Kızlar bugün başka bir doktora daha gittik çünkü kızımı çok emziriyorum yapmadığım kalmadı yatakta emzirmek olmadı kucakta sallayarak şarkı söyleyerek bazen aldı bazen almadı doktor orta kulak enfeksiyonu dedi yatarakmı emziriyorsun dedi halbuki denedim sadece aman sizler yatakta emzirmeyin antibiyotik verdi iştah açıcı verdi birkaç gün ağrı kesici şurup kullan dedi inşallah kızım en kısa zamanda iyileşir Allah tüm bebişlere sağlık versin birde akşam misafirlerim vardı 1.5 yaşında oğlu var onun doktoru emzik orta kulak iltihabı yapar demiş bende emziğe zorla alıştırdım kızmı çık pişmanım çooooook
İyiyiz canım. Bebekten fırsat bulunca gündüz ev işi, akşam uykunun peşindeyim :) gazıda ayrı yorduğu için hiç girme imkanım olmuyor. yeni yeni hafiflemiş durumdayız. Siz nasılsınız :)Günaydın tatlı annişler :)
Cemren0604 ES-ER @melankoliaLover @MaqameT @MELEK1902 nerelerdesiniz kızlar? Sizi hiç göremiyorum
@serppp Allah yardımcın olsun canım gerçekten 3 çocuk çok zor olmalı, ben yeni anne oldum, 1 taneyle feleğim şaştı :) ama varlıklarına bin şükür, dilerim herşey yoluna girer de rahatlarsın biraz
@Afra48 çooooooook geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah şifa versin
Tamam canım sağol :) umarım şarkılar işe yarar
Ben 37.3 ve sonrasında her 6 saatte 1 1 çay kaşığı calpol verdim
Bizimki 40ından sonra belli belirsiz başladı ve 2 ay bitince tam olarak güldü
Ayy inanmiyorum erik alerjik bir meyve bide nasil simdi bi tepki verdi mi bebisKızlar dün babam bebeğe erik tattırmış.Ağızlarından kaçırdılar.çok sinirliyim.çok!zaten hAssas yavrum kakasında ikidir kan vardı.annem de savunuyor görmediği şeyi.çok fena sinirim bozuk
Ben görmedim kiAyy inanmiyorum erik alerjik bir meyve bide nasil simdi bi tepki verdi mi bebis
Kixlar ben hala adet filan olmadim.bebis 3aylik oldu.kanamam akıntı yok ama aadette yok.sizde durumlar nasıl
Ben görmedim kiyapmadım sadece dudağına dokundurdum diyor.yok yedirseydin bi de hem Zararlı hem de haberim olmadan yapılması saygısızca hem de besinlere olan tepkisini yaşı geldiğinde kayıt edeceğim.yani hem sağlık açısından hem de manen...ya çok sinirliyim.annem ört bas etmeye çalıştıkça ben daha da sinir oluyorum.zaten her gelişimizde çocuk helak oluyor kucaktan kucağa burada.patlamasam bari.
Benim kizim 3mart doğumlu arada sizlere de misafir oluyorum bilgilenmek için benim kızıma sanki bezi küçük geliyo 3numara prima kullanıyorum bugün 4 numara aldım bakalım kullanmadım nasıl olacak birde cocuk ortapedi dok bana hep bir numara bez kullan dedi kalca cikigi olmasın diye bu arada 6 kilo civarı
Uyuz kadın.ay kusura bakma çok sinirliyim artı senin kv ye de sinir oldum.eccük sen bak tadına bakalım dicen olmıcak.yahu kadın sana eccük de bebeğe ne kadar geliyor.gaz ilacı bile çay kaşığının yarısını doldurmuyor da...sen neyin Hesabını yaparak veriyorsun.rezeneyi bile sordum da Dr verme dedi.bunun üstüne nasıl bi mantıkla veriyorsun dimi...neyse...Bende ayni seyleri kayinvalidede yasiyorum surekli bebegin agzina bisey tepme istegindeler yapma deyincede sonra yemez diyorlar ben zaten diyetteyim bisey yemiuorum onun alerjisi icin ama onlar her buldugunu tikmaya calisiyorlar bide dr diyormus ki eskilerin dedigini yapin onlar daha guzel biliyorlarmis herseyi demekki bircogu ayni benim kayinvalidede hemen inkara geciyor kalinti bulursamda hemen eccik eccik tadina baktirdim bisey olmaz ondan diyor ya birakin demi birakinda biz karar verwlim ne verip ne vermeyecegimize
Oyle canim artik iyice yipratti beni babasi gibi kilolu olsunmus yesinde zaten iyi kilosu ne gerek var dahafazlasinaUyuz kadın.ay kusura bakma çok sinirliyim artı senin kv ye de sinir oldum.eccük sen bak tadına bakalım dicen olmıcak.yahu kadın sana eccük de bebeğe ne kadar geliyor.gaz ilacı bile çay kaşığının yarısını doldurmuyor da...sen neyin Hesabını yaparak veriyorsun.rezeneyi bile sordum da Dr verme dedi.bunun üstüne nasıl bi mantıkla veriyorsun dimi...neyse...
