Buna sevindim canım :)) çocuk oyuncağı bir ayda gider bu kilolar ama biz abartmayıp bir kaç aya yayalımAyy maşallah canım ne güzel sık sık çıkıyormuşsunuz valla burda havalar pek iyi değil biz evde bunalıyoruz resmen
Yatarak emzirmek zararlı diye duydum, bebeğin kulağına süt kaçıp enfeksiyona sebep olabilirmiş
Valla seni okuyunca bi rahatlık geliyo bana, pozitif enerji yayıyosun ekranıma:)) benim de 6 kg fazlam kaldı ben de şeker ve hamurişini azaltmalıyım ama nasıl olacak bilmiyorum
Aynıyız canım, ben de olmadım, hatta ne farkettim biliyo musun, çok affedersin evde ped bile kalmamış hepsi lohusalıktabitmişti, bendeki rahatlığa bak ya, töbe töbe :) yarın hemen ped aldırayım eşime
Selam canım evet özledim seni, ben yırgunum ama iyiyim, bebek de iyi, gazı olmasa daha iyi olacak da hayırlısı.. Ağlama krizlerine de uykusuzluğa da anneliğe de alıştık artık, canları sağolsun da, musab nasıl, sen nasılsın? Hayat da nırmale dönüyo sanki evet, artık düzenimiz yavaş yavaş oturuyo ya da düzensiz hayata adapte oluyoruz :))
5-9 kg değilmi 3 numara ohoo biz bir ay daha kesin 3le devam edicez :)Kızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Pardon cnm sen fiyati diyince baktim yine london degil portoymus benim.ona da bak isterseno model benimde cok hoşuma gitti ama 599 diyor e bebek :/
Yok cnm pek uzun değil.normal aralikta.ama bezi sikmiyor.sende kayglnma siksa bezi taktgnda belli eder zatenBebeginin boyu uzun demekki yada bana küçük geliyo dok bir numara bez tek diyince hep kaygilaniyorum sikiyo diye
Gecmis olsun cnmKızlar bugün başka bir doktora daha gittik çünkü kızımı çok emziriyorum yapmadığım kalmadı yatakta emzirmek olmadı kucakta sallayarak şarkı söyleyerek bazen aldı bazen almadı doktor orta kulak enfeksiyonu dedi yatarakmı emziriyorsun dedi halbuki denedim sadece aman sizler yatakta emzirmeyin antibiyotik verdi iştah açıcı verdi birkaç gün ağrı kesici şurup kullan dedi inşallah kızım en kısa zamanda iyileşir Allah tüm bebişlere sağlık versin birde akşam misafirlerim vardı 1.5 yaşında oğlu var onun doktoru emzik orta kulak iltihabı yapar demiş bende emziğe zorla alıştırdım kızmı çık pişmanım çooooook
Çok geçmiş olsun canım bende yatakta emziriyorum ama yastık koyarak başını kaldırıyorum düz yatarken zaten almıyor aman Allah korusun, eşim geçirmiş bebekken çok zor geçmişKızlar bugün başka bir doktora daha gittik çünkü kızımı çok emziriyorum yapmadığım kalmadı yatakta emzirmek olmadı kucakta sallayarak şarkı söyleyerek bazen aldı bazen almadı doktor orta kulak enfeksiyonu dedi yatarakmı emziriyorsun dedi halbuki denedim sadece aman sizler yatakta emzirmeyin antibiyotik verdi iştah açıcı verdi birkaç gün ağrı kesici şurup kullan dedi inşallah kızım en kısa zamanda iyileşir Allah tüm bebişlere sağlık versin birde akşam misafirlerim vardı 1.5 yaşında oğlu var onun doktoru emzik orta kulak iltihabı yapar demiş bende emziğe zorla alıştırdım kızmı çık pişmanım çooooook
Canimm bebeginin boyunu kilosunu bilmiyorum ama 3 ay civari bi bebek icin erken 4 numaraKızlar 4 NUMARA BEZe geçmek için çok mu erken? Hiç sıkmasın, bol bol takayım diyorum, siz 3e mi devam ediyorsunuz?
