2016 Şubat Anneleri

hiç bişy yapasım yok ev darmadağın ve hafta sonu için cantalar hazırlamam lazım

daha kahvaltı yapmadım açım, ama yataktan cıkasım yok, oğluşla takılıoz öyle

Ya benim sorunum aparatla aparatı girmesine bir izin versem sıkıntı olmucak
Canim doktoruna anlat bu durumu belki bir psikolog yardimiyla yapar bilemiyorum. Vajinismus farkli bir durum, bu konuda hic bir bilgim ve onerim yok, tek soyleyebilicegim cok zaman kaybetmemen olur. Ciddi bir sorun yasamadan kurtul..

Slm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan

Mikostatin canim

Çok teşekkürler kızlar hepinizin dediklerini dikkate alıcam, sanırım çözeltiyi hazırlarken daha fazla karbonat kullanmalıyım

@minnikfare canım geceler de bu ara zor geçiyo, tam dalamıyo, yatağa koyunca ık mık yapıyo, ağlıyo, cidden kaşıyıcıyı da tutacak kadar güçlenmedi kollar, umarım bugünler kolay geçer de rahatlarız

Çok affedersiniz ama kişisel temizliğime zaman ayıramaz oldum, 2 dk fırsat bulsam birinde diş fırçalıyorum, birinde saç tarıyorum, birinde tırnağımı kesiyorum, banyo desen eşim olunca, yoksa cesaret edemiyorum

Gündüz yemek zaten yok, sütüm olsun diye yemem lazım ama ne bulursam öyle ağzıma atıyorum, akşam yemeğini de geç yiyoruz bu cadı yüzünden Allah'tan eşim anlayışlı ve yardımcı, onun yolunu gözlüyor ve sürekli saate bakıyorum

Gurbette olduğuma mı yanayım, evdeki yalnızlığıma mı, ev işlerinin birbirine girmesine mi, süt ve ter kokmama mı, kusmuklu dolaştığıma mı, bakımsızlıktan özgüvenimin azalmasına mı, sırada haber bekleyen bisürü misafirin beklediğine mi, neye...

Kaç parçaya bölündüm, dinlenmeden çalışıyo beynim, yoruldum artık, yavrucum iyi olsun, ben atlatırı inşallah, bura da olmasa kafayı yicem, emzirirken yazabiliyorum, anneme de anlatmıyorum üzülmesin diye, ameliyat oldu, gelemiyor

HERŞEYE RAĞMEN İYİKİ ANNEYİM, ŞÜKÜRLER OLSUN GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR MELEĞİM VAR, RABBİM BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE VERSİN,

YAKINDA İLK ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK:)

Slm hanimlar mart anneleri grubundan misafir olarak geldim :) bugun 2.ay asilarini yaptiricaz canim sıkkın nette ateş yapar diyo sizin bebislerde ates oldu mu yazik ya yavrularimiza dayanamiyorum daha olmadan

selam canım, herkeste ateş olmuyor
bizde olmadı ateş düşürücü aldık ama 38 olmadan verme dedi ebemiz hamd olsun 37 gecmedi bende vermedim

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Bi kac gündür büyük wcye çıkınca zorluk yaşıyorum kanamali ilk kez oldu kabizlik sanırım sizlerdede oldumu nasil geçecek dubalac icsem mi ki offf ne zor yaa vücudumuz eski haline dönsün biran onceeee

Bi kac gündür büyük wcye çıkınca zorluk yaşıyorum kanamali ilk kez oldu kabizlik sanırım sizlerdede oldumu nasil geçecek dubalac icsem mi ki offf ne zor yaa vücudumuz eski haline dönsün biran onceeee
Canım çok affedersin ben doğumdan beri öyleyim normal geçer diyorlar inşallah geçer, o kadar sıvı tüketmeme rağmen neden böyle anlamıy

Canım onlar çok normal herkestwt oluyor sıvı iç çok şu iç çok

Hoş geldin tatlım :) inşallah bir şey olmaz. Bana hemşire gelmeden çay kaşığı calpol ver demişti verdim iki gün direkli olctum ateşi hiç çıkmadı sukur. Bir şey olmaz inşallah.

Canım bn uçuk çıkacağı zaman kaşığı ısırıp dudağıma basıyorum ve çıkmıyor

Canım çok sağol günde 3 kupa rezene 2 fincan kimyon içiyorum çoğaltayım o zaman, bebeğe de vermeye başlayayım
Günaşırı yıkıyorum evet, banyo iyi geliyo

Benimkinde oldu 6 saatte 1 1 çay kaşığı calpol verebilirsin cnm

Bizde ates olmadi canim tum gun uyudu oglum. 37yi gecmrdi atesimiz. 37.3 u gecerse ates dusurucu ver demisti doktor.

Canim bende vajinusmustum ve normal dogurdum. Hic birsey olmuyor. Sadece bakacagi zaman kendime acimayacagini bunlarin hepsini kafamda kurdugumu surekli soyluyordum. Sorunsuz atlattim vok sukur. Saglik bu saka degil
Ya zaten çoğu parça gitti yani o şiddetli ağrıyı attım daha ne kadar olabilirdki acaba acısı ya bend aha önceden parmak tedavisinden başarılıydım aparatı tamamı ni alıyordum aslında açimasından korkmuyorum acımıyorum zaten ama ne bileyim ya alışmışım

O zaman bir sikinti yasayacagini sanmiyorum canim. Merak etme bir n o ce git sen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…