2016 Şubat Anneleri

Sagol canım . bende yaptirmayi düşünüyorum da kararsizim bi yandan da.d vitamini olarak devit kullanıyorum ben. bende sağlık ocağından verdiklerini kullanmadim hiç dr bunu yazmıştı bunu degistirmek istemedim aynısına devam ettim.

Kızlar oto koltuğu kullanananiz var mı? hangisini hangi markayı tavsiye edersiniz? joie diye bi marka var duyan var mı bi tane beğendim de iyi midir acaba?

Kizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi

Kizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi
Benim kızımda aynı canım şimdi herşeyi elleri ve ağızlarıyla tanıyacaklar normal diye okumuştum

Benim oğlan da aynı canım aç da olsa tok da olsa elleri hep ağzında hatta emzırırken meme den önce elini ağzına almak için savaş veriyo benimle
Dis mi cikariyo diycem ama daha çok erken değil mi ya
Üstelik bu yüzden mi bilmiyorum eskiden düzenli uykusu olan çocuk şimdi uyumuyo ne gece nede gündüz
Bir kac gundur beraber sabahliyoruz

Kizlar iyi geceler kac zamandir giremiyorum gercekten bebek bakmanin bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum. Ikinci cocuk yapmamaya karar verdim kizim sayesinde cok zor bi benbek gercekten kucaktan inmiyor nerdeyse anmem olmasa yemek bile yiyemiycem

Benimkide emiyo ellerini. Bu normal bişeymiş bildiğim kadaryla. Annem; ellerini emmeye başladı ya biraz sakinleşir dedi bu duruma

büyük yavrum suciçeği olmuş cok korkuyorum ya bebeğe de gecerse.bu aksam farkettim çok kötüyüm.ne yapabilirim.dün de o kadar sarıldı kardesine

Dişleri erken çıkacak muhtemelen.bizdd de bar da o kadar çok değil.diş jeli alıp sürersen diş etlerine,rahatlar..şu an diş kaşıyıcıyı Ağzına götüremez ama sen tutabilirsin Ağzına.

Aynı...yatırıyorum bazen oyalanıyor o da 10dk..tüm gib açım ben:)) kahvaltıyı birlikte yaptık bu sabah kucağıma aldın mesela durmadı.

O ipliksi dokular alerji belirtisi olabiliyor. Eğer başka belirtilerde varsa tabi :/

Merhaba arkadaslar lutfen yardim edin.yeni hamilelik doneminde.sari akinti arasinda cokk acik kahve rengi akintiniz oldumu.korkuyorum.2 gundur ara ara peçete ye silince oluyo.

Merhaba arkadaslar lutfen yardim edin.yeni hamilelik doneminde.sari akinti arasinda cokk acik kahve rengi akintiniz oldumu.korkuyorum.2 gundur ara ara peçete ye silince oluyo.
Merhaba Can'ım benim de hamileliğimin başında hep kahverengi kanamalarım olmuştu. Korkma yerleşme kanaması olabiliyor.
Benim düşük tehlikesi nedeniyle olmuştu, biraz uzun sürmüştü. Doktorum istirahat vermişti. Sen de sırtüstü ayakların yüksekte olacak şekilde dinlen ve bol bol su iç. Ağır işler yapma sakın. Bir de mutlaka doktora görün, kesen aşağıda olabilir

Tsk arkadaşım. Daha kese belli olmadan ilacta vermiyor dr.afedersin benim sutlukahverenginde oluyo..dra msj attim.siyah.kahvrrengi.pembe.kirmizi leke olmsdan korkma dedi.ama icim hic rahat değil

Sen=ben canım. Benim kızda 5 dk durmuyot hep kucak istiyor. Annem olmasa bende aç susuz kalacaktım. Lavaboya gidim diyorum çatlıycak gibi oluyo. Allahtan annem var. Allah yalnız olanlara yardım etsin. Çok istiyorum sık sıl KK girmeyide işte fırsat yokki

Benim kızımda aynı canım şimdi herşeyi elleri ve ağızlarıyla tanıyacaklar normal diye okumuştum
Normal biliyorm ama surekli emer mi ya uyanikken surekli eller agzinda emerken bile aradan elini sokmaya calisiyo
Bende dis diye dusunyrm erken ama disligini damaklarnda gezdryrm nasl hosuna gidiyo
Benimkide emiyo ellerini. Bu normal bişeymiş bildiğim kadaryla. Annem; ellerini emmeye başladı ya biraz sakinleşir dedi bu duruma
Sakinlestigini gormedm hatta iki elini birlestrip agzina sokmaya calsyo yapamayncada bagryo

Tsk arkadaşım. Daha kese belli olmadan ilacta vermiyor dr.afedersin benim sutlukahverenginde oluyo..dra msj attim.siyah.kahvrrengi.pembe.kirmizi leke olmsdan korkma dedi.ama icim hic rahat değil
İçin rahat olsun. Şu aşamada yapman gereken tek şey istirahat ve bol su içmek. Benim koyu kahverengi idi ve riskli geçiyordu, çok şükür bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebildim.
Senin muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…