- 30 Ocak 2015
- 19.768
- 27.976
- 798
- 29
insallah canmhadı bakalım darısı bize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canmhadı bakalım darısı bize![]()
Hah aynı dert bende de var. Trio acde Vitamin dolapta duracakmış. Olduuuuu. Çocuk mideyi üşütür yaaa:/Arkadaşlar acil yardım istiyorum antibiyotik ve vitamin kullanıyorum eczacı buzdolabında saklayın demiş çıkarıp veriyoruz iki gündür hırıltısı var bebeğimin ve biraz öksürmeye başladı annemde sıcak su koy verirken dedi ama ilacın etkisini azaltır diye düşünüyorum nasıl vereyim soğuk oluyor buzdolabından çıkarınca
Kaşınıyorsun seneveeeeettt 1 haftadır gözlemlediğim kadarıyla gazımız azaldı ve toparladı gibi
bugün günleeeerrdeen kuru fasulyebakalım oğlumda kurufasulyenin etkileri nasıl olacak
![]()
Benim kız ilk uykusunu koltukta veya yatağında uyuyor ama sonrasında gaz uyutmuyor ve emziksiz yapamıyor.emzik de zırt pırt Düşüyor diye yanımıza alıyoruz.o yukarıda yatıyor biz aşağı kayıyoruz ,yüzümüz onun bacaklarına de k gelecek gibi.baika türlüsü zaten tehlikeli...Valla kuzum daha dönmeden çapraz bulmak bile beni endişelendirmeye yetti dönerse naparım bilmem yanımda yatırmakta istemiyorum ama onu bile düşünmüyor değilim![]()
Bende sutume karistirip oyle veriyorum acd yiHah aynı dert bende de var. Trio acde Vitamin dolapta duracakmış. Olduuuuu. Çocuk mideyi üşütür yaaa:/
Yeni alacağım damla da öyle olursa ben sütüme katıp ılıtmayı düşünüyorum. Şaka gibi dolaptan çıkarıp vermek.
Sizinki kaç damla bilmem ama bizimki 1ml. Epey damlatmak gerekiyordu.
Kaşınıyorsun sen
Hareket arttıkça bacaklar kıpırdadıköa gaz azalıyor
Kendiler çıkarabiliyorlar :)
Hah aynı dert bende de var. Trio acde Vitamin dolapta duracakmış. Olduuuuu. Çocuk mideyi üşütür yaaa:/
Yeni alacağım damla da öyle olursa ben sütüme katıp ılıtmayı düşünüyorum. Şaka gibi dolaptan çıkarıp vermek.
Kaşınıyorsun sen
Ben direk dolaptan çıkarıp verdim ama senin için rahat etmeyecekse sıcak su karistirabilirsin etkisi azalmaz merak etme yada enjektöre çekip dışarda beklet 1 saat önceden ilinir o yada anne sutune karıştırıp vercanım antibiyotiği nasıl kullandınız bizimde var şuan kullanıyorum buzdolabında saklayın demiş eczacı çıkarıp veriyoruz soğuk oluyor bilemedim nasıl yapsam
Tiny love mayymun adasiOyun halisi alacam da secenek cok.onerebilcgnz kullandgnz bir model var mi kizlar
Canım bizde buzdolabında çıkartıyoruz 10 dakka önce çıkarıyorum. İnşallah tez zamanda geçerArkadaşlar acil yardım istiyorum antibiyotik ve vitamin kullanıyorum eczacı buzdolabında saklayın demiş çıkarıp veriyoruz iki gündür hırıltısı var bebeğimin ve biraz öksürmeye başladı annemde sıcak su koy verirken dedi ama ilacın etkisini azaltır diye düşünüyorum nasıl vereyim soğuk oluyor buzdolabından çıkarınca
Ben esim ise gidince yanima aliyorm sadece cesaret edemyrm yaaOfff kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi![]()
sağol canım inşallah geçer siz ne için kullanıyorsunuz şurup şişesinimi çıkarıyorsunuz yoksa içireceğin kadar mı.Canım bizde buzdolabında çıkartıyoruz 10 dakka önce çıkarıyorum. İnşallah tez zamanda geçer
sağol canım çok teşekkür ederimBen direk dolaptan çıkarıp verdim ama senin için rahat etmeyecekse sıcak su karistirabilirsin etkisi azalmaz merak etme yada enjektöre çekip dışarda beklet 1 saat önceden ilinir o yada anne sutune karıştırıp ver
Canım antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz. Şişeyi dolaptan çıkarıyorum. Antibiyotik bitti 5 gün kullandık. Doktor 5 gün kullan defi. Öksürük şurubu nu ise öksürüğü geçene kadar şükür azaldı öksürüğüsağol canım inşallah geçer siz ne için kullanıyorsunuz şurup şişesinimi çıkarıyorsunuz yoksa içireceğin kadar mı.
canım acd 0.5 ml ama antibiyotik 1.25 ml günde iki defa birdeHah aynı dert bende de var. Trio acde Vitamin dolapta duracakmış. Olduuuuu. Çocuk mideyi üşütür yaaa:/
Kaşınıyorsun sen
geçmiş olsun canım nw kadar zor değil mi anne olmak hiç kıyamıyoruz kuzularaCanım antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz. Şişeyi dolaptan çıkarıyorum. Antibiyotik bitti 5 gün kullandık. Doktor 5 gün kullan defi. Öksürük şurubu nu ise öksürüğü geçene kadar şükür azaldı öksürüğü