2016 Şubat Anneleri

Biz de kundakciyiz cnm. Sicriyor yüzünü gözünü ovaliyor kundak siz e tabi uyaniyor öyle olunca . Ana gece çok terliyor napicam bilmem. Hafif sarinca çıkarıyor kolları. Geniş tül bent mi alsam acabaaa

gecen hafta emzirme önlüğü ile kundakyaptım bu haftada 1 tık inceltip tülbente geçtim
ve bir gün gelecek tamamen bırakacak

az önce kundaksız uyuttum yarım saat oldu hala uyuyor ben şok :)

Emzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/

Alakcakız
Sütçü kadın
nasıl ya e benimki niye uyumuyor! hiç mi emmeye kalkmiyor bu çocuklar?

Ya bana tabsye yollamış birde, gece emzirp yatırsın ben aç yatırıyrum sanki
Bi kere acıkmasa bile memeyle tames etmeye kalkıyor. Yavaş yavaş gece emmes bıraktırmalıyız :/
Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacak korkuyorum ya normal mi ?

C nası? Dönünce mi c oluyor yattığı yerde mi?
Ben anlamam o işlerden

Çalışanların maaşı yni
Canim kizimda takip edebiliyorum sagip verdigim icin 60ml gecemedik... Toplamda yarim lt anca geciyoruz... Cok az ama yediremiyorum ... İstemiyor...
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.

Canım o sekılde de denedim o Zaman diger gögsum doluyor ve beni rahatsız edıyor
Aman canım sağ sağ.
Göğüslere terbiye edicem diye

Nasl beceriyolar o kadar uyutmayi benmki en fazla 5 saat uyuyo ondafa ben uyanıyorum bu cock niye uyanmadi diye kontrol edyrm
Bende bilmyirm vaklahi

Yok canım öyle basit uyutMuş mu hemen çok şaşırdım ya ağlamamis mı peki Çıldırmamis mi ay şoktayım. kundak yapıyor musun normalde benim bebis hayatta ellerini sarmama izin vermez . dene bakalım sen aynı etki olacak mı ben de deneyecem :) cook Sağol güzelim

Kelin ilacı olsa:)
Gece yatmadan önce emziriyor veya mama veriyoruz ya,işte miktarı biraz dhaa arttırmak lazım sanırım
Benimki en azındn miktar artınca(kiiii beyfendi isterse miktar artmış oluyor) o gece iyi uyuyor. İyi dediğime aldanmayın yani 2de kalkmıyorsa 3de3,5da kalkıyor

Tracy teyzeme kalsa hiç emzirmeyin diyor geceleri de bakalım nasıl olacak o iş

Şubatı sayıyormusun?
Bn 60 günü sabitliyorum. Ayın kaçıysa Üstüne her seferinde on gün 20gün falan ekliyorum yoksa olmuyor her gün say falan
arkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz

laaaaaaaaa bana niye haziran da randevu verdi ki ebe olacak hatun
Üzülme şekerim benimde haziranmış.
Geçen aşı için gittim, aşın bugün değilki dedi

kötü olmuş lojmanı bırakacak olman . Yenimahalle canım sanırım yakınlar birbirlerine

gitmekle gitmemek arasında kaldım ama hem oğlumun her hafta o kadar yol yapması
hemde işlerimin hafta içi sekteye uğramasından dolayı gidelim dedik :)

evet canım cok yakın :)

sen say ben sana hep +2 eklerim (fazla uyanık smiley )

bende cuma kilo kontrolü için gideceğim yinede sorayım ebemız az unutkan bi tip

Kafam karıştı sımayllll.
Biz 90 günüz
+2i miydi ki siz?

arkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz

Canım şimdi gordum bdb ikinci ay aşısı ile oldum ben diğer aşıları da erkdn olmuştum. Büyük ihtimal su aralar vurulman lazım

Az önce kundağı denedim cikss benim oğlan kabul etmiyor ( ellerini yiyor

Bende bugün tutamadım 1o dk kafasi biraz islandi çıkardım.ama fiskiyenin altında islandik doğal gaz açık ev sıcacık üşümesin diye .. Evet ya 6oo TL pahalı geldi bize de ama ne yapalım.. Bebek olunca yapıyoruz herseyi.. Geçen hafta bir çekim yaptırdık voiding diye kamera ile mesane çekimi yapılıyor içim el vermedi devlette yaptırmaya ozel bir yerle gorustum 85o TL dediler sigorta geçmiyor du özel sigorta yaptırdık oglusla bana sigorta onayı olmadan işlem.yapıldı Dr. İsteği yoktu inanır mısın 19o TL odedik.. Vaaayyy be dedim kesin bizi ararlad yanlışlık var diye ama kimse araması nerede 85o nerede 19o ... O arada ki parayla da sünnet olduk iste

iyi de ben taa uyuyana kadar emziriyorum bazen 40 dk buluyor gene de uyanıyor onu ne yapcazdoymuyor diyemem ki bunca dk em em em

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…