2016 Şubat Anneleri

iyi yapmışsıniz o zaman canım:) fotoğraf işiyle mı meşguldün canım yanlış mı hatırlıyorum başkası miydi o:) belki bi gün görüşürüz:)

Zayıflamamaya karar verdim.7 yasindaki kizim anne boyle de cok güzelsin ama zayıflarsan daha iyi olur diyince durumumum vehamiyetini tekrar anladm.zaten kendim de raharszim.kilo cok iğrenç bisey.hem buyuk hem bakimsz gosteriyo
Emziriyorum diyet yapamam ama en azindan bu ara cok tukettgm ve beni sismanlatan tatli pasta borek vs yani hamurisi ve şekerli gidalari kesmeliyim.bol su icmeliyim ve yuruyus.bir de o abur cuburlar yok mu.cocuk gibi marketten alip yiyiyordum.bir daha almam zinhar
Var mi bana yoldas olcak biri
Birlikte motive ederek birbirmzi,kilo verelim.

Kizlar, bugun iyice test etmis oldum.. incir cayindan sonra goguslerim birden bire sisti, sut doldu ve bu 1 saatlik bir surede oldu, oldukca kisa bir surede.. tabi saginca ne kadar cikar bilmem Ama hergun icmeye devam..

Bende vurulucam ya.. soyledigin iyi oldu, aile doktoru cok onemsemiyor ama ikinci cocuk olursa bir daha ugrasamam bu asilarla acikcasi..

aynen ramazana denk geliyor hazır burdayken vurduracağım bende
ikinci cocukda uğraşmak istemiyorum bende

A a Keçiören mi

evet canım gazino tarafına taşınacagız

iyi yapmışsıniz o zaman canım:) fotoğraf işiyle mı meşguldün canım yanlış mı hatırlıyorum başkası miydi o:) belki bi gün görüşürüz:)

evet canım kendime keçiörende home ofis açtım
evi ikiye böldüm ev ve iş bir arada :)

bende yazın taşıniyorum ankaraya belki görüşürüz:)

belki hep birlikte şubat anneleri ile toplaşırız :)

Kizlar, bugun iyice test etmis oldum.. incir cayindan sonra goguslerim birden bire sisti, sut doldu ve bu 1 saatlik bir surede oldu, oldukca kisa bir surede.. tabi saginca ne kadar cikar bilmem Ama hergun icmeye devam..

bak sana bunu soracaktım kaynadı
bim den inciri aldım sorcam sorcam unutuyorum zaten git gel yedim bitti
şu cayın tarifini bi daha bi yazsan

Bende gobegimi eritmek istiyorum ama abur cubur yemezsem sutum kesilicekmis gibi hissediyorum.. ayyyhhhh bilemedim simdi ne yapsam

Bende gobegimi eritmek istiyorum ama abur cubur yemezsem sutum kesilicekmis gibi hissediyorum.. ayyyhhhh bilemedim simdi ne yapsam
Benim abur cuburum hep gereksz seyler.kurabiye kek bakkal seyleri vs
Abur cubur olarak bademi findigi yesek daha iyi olcak
Mekik cekebilir miyiz artik.sezeryanliyim ben.olur herhalde artik
Valla kizim sen annesin basarirsin verirsin kilolarini diyince onun o lafi icin bile olsa zayiflamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…