2016 Şubat Anneleri

Merhaba benimde 8 subat doğumlu bir bebeğim var 15 gün önce bronşiolit oldu antibiyotik kullandık gecti fakat dogdugundan beri cok iştahsızdi hastalıktan sonra hic yemez oldu.Doktora istah şurubu sordum ama yok öyle birşey dedi size yazdiginin adi nedir acaba

İyiyiz canım. Bebekten fırsat bulunca gündüz ev işi, akşam uykunun peşindeyim :) gazıda ayrı yorduğu için hiç girme imkanım olmuyor. yeni yeni hafiflemiş durumdayız. Siz nasılsınız :)

Kızlar dün babam bebeğe erik tattırmış.Ağızlarından kaçırdılar.çok sinirliyim.çok!zaten hAssas yavrum kakasında ikidir kan vardı.annem de savunuyor görmediği şeyi.çok fena sinirim bozuk

Kızlar dün babam bebeğe erik tattırmış.Ağızlarından kaçırdılar.çok sinirliyim.çok!zaten hAssas yavrum kakasında ikidir kan vardı.annem de savunuyor görmediği şeyi.çok fena sinirim bozuk
Ayy inanmiyorum erik alerjik bir meyve bide nasil simdi bi tepki verdi mi bebis

Ben görmedim ki yapmadım sadece dudağına dokundurdum diyor.yok yedirseydin bi de hem Zararlı hem de haberim olmadan yapılması saygısızca hem de besinlere olan tepkisini yaşı geldiğinde kayıt edeceğim.yani hem sağlık açısından hem de manen...ya çok sinirliyim.annem ört bas etmeye çalıştıkça ben daha da sinir oluyorum.zaten her gelişimizde çocuk helak oluyor kucaktan kucağa burada.patlamasam bari.

Bende ayni seyleri kayinvalidede yasiyorum surekli bebegin agzina bisey tepme istegindeler yapma deyincede sonra yemez diyorlar ben zaten diyetteyim bisey yemiuorum onun alerjisi icin ama onlar her buldugunu tikmaya calisiyorlar bide dr diyormus ki eskilerin dedigini yapin onlar daha guzel biliyorlarmis herseyi demekki bircogu ayni benim kayinvalidede hemen inkara geciyor kalinti bulursamda hemen eccik eccik tadina baktirdim bisey olmaz ondan diyor ya birakin demi birakinda biz karar verwlim ne verip ne vermeyecegimize

Canim poposu bezin lastiginin icinde kaliyor mu bir bak. Poposu buyukse 4 e gecmen gerekebilor. Kiloylada is bitmiyor :) benim oglum 6bucuk civari ama poposu genis degil 2 numara stogum vardi hala kullanabiliyorum. Poposu sigiyor sizintida yapmiyor :) ins stogum bitene kadar sigmaya devam eder de bezler bosa gitmez

Uyuz kadın.ay kusura bakma çok sinirliyim artı senin kv ye de sinir oldum.eccük sen bak tadına bakalım dicen olmıcak.yahu kadın sana eccük de bebeğe ne kadar geliyor.gaz ilacı bile çay kaşığının yarısını doldurmuyor da...sen neyin Hesabını yaparak veriyorsun.rezeneyi bile sordum da Dr verme dedi.bunun üstüne nasıl bi mantıkla veriyorsun dimi...neyse...

Oyle canim artik iyice yipratti beni babasi gibi kilolu olsunmus yesinde zaten iyi kilosu ne gerek var dahafazlasina

Merhaba anneler bende şubat annesiyim ırkından sonra 29 martta adet oldum 29 geçti 1 o oldu gelen giden yok böyle olan var mi acil

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen geçer. uzun vadede emzik kullanımı ortak kulak iltihabına yol açar diye biliyorum.

Bu hafta iki kere kakasi badisine geçti ondan supelendim oğlumun zamanında 3+vardı şimdi bulamiyorum elimdekiler bitene kadar devam şimdi içim daha rahat sanırım 4 kullanan yok

Bende erik tattırdım bikaç gün önce. Sadece dilini eriğe değdirdi bi kere o kadarcık.Tatlara alışması için her tattan diline değdiriyorum annem kardeşimde böyle yapmamış şimdi çocuk tatlı dan başka bişey yemiyor . Ama tabi ben kendim isteyerek yaptım bunu. Senin haberin olmadan yapılması doğru değil

Cnm hangi bez bebeğin kaç kilo

Bebiş 6 kg bez molfix comfort fix

biz 5.500 kiloyuz ve 3 numaralı beze daha bu sabah gectik, yapısal olarak senin bebek nasıl bilmıyorum erken gibi

Canimm bebeginin boyunu kilosunu bilmiyorum ama 3 ay civari bi bebek icin erken 4 numara

Kızlar sanki poposunu lastikler sıkmış gibi geldi de kızarıp pişik olur diye korktum neyse şimdilik 3te kalayım

İyiyiz canım. Bebekten fırsat bulunca gündüz ev işi, akşam uykunun peşindeyim :) gazıda ayrı yorduğu için hiç girme imkanım olmuyor. yeni yeni hafiflemiş durumdayız. Siz nasılsınız :)
Anladım canım Allah kolaylık versin biz de çok şükür iyiyiz, koliğiz ama alıştık artık :)

Canım benim de canım çilek ve yeşil erik çekmişti eşime aldırttım yemeyeyim mi?

3 aydır gaz sebebi ile kuru fasülye, yeşil ve kırmızı mercimek yemedim çok özledim yesem çok mu büyük sıkıntı olur? Sab simplex kullanıyoruz, koliğiz

3 aydır gaz sebebi ile kuru fasülye, yeşil ve kırmızı mercimek yemedim çok özledim yesem çok mu büyük sıkıntı olur? Sab simplex kullanıyoruz, koliğiz

Bir arkadaşım ki oğlu biraz bizlerden iki ay buyuk, kimyon katip yiyorim demisti. Benim de canim cok istiyor kolik degil ama gaz sancisi cekiyoruz korkuyorum yeni yorum. ( bu arada çok sevmem aslında kurufasulyeyi)

canım size de geçmiş olsun zaditen ismi ilacın prospektüsü okudum alerji için yazıyor bende kullanmadım daha ve kararsızım kullanmakta hiç iştahla ilgili birşey yok içinde bazı forumlara baktım uyku sorunu ve iştah sorunu olan bebeklere vermişler bu ilacı ama cesaret edemiyorum kullanmaya

haklısin canım balgam sokucuyu vericez gecmezse antibiyotik tekrar deneriz mecbur inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…