2016 Şubat Anneleri

Aile hekimimiz bNa en fazla iki gün verebilirim dedi:/ uyuz kadın. Haftayı tamamlayaydık iyi olurdu
Aile hekimlerinin hakki o kadar canim veremiyorlar 2 gunden fazla. Bi sekilde tanidiklari devreye sokmak lazim diger turlu olmuyor

Aile hekimlerinin hakki o kadar canim veremiyorlar 2 gunden fazla. Bi sekilde tanidiklari devreye sokmak lazim diger turlu olmuyor

AA değiştir aile hekimini. Benim aile hekimim egitimdeydi. Yerine bakan biraz cins o bile bir hafta verdi
Valla aklımda değiştirmek. Zaten bizim mahalle hep başka yere gidiyormuş. Biz niye oraya gidiyoruz anlamadım:/
Gebelik takibi sırasında hemşiremden çok memnundum:)
doktor:) , iyi hoş ama biraz mıymıy. Doktor demeye bin şahit gerek

Karıncamcııımmm sen miydin göğüs ucunda baloncuk oluşan?
Ya nolacak bu halim. Baloncuğu düzeltmek için psikolojik olarak ondan emzirorım, sonra hoppp diğeri mastit oluyor.
Onu düzeltirken bu sefer diğeri sıkıntılı oluyor.
Kesip atacam sonunda memeleri

Bu mastiti açmak için meme ucundan mı masaj yapmak lazım, yoksa göğüs dibinden mi
Geceden ber açılmadı. Bu kadar uzun sürmezdi

Evet canim yaa..hala arada tikancak gibi oluyor hemen dusa atiyorum kendimi..

Gögusun koltuk altindan baslayan yerinden dipten yani..lifle ovdum banyoda .2gunde toparliyor..ama ayni anda ikisi tikanmazmis geneldevtek goguste olurmus..digerini sag madem ya cok zor oluyo canim gecer insallah..he ben dustan sonra yatarken soguk lahana yapragi sardim oda iyi geldi

bskn bizim bebiste memeyle kavga ediyor.bazen emmiyor cekip birakiyo fekan.3..4 ay arasi meme reddi de olabiliyormus..ayakta yatarak.uyku arasi emziriyorm ben

Düzelen kaka sana acaba alerjisi yokmu sorusunu da yanında getirdi dimi
Kafandaki soru işaretleri böyle deneye yanıla aydınlanacak denemekten korkma sen ne yapacagını iyi bilirsin arkadasım
Sendroma gelince onun dibine vurmuş biri olarak aman diyim elinden geldiğince uzak dur koy kendine bir kahve yakısıklı keltosuna baka baka iç

Canım sende gidince bana yaz doktor un söylwdiklerini

Ayni benim dr da oyle..cocugum hasta olunca okula gidemiyodum gecen yil 2 gun rapor vercek bisuru agiz eyiyodum gidip..bu yil hic gitmedim kaydim onda ama ben ordaki baska bi dr a gidiyorum skinti cikarmadi rapor hususunda....oysa kendi dr umn eside dr ayni yerde..kendi drum yokken ona gittim oglum hasta ogretmnim okula vermk icin rapor dedim olmaz dedi..ee cocugu birakcak kimsem yok dedim..oo benim sorunum degil..dedi adam..aglamistim ordan cikinca....bazisi cok miymiy korkak oluyo

Çok ayıp ya. Nasıl vicdansızlıktır anlamıyorum.
Hani isteyen erkek olsa vermese bi nebze kiii babalarında ihtiyacı var:/

Ben iciyorum keryneia ilaç.. Baya azaldı çünkü emmiyor benim yavru meme. Arada dinlendiriyorum kendimi tabii .. Yoksa sutum bitmişti tamamen
Canim sut ara ara azaliyor cogaliyor geri, yani bende oyle oluyor.. her azaldiginda strese girme bence.. bazende az emsin veletler napalim Hic yememezlik olmadi ama yetmezse bende mama filan veririm napalim yani, kapasitemiz bu kadar :)

Sen gittin mi Canım ben Lidya ile ugrasıyorum ac ama emmıyor bugünü buldu iyice huysuzluk yapacak
Saat 2 de gideceğim canım. Bebeğinin adı ne güzelmiş anlamı ne. Bn oğlumu da götüreceğim. Genelde öyle oluyor bende ne zmn bir yere gitsem Ertuğ huysuz oluyor

Üstelik büyük kızım da hep önden gidiyordu hala da öyle ilk 6ay sadece anne sütü vermeseydim diyet yaptircaklardi mamayi azaltcaklardi
Hareketlendikce yakiyorlar veya boya gidiyor diye boyle oluyor ama zaten mantikli bakarsak her ay bir kilo alsalardi iki yasinda 25 kilo olmalari gerekirdi ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…