2016 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen geçer. uzun vadede emzik kullanımı ortak kulak iltihabına yol açar diye biliyorum.
anlamadım canım ya zor alıştırdım halbuki memeye ve devamlı vermiyorum uyutmak için kullanıyorum uyuyunca atıyor ve daha bir ay oldu olmadı kullanmaya başlayalı

Kızlar benim bebe gündüz 2 saatte bir emiyor. Ama gece emmeden 5 6 saat kadar uyuyor. Bazen nadir de olsa 8 saati bukuyor emmesi. Ayda 1 kg almış. Dr. 5 6 saati geçirme dedi. Hata mi yapıyorum uyanmasini bekleyerek acaba. ? Ayrıca bugün de doğru dürüst emmiyor. 5 dk. Tmm normalde 15 20 dk emer. İştahı kapanmaz dii mi? Kafamda deli sorular

3 aydır gaz sebebi ile kuru fasülye, yeşil ve kırmızı mercimek yemedim çok özledim yesem çok mu büyük sıkıntı olur? Sab simplex kullanıyoruz, koliğiz
canım gündüzden ye.. bak gaz yapacak mı.. duruma göre yemezain bi daha..ama şunu diyeceğim bebek zaten kolik ise ha bi eksik ha bi fazla bence hertürlü zaten sıkıntı en azından bitabak yer hevesimi alırdım ben

canım benim bebeğimde öyle..gece uyku arasında uyanmadığı ya da aranmadığı sürece emzirmiyorum uyandırmıyorum bnun için..gündüz bazen 2 saatte bir emiyor bazen 5 dakika bazen 15 20 dakika..bazense 5 dakika emip oynamaya başlıyor memeyle..iştahının kapanacağını düşünmüyorum sonuçta bi çok acıkır bi az acıkır..sıkma canını

benimde sokağımızın başında kuaförüm..nezaman müsaitain diye sorp ona göre gidiyorum

Bebegin alerjik mi bizim meyvelere alerjimiz var muz erik cilek karpuz elma armut yiyemiyoruz az bisey dene ertesi gun bisey olmazsa yiyebilirsin

Aynen benimki de senin gibi o zman. Uyuyan çocuğu uyandırma sakin zahmet çekersin dediler ben de bırakıyorum uyuyor bakalım. Istahlari uykulari bol olsun insallah

Benim oğlum da böyle.Gündüz bir saat sınırlamamız yok bazen iki saate bir.bazen saatte bir emiyor canı ne zaman isterse.Akşam 9da iki göğsümü birden emip uyuyor. Gece 3 civarı uyanıyor. Emzirip altını alıyorum. Tekrar uyuyor.6 gibi uyanıyor. Bizim doktorumuz uyuyorsa uyandırma demişti.Ama üç gündür gece altını açtığımda bezin kupkuru olduğunu görüyorum. Değiştirmeden yeniden bağlıyorum.Aç mı uyuyor diye düşünüyorum. Yarın doktoru arayacağım. Aç olsa uyanmaz mı ama?Üç aylık oldu artık sonuçta

canım sizin kullandığınız antibiyotiğin adı ne bize klamoks şurup verdi ben hiç bakmadım prospektüsüne eşim baktı oda hepsini okumaz benim dün misafirlerim vsdı hazırlık yaptım fırsat bulamadım antibiyotiği bbuzdolabında saklayın yazıyormuş soğuk soğuk çıkarıp veriyoruz dolaptan boğazları acıyacak diye korkuyorum

Benimki gündüz 1 1 buçuk saat uyanık kalıyor. Sonra cok fwna arıza yapıyor. Yarım saat kadar şekerli yor. Uyaninca emiyor yine. 1 saatten fazla uyanık duramıyor pek. Uyumalarimiz hep sallamali ama. gündüz uykusnda hiç Hayır yok. Seninki gündüz napiyor

Kızlar moralim çok bozuk Allah rızası için bana bi akıl verin kızım 3 haftadır hep yeşil kaka yapıyor üstelik de mukus lu Dr diyor normal kg alımı ii Ateş yok diyor ama net den okudum alerjik mis kafam iice karıştı
Sizin bebeklerde yeşil yapıyormu
Dr dedi ki bağırsak da ki ii mikroplardan dır tam çalışmıyordur diyorlar
Sürekli seli de akiyor ama dış yok
Sadece anne sütü veriyorum..
3 aylik şimdi

Canım bnm kide yapıyordu ama arada sarı yapıyordu bazen mukuslu. Bugün yine yeşil yaptı ne zaman bebeğim sık emse yeşil yaptığını farkettim . Bizimde tavuğa var aşerjimiz ne zaman yesem poposu kızarıyor

Kızlar bebegim laranjit oldu 1 gece hastanede yattık buhar verildi 2 gündür evdeyiz sesi kısık öksüruyor antibiyotikte veriyoruz böyle bir şey başına gelen var mı çok üzülüyorum hiç hali yok

Dr baktı popsu kırmızı değil diye alerjik değildir dedi ama bu mukus bide yeşil kaka ben çok takıyorum yaaaa ( moralim çok bozuk

Dr baktı popsu kırmızı değil diye alerjik değildir dedi ama bu mukus bide yeşil kaka ben çok takıyorum yaaaa ( moralim çok bozuk
Bende çok takıyordum. Saat başı mı emiyor bebeğin bnm ki ne zaman saat başı emse yeşil kaka yapıyor

Bence tattirmayla çok ilgisi yok büyük kızıma bebek eksiyi yiyemez bi daha elimden bi şey almaz diye tattirmadim ekşiye bayılıyor lavaşa nar eksisi sıkıp yiyor :)))
3 aydır gaz sebebi ile kuru fasülye, yeşil ve kırmızı mercimek yemedim çok özledim yesem çok mu büyük sıkıntı olur? Sab simplex kullanıyoruz, koliğiz
Biz de en son sab.a gectik ama geri zinko aldircam zinco.da daha rahatlardi sab iyi gelnedi bize. Gaz yapan yiyecekleri ben de korkuma pek yiyemiyorum ne zaman yesem 1 gün icinde bebekler felaket gazlı oluyor

anlamadım canım ya zor alıştırdım halbuki memeye ve devamlı vermiyorum uyutmak için kullanıyorum uyuyunca atıyor ve daha bir ay oldu olmadı kullanmaya başlayalı
belki başka bi durumdan dolayı olmuştur orta kulak iltihabı canım. ay Kıyamam umarım çok ağrımıyordur insanın içi gider ya.

bazen benim bebis de çok emmiyor diğer gün çok emiyor falan değişken yani bende arama evham yapıyorum ama kendi belirliyor yapacak bi şey ztn aslında hepimizin Relax olması lazım ama olmuyor:) ben çoğu zaman kendi haline bırakıyorum. bi iki kez sadece 6 saat uyudu benim bebis ben bıraktım demek ki uykuya ihtiyacı var diye düşündüm uyandırıp emdirmedim

Canim bebeğin biyolojik saatini tamamlamıştır gece uykusu düzgün olunca çişi de gelmez aynı yetişkinler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…