- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Cnm ben de iki uc emzik almistm tutmadi hicbirini.direndim ama bir aydan sonra iste aventi aldim tuttu sukur.cok rahatlattı emzik.simdi de normal damakliyi aliyor wee nin.ama aventle basladi alisti emzige.tavsiye ederim.almasa bi seferligine ucundan cok hafif recele bandr oyle tutarBenim bebeğim de emzik tutmuyor, nukun her emziğini aldım, acaba diyorumhuzurunmeraklisi arkadaşımızdan avent soothie mi alsam, 3+sı kaç tl canım huzurunmeraklisi ? Kesin tutar mı?
Aventin hangisi canım, soothie mi ne varmış, instagramda gördümCnm ben de iki uc emzik almistm tutmadi hicbirini.direndim ama bir aydan sonra iste aventi aldim tuttu sukur.cok rahatlattı emzik.simdi de normal damakliyi aliyor wee nin.ama aventle basladi alisti emzige.tavsiye ederim.almasa bi seferligine ucundan cok hafif recele bandr oyle tutar
Benim bebeğim de emzik tutmuyor, nukun her emziğini aldım, acaba diyorumhuzurunmeraklisi arkadaşımızdan avent soothie mi alsam, 3+sı kaç tl canım huzurunmeraklisi ? Kesin tutar mı?
Evet ondan canim.al denemekte fayda var.tutar belkiAventin hangisi canım, soothie mi ne varmış, instagramda gördümhuzurunmeraklisi arkadaşımız satıyor, tutacağını bilsem hemen alırım
İşim kolaylaşır
Bizde perşembe usg cektirecegiz bakalım nerdelermis:) insallah kendiliğinden inerlerde operasyona gerek kalmaz..Canım bizde usg çektirdik. Kasıkta görünüo. 6.ayda yine çekicez usg kontrol edicez nerde olduğuna bakıcaz dedi. Sünnet ameliyat ayrı ayrı olmasın dedi. Bekliyoruz bakalım 6. ayı. Bizde pipi ucu dar diye erken sünnet ettirin demişti çocuk dr u ama olmadı.
Benim yavru da hiçbir emziği almıyordu ama soothie yi anında kabul etti ve çok şükür uykuya geçişini ve uykusu bölündüğünde tekrar uykuya dönmesini kolaylaştırdı. Ama 0-3 ay vardı sadece 3-6 aylığı da varmış ama ben bulamadımBenim bebeğim de emzik tutmuyor, nukun her emziğini aldım, acaba diyorumhuzurunmeraklisi arkadaşımızdan avent soothie mi alsam, 3+sı kaç tl canım huzurunmeraklisi ? Kesin tutar mı?
Ayyy ilk kızımı avm.lerdeki bebek bakım odalarinda emziremezdim etrafi inceler dururdu hele birileri varsa onlara gülmekten emmezdi ikizler de o yolda ilerliyorKızlar memede uyuyan çoçuğum bugün itibari ile etrafı keşfetmeye başladığı için iki çekip etrafı izliyor zarzor ayakta uyuttum bugün. Sis ne yapıyorsunuz bu durumda
Artık alisiyorlar canım düzene giriyorlar inşallah. Ben de bugün evi supurdum sildim 3cocuguma da banyo yaptirdim banyoyu temizledim corba yaptim büyük kızımla birlikte linzer kurabiye yaptik tabi bu arada habire emzir uyut döngüsü de devam etti. Ama az fazla uyuyunca her şeye zaman yetiyorÇok şükür bugün doğru düzgün yemek yedik, gündüz biraz uyudu da daldım mutfağa, ayy nasıl özlemişim yemek yapıp evi çekip çevirmeyi, valla deşarj oldum, eşim gelince de banyo yaptırdık, inşallah uzun uzun uyur Allah'ım nolurr
sessizyazar benim de 11 Mayıs Çarşamba işbaşı, kaç gündür geriliyorum, ben de heyet raporu olmazsa normal rapor almaya çalışıcam, olmazsa 20 gün yıllık izin alıcam o da olmazsa 6 ay ücretsiz izin alıcam
Eğer rapor ve izinleri kullanabilirsem nerdeyse 1 yaşına getirebilicem inşallah
Nasıl hamile kaldigini anlamadim:)Canım yok bende vajinismusu var alttan baktiramiyorum.sadece telkin e ihtiyacım var sanirm
