Sindirim sistemi duzene girene dek birkac ayi bulabilir kesin birsey diyemem dedi. Ara ara reduktan madde yoklamasi yapilcak[/QUOTE][QUOTE="bskn, post: 46379563, member: 1641]
Gçeer dedi ama senin ki gibi kısa zamanda demedi diye hatırlyrum.
@DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?
Kaç aylıkken bu gaz olayı bitiyorkızım 33 günlük, 40 i çıkınca değişir mi? Bunaldim ((((
Sindirim sistemi duzene girene dek birkac ayi bulabilir kesin birsey diyemem dedi. Ara ara reduktan madde yoklamasi yapilcak[/QUOTE][QUOTE="bskn, post: 46379563, member: 1641]
Gçeer dedi ama senin ki gibi kısa zamanda demedi diye hatırlyrum.
@DonukPudra laktoz int için ne zmn geçer demitşi sana?
Birsey olmaz canim ya, hic SIKMA canini.. burda atesi cikan bebek daha gormedim benGeldik simdi saglik ocagindan.parol kullan dediler 4 saatte bir atesin cikmasini bekleme dedi.emzirdim uyuyo simdi yavrum
Tamam oyle yaparimHayır canım inceltme belki çıkmayacak hiççıkarsa 37.5 dan sonra inceltirsin.
Insallah cok sagolun :)Birsey olmaz canim ya, hic SIKMA canini.. burda atesi cikan bebek daha gormedim ben..
Benimki de biberon agzinda eviriyor çeviriyor disliyorBenimki biberon alamıyor. Baktım emmedi sabahtan brri bir gogsu dedim bir sagayim hem ne kadar çıkıyor ne kadar içiyor gorurum i hiç yapmadım. Ememedi biberpnusinir oldu ki biberon kızdı durdu çok komikti yaaa. Biberon da akmadi tek delik var ya... Cignedi resmen dişleri kasiniyor sanirim sonra zorla içti o sutu
Canım her bebekte ateş olmaz..bizde olmadı eve gelince yarım ölçek petitus vermiştim hiçbirşey olmadı..kimi bebekler uyudu mesela eve gelince bizde uykuda olmadı normal uykusuz günlerimize devam ettikSlm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan
Ben artık hiç takmıyorum bakıyorum soğuk elleri.. avuçlarimin arasına alıp ısıtıyorumKızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?
Daha yeni başlamışsiniz desem. Bizim p zamanlar yoktu bile pek. Sonradan coştu. Ama bebekten bebege fark eder tabjj
Sindirim sistemi duzene girene dek birkac ayi bulabilir kesin birsey diyemem dedi. Ara ara reduktan madde yoklamasi yapilcak
Nasıl anlaşılıyor acaba inip inmedigi ilk ay çocuk doktoru muayene edip normal demişti tekrar yukarı çıkar mi bazen biri yukarda biri aşağıda gibi görüyorum ben
Benim oglaninda testisinin biri inmedi erken doğumdan ötürü. Biz ikinci gün sunnet ettirmistik. Şimdi dr ultrason cektirin bakalım testis neredeymis dedi. 9. Aya kadar inmesini bekleyeceğiz
Benimki de her zamnki gibi huysuz zorla uyuttum simdi ilacini da verdim insallah rahat atlatirCanım her bebekte ateş olmaz..bizde olmadı eve gelince yarım ölçek petitus vermiştim hiçbirşey olmadı..kimi bebekler uyudu mesela eve gelince bizde uykuda olmadı normal uykusuz günlerimize devam ettik
Kızlar memede uyuyan çoçuğum bugün itibari ile etrafı keşfetmeye başladığı için iki çekip etrafı izliyor zarzor ayakta uyuttum bugün. Sis ne yapıyorsunuz bu durumda[/QUOT
Ahhahabizimki kapı gıcırdasa gözünü ayırmıyor kapı dan birşey yapmıyorum bekliyorum öyle durumda yada bi gezdiriyorum tekrar emziriyorum
sütü sagip aldığınızda bozulmuyor mu?Benimki de biberon agzinda eviriyor çeviriyor disliyor
Dışarı çıkarken süt sagip yanıma alıyorum ama o süt bitmiyortek delik ucu ondan mı acaba diye düşünüyorum
Peki kac gun verdiniz siz ilaci uzuntuden sormayi unuttum ben ya.bi de ates cikmasini bklemeden ince giydirsem mi yoksa her zamanki gibi mi kalsin? Acemilik zor is ya
Canım ben daha almadım ama ilk fırsatta alacagım. Yumuşak içi jel dolu olanlar çok kıllanışlı. Dolapta soğutup kaşıyınca daha da güzel işe yarıyor
Canım benimkinin de kendisi geçmedi. Çocuk doktoruna götürdüm mikostatin damla yazdı. Direk eczaneden alabilirsin. İçinde kendi damlalığı var. Onu yarısına kadar çekiyorsun. Agzının içinde neresinde varsa minik minik oralara sıkıyorsun. O yarım damlalığı bitiriyorsun yani.. günde 3 kere.. sadece 1 hafta kullanıyorsun. Benimkinin iki iç yanağında dilinin üzerinde ve dudak içlerinde vardı. 1hafta sonrada karbonatlı su ile silmeye devam ediyorsun.
geçiyor .
Ayrıca pamukçuk tabiki emmesini etkileyebilir.
Canım verem aşısı yapacaklar o ateş yada agrı yapar. Benimkinde ateş olmadı ama ağrısı oldu 1 çay kaşığı calpol verdim geçti.
Benimki de biberon agzinda eviriyor çeviriyor disliyor
Dışarı çıkarken süt sagip yanıma alıyorum ama o süt bitmiyortek delik ucu ondan mı acaba diye düşünüyorum
Oğlum aguu guu sesleri çıkarıyor bende ona ayni sekilde cevap veriyorum nasil hoşuna gidiyo gülüyor sohbet koyu bana bir cay oğlumada süt ceekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?