Götürdük canım boy kilo ölçümü icin. Anne sütü yetiyor mu yetmiyor mu tasdiklemis oluyoruz diye düşünüyorumkızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürdük canım boy kilo ölçümü icin. Anne sütü yetiyor mu yetmiyor mu tasdiklemis oluyoruz diye düşünüyorumkızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Bugün de benim nişan yıldönümüm üç yıl oldu nişanlanalı Her şeyin yeri tadı ayrı elhamdülillah demek gerekiyor sık sık sağlıklıyız çocuklarımız sağlıklı allah isteyen herkese evlilik bebek tattırsınKizlar bugun 4 mayis evlilik yildonumum :)3 yil oldu evleneli,2 cocuk sigdirdik su 3 yila,biraz acele etmis olabiliriz ama cok sukur simdi dusunuyorumda onlarsiz ev ne kadar bos.Onlarin aglamalari,gulmeleri sesleri evimizi senlendiriyo.Allah kimsenin yuvasindan huzuru eksik etmesin
kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Alerjik reaksiyonlarda belirtilerden biri..gürultulu coorttt poort seklinde mukuslu kaka...benimkide bi ara cok yapiyodu diyet yaptim ama sonra biraktim..suan arada yaptigi oluyor ama gazdan yapiyor cooort edisi var bez taşti sanirsin aciyorum bi gıdim kaka oluyor...biri bana gürültülü kakayı anlatsın arkadaş !!
benim oğlum emerken ara veriyor suratıma bakıp ıııııhh ıh ıııhh pıııırrrt maşAllah güzel osurarak kaka yapıyor
sonraki gülmesini saymayalım ^_^
ama bebeğimin kakasında mukus var sıkıntımı dediğimde kakasını gürültülümü yapıyor sorusu geliyor nedir bu ?
Korkma canim beni annem uykusunda firlatmis 1-2metre öteye düşmüşüm çok şükür zekamda bildiğim kadarıyla bi problem yokİnsan hiç kendi kendine felaketi çağırır mı
Ben çağırdım
Günlerdir aklımda içimde bi korku ya bu çocuk düşerse ya istemeden farketmeden düşürürsem diye
Evet biliyorum düşe kalka büyüyecekler ama simdi degil daha çok küçük diye diye bunlari kafamda düşünmemeye çalıştım ama olmadı
Hemde benim ihmalim
Nasıl döndü nasıl düştü aklım almıyor
O an yaşadığım şok anlatılır gibi değil zaten
Şimdi de nasil boyle sonuclanabilecegini dusunemedim diye vicdanim rahat birakmiyo beni içimdeki ses susmuyor![]()
İşte benim kız. Ben de ah diyorum sırtına kadar çıktı şimdi bir açıyorum azıcık bir şey. Genelde de emerken kızarıp bozarıp yüzüme baka baka yaparAlerjik reaksiyonlarda belirtilerden biri..gürultulu coorttt poort seklinde mukuslu kaka...benimkide bi ara cok yapiyodu diyet yaptim ama sonra biraktim..suan arada yaptigi oluyor ama gazdan yapiyor cooort edisi var bez taşti sanirsin aciyorum bi gıdim kaka oluyor...
Inşallah öyledir bu hafta durmadan çocuğa zarar veriyorum bir de aç bırakmayım tırnağını keserken etini kestim banyo havlusu çok ısınmış eli yandı bebeğiminBenimkiler de emmeyi azaltti. Dediğin gibi aç zannedip mama yapıyorum olduğu gibi döküyorum mamayi. Çeneleri güçlendi kuvvetli emiyorlar sanırım o yuzden daha az emiyorlar
Nice yıllara canımKizlar bugun 4 mayis evlilik yildonumum :)3 yil oldu evleneli,2 cocuk sigdirdik su 3 yila,biraz acele etmis olabiliriz ama cok sukur simdi dusunuyorumda onlarsiz ev ne kadar bos.Onlarin aglamalari,gulmeleri sesleri evimizi senlendiriyo.Allah kimsenin yuvasindan huzuru eksik etmesin
Kendini kötü hissetme hiç birimiz mükemmel değiliz tabi ki mukemmel anne diye de bi sey yok hatalarımız olacak bilerek veya bilmeyerek. Bi şekilde buyuyecek bebislerimiz sağlıkla buyuturuz insallah merak etmeInşallah öyledir bu hafta durmadan çocuğa zarar veriyorum bir de aç bırakmayım tırnağını keserken etini kestim banyo havlusu çok ısınmış eli yandı bebeğimin![]()
Ben de bilmiyorum sanirim denicem ilk bi kac günEmziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Alerjik reaksiyonlarda belirtilerden biri..gürultulu coorttt poort seklinde mukuslu kaka...benimkide bi ara cok yapiyodu diyet yaptim ama sonra biraktim..suan arada yaptigi oluyor ama gazdan yapiyor cooort edisi var bez taşti sanirsin aciyorum bi gıdim kaka oluyor...
