanirim dimi.
konjuge pnömokok diye bir asi varmis
Yok canim senin daha vaktin var, rotayi ben gecen hafta yaptirdim doktorun tavsiyesi uzerine o yapti zaten 30 ocak dogumluyuz biz.. ama konjuge pnomokok ta nedir ???

Yok canim senin daha vaktin var, rotayi ben gecen hafta yaptirdim doktorun tavsiyesi uzerine o yapti zaten 30 ocak dogumluyuz biz.. ama konjuge pnomokok ta nedir ???
Valla bende bilmiyorum. Simdi internette gordum. 2. Ay Yapilan bir asiymis.
Rota asinin markasini hatirliyor musun canim.

Rotarix rota aşısının markası 150 lira civarı fiyatı bebeğin ağzına surup gibi veriyorsun beceremem dersen sağlık ocağına götür onlar yapar asidan sonra yarım saat kusmamasi lazım bu arada pnomokok asisina gelince 2. Ayda 3 tane asi yapildi ya onlardan biri de buydu sağlık bakanlığınin asi takviminde yani

Canım bizde kraft aura model var bastonlar yatmadığı için bnde senin dediğin gibi hafif aradım hep bi aydır iki günde bir dışarıya çıkıyorum arabayla çok memnunum kolay açılıp toplanıyor fiyatıda uygun daha sonra baston alıcam diye öyle uçuk fiyatlar vermek istemedim açıkcası

Desitin ile sudokrem aynı tarz dedi bana doktor. Ama desitinden ziyade sudokrem daha hoş. Kremsi.
Desitini sürerken parmağım kireçe sokmuş gibi oluyor. Beyaz beyaz tırnak dibim falan. Yıkanmayla da öıkmıyorD
Pek hoş olmuyor ama kapağı diş macınu gibi açılıyor yani tüpte oldıpu için parmak daldırmıyorsun içine, kontamine olma durumu yok. O konusa ise güxel bir krem.
Sudokrem ise koca kazan gibi daldır çıkar parmağını, pekde steril değil açıkcası kendi kremlerime de el sokmam ben.

İyileşme döneminde de sonrasında da sudokremi kullanmaya devam ettim. Çantamızda da mustela duruyor. Bitince çantaya desitini atacağım

Kızlar süt sağma makinenizin yıkanabilir aparatlarıni ne ile yıkıyorsunuz bulasik deterjanı ile olur mu? biberonuda deterjan ile yıkaSam kalıntı kalmaz mı acaba
Ben evdeki bulaşık deterjanı ile yıkıyorum biberonu da öyle. Sürekli kullandığım şçin Her defasında yıkamıyorum, sadece süt deyen yerleri yıkıyorum steril ediyorum sonra.

Bence riske atma damla da olsa allah korusun. Sağlık ocağına gidebilirisen orada yaptır bence :/

Canim ben ozelde yaptirdim kendi doktorumuz yapti marka filan goremedik tabi haliyle :/

Biz Kraft london baston modelini aldık, arkaya yatıyor . Yeni aldık o yüzden henüz dışarda deneme imkanı olmadı. Ev içinde denediğim kadarıyla gayet pratik ve hafif geldi canım.

çok sağolun kızlar her iki modelere bakıyorum şimdi :*

Herkese merhaba. Bende 16 şubat bir kız çocuğu annesiyim. Burayı mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım hep. Sorunların hep benzer olmasına sevindim:) En sonunda dayanamadım üye oldum. hepinizin çocuğu hayırlı olsun. Sağlıklı sıhatli analı babalı büyüsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…