2016 Şubat Anneleri

[QUOTE="bskn, post: 46379563, member: 1641]

Gçeer dedi ama senin ki gibi kısa zamanda demedi diye hatırlyrum.
@DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?
Sindirim sistemi duzene girene dek birkac ayi bulabilir kesin birsey diyemem dedi. Ara ara reduktan madde yoklamasi yapilcak[/QUOTE]
TIRMIK :/ en azından ortak nokta onada geçecek demişler

Kaç aylıkken bu gaz olayı bitiyor kızım 33 günlük, 40 i çıkınca değişir mi? Bunaldim ((((

Daha yeni başlamışsiniz desem. Bizim p zamanlar yoktu bile pek. Sonradan coştu. Ama bebekten bebege fark eder tabjj

[QUOTE="bskn, post: 46379563, member: 1641]

Gçeer dedi ama senin ki gibi kısa zamanda demedi diye hatırlyrum.
@DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?
Sindirim sistemi duzene girene dek birkac ayi bulabilir kesin birsey diyemem dedi. Ara ara reduktan madde yoklamasi yapilcak[/QUOTE]

Bana 1 ay damlayı kullanalım 2 ay sonra bakalım kontrol edelim dedi. İnşallah bir an önce geçer. Sende mukuslu mu peki kaka hala damlayı kullanırken. Günde 6 kezi geçme ve her seferinde 3 damla. Bu sabah yine mukusluydu. Çok sordum ama sendeki belirtiler neydi

Benimki de biberon agzinda eviriyor çeviriyor disliyor
Dışarı çıkarken süt sagip yanıma alıyorum ama o süt bitmiyor tek delik ucu ondan mı acaba diye düşünüyorum

Slm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan
Canım her bebekte ateş olmaz..bizde olmadı eve gelince yarım ölçek petitus vermiştim hiçbirşey olmadı..kimi bebekler uyudu mesela eve gelince bizde uykuda olmadı normal uykusuz günlerimize devam ettik

Bana 1 ay damlayı kullanalım 2 ay sonra bakalım kontrol edelim dedi. İnşallah bir an önce geçer. Sende mukuslu mu peki kaka hala damlayı kullanırken. Günde 6 kezi geçme ve her seferinde 3 damla. Bu sabah yine mukusluydu. Çok sordum ama sendeki belirtiler neydi[/QUOTE]
Ay ben yanlışlıkla @tırmık seni etiketlemişim nnagihan ı etiketliyeceltim :)
Kafa error veriyor

Canım benim oğlanın altını açtığımda bir taraf daha şişkin diğer taraf inik duruyodu sürekli. Sağdaki hiç inmio ama soldaki yerinde olmasına rağmen o bile arada yukarı çıkıo. Eğer ilk aylarda normal dendiyse çıksa bile iner. Birde utangaç testis denilen bi olay var arada inip arada kayboluo.

Nasıl anlaşılıyor acaba inip inmedigi ilk ay çocuk doktoru muayene edip normal demişti tekrar yukarı çıkar mi bazen biri yukarda biri aşağıda gibi görüyorum ben

Canım bizde usg çektirdik. Kasıkta görünüo. 6.ayda yine çekicez usg kontrol edicez nerde olduğuna bakıcaz dedi. Sünnet ameliyat ayrı ayrı olmasın dedi. Bekliyoruz bakalım 6. ayı. Bizde pipi ucu dar diye erken sünnet ettirin demişti çocuk dr u ama olmadı.
Benim oglaninda testisinin biri inmedi erken doğumdan ötürü. Biz ikinci gün sunnet ettirmistik. Şimdi dr ultrason cektirin bakalım testis neredeymis dedi. 9. Aya kadar inmesini bekleyeceğiz

Canım her bebekte ateş olmaz..bizde olmadı eve gelince yarım ölçek petitus vermiştim hiçbirşey olmadı..kimi bebekler uyudu mesela eve gelince bizde uykuda olmadı normal uykusuz günlerimize devam ettik
Benimki de her zamnki gibi huysuz zorla uyuttum simdi ilacini da verdim insallah rahat atlatir

Merhaba bayanlar dogumdan sonra yazamadim pek. 3 cocukla ancak bikac kez okuyabildim. Ben kizimi bir turlu mama ve emzige alistiramiyorum. Dr Ilk Iki hafta emzik verme dedi Simdi 2.5 aylik sizce bundan

Kızlar memede uyuyan çoçuğum bugün itibari ile etrafı keşfetmeye başladığı için iki çekip etrafı izliyor zarzor ayakta uyuttum bugün. Sis ne yapıyorsunuz bu durumda

Ay aynı ya bende bekliyorum ama almıyor sıpa. Ayakta gezerek alıyor sonra oturuyorum ve bu durumun böyle devam etmesi ve beni çok yorar

Peki kac gun verdiniz siz ilaci uzuntuden sormayi unuttum ben ya.bi de ates cikmasini bklemeden ince giydirsem mi yoksa her zamanki gibi mi kalsin? Acemilik zor is ya

Benim bebeğim ateşlendi canım, 2 gün üst üste verdim şükür atlattık
Her bebek bir olmaz, sakın endişelenme, çarçabuk atlatırsınız inş şu 2 3 günü

Çok çok sağol canım, bi arkadaş daha bu damlayı söyledi, eşime aldırcam

Benimki de biberon agzinda eviriyor çeviriyor disliyor
Dışarı çıkarken süt sagip yanıma alıyorum ama o süt bitmiyor tek delik ucu ondan mı acaba diye düşünüyorum

Aynen :) on on beş dakika bu ne diye disledi kızdı sinirlendi :) çektim çekince bana kızdı vs vs :) evet bence de tek delik gelemiyor süt bizimkilerin istediği gibi. :) ama yarım saat sonunda içti :)) yanına alınca sıcak su da mı isitiyorsun. Alışması lazim biberona da ;((( normalde pazartesi iş başı rapor almaya çalışacağım

Oğlum aguu guu sesleri çıkarıyor bende ona ayni sekilde cevap veriyorum nasil hoşuna gidiyo gülüyor sohbet koyu bana bir cay oğlumada süt ceekk

Ayyy garip garip seslere de nasıl da guluyorlar artık gelsin muhabbetler masallar ninniler şarkılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…