2016 Şubat Anneleri

Kızlar doğumdan ne kadar sonra adet gördünüz bu ayda öbür ayda oldunuz mu ben nisanda olmadım öartta olmuştum ama olmadım ben bu ay neden acaba :KK34:
3 gun geecti benimde anlayamadim ilk dogumda gune gunolmustum ben de sasirdim

Bazen onlar o kadar rahat davraninca bizmi cok evham yapiyoruz diye dusunmuyor degilim ama yiyecekleri denwyip tepkilerini gorunce kendi teshisimi kendim koydum
İyi yapmışsın cnm bende bi bilsem neye karşı olduğunu dikkat ederdim ama sürekli yeşil işte bi yarın alayım da inş ilacı sonra bakarım..

Normal o xaman bu donemlerde :KK43: benim 4 aylik cikmis ilk disim bakalim.bu bizdiklarin nasil olcak :) dun gece bende pirasayi ahzina alabilecegi sekilde incelttim verdim eline onunla kasidi dis etlerini. Dislik alayim madem boyle olacak bende :)
Benmde 3 ay bitmis öyle cikmis disim :D

Arkadaşlar acil yardım istiyorum antibiyotik ve vitamin kullanıyorum eczacı buzdolabında saklayın demiş çıkarıp veriyoruz iki gündür hırıltısı var bebeğimin ve biraz öksürmeye başladı annemde sıcak su koy verirken dedi ama ilacın etkisini azaltır diye düşünüyorum nasıl vereyim soğuk oluyor buzdolabından çıkarınca

Ben yedim valla kaç kere hemde bebeğin zaten kolikmis bence ye ama nefsini koreltecek kadar

Bebeğin artık düzenli bir gece uykusu uyumayı öğrenmiş annesi 1 haftadır benimki de sabaha kadar çiş yapmıyor sabah uyandiktan sonra bezi öyle bir dolduruyor ki 3 bez ağırlığında oluyor normal bir durummuş uyuyan bebeğin yapmaması gece bebek uykuda değil uyandığında yaparmış cisini

Kızım daha 1 aylıkken oldu larenjit buhar makinesi ile evde 10 gün buhar verip antibiyotik kullandık çok şükür geçti gitti

Memeler terbiye oluyormuş bebeğin ihtiyacı kadar süt uretiyormus belli bir süre sonra yumuşak olsada süt bebek emdikce gelir canım
canım antibiyotiği nasıl kullandınız bizimde var şuan kullanıyorum buzdolabında saklayın demiş eczacı çıkarıp veriyoruz soğuk oluyor bilemedim nasıl yapsam

kızlaar bugün ilk defa dogumdan sonra dısarda yemek yedik oglus bıraz huysuzlandı ama pusette yatmaktan sıklms kucagıma aldm etrafı izledi bende iyi bi hava alms oldm bide esim telefon alms bana bugn baya kızmst telefonu yaptrmaya götrcem demsti beni kandrms o kadar bagırdm adama :D

eveeeeettt 1 haftadır gözlemlediğim kadarıyla gazımız azaldı ve toparladı gibi
bugün günleeeerrdeen kuru fasulye :kk77: bakalım oğlumda kurufasulyenin etkileri nasıl olacak :rolleyes:

ben yiyorm valla 2 hafta felan dikkat ettm sonra etmedm ne ysek gaz yapıyo:KK70:

ben de artık deneme yanılma ile bi çok şeye başladım :D
süt ürünlerine devam portakala devam falan :D
bugünde kuru denicem bakalım patır patır çıkartacak mı :D

Back
X