Korkma canim bebegini emziriyorsan boyle duzensizlikler olabiliyor ama tedbiri elden birakma yinedeMerhaba anneler bende şubat annesiyim ırkından sonra 29 martta adet oldum 29 geçti 1 o oldu gelen giden yok böyle olan var mi acil
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen geçer. uzun vadede emzik kullanımı ortak kulak iltihabına yol açar diye biliyorum.Kızlar bugün başka bir doktora daha gittik çünkü kızımı çok emziriyorum yapmadığım kalmadı yatakta emzirmek olmadı kucakta sallayarak şarkı söyleyerek bazen aldı bazen almadı doktor orta kulak enfeksiyonu dedi yatarakmı emziriyorsun dedi halbuki denedim sadece aman sizler yatakta emzirmeyin antibiyotik verdi iştah açıcı verdi birkaç gün ağrı kesici şurup kullan dedi inşallah kızım en kısa zamanda iyileşir Allah tüm bebişlere sağlık versin birde akşam misafirlerim vardı 1.5 yaşında oğlu var onun doktoru emzik orta kulak iltihabı yapar demiş bende emziğe zorla alıştırdım kızmı çık pişmanım çooooook
Bu hafta iki kere kakasi badisine geçti ondan supelendim oğlumun zamanında 3+vardı şimdi bulamiyorum elimdekiler bitene kadar devam şimdi içim daha rahat sanırım 4 kullanan yokCanim poposu bezin lastiginin icinde kaliyor mu bir bak. Poposu buyukse 4 e gecmen gerekebilor. Kiloylada is bitmiyor :) benim oglum 6bucuk civari ama poposu genis degil 2 numara stogum vardi hala kullanabiliyorum. Poposu sigiyor sizintida yapmiyor :) ins stogum bitene kadar sigmaya devam eder de bezler bosa gitmez
Bende erik tattırdım bikaç gün önce. Sadece dilini eriğe değdirdi bi kere o kadarcık.Tatlara alışması için her tattan diline değdiriyorum annem kardeşimde böyle yapmamış şimdi çocuk tatlı dan başka bişey yemiyor . Ama tabi ben kendim isteyerek yaptım bunu. Senin haberin olmadan yapılması doğru değilKızlar dün babam bebeğe erik tattırmış.Ağızlarından kaçırdılar.çok sinirliyim.çok!zaten hAssas yavrum kakasında ikidir kan vardı.annem de savunuyor görmediği şeyi.çok fena sinirim bozuk
Cnm hangi bez bebeğin kaç kilo
biz 5.500 kiloyuz ve 3 numaralı beze daha bu sabah gectik, yapısal olarak senin bebek nasıl bilmıyorum erken gibi
Canım büyük bez kulanmak iyi degilki bacak aralarından hep sızar iç badisi hep nemlenir. Bacakları sıktığında bir büyük beze geçersin
Benimkine 2 numara sıkıyordu 3 e geçtim 3 te büyük oluyor biraz , bende çıtçıtlı badiyi kapatınca bolluk varsa badiyi katlattırıyorum alt kıyafetini sıkı çekiyorum yukarı, bol kalırsa bezin bacak aralarından sızabiliyor. 2.5 numara olsaymış fena olmazmış yani. Bebegim 6.5 kg ama bacakları ince..
Canimm bebeginin boyunu kilosunu bilmiyorum ama 3 ay civari bi bebek icin erken 4 numara
Anladım canım Allah kolaylık versin biz de çok şükür iyiyiz, koliğiz ama alıştık artık :)İyiyiz canım. Bebekten fırsat bulunca gündüz ev işi, akşam uykunun peşindeyim :) gazıda ayrı yorduğu için hiç girme imkanım olmuyor. yeni yeni hafiflemiş durumdayız. Siz nasılsınız :)
Ayy inanmiyorum erik alerjik bir meyve bide nasil simdi bi tepki verdi mi bebis
3 aydır gaz sebebi ile kuru fasülye, yeşil ve kırmızı mercimek yemedim çok özledim yesem çok mu büyük sıkıntı olur? Sab simplex kullanıyoruz, koliğiz
canım size de geçmiş olsun zaditen ismi ilacın prospektüsü okudum alerji için yazıyor bende kullanmadım daha ve kararsızım kullanmakta hiç iştahla ilgili birşey yok içinde bazı forumlara baktım uyku sorunu ve iştah sorunu olan bebeklere vermişler bu ilacı ama cesaret edemiyorum kullanmayaMerhaba benimde 8 subat doğumlu bir bebeğim var 15 gün önce bronşiolit oldu antibiyotik kullandık gecti fakat dogdugundan beri cok iştahsızdi hastalıktan sonra hic yemez oldu.Doktora istah şurubu sordum ama yok öyle birşey dedi size yazdiginin adi nedir acaba
haklısin canım balgam sokucuyu vericez gecmezse antibiyotik tekrar deneriz mecbur inşallah gerek kalmazCanım ciğere inmesi daha kötü bizde 5 gün antibiyotik kullandık. Bende istemezdim ama mecbur kaldım. Bn hırıltı dan çok korkuyorum bn hastalandım içmedim döşümde ki hırıltı arttı. Astıma çevirdi. Şimdi astım hastasıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?