Valla çok istedim yanında olmanıAyhhh ne manyaklar var yahu :)) bebek dışardan yemeğe hazır değil aynı zamanda şuan yese bakterilerden mahvolurdu, çünkü şuan hazır değil bünyeleri. Süt ürünleri, et, yumurta offf of düşünemiyorum bile. Şu herşeyi bilirim emekli teyzelerden birde biz köyde böyle yaparıdık ablalardan gına geldi valla, bir az bilin ya :/
Uyandır canım. Eğer memeden ayrıldıktan sonra doymasa emmeye devam ediyorsa biraz emzir gaz çıkart sonra emzirmeye devam etKızlar, bebeğim beslenmeden sonra gaz çıkarsın diye sırtına vurup oksuyorum bebek gaz çıkarmadan uyuyor, ne yapmalıyım uyandırıp devam mi etmeliyim, uyurken mi devam edeyim yoksa yatağına mi bırakayım?
Aiyyy salmonella dopru muymuşKızlar bizimkinin kakasi yesilimsi ve mukusluydu l. Aşırı ağlıyordu ve emmiyordu. Ben atak.vs sandım. Dr. Kolik dedi ilk once. Çünkü ateş yoktu. İyi ki kaka tahlili yapmışiz. Solmenalla mikrobu kapmış. Antibiyotik başladik. İnş. Çabucak geçer. Bebegimizin huyunu biliyoruz az çok artık. Anormal değişiklikler olduğunda es geçmemek gerekmış. Bunu anlamış olduk. Rota aşısı yaptiracaktim ama bu durumda olmazmis. Vakti de geçecek iptal yani.
Arkadaşım biliyorjm bende endişelenmiştim ama 3.ay artık gözle görülür bacak el kol çırpınmaları var. Enerji harcıyorlarKızlar merhaba 3 ay kontrolüne gittik çok ağladı oğlum doğru dürüst bakamadi hemşireler en son kontrol 13 nisan da olmuştu o zaman 5 kilo 120 gram 55.5 cm idi.bugün tartı da durmadı ama 5.700 filandı 60 cm olmuştu az mi kilo almış kafaya taktım şimdi mamayi iyice azalttım çocuk kilomu almıyor bilmiyorum ilk 2 ay 1 er kilo almıştı sizinkiler de durum ne
Doğru diyorsun canım doğum kilosu az yavrumun sezeryan oldum 40 haftayı beklemedik eşek kafam ne kadar pişmanım
Canim her zamn bez degistirip oyle gidiyorum karni bu sefer daha iyi doymustu ama bilmiyorum ya
Keşke bekleyip öyle olsaydı işte insan yaşamadan bilmiyor çok şükür sağlığı yerinde oğlumun kilo da alır kıpır kıpır oynamaktan emmiyor uyumuyor bu kadar alıyor canı sağ olsun kuzumunAaa asla... Öyle olması gerekmişti öyle olmuş canım. Ama aylık aldığı kilo iyi bence. Doktorum bundan sonra daha az alacak dedi. Bu arada ben de 40 i bekledim sezeryan oldum :)
Bende cok severim bu sarkisinada bayiliyorm:)Bugun nostaljik takiliyorum.. pekte severim Sezen Aksuyu :))
Valla yaa sut az olsa dert cok olsa dertNedir bu analarin cektigi
Canım gaz Sancısı giriyordur uykusunu açamıyordur.Oğlum su ara uykusunda çok ağlıyor. Dun 3 aylık olduk. Normal mi? Özellikle akşam üstü uyumalarinda.
Sorma canim napsak olmuyoValla yaa sut az olsa dert cok olsa dert
Valla çok istedim yanında olmanıağzının payını verp sepetlerdin sen kadını
Ben naptın çay koydum
Uyandır canım. Eğer memeden ayrıldıktan sonra doymasa emmeye devam ediyorsa biraz emzir gaz çıkart sonra emzirmeye devam et
Eğer gece emdikten sonra uyuyor ve uyanddırmak istemiyorsan karnına minik havlu ısıtıp koyfirkan abla yöntemidir
Aiyyy salmonella dopru muymuş
Töbe bismillah yaaa. Nerden neler çıkıyor.
