- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
İki ay sonra yapılıcak sanırım.. Yok özelde özel sigorta ile yaptırdıkDevlet hastanesi mi?
Birde ikinci doz kac hafta sonra yapildi canim. Biz ilk dozu bugun yaptirdik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki ay sonra yapılıcak sanırım.. Yok özelde özel sigorta ile yaptırdıkDevlet hastanesi mi?
Birde ikinci doz kac hafta sonra yapildi canim. Biz ilk dozu bugun yaptirdik.
3 gun geecti benimde anlayamadim ilk dogumda gune gunolmustum ben de sasirdimKızlar doğumdan ne kadar sonra adet gördünüz bu ayda öbür ayda oldunuz mu ben nisanda olmadım öartta olmuştum ama olmadım ben bu ay neden acaba![]()
İyi yapmışsın cnm bende bi bilsem neye karşı olduğunu dikkat ederdim ama sürekli yeşil işte bi yarın alayım da inş ilacı sonra bakarım..Bazen onlar o kadar rahat davraninca bizmi cok evham yapiyoruz diye dusunmuyor degilim ama yiyecekleri denwyip tepkilerini gorunce kendi teshisimi kendim koydum
Size ne ilaci verdi canimİyi yapmışsın cnm bende bi bilsem neye karşı olduğunu dikkat ederdim ama sürekli yeşil işte bi yarın alayım da inş ilacı sonra bakarım..
Dun ne yedin???Her gün yeni bir şey çıkıyor kızlar. Dünden beri bizim sipa 3 saatte 5 dakikacik emiyor. Aç biliyorum ama emmiyor. Kakasi da sumuksu gibi ama yesil degil. Karnı da gurulduyor Usudu mu ki?
Karışık tost akşam da hamburger menü yedim. Kasardan mi diyecem her gün gibi yiyorum. Önceki gün de mantar yemiştim. Alerjik filan mj ki hep bi huzursuzDun ne yedin???
Bi doktora dahagoster en iyisi icin rahat etsinBilmiyorum ki öyle mi yapsam şaşırdım iice Dr a göre normal
Benmde 3 ay bitmis öyle cikmis disimNormal o xaman bu donemlerdebenim 4 aylik cikmis ilk disim bakalim.bu bizdiklarin nasil olcak :) dun gece bende pirasayi ahzina alabilecegi sekilde incelttim verdim eline onunla kasidi dis etlerini. Dislik alayim madem boyle olacak bende :)
Canım ben yurt dışında yaşıyorum burda ismi bu tr de de aynı mı bilmem amaSize ne ilaci verdi canim
Anladim canim insaallah alerjik degildirCanım ben yurt dışında yaşıyorum burda ismi bu tr de de aynı mı bilmem ama
omni biotic panda verdi
Poşet de mis
Bağırsak direnci için
Çünkü Dr diyor alerjik degil
canım antibiyotiği nasıl kullandınız bizimde var şuan kullanıyorum buzdolabında saklayın demiş eczacı çıkarıp veriyoruz soğuk oluyor bilemedim nasıl yapsamBen yedim valla kaç kere hemde bebeğin zaten kolikmis bence ye ama nefsini koreltecek kadar
Bebeğin artık düzenli bir gece uykusu uyumayı öğrenmiş annesi 1 haftadır benimki de sabaha kadar çiş yapmıyor sabah uyandiktan sonra bezi öyle bir dolduruyor ki 3 bez ağırlığında oluyor normal bir durummuş uyuyan bebeğin yapmaması gece bebek uykuda değil uyandığında yaparmış cisini
Kızım daha 1 aylıkken oldu larenjit buhar makinesi ile evde 10 gün buhar verip antibiyotik kullandık çok şükür geçti gitti
Memeler terbiye oluyormuş bebeğin ihtiyacı kadar süt uretiyormus belli bir süre sonra yumuşak olsada süt bebek emdikce gelir canım
Eger alerjikseniz butun alerjik gidalari yemissinizKarışık tost akşam da hamburger menü yedim. Kasardan mi diyecem her gün gibi yiyorum. Önceki gün de mantar yemiştim. Alerjik filan mj ki hep bi huzursuz
ben yiyorm valla 2 hafta felan dikkat ettm sonra etmedm ne ysek gaz yapıyoeveeeeettt 1 haftadır gözlemlediğim kadarıyla gazımız azaldı ve toparladı gibi
bugün günleeeerrdeen kuru fasulyebakalım oğlumda kurufasulyenin etkileri nasıl olacak
![]()
ben yiyorm valla 2 hafta felan dikkat ettm sonra etmedm ne ysek gaz yapıyo![]()
ben farkettm yediğim zaman cok gaz cıkrıyo ama skntı yaratmıyo cıkarıyo yaniben de artık deneme yanılma ile bi çok şeye başladım
süt ürünlerine devam portakala devam falan
bugünde kuru denicem bakalım patır patır çıkartacak mı![]()
ben farkettm yediğim zaman cok gaz cıkrıyo ama skntı yaratmıyo cıkarıyo yani![]()