2016 Şubat Anneleri

Buna sevindim canım :)) çocuk oyuncağı bir ayda gider bu kilolar ama biz abartmayıp bir kaç aya yayalım

Kızlar burda bebeğinin kafası büyük bir anne vardı normal doğum istiyordu ona ne oldu bileniniz varmı ?

Kızlar bugün başka bir doktora daha gittik çünkü kızımı çok emziriyorum yapmadığım kalmadı yatakta emzirmek olmadı kucakta sallayarak şarkı söyleyerek bazen aldı bazen almadı doktor orta kulak enfeksiyonu dedi yatarakmı emziriyorsun dedi halbuki denedim sadece aman sizler yatakta emzirmeyin antibiyotik verdi iştah açıcı verdi birkaç gün ağrı kesici şurup kullan dedi inşallah kızım en kısa zamanda iyileşir Allah tüm bebişlere sağlık versin birde akşam misafirlerim vardı 1.5 yaşında oğlu var onun doktoru emzik orta kulak iltihabı yapar demiş bende emziğe zorla alıştırdım kızmı çık pişmanım çooooook

Gecmis olsun cnm
Yatarak emzirmenin orto kulak iltihabina yol acacagni hic duymamstim.bende geceleri öyle emziriyorum artik yapmam.emzige bende zorla alistrdm çok ta faydasini gordum ama simdi kaygilandim sen oyle diyince
Ne sikayetle gittnz dr a meme mi almiyordu

Çok geçmiş olsun canım bende yatakta emziriyorum ama yastık koyarak başını kaldırıyorum düz yatarken zaten almıyor aman Allah korusun, eşim geçirmiş bebekken çok zor geçmiş

Kızlar kendi kuaförüm bana uzak dip boyam geldi aradım bir kaç defa tel kapalı bende sırf musaitmi diye onca yolu tepemezdim derken aşağı katımıza kuaför açıldı ve neyse deneyelim bakalım derken istediğim rengi tutturdu birde üstelik diğer yerin yarı fiyatına yaptı akşam akşam sevindirdi beni sağolsun :)))

Ve sonunda adet oldum akşam esprisini yaptık eşimle göbeğim gitgide büyümeye başladı canım da fena halde erik isteyince acaba aş mı eriyorum dedik ve sabah tuvalette gerçekten süpriz oldu burada herkes bir yıl falan deyince ben de öyle düşünmüştüm daha gelmez diye allahtan evde bir tane pet varmış yani lohusalık bitikten bir buçuk ay sonra geldi. Bakalım adet sancıları doğumda geçer diyenler haklı mı

Ohh ne guzel bal kaymak tadi vermstr simdi.hem ekonomik hem alt katta olmasi cok iyi olmuş.
Kuaforun bizim gibi bebis annelerne yakin olmasi onemli.gule gule kullan.kuafor=mutluluk :))

Ooo super.darisi başıma ama ben artik hic adet olmam buyuk ihtimal.
Ama adetin kiymetini kaybednce anladm.ozluyorum adet agrilarini doya doya kanamayi
Dogumdan sonra azalmiyo cnm.yani bende oyle olmadi en azndan.sadece evnlendkten sonra azaldi.genc kizken daha cok agiriyordu

Naptınız kendimize ?
Benim koca hala meydanda yok.ailemin yanındayız bu gece.laf verme dimi.vaktiyle gel dedim de nerdeeeee
Arkadaş manyağı.benim dediğime inanmaz.aynısını Arkadaşı der,ertesi gün benim lafımı ilk kez duymuş gibi bana satar dinlemiyor ki insanı...ben demiştim deyince,aa Hee sahi der bi de tam sopalık.neyse...
Bebeğimin başı burda hep kalabalıklaşıyor.babam kardeşimin elinden alıyor bak böyle tut deyip yine ona veriyor.çocuk helak oldu bugün.mecbur kaldık da geldik biz de..amaaaan çok yoruldum.koca insanlara ben mi öğreticem.sonra bozuluyorlar

evet canım meme almıyordu sürekli ağlıyordu arabada sakinleşiyordu ama ben zaten meme almadığı için yatarak emzirmeyi denedim sadece iki defa onda da pek emmedi ama dikkat et sende

Darısı bana sabırla beklyrm adet olmayi

4 numara çok büyük olmaz mı benmki 6100 kilisu 3 kullanıyorum gayet normal oluyo

Kizlar gogus ucum yine aaciyo devamindaki damar yine yumru yumru oldu.zirtbirt tikancakmi bu ya..dusa girdim kiz uyansa emzircem
Bi kere olunca surekli tekrarlıyor malesef canım bnm geçen gün oldu da 2 gün hep onu emzirdim sıcak suyla ovaladm en son 3. Günün gecesi kendi kendine akms sabaha kadar

Ohh ne guzel bal kaymak tadi vermstr simdi.hem ekonomik hem alt katta olmasi cok iyi olmuş.
Kuaforun bizim gibi bebis annelerne yakin olmasi onemli.gule gule kullan.kuafor=mutluluk :))
Evett öyle hissediyorum kendimi aynen, bir çocuk kadar mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…