Durumu nasıl bu arada?
Dogruymus cnm yaa. Test iki kez tekrarladı. İnsandan da bulaşabilirmis. Çocuğa kimseleri yaklastirasim yok. Huzursuzlugu pek kalmadı kaka rengi sariya döndü ama mukus var hala. Bi de bazen beyaz iplik gibi şeyler oluyor süt kesiklerinin yanında. Alerji belirtisi diyor nette. Deride dokundu pişik filan yok. Kafam karışıyor çok mu kurcaliyorum acabaaa. Süt ürünü tüketirken acabalardayim hrp. Alerji olsa şimdiye belli olmaz miydi? Ben kakayı kontrole devam
Arkadaşım biliyorjm bende endişelenmiştim ama 3.ay artık gözle görülür bacak el kol çırpınmaları var. Enerji harcıyorlarhiç takma kilosunu
Keşke bekleyip öyle olsaydı işte insan yaşamadan bilmiyor çok şükür sağlığı yerinde oğlumun kilo da alır kıpır kıpır oynamaktan emmiyor uyumuyor bu kadar alıyor canı sağ olsun kuzumun
Canım gaz Sancısı giriyordur uykusunu açamıyordur.
Canim benim bebeğimde 11 gün yapmadı normal diyorlar ben dr falan götürmedim öyle ikinma ağlamada olmadı çok şükür. senin bebeğin zorlanıp ağlıyor mu peki?Selam hanımlar uzun zaman oldu yazamadım ama takipteyim..Anneler günümüz kutlu olsun..
Benim oğlumda kaka problemi vardı 7 gün 8 gün yapmıyordu bugun dokuz Eylül gastroenteroloji bölümüne gittik kan verdik sonuc aksam üstü ona göre doktorla konusucaz ama yapmaması normal dedi ama kabızlık var dedi..benimde anlamadığım sadece anne sütü alıyor yaptığında taş gibi yapmıyor ki yine sulu ama koyu kıvam..ilaç vericek gibi geliyor bana insallah problem olmaz sonraki hayatında..
Hepiniz kalın sağlıcakla kuzuları bol bol koklayın..
benim 29 unda bitiyor sonrasında eylüle kadar ücretsize ayrılacam. seninki ne zaman bitiyor biter bitmez başlayacak misin?merhaba arkadaşlar.izin süreniz ne zaman bitiyor?
dr ne dedi canım aşı hakkında bana da bilgi verebilir misin?Rota aşısı yaptırdınız mı kızlar? Yaptıranlar yan etkisi oldu mu? Bu hafta yaptırmam lazım karar veremiyorum bugün doktora sorucam.
gecmis olsun canım nasıl mikrop kapmışki neyden oluyormus o?Kızlar bizimkinin kakasi yesilimsi ve mukusluydu l. Aşırı ağlıyordu ve emmiyordu. Ben atak.vs sandım. Dr. Kolik dedi ilk once. Çünkü ateş yoktu. İyi ki kaka tahlili yapmışiz. Solmenalla mikrobu kapmış. Antibiyotik başladik. İnş. Çabucak geçer. Bebegimizin huyunu biliyoruz az çok artık. Anormal değişiklikler olduğunda es geçmemek gerekmış. Bunu anlamış olduk. Rota aşısı yaptiracaktim ama bu durumda olmazmis. Vakti de geçecek iptal yani.
yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Perşembe günü sağlık ocağında yaptırcam. İki doz olanı yazdı. Vitamin olarak da multitabs yazdı. Bunu kullanan var mı acaba? Sağlık ocağından verdiklerini kullanmıyorum uzun zamandır bunu yazdı.dr ne dedi canım aşı hakkında bana da bilgi verebilir misin?
Sagol canim.Normalde şu ve gıdaya bulasiyormus ama insandan da geçebilirmis. Bizimki büyük ihtimal hastaneden filan kaptı. Antibiyotik kullanıyoruz inşallah çabuk gecergecmis olsun canım nasıl mikrop kapmışki neyden oluyormus o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?