2016 Şubat Anneleri

Yok sepetlemezdim ama izzah ederdim durumu.. :)

Ya kilo alimi yavaslicak biraz zaten, karsi komsumun kizi var 2,5 - 3 yasinda ve 12,5 kiloymus, kiz boylu poslu birde.. Masallah cokta hareketli ve saglikli

Keşke bekleyip öyle olsaydı işte insan yaşamadan bilmiyor çok şükür sağlığı yerinde oğlumun kilo da alır kıpır kıpır oynamaktan emmiyor uyumuyor bu kadar alıyor canı sağ olsun kuzumun
Canım bebegini diğer bebeklerle kıyaslama çünkü doğum kiloları farklı saglık ocagından seni çok az kg almış dite uyarırlarsa birde çocuk doktoruna götürürsün ona sorarsın. sıkıntı olmaz. Az kg bile almış olsa bundan sonra toparlar. Hasta olmadığı sürece az kg çok problem degilki.

Kizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi

Kızlar ellerinizi güzelce yıkadıktan sonra damaklarına masaj yapın bakın rahatlayıp mest oluyorsa dişleri kaşınmaya başlamıştır. Yumuşak içi jel dişliklerden alıp arada masaj yapabilirsiniz. Eczanelerde diş jeli satılıyor. Büyük oğlanda kullanmıştım dişleri iyice sıkıntı yaptığında kullanabilirsiniz çok rahatlatıyor. Bazen en güzel diş kaşıyıcı anne parmagı ve anne çeneside olabiliyor. Hele bir kapmasınlar.

Kizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi
benim minnosta aynı canım bazen ikisini sokmaya çalışıyor ağzına:) cok gürültülü emiyor hatta:) dış çıkarma belirtisi diyorlar canım ya da kendini tanıma şekli

Valla herşeyi normaldi ne ağlaması ne de huzursuzluk vardı.sadece pırtı kokmaya başlamıştı son gün..
çocuklar huzursuz olmadıktan sonra ben normal diye karşılıyorum artık .belki ederler nasıl olsa :) kaka yapamadığı için kokulu gaz yapıyordur bizde de aynı durum vardı:))

Merhaba arkadaslar lutfen yardim edin.yeni hamilelik doneminde.sari akinti arasinda cokk acik kahve rengi akintiniz oldumu.korkuyorum.2 gundur ara ara peçete ye silince oluyo.
Baslarda kanama bile olabilir, benim bir gun kanamam olmustu aa ne guzel regl olucam rahatlicam dedim meger hamileymisim :))

Ayni bizim oglani anlattin hee :))) dis cikmasin ya erken dokulur oyle oluncada dis yapisi bozuk olabiliyor :/

Canim birseyi merak ettim bizim oglan kucak cok istiyorsa uykusu gelmis demektir, uyku duzeni nasil bebeginin??

Bu arada hosgeldin :))

Damaklarnda gezdryrm parmagimi hosuna gidiyo

benim minnosta aynı canım bazen ikisini sokmaya çalışıyor ağzına:) cok gürültülü emiyor hatta:) dış çıkarma belirtisi diyorlar canım ya da kendini tanıma şekli
Bu nasl tanimaymis yedi bitirdi ellerini bide tatli tatli emiyoki
Ayni bizim oglani anlattin hee :))) dis cikmasin ya erken dokulur oyle oluncada dis yapisi bozuk olabiliyor :/
Insallah cikmaz erkenden acelesine noluyosa

Ya kizlar benim bu garip basima gelmeyen kalmadi bu defada diskida parazit gordum cok canim sıkıldı ya kasinti da var ilaci emziren anneler kullanmamali diyor bildiginiz bitkisel cozumler var mi sirke ve sogan suyuyla yikadim biraz kasintiyi aldi ama i eride vardir muhtemelen nasil yok olur bunlar

Yok canım maalesef iceride bir nokta olduğu için gözlük lens işe yaramıyor..
Canim hic boyle birseyi yok gibi dusun, Teyzemin gozunun icinde bir kas yirtiliyor 30% gordugu halde farketmiyor, sonra goz kirulugyndan doktora gidince farkediyor ve ameliyatla 60% kadar cikariyolar suan hic rahatsizlik duymuyor cok iyi gordugunu bile soyluyor.. Eminim bebegin icin ilerde bir care bulunucaktir ama soylede bir gercek var bebegin farki anlamayacaktir.. Bende minyoptum cozumu guneste cok kistigim icin goturuyolar oyle anlasilmis ben 10 yasina kadar disarda oynarken gozluk kullanmayi reddettim ve bir sorun yasadigimi hatirlamiyorum Cok saglikli bir bebegin var Masallah

Sindirilmemiş süt oluyo sanırım. Kakayla kafayı bozduk dimi geçen dr a gittiğimiz de kızım yeni kaka yapmıştı dr baktı beyaz parçalar vardı. Sık emzirme hazmedememiş dedi
Bunu bildigimiz iyi oldu ben parazit filan sanardim gorseydim :/

Tatlim nasil oldu bu parazit ya, bahat aylarinda meyve sebze daha iyi yikanmali ve mumkun mertebe disardan yenmemeli ozellikle salata turu seyler, cok gecmis olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…