- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Sagol canım . bende yaptirmayi düşünüyorum da kararsizim bi yandan da.d vitamini olarak devit kullanıyorum ben. bende sağlık ocağından verdiklerini kullanmadim hiç dr bunu yazmıştı bunu degistirmek istemedim aynısına devam ettim.yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Perşembe günü sağlık ocağında yaptırcam. İki doz olanı yazdı. Vitamin olarak da multitabs yazdı. Bunu kullanan var mı acaba? Sağlık ocağından verdiklerini kullanmıyorum uzun zamandır bunu yazdı.
inşallah canım tekrar geçmiş olsunSagol canim.Normalde şu ve gıdaya bulasiyormus ama insandan da geçebilirmis. Bizimki büyük ihtimal hastaneden filan kaptı. Antibiyotik kullanıyoruz inşallah çabuk gecer
Benim kızımda aynı canım şimdi herşeyi elleri ve ağızlarıyla tanıyacaklar normal diye okumuştumKizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi
Kizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi
Kizlar benm oglan asiri derecede elini emiyo yaa bi sag eli agzinda bi sol eli surekli komple sokuyo elini agzina cok ileri gotryo kusacak gbi oluyo elleri sirilsiklam surekli sizinkiler de mi oyle ne bu smdi dis cikarma belirtileri mi
Dişleri erken çıkacak muhtemelen.bizdd de bar da o kadar çok değil.diş jeli alıp sürersen diş etlerine,rahatlar..şu an diş kaşıyıcıyı Ağzına götüremez ama sen tutabilirsin Ağzına.Kızlar bu akşam yemek yerken kızımı oyun halısına bırakıp mutfağa geçtik yanına gittiğimde el ayası avuç içi kıpkırmızı olmuş emmekten. Bu kadarı bana fazla geldi mızmızlanmıyor ama acaba bir sıkıntısı derdi mi var acaba.
Aynı...yatırıyorum bazen oyalanıyor o da 10dk..tüm gib açım ben:)) kahvaltıyı birlikte yaptık bu sabah kucağıma aldın mesela durmadı.Kizlar iyi geceler kac zamandir giremiyorum gercekten bebek bakmanin bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum. Ikinci cocuk yapmamaya karar verdim kizim sayesinde cok zor bi benbek gercekten kucaktan inmiyor nerdeyse anmem olmasa yemek bile yiyemiycem
Merhaba Can'ım benim de hamileliğimin başında hep kahverengi kanamalarım olmuştu. Korkma yerleşme kanaması olabiliyor.Merhaba arkadaslar lutfen yardim edin.yeni hamilelik doneminde.sari akinti arasinda cokk acik kahve rengi akintiniz oldumu.korkuyorum.2 gundur ara ara peçete ye silince oluyo.
Tsk arkadaşım. Daha kese belli olmadan ilacta vermiyor dr.afedersin benim sutlukahverenginde oluyo..dra msj attim.siyah.kahvrrengi.pembe.kirmizi leke olmsdan korkma dedi.ama icim hic rahat değilMerhaba Can'ım benim de hamileliğimin başında hep kahverengi kanamalarım olmuştu. Korkma yerleşme kanaması olabiliyor.
Benim düşük tehlikesi nedeniyle olmuştu, biraz uzun sürmüştü. Doktorum istirahat vermişti. Sen de sırtüstü ayakların yüksekte olacak şekilde dinlen ve bol bol su iç. Ağır işler yapma sakın. Bir de mutlaka doktora görün, kesen aşağıda olabilir
Canim benim bebeğimde 11 gün yapmadı normal diyorlar ben dr falan götürmedim öyle ikinma ağlamada olmadı çok şükür. senin bebeğin zorlanıp ağlıyor mu peki?
Sen=ben canım. Benim kızda 5 dk durmuyot hep kucak istiyor. Annem olmasa bende aç susuz kalacaktım. Lavaboya gidim diyorum çatlıycak gibi oluyo. Allahtan annem var. Allah yalnız olanlara yardım etsin. Çok istiyorum sık sıl KK girmeyide işte fırsat yokkiKizlar iyi geceler kac zamandir giremiyorum gercekten bebek bakmanin bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum. Ikinci cocuk yapmamaya karar verdim kizim sayesinde cok zor bi benbek gercekten kucaktan inmiyor nerdeyse anmem olmasa yemek bile yiyemiycem
Normal biliyorm ama surekli emer mi ya uyanikken surekli eller agzinda emerken bile aradan elini sokmaya calisiyoBenim kızımda aynı canım şimdi herşeyi elleri ve ağızlarıyla tanıyacaklar normal diye okumuştum
Bende dis diye dusunyrm erken ama disligini damaklarnda gezdryrm nasl hosuna gidiyoBenim oğlan da aynı canım aç da olsa tok da olsa elleri hep ağzında hatta emzırırken meme den önce elini ağzına almak için savaş veriyo benimle
Dis mi cikariyo diycem ama daha çok erken değil mi ya
Üstelik bu yüzden mi bilmiyorum eskiden düzenli uykusu olan çocuk şimdi uyumuyo ne gece nede gündüz
Bir kac gundur beraber sabahliyoruz
Sakinlestigini gormedm hatta iki elini birlestrip agzina sokmaya calsyo yapamayncada bagryoBenimkide emiyo ellerini. Bu normal bişeymiş bildiğim kadaryla. Annem; ellerini emmeye başladı ya biraz sakinleşir dedi bu duruma
İçin rahat olsun. Şu aşamada yapman gereken tek şey istirahat ve bol su içmek. Benim koyu kahverengi idi ve riskli geçiyordu, çok şükür bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebildim.Tsk arkadaşım. Daha kese belli olmadan ilacta vermiyor dr.afedersin benim sutlukahverenginde oluyo..dra msj attim.siyah.kahvrrengi.pembe.kirmizi leke olmsdan korkma dedi.ama icim hic rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?