Ohh ne guzel bal kaymak tadi vermstr simdi.hem ekonomik hem alt katta olmasi cok iyi olmuş.Kızlar kendi kuaförüm bana uzak dip boyam geldi aradım bir kaç defa tel kapalıbende sırf musaitmi diye onca yolu tepemezdim derken aşağı katımıza kuaför açıldı ve neyse deneyelim bakalım derken istediğim rengi tutturdu birde üstelik diğer yerin yarı fiyatına yaptı akşam akşam sevindirdi beni sağolsun :)))
Ooo super.darisi başıma ama ben artik hic adet olmam buyuk ihtimal.Ve sonunda adet oldum akşam esprisini yaptık eşimle göbeğim gitgide büyümeye başladı canım da fena halde erik isteyince acaba aş mı eriyorum dedik ve sabah tuvalette gerçekten süpriz oldu burada herkes bir yıl falan deyince ben de öyle düşünmüştüm daha gelmez diye allahtan evde bir tane pet varmış yani lohusalık bitikten bir buçuk ay sonra geldi. Bakalım adet sancıları doğumda geçer diyenler haklı mı
evet canım meme almıyordu sürekli ağlıyordu arabada sakinleşiyordu ama ben zaten meme almadığı için yatarak emzirmeyi denedim sadece iki defa onda da pek emmedi ama dikkat et sendeGecmis olsun cnm
Yatarak emzirmenin orto kulak iltihabina yol acacagni hic duymamstim.bende geceleri öyle emziriyorum artik yapmam.emzige bende zorla alistrdm çok ta faydasini gordum ama simdi kaygilandim sen oyle diyince
Ne sikayetle gittnz dr a meme mi almiyordu
hele o karın pörsük pörsük duruyor ya deli oluyorumm yaabenim kgler gitti de karnim hala toparlanmadi bi de kaburga kemiklerim hala yerine oturmamislar mekik çekeyım dedim tuhaf sesler gelmeye başladı
Darısı bana sabırla beklyrm adet olmayiVe sonunda adet oldum akşam esprisini yaptık eşimle göbeğim gitgide büyümeye başladı canım da fena halde erik isteyince acaba aş mı eriyorum dedik ve sabah tuvalette gerçekten süpriz oldu burada herkes bir yıl falan deyince ben de öyle düşünmüştüm daha gelmez diye allahtan evde bir tane pet varmış yani lohusalık bitikten bir buçuk ay sonra geldi. Bakalım adet sancıları doğumda geçer diyenler haklı mı
4 numara çok büyük olmaz mı benmki 6100 kilisu 3 kullanıyorum gayet normal oluyoBenim kizim 3mart doğumlu arada sizlere de misafir oluyorum bilgilenmek için benim kızıma sanki bezi küçük geliyo 3numara prima kullanıyorum bugün 4 numara aldım bakalım kullanmadım nasıl olacak birde cocuk ortapedi dok bana hep bir numara bez kullan dedi kalca cikigi olmasın diye bu arada 6 kilo civarı
Bi kere olunca surekli tekrarlıyor malesef canım bnm geçen gün oldu da 2 gün hep onu emzirdim sıcak suyla ovaladm en son 3. Günün gecesi kendi kendine akms sabaha kadarKizlar gogus ucum yine aaciyo devamindaki damar yine yumru yumru oldu.zirtbirt tikancakmi bu ya..dusa girdim kiz uyansa emzircem
Evett öyle hissediyorum kendimi aynen, bir çocuk kadar mutluyumOhh ne guzel bal kaymak tadi vermstr simdi.hem ekonomik hem alt katta olmasi cok iyi olmuş.
Kuaforun bizim gibi bebis annelerne yakin olmasi onemli.gule gule kullan.kuafor=mutluluk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?