- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
Biz de kundakciyiz cnm. Sicriyor yüzünü gözünü ovaliyor kundak siz e tabi uyaniyor öyle olunca . Ana gece çok terliyor napicam bilmem. Hafif sarinca çıkarıyor kolları. Geniş tül bent mi alsam acabaaa
Emzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/Canım ben bayadır lidyaya biberon vermıyorum (bir dönem meme reddi yasadık) o sebeple sağma işini bırakmıştım ama şimdi meme işini artık hallettik diye dusunuyorum hem gögsumu tamamen boşaltmak ıcın hemde dısarı cıktıgmda biberonla vermek daha mantıklı cunku Lidya acıktığı zaman ortalıgı ayağa kaldırıyor normal bir ağlamak degılo sırada emzırecek yer aramam Hıc degılse. Ha bu arada emzırme önlugu bana hc kullanıslı gelmedı :/
AlakcakızAyyy gece gece emdik pirt yaptık annesi değiştirdi ve babası oynayarak uykusunu açtıbıraktım tabii ki uyut diye ama benimki de gülüyor ben emziriyorum temizliuorum konusuyorum babaya şimdiden daha fazla gülüyor onu görünce çok mutlu oluyor ben sadece mama yim
nasıl yae benimki niye uyumuyor! hiç mi emmeye kalkmiyor bu çocuklar?
Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Rica ederim. Sıkıntısız olmasına sevindim canım. Evet maalesef çok tercih edilen bir doktor çok yoğun çok ameliyatı var birde yaza giriyoruz diye sünnetler çok artmış.
Bizde saatimizden erken girmiştik. Şans işte :) inş bir daha enfeksiyon olmaz
Bekir bey enfeksiyon için ne dedi
Nasıl yaabu 300 TL lik doğum parasımı başka bir paramı?
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.Canim kizimda takip edebiliyorum sagip verdigim icin 60ml gecemedik... Toplamda yarim lt anca geciyoruz... Cok az ama yediremiyorum ... İstemiyor...
Aman canım sağ sağ.Canım o sekılde de denedim o Zaman diger gögsum doluyor ve beni rahatsız edıyor
Pazartesi günü sağlık ocağında tetanos aşımı vurdurdum ya hala kolum ağrıyor üzerine yatamıyorum çocuğu zor tutuyorum
O gün hemşire gebelik var mı diye sordu, şaşırarak hayır dedim, 2.mi amaaaanAllah uygun zamanda versin, neyle korunuyosunuz dedi, utanarak ve gayri ihtiyari "yapmayarak" dedim sonra da bastım kahkahayı bu cadı yüzünden fırsat bulamıyoruz dedim, ne kadar edepsiz oldum ben ya olursa da eşim korunuyo hap veya spiral filan istemiyorum dedim
Doğumdan sonra acılı, sancılı 6 kez oldu ama şu aralar gene ev arkadaşı gibiyiz, o da anca yorgunum diyo, sanki akşama kadar bebek bakan o, nolcak bu halimiz
Siz neyle korunuyosunuz?
Bende bilmyirm vaklahiNasl beceriyolar o kadar uyutmayi benmki en fazla 5 saat uyuyo ondafa ben uyanıyorum bu cock niye uyanmadi diye kontrol edyrm
kötü olmuş lojmanı bırakacak olman . Yenimahalle canım sanırım yakınlar birbirlerinesırf bu yol işini azaltmak için lojmandan cıkıyorum resmen
ama temmuz ayında işlerim cok yoğun napcağımı bilemiyorum
keçiören canım sen ?
Yok canım öyle basit uyutMuş mu hemen çok şaşırdım ya ağlamamis mı peki Çıldırmamis mi ay şoktayım. kundak yapıyor musun normalde benim bebis hayatta ellerini sarmama izin vermez . dene bakalım sen aynı etki olacak mı ben de deneyecem :) cook Sağol güzelim@mevsimMehtap Canım bugün bakıcımdan öğrendim ki (4 gündür bakıcıda zaten :)) hiç sallamadan uyutuyormuş Toprak'ı. Hani beraber yapacaktık, sallamayacaktın. dedi. Daha denememişsindir diye düşünüyordum, dedim, şaşırdım. Ben de bu akşam evde deneyeceğim. Çok şaşırdım, doğduğundan beri kendi kendine 3 4 kere uyumuştur çünkü. Ellerini oynatmasın diye kundak yapıp yan yatırıyormuş, sonra pışpışlıyormuş sırtına hafif hafif vurarak. 5- 10 dk sürmeden uyuyakalıyormuş. İyice derin uykudayken kollarını çözüyormuş. Orda 2-3 saat kadar uyuyor, uyanmadan. Bense 1 saat sallıyorum, hemen uyanıyordu. Deneyeceğim evde, inşallah olur,amin.
