2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar acil yardım istiyorum antibiyotik ve vitamin kullanıyorum eczacı buzdolabında saklayın demiş çıkarıp veriyoruz iki gündür hırıltısı var bebeğimin ve biraz öksürmeye başladı annemde sıcak su koy verirken dedi ama ilacın etkisini azaltır diye düşünüyorum nasıl vereyim soğuk oluyor buzdolabından çıkarınca
Hah aynı dert bende de var. Trio acde Vitamin dolapta duracakmış. Olduuuuu. Çocuk mideyi üşütür yaaa:/
Yeni alacağım damla da öyle olursa ben sütüme katıp ılıtmayı düşünüyorum. Şaka gibi dolaptan çıkarıp vermek.:ukala:
Sizinki kaç damla bilmem ama bizimki 1ml. Epey damlatmak gerekiyordu.
eveeeeettt 1 haftadır gözlemlediğim kadarıyla gazımız azaldı ve toparladı gibi
bugün günleeeerrdeen kuru fasulye :kk77: bakalım oğlumda kurufasulyenin etkileri nasıl olacak :rolleyes:
Kaşınıyorsun sen :işsiz:
Hareket arttıkça bacaklar kıpırdadıköa gaz azalıyor:spor:
Kendiler çıkarabiliyorlar :)

Valla kuzum daha dönmeden çapraz bulmak bile beni endişelendirmeye yetti dönerse naparım bilmem yanımda yatırmakta istemiyorum ama onu bile düşünmüyor değilim :KK45:
Benim kız ilk uykusunu koltukta veya yatağında uyuyor ama sonrasında gaz uyutmuyor ve emziksiz yapamıyor.emzik de zırt pırt Düşüyor diye yanımıza alıyoruz.o yukarıda yatıyor biz aşağı kayıyoruz ,yüzümüz onun bacaklarına de k gelecek gibi.baika türlüsü zaten tehlikeli...

Hah aynı dert bende de var. Trio acde Vitamin dolapta duracakmış. Olduuuuu. Çocuk mideyi üşütür yaaa:/
Yeni alacağım damla da öyle olursa ben sütüme katıp ılıtmayı düşünüyorum. Şaka gibi dolaptan çıkarıp vermek.:ukala:

Bende sutume karistirip oyle veriyorum acd yi

Peki dolaptan çıkarıp kaşığa koyup biraz bekleyince ilimazi ilaç zaten minicik sey

bu sefer bilerek kaşındığım doğrudur :deli:
oyun halısı aldığımızdan beri deli gibi tekmeler atıyor her tekmede bir pırtt :D
sanırım buna güvenerekten yemeğe karar verdim

canım antibiyotiği nasıl kullandınız bizimde var şuan kullanıyorum buzdolabında saklayın demiş eczacı çıkarıp veriyoruz soğuk oluyor bilemedim nasıl yapsam
Ben direk dolaptan çıkarıp verdim ama senin için rahat etmeyecekse sıcak su karistirabilirsin etkisi azalmaz merak etme yada enjektöre çekip dışarda beklet 1 saat önceden ilinir o yada anne sutune karıştırıp ver

Kızım hala çok Gazlı ve öyle olunca da memeye yapışıyor.süt birikmiyor haliyle.bugün mesela Sancı girdikçe yani tüm gün meme istedi.yine birikmedi.boş çuval gibi.e bu sefer mama vereyim diyorum.onu da emiyor afiyetle.çok üzülüyorum.gaz yüzünden öğün kavramı oluşturamadım.

Offf kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi :KK35:

Arkadaşlar acil yardım istiyorum antibiyotik ve vitamin kullanıyorum eczacı buzdolabında saklayın demiş çıkarıp veriyoruz iki gündür hırıltısı var bebeğimin ve biraz öksürmeye başladı annemde sıcak su koy verirken dedi ama ilacın etkisini azaltır diye düşünüyorum nasıl vereyim soğuk oluyor buzdolabından çıkarınca
Canım bizde buzdolabında çıkartıyoruz 10 dakka önce çıkarıyorum. İnşallah tez zamanda geçer

Offf kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi :KK35:
Ben esim ise gidince yanima aliyorm sadece cesaret edemyrm yaa

Canım bizde buzdolabında çıkartıyoruz 10 dakka önce çıkarıyorum. İnşallah tez zamanda geçer
sağol canım inşallah geçer siz ne için kullanıyorsunuz şurup şişesinimi çıkarıyorsunuz yoksa içireceğin kadar mı.

Ben direk dolaptan çıkarıp verdim ama senin için rahat etmeyecekse sıcak su karistirabilirsin etkisi azalmaz merak etme yada enjektöre çekip dışarda beklet 1 saat önceden ilinir o yada anne sutune karıştırıp ver
sağol canım çok teşekkür ederim

sağol canım inşallah geçer siz ne için kullanıyorsunuz şurup şişesinimi çıkarıyorsunuz yoksa içireceğin kadar mı.
Canım antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz. Şişeyi dolaptan çıkarıyorum. Antibiyotik bitti 5 gün kullandık. Doktor 5 gün kullan defi. Öksürük şurubu nu ise öksürüğü geçene kadar şükür azaldı öksürüğü

canım acd 0.5 ml ama antibiyotik 1.25 ml günde iki defa birde

Canım antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz. Şişeyi dolaptan çıkarıyorum. Antibiyotik bitti 5 gün kullandık. Doktor 5 gün kullan defi. Öksürük şurubu nu ise öksürüğü geçene kadar şükür azaldı öksürüğü
geçmiş olsun canım nw kadar zor değil mi anne olmak hiç kıyamıyoruz kuzulara

deniz-58 deniz-58 gectigmz haftalarda benim kizimda gunde 10 kere kaka yapiyotdu..kotü kokulu mukuslu civik gibi..bende alerji diye diyet yaptim 10 gun..sonra baska bi dr yok biseyi iyi dedi bagirsak duzenleyici verdi..1 hafta kullandim...suan biogai ve nurse harveys kullaniyrm..duzeldi sarimsi puturlu gunde 4 kete..ama bazen yedigim bisey dokunuyo sanirim nadiren yesil sumuklu yapiyo .yavuk ve bulgurdan supheleniyorum..hem gaz yapiyor hem yesil kaka..alerji platformundan cuktim oraya baka baka psikolojim bozulmustu

Back
X