Ayy canim vallahi kendim yazmisim gibi hissettim.. Banyo,tirnak,diş,sac,gec yemek vs herşey ayni. Benim de bazen tepem atıyo hele şu iki-üç gündür müthiş yorgunum , cocugu yatagindan kaldircak gücüm bile yok ne yemek yiyebiliyorm ne dinlenebiliyorm soncta. Mahvoldum ama gercekten sükürler olsun varligina ,tüm yavrularin:) boşver bi kac ay sonra herşeyin düzene oturacagini söyle kendine sürekli az kaldi, dünyaya ufacık bi canli getiriyosun onu büyütmek elbette kolay olmayacakti:) karbonatlı suyu sıktırıpta agzını temizle ama ben sıkı sıkı sıktrıyorum hatta ona ragmen temiz oluyo. Diğer türlü kusturuyoÇok teşekkürler kızlar hepinizin dediklerini dikkate alıcam, sanırım çözeltiyi hazırlarken daha fazla karbonat kullanmalıyım
FatElephant canım geceler de bu ara zor geçiyo, tam dalamıyo, yatağa koyunca ık mık yapıyo, ağlıyo, cidden kaşıyıcıyı da tutacak kadar güçlenmedi kollar, umarım bugünler kolay geçer de rahatlarız
Çok affedersiniz ama kişisel temizliğime zaman ayıramaz oldum, 2 dk fırsat bulsam birinde diş fırçalıyorum, birinde saç tarıyorum, birinde tırnağımı kesiyorum, banyo desen eşim olunca, yoksa cesaret edemiyorum
Gündüz yemek zaten yok, sütüm olsun diye yemem lazım ama ne bulursam öyle ağzıma atıyorum, akşam yemeğini de geç yiyoruz bu cadı yüzündenAllah'tan eşim anlayışlı ve yardımcı, onun yolunu gözlüyor ve sürekli saate bakıyorum
Gurbette olduğuma mı yanayım, evdeki yalnızlığıma mı, ev işlerinin birbirine girmesine mi, süt ve ter kokmama mı, kusmuklu dolaştığıma mı, bakımsızlıktan özgüvenimin azalmasına mı, sırada haber bekleyen bisürü misafirin beklediğine mi, neye...
Kaç parçaya bölündüm, dinlenmeden çalışıyo beynim, yoruldum artık, yavrucum iyi olsun, ben atlatırı inşallah, bura da olmasa kafayı yicem, emzirirken yazabiliyorum, anneme de anlatmıyorum üzülmesin diye, ameliyat oldu, gelemiyor
HERŞEYE RAĞMEN İYİKİ ANNEYİM, ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR MELEĞİM VAR, RABBİM BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE VERSİN,
YAKINDA İLK ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK:)
Doktor gibi kizsin oda öyle dedi :)Nasıl hamile kaldigini anlamadim:)
Benim bebeğim de emzik tutmuyor, nukun her emziğini aldım, acaba diyorumhuzurunmeraklisi arkadaşımızdan avent soothie mi alsam, 3+sı kaç tl canım huzurunmeraklisi ? Kesin tutar mı?
Benim yavru da hiçbir emziği almıyordu ama soothie yi anında kabul etti ve çok şükür uykuya geçişini ve uykusu bölündüğünde tekrar uykuya dönmesini kolaylaştırdı. Ama 0-3 ay vardı sadece 3-6 aylığı da varmış ama ben bulamadım
Canım bizim zıppır çok açsa dünyayı görmüyor full konsantre memeye odaklı, çocuğumun gözleri zevkten kayıyor resmenKızlar memede uyuyan çoçuğum bugün itibari ile etrafı keşfetmeye başladığı için iki çekip etrafı izliyor zarzor ayakta uyuttum bugün. Sis ne yapıyorsunuz bu durumda
S sbhr Kızlar benim ablamın oğlunnda utangaç testisleri vardı. Doktor ; çocuk uyurken bak testisler aşagıdamı demişti. Çünkü uyanıkken yoktu yukarı kaçıyordu.Uyurken aşagı iniyordu. Böyle olunca utangaç testis oluyormuş.Bizde perşembe usg cektirecegiz bakalım nerdelermis:) insallah kendiliğinden inerlerde operasyona gerek kalmaz..
GunaydinGünaydın bütün gece sayısız uyanan anneler :) ve gece uykusunu missss gibi uyuyan annelerhava ne kadar soğuk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?