Kelin ilacı olsa:)Tabi işkence rüzgarın esmesıyle memelerim ortalığa döküldüğünden beri emzırme önlüğünün fişini çektim
Bu arada gece emzirmesini bıraktırmak mııııı??? Bunu Nasıl yapıcazz
gunduzleri ortalama 2 saate bir bazen saat başı beyfendinin keyfine.kalmis
o zaaamaaamm 2 gun sonra da biz 3 ayligiz bu da bizi 88 günlük yaparhesaplayamiyorum da
yan koydugum saman omuzunun uzerine kalkmaya calisiyor ama.tabi bu 1 2 cm kadar bisey sonra basiyor cigligi kaldirrr beni kadiiin
ahh o yolllar sanrim en.cok yolculugu biz yapiyoruz her hafta ilceden ankaraya gidiyoruz 100 km
yazin hele asiri yoğun olacagiz bakalim nolacak
haziranin.2ci haftasida ben ankaraya tasinacagim.nasipse
[quote ="DilberiRana, post: 46457374, member: 577770"]Bebeklerin uyanık kalma süreleri giderek artıyor
Nasıl vakit geçiriyorsunuz, nasıl oyunlar oynuyorsunuz kızlar?
arkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz
Üzülme şekerim benimde haziranmış.laaaaaaaaa bana niye haziran da randevu verdi ki ebe olacak hatun
Yaptrmadm ben de henüz.3.ay kontrolune gotururken yaptracam haftayaarkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz
kötü olmuş lojmanı bırakacak olman . Yenimahalle canım sanırım yakınlar birbirlerine
Şubatı sayıyormusun?
Bn 60 günü sabitliyorum. Ayın kaçıysa Üstüne her seferinde on gün 20gün falan ekliyorum yoksa olmuyor her gün say falan
Üzülme şekerim benimde haziranmış.
Geçen aşı için gittim, aşın bugün değilki dedi
Canım 2. Aşıdan 6 ay sonra yapılıyor.laaaaaaaaa bana niye haziran da randevu verdi ki ebe olacak hatun
Kafam karıştı sımayllll.gitmekle gitmemek arasında kaldım ama hem oğlumun her hafta o kadar yol yapması
hemde işlerimin hafta içi sekteye uğramasından dolayı gidelim dedik :)
evet canım cok yakın :)
sen say ben sana hep +2 eklerim(fazla uyanık smiley )
bende cuma kilo kontrolü için gideceğim yinede sorayım ebemız az unutkan bi tip
arkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz
Bizde sizden + 8 baskan sen say yeterKafam karıştı sımayllll.
Biz 90 günüz
+2i miydi ki siz?
Yok canım öyle basit uyutMuş mu hemen çok şaşırdım ya ağlamamis mı peki Çıldırmamis mi ay şoktayım. kundak yapıyor musun normalde benim bebis hayatta ellerini sarmama izin vermez . dene bakalım sen aynı etki olacak mı ben de deneyecem :) cook Sağol güzelim
Kafam karıştı sımayllll.
Biz 90 günüz
+2i miydi ki siz?
Bizde sizden + 8 baskan sen say yeter
Ben 500 TL ye yaptırdım hastanede.. sizin orada nekadarmış cnım.
Bebek 3 aylık olduktan sonra demişti ebe gittim vuruldum ben canım. Sende git bu aralar. 4. Dozda tam 1 sene sonra.
Üşümez inş canım. Odatı sıcak tut birde başını ıslatma vücudu suda kalsın daha kokay oluyor. Ben doktorun dediği kadar 10 dk yapmadım canım. Yumuşak kalsın yeter diye düşündüm en fazla 5 dk tuttum çıkardım. Bir sıkıntı olmadı.
Sünnet 600 mü olmuş vay be 2 ayda fiyat artmış. Ama geçen senenin fiyatıymmış zaten ben 500 e yaptırdım. Ne çok para yaa
Bende vurulucam ya.. soyledigin iyi oldu, aile doktoru cok onemsemiyor ama ikinci cocuk olursa bir daha ugrasamam bu asilarla acikcasi..vurdurmadık bana hazıran ilk haftası gel demişlerdi
4cü ayda vuruluyor bildiğim
Evet bunları yemeye dikkat edeyimBen burda konuştuktan sonra dün nette araştırdim sutun verimini arttırmak için süt ve ürünleri yumurta kuruyemiş kırmızı et balık yeşillikler kurutulmuş meyve zeytin ve zeytinyağı yenmeliymis
Internetten aldım canım bira mayası kullanıyorum ben debu arada laktamilı nerden aldın canım. arkadaşlar bira mayasındanda bahsediyor dene istersen
iyi de ben taa uyuyana kadar emziriyorum bazen 40 dk buluyor gene de uyanıyor onu ne yapcazKelin ilacı olsa:)
Gece yatmadan önce emziriyor veya mama veriyoruz ya,işte miktarı biraz dhaa arttırmak lazım sanırım
Benimki en azındn miktar artınca(kiiii beyfendi isterse miktar artmış oluyor) o gece iyi uyuyor. İyi dediğime aldanmayın yani 2de kalkmıyorsa 3de3,5da kalkıyor
Tracy teyzeme kalsa hiç emzirmeyin diyor geceleri de bakalım nasıl olacak o iş
Şubatı sayıyormusun?
Bn 60 günü sabitliyorum. Ayın kaçıysa Üstüne her seferinde on gün 20gün falan ekliyorum yoksa olmuyor her gün say falan
Üzülme şekerim benimde haziranmış.
Geçen aşı için gittim, aşın bugün değilki dedi
A a Keçiören misırf bu yol işini azaltmak için lojmandan cıkıyorum resmen
ama temmuz ayındaişlerim cok yoğun napcağımı bilemiyorum
keçiören canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?