Ay deme öyle. Ben oğlumla giricem denize. Güneşliklik simitlerden almak istiyorum.Kızlar bugünkü konumuz tatil sanırsamben bu yaz gidemeyiz diye hiç aklıma bile getirmemiştim nasıl olur ki ya ben denizdeyken eşim bebeğe bakacak sonra ben sırayla denize mi giricez ay ne bilim gözüm almıyor benim
![]()
Valla bizim ki bildiğin gürültlü. Gök gürültüsü gibi. Hani yıldırım düşer de cartt curttt diye ses çıkar ya öyle oluyorbiri bana gürültülü kakayı anlatsın arkadaş !!
benim oğlum emerken ara veriyor suratıma bakıp ıııııhh ıh ıııhh pıııırrrt maşAllah güzel osurarak kaka yapıyor
sonraki gülmesini saymayalım ^_^
ama bebeğimin kakasında mukus var sıkıntımı dediğimde kakasını gürültülümü yapıyor sorusu geliyor nedir bu ?
Ya seninkiyle benimki benzer huylara sahip. 12sinde miydi doğumu?Bizimki de uyuyorsa yapmaya yakın uyanıyor, yapıyor ikiniyor. Gülüyor sonra gözümun içine bakıyor almazsam huxursuzlasiyor yatirince pijamayi çıkarırken direk kendini bırakıyor :) temizlenecegimi anliyor :) bence bilinçli değil de refleks olarak yapiyorlar
Kontrol için canım. Goturecegim. Zaten doktor u da kontrol için çağırıyor her ay. Bazen sağlık ocağını arayıp kilo boy söylüyorum gitmeyip
Canım ben yaptırdım Gökalp in iki aylık aşı ile inan onun derdine unuttum kendi aşımı. Ayrıca bir yıl sonra 4. Dozu var onu da yaptırmak iyi olacak. O zaman omur boyu Koruyor sanırım.
Yok canım yaaa, kısmetse olur değilde seda ablaya sardım. Ondan sıkıldım. Bitmedi gittiMüge anlıdan sonra kısmetse olur u izle![]()
Başka tepkileri var mı?şimdi panik yapayım mı anlamadım![]()
Başka tepkileri var mı?
Gazdan da gürültlü kaka yaparlar. Ama her kakası gürültülüysedüşünmek lazım.
Kakada mukus, sindirilmemiş süt parçaları
Gaz, Huysuzluk (bu hangi bebekte yok ki)
Cilt döküntüsü
Egzama
Konak tarzı döküntü
Ciktte Kızarıklık
Veya solunum tepkisi olarak
Hırıltı.
Üf her birşeye parmak çalmış seninkiGürültülü kakamiz var mukus hafif derecede her kakada olmasada bazi bezlerde sindirilmemis hafif süt var.
cildimiz atopik tarziymis kuru ama kızarıklık ve döküntü yok ama kuru.
gaz sorunumuzu halkettik (hamd olsun masAllah diyim)
konak durumumuz dersem, hafif var yarin zeytinyah surup yikamayi dusunuyorum
Evimiz cok soguk hafif usuttuk burnumuz tıkalı fizyolojik serum sıkınca açılıyor
simdi durumumuz nedir sence
Sindirilmemis süt artıkları nasıl oluyor bir de mukuslu kaka da tanecikler olur mu yoksa sadece mukus muBaşka tepkileri var mı?
Gazdan da gürültlü kaka yaparlar. Ama her kakası gürültülüysedüşünmek lazım.
Kakada mukus, sindirilmemiş süt parçaları
Gaz, Huysuzluk (bu hangi bebekte yok ki)
Cilt döküntüsü
Egzama
Konak tarzı döküntü
Ciktte Kızarıklık
Veya solunum tepkisi olarak
Hırıltı.
Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Ay deme öyle. Ben oğlumla giricem denize. Güneşliklik simitlerden almak istiyorum.
Babası kıyıda takılır zaten
Hadi yaaa yapmadılar mı test falan:/
Ben testlermin yarısını orada yaptırmıştım.
Şimdi de diyetten sebep kalsiyım ve diğer vitaminleri ölçtürücem.
Valla bizim ki bildiğin gürültlü. Gök gürültüsü gibi. Hani yıldırım düşer de cartt curttt diye ses çıkar ya öyle oluyor
Başta gülüyorduk bu duruma meğer çok da gülümcek birşey değilmiş.
Ya seninkiyle benimki benzer huylara sahip. 12sinde miydi doğumu?
Ya ne bileyim sanki yaparken bacakları çekmesi hatta kucağıma alınca ayakları üstüne basıp çömelme isteği
Alaturka wc ye oturtucam sonunda
Yok canım yaaa, kısmetse olur değilde seda ablaya sardım. Ondan sıkıldım. Bitmedi gitti![]()
Gürültülü kakamiz var mukus hafif derecede her kakada olmasada bazi bezlerde sindirilmemis hafif süt var.
cildimiz atopik tarziymis kuru ama kızarıklık ve döküntü yok ama kuru.
gaz sorunumuzu halkettik (hamd olsun masAllah diyim)
konak durumumuz dersem, hafif var yarin zeytinyah surup yikamayi dusunuyorum
Evimiz cok soguk hafif usuttuk burnumuz tıkalı fizyolojik serum sıkınca açılıyor
simdi durumumuz nedir sence