2016 Şubat Anneleri

Benimkide aynı tepkiyi veriyor..emzikte almadi acaba biberondami almayacak die düşünüyorum
senelik iznimi başlattım geçen seneden de 10 günüm vardi 1 ay rahatim ama doktorla konuşmam lazım alabilirsem çok ii olacak..
Sütü ısıtmıyorum zaten sogumuyor ılık oluyor çanta içinde..direk veriyorum

Benimki aventi bile tutmadı

Günaydın bütün gece sayısız uyanan anneler :) ve gece uykusunu missss gibi uyuyan anneler hava ne kadar soğuk yaa
Günaydın canım aha bizde şimdi kalktık yatak keyfi yapıyoruz ama bizimki esniyor biraz oyalıycam, oynuyalım biraz sonra kahvaltı vee hoop yine hopiş hopiş :)))

Aa çok tuhafmis canim bizimki uyurkende yok biri inemedi bi türlü.. Ama bugün uyuken yine bakayım

Canım +3ün ucu nasıl farklı di mi?? Bende wubbanub var 6 aya kadar diyor ama ucu 3 ayliga kadar olanla aynı gibi geldi bana

Gece emzirdim, uyuttum ve biz geceleri 2.5 saate bir bazen 3 saate bir uyaniyoruz
bugün ilk defa 12.30 da uyudu 6.30 da uyandi ama o uyanana kadar Ilk defa göğüslerim dolu dolu oldu ben şok

pompayida evde unuttum nasil olsa kullanmıyorum diye
Uyanmayinca emziremedim fena sistim,elimle sıkıp bardağa boşaltmaya calistim 40 cc cikarabildim Su gibiydi
oğluş uyandi tamamen bosltmadi ve emmekde istemiyor artik bi sekilde saat basi emzirip depoyu bosltmak lazim
bakalım

Son düzenleme:
Benimki aventi bile tutmadı
Oo emzige direk karsiymis senin ki.valla benim de oyleydi firlatyordu yüzüme.aventi de hemen almadi.ugrastm epey.recele bandim bi seferlk azcik oyle aldi.simdi emzigi dusse kiyamet koparyo.ama cok rahatlatti.gece uykuszlklarmi da giderdi emzik

Heyet burda çok zor tanıdık doktor lazım ( raporu da 5 5 alacağım . öğretmenim. 6 hafta lazım. Seminerlerde inşallah başlayacağım. bakalım o raporu da halledecek miyim

Allah işini rastgetirsin canım

İnşallah canım amin, yalnız olmadığını bilmek güzel kadınlar kulübü sayesinde :)

Canım ben 3+ almayı düşünüyorum paketten 2 adet mi çıkıyordu?

Ahh ahh çalışan anne olmak ne zor dimi, işe başlamamak için 40 takla attıracaklar bize, 2 aylık çocuğu bırak çalış diyo, iyiki gebeyken 4 hafta fazla çalışmışım, şu hükümet buna bi çare bulsa, rapor almak zorunda bırakmasa

Bende vermem diyodum disleri bozuk olur mikrop kapar diye filan ama anne olunca ve Bebeginz hic durmuyosa pratik ve teorik farkli oluyo.asla sallamam diyodum.su an ayagimda salliyorum.çingene salincagi hele favorimiz
Çocuk yeter ki dursun.hersey mubah :))
ayrica esim 4 yasina kadar emzik kullanmis masallah disleri inci

Yaa işte benim de tereddütlerim var, bi aklım emziği tuttur diyo bi aklım bırak kalsın diyo

Mesela ben emzik tutmamışım diş yapım çok güzel maşallah ama kardeşim 2buçuk yıl tutmuş, çene yapısı bozulmuştu, dişleri çarpık çurpuktu, ergenliğinde 3 yıl ortodontide tedavi gördü, tel ve damaklık takıldı, şimdi 24 yaşında hala tam düzelmedi

Oğlum aguu guu sesleri çıkarıyor bende ona ayni sekilde cevap veriyorum nasil hoşuna gidiyo gülüyor sohbet koyu bana bir cay oğlumada süt ceekk
Hahahh Allah muhabbetnzi arttrsin
Artik tepki vermeye basladlar guluyolar agu sesler cikariyolar cok hos ya
Benim kiz da oyle ciddi ciddi biseyler anlatyo sanki.soyleniyo laf sayiyo.kaslar catik ama.tam o sirada gerilip zarrtt diye osuruyor.ortamin bütün ciddiyetini bozuyor

Dis yapisi aslnda genetkle de alakali.diyorum ya esim 4 yasina kadar emmis.dislernde hic sorun yok.belki de istisnadr.bir yasina kadar en fazla tutsalar yeter.fazlasini vermem bende.
Simdi emzgi verdm hafif salliyorm ayagmda.eme eme uyudu.onceden kucagmda gezdriyodum pispisliyodum.yatana kadar mahvolluyordum.bence bir dene.uyku aralarnda hele cok rahat.emziğini veriyorum devam ediyo uyumaya.almama gerek kalmıyor

Arkadaslar bir arkadasim prolac ya da galactago diye iki damla var sutun artmasi icin kullan dedi. Kalitesinide arttiriyor dedi. Kendisi inanilmaz zayif biri, iki cocugu var ama 40 kilo ancak vardir hic sutum yoktu prolac damla cok iyi geldi dedi.
Suan benim sutum yetiyor cok sukur ama kendime not aldim. Yetmedigi durumda ikisinden birini, hangisini bulursam artik, kullanayim diye. Sizinlede paylasmak istedim :)

Kızlar eşimle tartıştık gece.öyle kötüydü ki.çok ağır şeyler söyledi hiç suçum yokken.hiç iyi değilim şu an çocuğumun da başını yaktık dediği gibi çocuğumun hayatını karartıyor muyum acaba ben ona kıyamam ki...

Kuzucuk uyudu.bende uyusam mi kahvaltı mi hazrlasam kararszim.yok yok uyiyim ben.esim beklesin biraz.zaten gicigm kendisine.beklesin işi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…